Forumi Horizont Gjithsej 441 faqe: « E parë ... « 197 198 199 200 201 202 203 204 205 [206] 207 208 209 210 211 212 213 214 215 » ... E fundit »
Trego 441 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- Leter shkruar Vetes! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14789)

Postuar nga Mon Cherry datë 23 Gusht 2009 - 23:27:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
ja dhe letra ime

Une e di qe ne cdo moment te jetes time ne cdo veshtiresi ti ke qene dhe pse jo fizikisht nganjeher por ka mjaftuar nje sms ,nje telefonate .Ti ke qene kur dhimbja per nje dashuri te humbur ishte aq e madhe sa mendoja qe sdo sherohej kurre ti ishe me thaje lotet dhe me thoje "mbas nje dite me shi lind dielli prandaj mos u trishto do kaloje " (ah sa me ke genjyer ska kaluar e sdo kaloje kurre )... ti ish kur mbarova shkollen dhe me dhurove nje tjeter ditar per te shkruar poezit e mia ...ishe kur ika larg per te filluar nje jete te re larg kujtimeve me urove "rruge te mbare" ...ti ishe sa here qe une merrja nje vendim per jeten time telefonata e pare ishte e jotja ti gezoheshe per arritjet e mia ne cdo fushe dhe me thoje qe ishe i lumtur per mua ...ishe kur te thashe qe tani sdo jem me vetem do kem nje shok jete dhe pyetja jote ishte " a e dashuron " dhe pergjigja ime "jam e lumtur "por ah une mund te genjeja cdo njeri por jo ty qe me njihje aq mire ti ishe ajo pjesa e shpirtit tim ...ti ishe kur u bera nuse ti ishe afer meje ishe ti ai qe kur me perqafove me the" une do jem gjithmon mos e harro per ty do jem " ti ishe ne lindjen e femijes tim ti ishe ne momentin me te erret te jetes time kur me thoje "je aq bukur dhe pa flokee di q eshte ne mode kete vit " ti ishe gjithmon ne cdo moment ishe ne dhimbjet me te medha ...ti ishe dhe dje kur te thashe " sjam mire kam nevoje per ty " dhe ti si gjithmon me ate te folmen tende te qete me zerin tend qe me dha siguri me the " do jem per 2 jave do vije " dhe une duke qare te thashe "ndosha eshte vone kam nevoje tani ndoshta sdo ..." dhe ti me the" mbylli syte dhe fli une jam afer teje fli te dua shume mikja ime jam me ty mos ki frike do kaloje dhe kjo gje do kaloje ti je e forte ...ti dije te me jepje kurajo dije si te me beje te besoj se do behet me mire ti dije per cfare kam nevoje ....ti je dhe mbetesh miku im me i mire ti qe me njeh dhe me nje sms sesi jam dhe qe mjafton vetem nje"alo per te me kuptuar dhe te tjere qe me shohin cdo minute skuptojne asgje ...je me te vertet engjelli qe me mbron nga cdo gje por ah ...ti smund te me mbrosh nga vetja ime ate se ben dot ...
Per ty D

shume emocionale bjondja

Gjithsej 441 faqe: « E parë ... « 197 198 199 200 201 202 203 204 205 [206] 207 208 209 210 211 212 213 214 215 » ... E fundit »
Trego 441 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.