Forumi Horizont Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 200 201 202 203 204 205 206 207 208 [209] 210 211 212 213 214 215 216 217 218 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)

Postuar nga Deb* datë 11 Shkurt 2010 - 22:42:

Epo kafja pihet diten Glak dhe jo naten. Naten pihet alkool.
Pershendetje Kati si ja ke kaluar ti?

Postuar nga Katilesha datë 11 Shkurt 2010 - 22:45:

Mire Deb* te ngarkuar me lexime dhe provime, ja hyra sa per t'u shplodhur pak ketu te Mejhonia..:p

Postuar nga AndreaPirelli datë 11 Shkurt 2010 - 23:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Edhe pse nuk ka shume qe e piva nje coffe, perseri do e pija nje gjermaneeeee...do jete nate e gjate sonte.....

Glak, Bionde dhe turll si ju kam?

Very busy very busy .......... po shyqyr qe o Deb verdalle ........... :aha :aha :aha

Ca lloj kafe pi????? Kush eshte kafe gjermane ........ kjo qe pime ne ketej nga amerika ....... me litra ?????????

Postuar nga Katilesha datë 11 Shkurt 2010 - 23:03:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Very busy very busy .......... po shyqyr qe o Deb verdalle ........... :aha :aha :aha

Ca lloj kafe pi????? Kush eshte kafe gjermane ........ kjo qe pime ne ketej nga amerika ....... me litra ?????????

:aha :aha :aha

Turll m'i bej te fala Glakut kur ta shohesh verdalle.

Ika une po vazhdoj leximet....

Postuar nga Katilesha datë 11 Shkurt 2010 - 23:05:

Citim:
Edhe pse nuk ka shume qe e piva nje coffe, perseri do e pija nje gjermaneeeee...do jete nate e gjate sonte.....

Glak, Bionde dhe turll si ju kam?

Tani e vura re kete, ne vend qe t'i drejtohem Debit, kam shkurar Bionde...Eh mendja mendja....

Qenkam me rende sec e mendoja,,, Imagjino te vazhdoj akoma me keshillimin une...

Postuar nga AndreaPirelli datë 11 Shkurt 2010 - 23:09:

Citim:
Turll m'i bej te fala Glakut kur ta shohesh verdalle.

Ika une po vazhdoj leximet....

Vrej punen tina ............ :aha :aha

Postuar nga elissa datë 11 Shkurt 2010 - 23:17:

beni qef ju beni

Pini dhe ndonje gje per mua

Postuar nga Deb* datë 11 Shkurt 2010 - 23:21:

Citim:

Tani e vura re kete, ne vend qe t'i drejtohem Debit, kam shkurar Bionde...Eh mendja mendja....

Qenkam me rende sec e mendoja,,, Imagjino te vazhdoj akoma me keshillimin une...

S'ka problem kat, se dhe une te biondet futem. :p

Postuar nga al74 datë 11 Shkurt 2010 - 23:27:

Glak kur je per i dore muhabet ?!

Postuar nga ~Enigme~ datë 12 Shkurt 2010 - 00:34:

Al nga oret e vona e ke glakun te lire. Tashi eshte i zene me koishiet

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor

E ke gabim,njerzit preferojne mejhonen se aty gjejne vend e ja kerrsasin sherrit, e pe si perfundoi Shamata. Eshte si puna e atij trimit qe zbret nga mali dhe kur degjon ne qytet per historite e trimave, thote- Eh çfare trimash qe jane.

Tani ktij trimi nuk ja ka qejfi per shamate dhe shkon tek mejhonja dhe sipas atij postulatit te famshem, ujku qimen njimen e ndrron por zakonin se harron... vazhdimin ta them heres tjeter
hajde gezuar se u hap dhe mejhonja per sonte.

Cedrus the, epo keshtu e mbaj mend edhe ne shkolle,mesonte me hope

keshtu ndodhi edhe sivjet me duket Po hyri ajo ne lokal, aha i ka ditet e numeruara.

Gezuar o piktor gezuar hahaah, degjo mbahem si per kembe te mbare dhe zemer te mire keshtu qe mos u merakos hic se vaj do te shkojne punet (ja dhe elisa dhe al qe spara shkellin bene kembe ). Une ne xhep gjithmone mbaj shamine e bardhe, ajo qe me trazon eshte prirja ndaj kompleksit te Rozafes.

ps leri keto legjendat me trima dhe 9 male larg nga qyteti se po me duket sikur po degjoj baladen e te ringjalljes

Cheers!

Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 200 201 202 203 204 205 206 207 208 [209] 210 211 212 213 214 215 216 217 218 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.