Forumi Horizont Gjithsej 46 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »
Trego 458 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Per cdo lloj problemi teknik qe keni me Forumin Horizont. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15252)

Postuar nga AndreaPirelli datë 12 Gusht 2009 - 07:37:

Re: Re: agata

Citim:
Po citoj ato që tha agata

Te paska kap recesioni ty ???????????

Postuar nga diabolic datë 23 Gusht 2009 - 14:25:

Ej kur merni vendime ne staf te pakten te na kishit lajmeru njeher se nuk ju konsumohet tastjera.Nejse nejse se nuk me ndryshon asgje , thjesht korrektesi.Hajde shnet e pare...

Postuar nga lezhjani-82 datë 23 Gusht 2009 - 22:54:

Diabolic , kur rri dy muaj pa fyre ne forum ca do me te tregu, qe hajde se tapo te kap lapsi, apo hajde se do te zbatohet rregullorja?

Postuar nga diabolic datë 23 Gusht 2009 - 23:24:

Lezhjen here tjeter mu drejto ne menyre tjeter , sme pelqen qe me drejtohesh ne kete menyre.
E dyta nuk kam dy muaj qe nuk hyj ne forum sa per infrmacion, nuk eshte se duhet me qen online per te mar pjese ne forum gjithsesi nuk eshte se jam nga ata forumistet e rinj qe nuk kan dhene per kete forum.Nejse e kisha fjalen per korrektesine e te lajmeruarit meqense ty te dogji dicka ka ketu.Hajd shnet e pare...

Postuar nga lezhjani-82 datë 23 Gusht 2009 - 23:46:

Diabolic mesazhin e fundit para dite se sotme e ke me 12/7 pra 41 dit me perpara nderkoh qe nuk mund te rrish me shum se nje jave pa u futur fare ose te pakten kur kerkon leje ne staf per pushimi si ja bejn te gjith, e jo me shume se 2-3 jav.
Un po them se nuk ke kryer punen si moderator dhe ti je koshient per kete, ti nese ke qen offline nuk mundesh as te postosh ater cfar pjesmarrje behet fjal ketu?

Mua nuk me dogji, por me takonte mua te pergjigjem se un ta kam heq statusin dhe askush nuk po thot ketu qe nuk ke dhen per forumin.
Shum mir mund te besh kerkes per te ardhur prapa, por atere kur ta dish se ke koh te mjaftueshme per moderim. Skam asgje personale me ty dhe ti e di se nuk kemi pas naj mosmarrveshje bashk, por duhet te dish gjithashtu sde jan heq edhe mod te tjere ne te njejten menyr dhe arsyet dihen pse.
Ndoshta eshte dashur per korrektesi te lajmerohesh, por jo e detyrueshme.

Kalosh mir.

Postuar nga diabolic datë 24 Gusht 2009 - 00:47:

Lezhjan une kerkova thjesht qe te me kishit lajmeruar , nuk thash perse me keni hequr apo protestova se ishte e padrejte.As nuk kerkova te rikthehem sepse meqe keni mare kete vendim nuk dua te kthehet mbrapsht.Besoj se eshte me mire keshtu , nuk kam pasur avantazhe fakti i te qenit moderator , kam qen pjese e nje stafi miqsh me shumicen e moderatorve dhe kaq.Gjithsesi ...
Gjithe te mirat...

Postuar nga erious datë 13 Shtator 2009 - 02:02:

i hodha nje sy profilit... çuditerisht kisha nje anetare ne listen e monitorimin

çrol ka kjo lista se kuptoj...?

Postuar nga Piktor datë 13 Shtator 2009 - 02:04:

Pse ora e forumit eshte 2 minuta me perpara se ora ne pc time?

Postuar nga Tulipani datë 13 Shtator 2009 - 02:12:

Citim:
Po citoj ato që tha erious
i hodha nje sy profilit... çuditerisht kisha nje anetare ne listen e monitorimin

Lista te duhet nese do te monitorosh postimet e ndonje anetari ne vecanti, kur hap profilin tend pastaj te dalin postimet e fundit qe ka shkruar personi ne liste. Mund te vesh ne liste me shume se nje.

Sa per ate 'cuditerisht' duhet ta kesh shtuar vete sepse pervec teje aty nuk fut duart njeri

Postuar nga AngelDevil datë 13 Shtator 2009 - 02:12:

Citim:
Po citoj ato që tha erious

lista e monitorimit eshte kur ti personalisht shton 1 antar atje dhe sheh postimet e atij antari tek profili yt ...

Gjithsej 46 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »
Trego 458 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.