Forumi Horizont Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »
Trego 303 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- hajt qeflit e ELBASANIT ju kam ftuar per nje nje got raki (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12355)

Postuar nga Vizioner datë 21 Maj 2008 - 02:23:

Ka njeri ne shtepi?

Aha, si shoh mire qeflijte une, keto kohet e fundit!!!!! DJ ka rane............nga maja Krastes e ka thy kembet me duket!!!!! U prish konaku !!!!!

...Kush te vij, le ti bjeri deres! :pije :birre :cincin

Postuar nga ESHI datë 21 Maj 2008 - 03:21:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
Ka njeri ne shtepi?

Aha, si shoh mire qeflijte une, keto kohet e fundit!!!!! DJ ka rane............nga maja Krastes e ka thy kembet me duket!!!!! U prish konaku !!!!!

...Kush te vij, le ti bjeri deres! :pije :birre :cincin

Ore po ket deren ce mbani mbyllur juve, hapeni ore se kshu mbase i bie ndermend njerezve se duhet te kthehen ne shpi. Ka rregulla shpija, c'eshte kjo pike e zeze , u be deti kos ktu.
Une jam pse pi vetem ti merr ca dhe :cincin.
Do me jepni gje per te pire apo te dal une dhe nje here?
Biondine ku je ti aman. Kshu e ke ti ,,, gatuan ne fund jave per 7 dite dhe nuk dukesh fare gjer fundjaven tjeter.
Po Lulja ku eshte ,,,,, me siguri duke . Luleeeee Luleeeee, eja pi dicka bej pak pushim se nuk do te te martojme neser, te qendismet presin looool.

Postuar nga Vizioner datë 21 Maj 2008 - 03:30:

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI

Ore po ket deren ce mbani mbyllur juve, hapeni ore se kshu mbase i bie ndermend njerezve se duhet te kthehen ne shpi. Ka rregulla shpija, c'eshte kjo pike e zeze , u be deti kos ktu.
Une jam pse pi vetem ti merr ca dhe :cincin.
Do me jepni gje per te pire apo te dal une dhe nje here?
Biondine ku je ti aman. Kshu e ke ti ,,, gatuan ne fund jave per 7 dite dhe nuk dukesh fare gjer fundjaven tjeter.
Po Lulja ku eshte ,,,,, me siguri duke . Luleeeee Luleeeee, eja pi dicka bej pak pushim se nuk do te te martojme neser, te qendismet presin looool.

... ...urdhero ESHI, mire se erdhe!!! Hajde do e bash ti Mezen sonte se zemra-g ka ik me marre Byrekun ne furre! Diabolicu ka dale te blej Birre e Raki!BIONDIA eshte me shtres, ka rane nga fiku dhe me duket ka thyre kamen

Postuar nga ESHI datë 21 Maj 2008 - 03:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!

... ...urdhero ESHI, mire se erdhe!!! Hajde do e bash ti Mezen sonte se zemra-g ka ik me marre Byrekun ne furre! Diabolicu ka dale te blej Birre e Raki!BIONDIA eshte me shtres, ka rane nga fiku dhe me duket ka thyre kamen

Ama mua me paskeni pritur per meze ju???eeee dhe nje here qe kthehem ne shpi , shpejt ne pune . Ok mer po te te besoj per keto te tjeret,po ti c'ke bere gjithe diten e dites sot ???? Mezet ishin te tuat me duket. Ehehe te ka faj lulka ty,,, ngele gjithe diten pas hekurave te universitetit ti.
OK OK se do bej mezet une sonte,,,, c'te besh te pakten kam nje shprese gjer sa te na sjellesh nusen ne shpi looool.

Keni noj preference per kto mezet , apo te bej une c'te dua?

Po Biondina c'donte ne maje te fikut ???? Loool

Postuar nga Vizioner datë 21 Maj 2008 - 03:56:

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI

Ama mua me paskeni pritur per meze ju???eeee dhe nje here qe kthehem ne shpi , shpejt ne pune . Ok mer po te te besoj per keto te tjeret,po ti c'ke bere gjithe diten e dites sot ???? Mezet ishin te tuat me duket. Ehehe te ka faj lulka ty,,, ngele gjithe diten pas hekurave te universitetit ti.
OK OK se do bej mezet une sonte,,,, c'te besh te pakten kam nje shprese gjer sa te na sjellesh nusen ne shpi looool.

Keni noj preference per kto mezet , apo te bej une c'te dua?

....ESHI....po ku eshte Lulja_1 se m'ka humb! Se kam pa hic!!!! Kurse zemra-g ka 2 ore qe ka ik te marri Byrekun ne furre dhe kushedi nga ka ngec!!!!
S'po kapen ma gocat hic!
Po une cer bana gjithe diten? ,- pyet ti. Po ato enet i sheh ti qe jane te lame? Dhe dhomen drite e ke! Mire qe s'kishja pune sot se mbi plehna do hanim tani!

Hajt ktheje nji gote i here dhe futju......mezes!:cincin

..............

Postuar nga Vizioner datë 24 Maj 2008 - 04:19:

....:birre

............:birre

....................:birre

............................:birre

....................................:birre

.............................................:birre

.....................................................:birre

.............................................................:birre

.....................................................................:birre

................................................................................:birre

..........................

Postuar nga BIONDIA datë 01 Qershor 2008 - 03:00:

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI

hahah moj eshi shkova te mbledh fiqte te zinj e rashe
kush do te pije le te vije se dua te dehem nga merzitja :cincin :cincin :cincin

Postuar nga Glaukus datë 01 Qershor 2008 - 03:20:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

kush do te pije le te vije se dua te dehem nga merzitja

weeeeee cfar halli të modh paske ti .... hajt moooooooo po t'japim i dor un e Katilesha .... ......
...... se mos e ke të rrennnnnzikshme ate pijen ti mi Biondeeeeee dhe na bon noj zullum ?? ...

Postuar nga BIONDIA datë 01 Qershor 2008 - 03:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

weeeeee cfar halli të modh paske ti .... hajt moooooooo po t'japim i dor un e Katilesha .... ......
...... se mos e ke të rrennnnnzikshme ate pijen ti mi Biondeeeeee dhe na bon noj zullum ?? ...

Jo jo se kam te rrezikshem du vetem kenge e valle

Postuar nga Glaukus datë 01 Qershor 2008 - 03:34:

epo po qe kështu ......... damixhanin urgjent ( ta bojm vdek ) jo për gjoooooo , po duket jeta ma e bukur me ngjyra .

.. Katit silli dhe noj meze ( se e kap pija shpejt ) dhe hajde duroje ate pastaj ( të mbyt me t' )

Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »
Trego 303 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.