Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- " mireserdhet ne kafene FORUMI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17278)

Postuar nga BIONDIA datë 09 Tetor 2009 - 00:49:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006

Sa kam qesh...E di ti qe me mban gjalle?!

o BIONDINA, po mire njehere nga te erdhen keto informata ty ?

Jo per gje por menyren e veshjes time nuk e gjej kudo.

Cecilia ju qe jetoni ne FRANCE jeni nje liber i hapur per mua me vine te gjitha informatat ...jam si top chanel ...cecila bota eshte e vogel dhe sidomos franaca ....hahahahah

Postuar nga agata datë 09 Tetor 2009 - 00:53:

Cecilia ne te dyja nuk njifemi mo xhan...
Pu pu se dija qe kemi edhe angent te CIA-s ketu...

Postuar nga cecilia datë 09 Tetor 2009 - 00:55:

Sa e forte kjo...Po prandaj te kam thene une ty mos u hap si vaji neper lakra...

Postuar nga BIONDIA datë 09 Tetor 2009 - 01:00:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006

Sa e forte kjo...Po prandaj te kam thene une ty mos u hap si vaji neper lakra...

tani eshte hap ajo o cecilia cte hapet ma .... CIA ...hahaha jane thjesht koicidenza psh ti ke nje shoqe kjo ka nje shok e ky shoku ka nje shoqe qe njef burrin e asaj shqoes por njeh dhe te dashurin e kshu shkon puna dalim te njoftem te gjithe ...
agata mos em merr seriozisht se sot eshte nje nga ato ditet qe qesh per te mos qare...

Postuar nga agata datë 09 Tetor 2009 - 01:07:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

tani eshte hap ajo o cecilia cte hapet ma .... CIA ...hahaha jane thjesht koicidenza psh ti ke nje shoqe kjo ka nje shok e ky shoku ka nje shoqe qe njef burrin e asaj shqoes por njeh dhe te dashurin e kshu shkon puna dalim te njoftem te gjithe ...
agata mos em merr seriozisht se sot eshte nje nga ato ditet qe qesh per te mos qare...

Po jo o Bionde, se edhe un per shaka po e beja edhe pse ky mesazhi lart ishte si kinezçe

Mu per vete, vetem Turlli me njeh mire, nese me del ndonje gje, ate do kap me vrap ahahahah

Postuar nga AndreaPirelli datë 09 Tetor 2009 - 01:09:

Citim:
Po citoj ato që tha agata

ky mesazhi lart ishte si kinezçe

Une e mora vesh per vete ............. Hemmmm ......... tani po bej lidhjen une ........ Po pse Bionde ....... i dashuri i asaj qe kishte burre ish burrin e te dashures se burrit te dyte e njihte ate qe kishte shoqe gruan e burrit te asaj qe njihte ate??????? shume interesante .......... :aha :aha
Shume lidhje te forta paske ..... .

Postuar nga BIONDIA datë 09 Tetor 2009 - 01:09:

Citim:

Po jo o Bionde, se edhe un per shaka po e beja edhe pse ky mesazhi lart ishte si kinezçe

imen jeni ne kafe apo jo ...jemi te pijshem ...jan ca njeres qe dehen me uje ...mesazhin thuaji cecilas ta shpjegoje se ajo ka mbaruar per psikologji hahaah i bani telef temat e psikologjise kot shkoj ke psikologu une e i jap 100 eruro ceci ketu jep ndihme gratsi ...

Postuar nga AndreaPirelli datë 09 Tetor 2009 - 01:10:

Citim:

Mu per vete, vetem Turlli me njeh mire, nese me del ndonje gje, ate do kap me vrap ahahahah

Atehere po nxjerr ndonje gje qe te vish te me kapesh .................

Postuar nga agata datë 09 Tetor 2009 - 01:13:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Une e mora vesh per vete ............. Hemmmm ......... tani po bej lidhjen une ........ Po pse Bionde ....... i dashuri i asaj qe kishte burre ish burrin e te dashures se burrit te dyte e njihte ate qe kishte shoqe gruan e burrit te asaj qe njihte ate??????? shume interesante .......... :aha :aha
Shume lidhje te forta paske ..... .

ahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahaha
hahahhahaha
Rashe nga karigia.... uffff mu more fryma...
nese nuk vij neser ne forum dijeni se kam vdek nga e qeshmja, i akuzuari eshte turll...

Postuar nga BIONDIA datë 09 Tetor 2009 - 01:23:

turll skisha dyshim qe do e kuptoja ...dhe ne kod te flas ti e kupton ...

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.