Forumi Horizont | Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 » Trego 279 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit(pak nga te gjitha, histori, politike, genetike, sport dhe magji). (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18472)
Pusho ti mistrec ato jane propogande a fqinjve, shqiptari eshte i pafajshem.
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Pusho ti mistrecato jane propogande a fqinjve, shqiptari eshte i pafajshem.
Ia ke ki nonen...
Re: Sa turp me qene Shqipetar!
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
http://www.gazetatema.net/web/2012/...ne-sehir-video/
http://www.youtube.com/watch?v=uuFi...player_embedded
Një grup studentësh nga Suedia kanë ndërmarrë një aksion për pastrimin e qytetit të Lushnjës. 36 të rinjtë për tre ditë me radhë do të pastrojnë pjesë të ndryshme të qytetit, lagje periferike dhe lulishtet qendrore të këtij qyteti.
Nismën e tyre e kanë prezantuar edhe para pushtetit vendor. Të rinjtë suedezë kanë dalë në rrugët e qytetit për të sensibilizuar edhe banorët për këtë aksion.
“Ne jemi nje grup nga Suedia, i perbere nga 36 persona, kryesisht studente. Jemi te gezuar qe kemi ardhur ne Lushnje, ku se bashku me pastor Erionin do te ndihmojme qytetin, do te lutemi per kete qytet. Pastor Erioni na dha idene per te pastruar qytetin nga mbeturinat. Kemi degjuar se qytetaret te cilet shkojne ne kishe kur mbaron predikimi merren me pastrimin e rrugeve. Lushnja eshte shume e pistë dhe ne duam ta përmirësojme këtë gjendje ku ndodhet aktualisht. Ne mund të bëjmë diçka se bashku ashtu siç edhe bënte Jezusi”, thotë Bler Alvider, student suedez.
Studentet kane blere vete qeset dhe dorezat dhe kane nisur te pastrojne ne rruge por edhe para njesive tregetare qe mbeturinat i kane hedhur ne rruge. Te rinjte kane vijuar punen e tyre edhe ne rruget e tjera per pastrimin nen vezhgimin indiferent te banoreve.
Asnje nga banoret e qytetit nuk u bashkua me studentet ne kete aksion te rralle. Edhe kur ata pastronin para ndonje shtepie, banoret e tyre dilnin thjeshte te shikonin me kuriozitet keta te huaj, qe po u pastronin rruget para shtepive te tyre qe vete i kane ndotur. Aksioni i studenteve suedeze do te zgjase edhe dy dite te tjera.
/TCH
Kjo teme lejoka edhe komente per magjite.
Kush di te beje magji nga keto motrat e FH?
Re: Re: Sa turp me qene Shqipetar!
Citim:
Po citoj ato që tha al74
turp e faqja e zeze . une ju kisha hy me nji hu ktyne sehirxhive , ku ju dhemb e ku ju djeg .
Keto lloj punesh edhe pse duken shume bombastike jane nje vere ne uje.
Pastrimi i qytetit eshte tradite ne radhe te pare.
Keta suedezet dhe sidomos keta pastoret e leshit kane vetem nje qellim, feja si propagande.
Gjithmone do gjejne dike qe t'i ndjeke pas.
Farsa
Ore kush di te beje magji se me ka vajtur mendja per nje kinezke.
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Keto lloj punesh edhe pse duken shume bombastike jane nje vere ne uje.
Pastrimi i qytetit eshte tradite ne radhe te pare.
Keta suedezet dhe sidomos keta pastoret e leshit kane vetem nje qellim, feja si propagande.
Gjithmone do gjejne dike qe t'i ndjeke pas.
Farsa
Ore kush di te beje magji se me ka vajtur mendja per nje kinezke.
Shqiptaret jane plotesisht te justifikuar atje ne Maqedoni , sepse atje ben shteti maqedon krime kunder shqiptareve
Nuk ka as 1 muaj kur polici sllavo maqedon vrau dy te rinj shqiptar pa asnje arsye fare---Vetem se po benin debat per parkimin e makines
Policet maqedon kane vrare kushedi sa here shqiptare , ose kur ndalojne autobuzin e femijeve shqiptare qe shkojne ne shkolle dhe i lancojne
Ai eshte nje shtet kriminal , dhe shqiptaret atje duhet patjeter te kunderpergjigjen dhe kane bere shume mire qe i kane vrare ata te peste
Radhes tjeter te vrasin edhe 5 te tjere ..
----Lajm i fundit fare .....Kabllogram domosdo lol
_Sipas gazetave shqiptare ka shume mundesi qe Barcelona te beje nje ndeshje miqesore futbolli me Flamurtarin, me rastin e 100 vjetorit te Pavarsise
Zyrtaret e klubit te Barcelones ishin ne Vlore dhe kontrolluan ambjentet e Stadiumit te Vlores .
Nga kontrolli i tyre , rezultoi se stadiumi Flamurtari ne Vlore i ka kushtet te pershateshme per nje 90 minutesh te ndeshjes ...
.......Nese ndeshja do behet, do na kutjoje ate dite te stuhishme kur Flamurtari ndeshej me Barcen per here te pare .......
....une sa dola nga ruga e lagjes sime me nje shkok dhe u nisem per ne stadium ,kur shikojme qe, anash , nga ruga e Hotel Adriatik po vinte Kreshnik Ciipi me biciklete ......
.Pastaj mbas nesh ,po vinte Petro Ruci ne kembe .... por qe te dy ishin duke ngrene buke ruiges
Ou thame ne, po keta nuk e cajne koken fare .....
Por nje gje ishte, qe te gjithe kalamajte, te rinjte, edhe te riturit , ruges duke vajt ne stadium ,
flisnin me ze te larte dhe thoshin : ...Do i rahim ..Edhe Brazili tte vije ketu , ne e rrahim.......
Kishim mentalitet fitoreje, pavaresisht kush ishte kundershtari
--Ishte bukur atehere ne keto aktivitete sportive . Kishte shume entuziazem , shume humor. Kishte edhe futboll te bukur Vlora ne ate kohe ....
...Futboll model . Lojtare te shkelqyer ne cdo aspekt...Ishin edhe kinga
Me kujtohet njehere kur vite me pas kur isha student --
Vajta me vonese ne mesim, por isha veshur mire --Me nje golf sintetik bojeqielli
, dhe nje pardesy bezhe qe me rinte mire --Ma kishte bleere plaka
--Por pedagogia sa kishte filluar pune , , dhe e kishte mbiemrin Ruci, --Ndoshta buri i saj ishte nga bregu
Mirpo une kisha munguar nje muaj resht ne oren e saj hahahaha
Kur nje dite vajta ne mesim --
Por mesimi kishte filluar , dhe ne moment qe Presorja po bente apelin edhe po thoshte :
........Po ky Raimondi kush eshte, se nuk e kemi pare asnjehere ne seminar ?
.... une trokita ne dere te klases dhe e hapa me vrull hahahaha Se fluturoja atehere .
Studentet i thane njezeri : Ja ky eshte Raimondi...
Presorja ja beri : Ua , po ti qenke si lojtar i Flamurtarit --hahahahahaa
Studentet i ktheyn menjehere : Po nga Vlora eshte ai .
Ne te njejten kohe edhe une i thashe duke qeshur : Une vlonjat jam
-Presorja qeshi , dhe pa me thene gje per mungesat me tha : Shko ulu
Pastaj erdhi aty tek une e po benim muhabet, qyfyre hahahahaha --Se une isha lafazan
Une atehere i mbaja floket kacurela mbi balle dhe te shkurtera anash , dhe per shkak te Fred Ferkos se Flamurtarit , ai model flokesh ishte bere simbol i lojtarit vlonjat
Ne fund ,doja te shtoja edhe nje ngushellim
Petro Ruci me thane qe ka vdekur, E kam pasur ne Lagje
.....Ndjese paste ! Me vjen shume keq ....
Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 » Trego 279 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.