Forumi Horizont | Gjithsej 45 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit » Trego 441 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- Leter shkruar Vetes! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14789)
Ah biondia,asnje femer s'mund te shkruaj me kaq pasion sa ty, me kaq ndjenja sa ty,ti me merr ne boten tende dhe une e perjetoj ashtu si ty...
Te dua shume edhe pse virtualisht...me ke percjell gjithmon emocione te forta,te verteta,te pastra...Kam lexuar shume "letra" ne forum por kane qene te shpelara,pa ngjyra...kane qene "letra"te pajetuara,"letra" imagjinare,te cilat do donin ti jetonin ashtu...por pa dhimbje te verteta...ato se dine realitetin qe din ti dhe se kane jetuar realitetin tend...te tuat kane qene plot jete,kane qene te verteta,te jetuara...biondia une te uroj gjithe te mirat e kesaj bote.
Bionde te perqafoj fort
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
ja dhe letra ime
Une e di qe ne cdo moment te jetes time ne cdo veshtiresi ti ke qene dhe pse jo fizikisht nganjeher por ka mjaftuar nje sms ,nje telefonate .Ti ke qene kur dhimbja per nje dashuri te humbur ishte aq e madhe sa mendoja qe sdo sherohej kurre ti ishe me thaje lotet dhe me thoje "mbas nje dite me shi lind dielli prandaj mos u trishto do kaloje " (ah sa me ke genjyer ska kaluar e sdo kaloje kurre )... ti ish kur mbarova shkollen dhe me dhurove nje tjeter ditar per te shkruar poezit e mia ...ishe kur ika larg per te filluar nje jete te re larg kujtimeve me urove "rruge te mbare" ...ti ishe sa here qe une merrja nje vendim per jeten time telefonata e pare ishte e jotja ti gezoheshe per arritjet e mia ne cdo fushe dhe me thoje qe ishe i lumtur per mua ...ishe kur te thashe qe tani sdo jem me vetem do kem nje shok jete dhe pyetja jote ishte " a e dashuron " dhe pergjigja ime "jam e lumtur "por ah une mund te genjeja cdo njeri por jo ty qe me njihje aq mire ti ishe ajo pjesa e shpirtit tim ...ti ishe kur u bera nuse ti ishe afer meje ishe ti ai qe kur me perqafove me the" une do jem gjithmon mos e harro per ty do jem " ti ishe ne lindjen e femijes tim ti ishe ne momentin me te erret te jetes time kur me thoje "je aq bukur dhe pa flokee di q eshte ne mode kete vit " ti ishe gjithmon ne cdo moment ishe ne dhimbjet me te medha ...ti ishe dhe dje kur te thashe " sjam mire kam nevoje per ty " dhe ti si gjithmon me ate te folmen tende te qete me zerin tend qe me dha siguri me the " do jem per 2 jave do vije " dhe une duke qare te thashe "ndosha eshte vone kam nevoje tani ndoshta sdo ..." dhe ti me the" mbylli syte dhe fli une jam afer teje fli te dua shume mikja ime jam me ty mos ki frike do kaloje dhe kjo gje do kaloje ti je e forte ...ti dije te me jepje kurajo dije si te me beje te besoj se do behet me mire ti dije per cfare kam nevoje ....ti je dhe mbetesh miku im me i mire ti qe me njeh dhe me nje sms sesi jam dhe qe mjafton vetem nje"alo per te me kuptuar dhe te tjere qe me shohin cdo minute skuptojne asgje ...je me te vertet engjelli qe me mbron nga cdo gje por ah ...ti smund te me mbrosh nga vetja ime ate se ben dot ...
Per ty D
Mengjesi im
Hapa syte .Papritur me erdhe ne mendje .Shikova perqark ne dhomen time cfare zbrazetie.Pastaj nga dritarja ishte pothuajse erresire akoma frynte ere ,binte shi.Ah, mendova sikur nje nga keto pika shiu te ishe ti te me thoje vetem miremengjes te fundoseshim ne shikimet tona ashtu .Fillova te te imagjinoj pastaj fjalet kujtimet,te qeshurat qe s'kishin mbarim.Ne ate cast nje sms,pastaj nje zile qe ma prishi gjithe qetesine .U ngrita duhej te behesha gati te dilja .Hyra te laj fytyren nje grusht uje fytyres dhe veshtrimin ne pasqyre sikur shikoja veten nga aty ne gjithe brendesine dhe u fundosa ne lot .Se njifja me as veten,nje fytyre e panjohur genjeshtare e vetes nje qenie e urryer ja cfare me sillte kjo pamje .Kisha ate deshiren e cmendur te rrjepja fytyren time me thonje te ulerija te cirresha .Dhe lotet rridhnin akoma me shume .U ula ne gjunje qava me denese .Po jo shume, nje moment u desh dhe sikur u qetesova fillova ti ve vetes tjera mendime ne kry tjera obligime i thashe vetes stop ndal mjaft ,u humbe .U ngrita rilava fytyren , u vesha dola .Su desh shume ndoshta nje ore me pas ,dhe pse para meje kisha me plot shkrime letra ,u desh nje note e vogel te me sillte serish ne boten me ty .I vendosa ne nje ane dhe hyra te kerkoj .S;te gjeta dhe nje zbrazetire e madhe u krijua brenda meje .Thashe te pres pak po si duket s;doje te vije .Me mungoje tmerresisht sa filloja te shfletoj cdo faqe qe njifja te gjeja nje grimce nga ti .GJeta mjaft fjale,shkronja,lot e kuptova se po humbesha serish .I kujtova vetes premtimin e ktij mengjesi.Ngrihu nga endrrat zgjohu .PO per sa? Serish jam ketu.
Do te doja te isha aq e fat sa te mund te artikuloja konfuzionin qe po me zien perbrenda. Perpiqem ta shkoklavis por eshte me e veshtire sec duket, eshte me kokforte se une dhe kjo me lodh,eshte me i fshehte dhe me frikacak se une dhe kjo e nderlikon me shume situaten. Jemi gjithmone ne qe i nderlikojme gjerat , qe na pelqen te bejme te dukshmen te padukshme , duke e zvarritur gjendjen deri aty ku nuk durojne me as limitet , deri aty ku nuk duron me as vetja jone. Kjo eshte ceshtje egoizmi personal , eshte ceshtje kokfortesie per te shikuar se deri ku arrin elasticiteti i kufijve tane, se deri ku arrin pushteti i armeve tona ,deri ku arrijme ne per dicka, per nje ndjenje, per nje njeri.
Sa here qe e kapja veten gafil para pasqyres duke qare per te, aq here merrja guximin t'ia shprehja gjithcka ndjeja , gjithcka me provokonte dhe ngjallte prania dhe dashuria e tij , dhe po aq here kam gjetur nje mije justifikime idote per ta kamufluar ne ate menyre ate qe ndjeja , aq sa bija pre e vete mashtrimit tim. Gjeja nje mije arsye budallaqe duke lejuar me vetdijshmeri dyshimin te futej ne ndjeshmerite dhe deshirat tona, duke lejuar dyshimin dhe mosbesimin te zinte vend dhe te ulej kembekryq midis nesh. Dhe ajo qe me vret me shume eshte heshtja ime , kjo heshtje qe ingranohet automatikisht si nje mekanizem vetmbrojtjeje a thua se isha duke u mbrojtur nga nje armik, nga nje hajdut qe kishte ardhur per te me plackitur, per te me dhunuar dhe pushtuar. E tille ndihesha. Nje e kercenuar per jeten , nje e kercenuar per plackitjen e vetes.
Nje e kercenuar me dashuri te vertete ( ndoshta).
E merkure , 20.08.2009
Ora: 12:20
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
ja dhe letra ime
Une e di qe ne cdo moment te jetes time ne cdo veshtiresi ti ke qene dhe pse jo fizikisht nganjeher por ka mjaftuar nje sms ,nje telefonate .Ti ke qene kur dhimbja per nje dashuri te humbur ishte aq e madhe sa mendoja qe sdo sherohej kurre ti ishe me thaje lotet dhe me thoje "mbas nje dite me shi lind dielli prandaj mos u trishto do kaloje " (ah sa me ke genjyer ska kaluar e sdo kaloje kurre )... ti ish kur mbarova shkollen dhe me dhurove nje tjeter ditar per te shkruar poezit e mia ...ishe kur ika larg per te filluar nje jete te re larg kujtimeve me urove "rruge te mbare" ...ti ishe sa here qe une merrja nje vendim per jeten time telefonata e pare ishte e jotja ti gezoheshe per arritjet e mia ne cdo fushe dhe me thoje qe ishe i lumtur per mua ...ishe kur te thashe qe tani sdo jem me vetem do kem nje shok jete dhe pyetja jote ishte " a e dashuron " dhe pergjigja ime "jam e lumtur "por ah une mund te genjeja cdo njeri por jo ty qe me njihje aq mire ti ishe ajo pjesa e shpirtit tim ...ti ishe kur u bera nuse ti ishe afer meje ishe ti ai qe kur me perqafove me the" une do jem gjithmon mos e harro per ty do jem " ti ishe ne lindjen e femijes tim ti ishe ne momentin me te erret te jetes time kur me thoje "je aq bukur dhe pa flokee di q eshte ne mode kete vit " ti ishe gjithmon ne cdo moment ishe ne dhimbjet me te medha ...ti ishe dhe dje kur te thashe " sjam mire kam nevoje per ty " dhe ti si gjithmon me ate te folmen tende te qete me zerin tend qe me dha siguri me the " do jem per 2 jave do vije " dhe une duke qare te thashe "ndosha eshte vone kam nevoje tani ndoshta sdo ..." dhe ti me the" mbylli syte dhe fli une jam afer teje fli te dua shume mikja ime jam me ty mos ki frike do kaloje dhe kjo gje do kaloje ti je e forte ...ti dije te me jepje kurajo dije si te me beje te besoj se do behet me mire ti dije per cfare kam nevoje ....ti je dhe mbetesh miku im me i mire ti qe me njeh dhe me nje sms sesi jam dhe qe mjafton vetem nje"alo per te me kuptuar dhe te tjere qe me shohin cdo minute skuptojne asgje ...je me te vertet engjelli qe me mbron nga cdo gje por ah ...ti smund te me mbrosh nga vetja ime ate se ben dot ...
Per ty D
Ditet e fundit kam pasur nje marredhenie + me vendimet dhe besoj se para 2 ditesh mora nje vendim qe eshte dashur ta permbush vite me pare, gjithsesi mendoj se kjo eshte koha dhe momenti me optimal per realizimin e tij.
E di qe mamaja do me quaje egoiste, qe mendoj vetem per veten dhe askend tjeter. Por ka ardhur momenti qe te ndjek nje rruge qe e kam dashur gjithmone.
Nuk me intereson nqs do me duhet 1,3 apo 5 vite per te arritur te permbushja e qellimit, mua me mjafton fakti qe u bera aq e forte sa ta marr kete vendim. Patjeter qe nuk do behet pengese per te permbushur disa " premtime" qe i kam bere vetes per muajt ne vazhdim.
Tani eshte koha ime!
Ti je e verteta e mistershme qe te terheq pas vetes si magnet. Qenia jote ka nje fuqi thithese qe te terheq brenda vetes dhe te fundos ne pafundesi te cilat te turbullojne , te bejne te shohesh endrren me sy , te prekesh kufijte e enigmes dhe te shembesh realitetet e jetuara . Ti te shnderron , te zhvesh nga lekura , te zhvesh nga llumi I se zakonshmes , dhe te vesh me brishtesine e zerit tend, me ngrohtesine e trupit tend dhe me embelsine e syve te tu. Ti je e perbere nga vetja jote, nga mistikja dhe hyjntesia , je nje liber I hapur ,por qe askush nuk di ta lexoje. Je nje qiell I kthjellet qe askush nuk ka guxuar te pikturoje nje re aty, je nje fushe e gjere dhe e gjelber ku askush nuk ka mundur te mbjelle nje lule. Je e perbere nga brumi I endrrave te tua, deshirave pershperitese, marrezive te hallakatura, cmendurive shperthyese, provave te shkujdesura, humbjeve te kerkuara, loteve te kristalte, arritjeve te merituara dhe vete shpirtit tend. Je pergjigjia e cdo pyetjeje te pabere dhe je pyetja e cdo pergjigjeje qe asnjehere nuk do te guxoje kush t’I perjigjet. Ti je fenomenale, e lakmueshme, qe sjell boten ne boshtin e ekzsitences tende ,qe mashtron realitete me buzeqeshjen tende dhe permbys botra me syte e tu.
Ti je pasqyra e se vertetes se ciles te gjithe I tremben.
16.08.2009 / 01:00
Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
Nuk e di se kush me lodh me shume? Indiferenca moskokecarese e tij apo qetesia ime patologjike
Citim:
Po citoj ato që tha erious
te jesh indiferent ndaj nje femre kapricioze, lozonjare, bukuroshe, egoiste e fodulle... ka shume shance ta besh per vete sesa ti lepish "culon" ore e minut.
Gjithsej 45 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit » Trego 441 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.