Forumi Horizont | Gjithsej 129 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit » Trego 129 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kombetarja Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=240)
-- Kombetarja Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1801)
Sot,ora 20.00, në stadiumin kombëtar "Qemal Stafa", Shqipëria luan ndeshjen e fundit për EURO 2004
Brigeli: Për Gjeorgjinë dua maksimumin
Siç ishte paralajmëruar edhe më parë, dje trajneri Brigel ka zhvilluar konferencën e shtypit, gati 24 orë para ndeshjes së dytë me Gjeorgjinë. Ndryshe nga ditët e mëparshme, trajneri kuqezi është dukur i qeshur. Ka folur në vija të përgjithshme, duke thënë se për ekipin dhe të ardhmen e tij do të flasë vetëm pas ndeshjes së sotme me Gjeorgjinë. I bindur se fajet për humbjet e fundit të kombëtares nuk janë vetëm të tijat, Brigeli është shprehur se gjatë këtyre ditëve u ka kërkuar futbollistëve kuqezinj që të japin maksimumin në ndeshjen e fundit për eliminatoret e Euro-2004-s. Për sa i përket të ardhmes së tij në stolin e kombëtares, Brigeli ka thënë se gjithçka do të mësohet në prag të miqësores me Portugalinë, më 11 tetor.
Në Tbilisi na ndëshkuan gabimet
"Gabimet elementare të futbollistëve tanë na kanë ndëshkuar në pjesën e parë të ndeshjes në Tbilisi". Eshtë ky konstatimi i trajnerit Brigel për ndeshjen e parë me Gjeorgjinë. Sipas tij, skuadra nuk ka luajtur mirë dhe ka treguar shumë dobësi. "Në diskutimet e fundit me futbollistët u kam kërkuar që në ndeshjen e sotme të luajnë siç kanë bërë në të kaluarën, pasi kjo nuk është fytyra e vërtetë e kuqezinjve. Nëse të gjithë futbollistët japin diçka tjetër nga vetja sot, mund të marrim një rezultat shumë të mirë,"- është shprehur Brigeli.
Edhe kundërshtarët luajnë për fitore
Trajneri i kombëtares, Hans Peter Brigel, është shprehur dje se nuk do të jetë e lehtë që ekipi kuqezi të mundë gjeorgjianët. Skuadra kundërshtare ka shumë futbollistë cilësorë, të cilët e treguan veten në ndeshjen e parë. "Gjeorgjia vjen për të fituar, pasi është në luftë për Evropianin. Do të luajë ndoshta ndeshjen e saj më të mirë dhe nuk do të jetë e lehtë, pasi ekipi ynë tashmë e ka marrë një goditje,"- është shprehur trajneri kuqezi.
Brigeli ndryshon taktikën e lojës
"Kemi mungesa të disa futbollistëve, të cilët kanë role kryesorë në skuadrën tonë. Do të jetë shumë e vështirë të zëvendësohen, pasi edhe ekipi nuk përbëhet nga shumë lojtarë,"- ka vazhduar Brigeli. Gjermani ka lënë të kuptohet se në rolin e Skelës ndoshta do të luajë Shkëmbi, por nuk përjashtohet mundësia që në fushë, nga minuta e parë, të luajë edhe Muka. Gjithsesi, sipas trajnerit kuqezi, zgjidhja taktike që do të bëjë duhet të gjykohet në fund dhe jo para ndeshjes.
Brigeli: Sot, ju rrëfej kombëtaren time
Nuk ka dashur të diskutojë, ose të flasë për futbollistë të veçantë, të tanishmen e kombëtares, rezultatet e tij e shumë gjëra të tjera. Hans Peter Brigel është shprehur se vetëm pas ndeshjes së fundit në grup me Gjeorgjinë do të flasë. Do të shprehet për futbollistët, ata që vlejnë e nuk vlejnë, por nuk do të harrojë vetveten. "Nuk përjashtohet të them edhe çfarë duhet të ndryshojë në këtë kombëtare pas kësaj ndeshjeje të fundit. Kam vendosur që të gjitha gjërat t'i them haptazi sot në mbrëmje. Kjo do të jetë gjëja më e mirë për mua,"- është shprehur Brigeli.
E ardhmja? Para miqësores me Portugalinë
"Kam qenë i hapur gjithmonë me shtypin dhe do ta bëj një gjë të tillë deri sa të jem trajner i kësaj skuadre. Vendimin për të qëndruar sërish trajner i Shqipërisë do ta marr pak ditë para përfundimit të kontratës sime, që përkon me miqësoren e Portugalisë,"- është shprehur Brigeli. Sipas tij, vendimi do të merret së bashku me drejtuesit e FSHF-së, pikërisht në vizitën e fundit që Brigeli mund të bëjë në Shqipëri.
Gjithsej 129 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit » Trego 129 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.