Forumi Horizont Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »
Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Cili eshte vendi me i bukur ne Shqiperi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2917)

Postuar nga IQVLORA datë 05 Gusht 2006 - 22:33:

Qyteti me i bukur...Of course is Vlora

Per cdo njerin nga ne, qyteti me i bukur eshte ai qytet ku ta ka bere koka bam,qyteti ku ke kaluar feminine.Me vendlindjen(qytetin)tend te lidhin shume kujtime;te lidhin shume miqesira dhe dashuricka te kohes se adoleshences,por mbi te gjitha atje ke me te dashurit njerez familjen.
Por ketu behet fjale qe pervec atyre qe thashe me larte duhen pare e vleresuar ato bukuri qe i ka falur natyra qytetit tend,i cili behet edhe me i bukur edhe me i dashur dhe ta ka enda kur shkon me pushime te pish nje birre te ftohte me miqte dhe shoket buze detit nen hijen e portokalleve,mandarinave apo ullinjeve.Ah keto te bekuara peme qe rrijne 12 muaj viti green colour dhe se bashku me jodin e detit ne mengjez te zgjerojne kraharorin dhe te shtojne jeten.Ah sa me mungojne ketu ku jam.
Pra me nje fjale qytetet me te bukura i ka percaktuar dora e perendise dike i ka vendosur afer detit.

Vlora jone qytet i bukur
Rreth e rrotull me stolli
Portokalle,ullinj dhe limona
Rrush te bardhe e rrush te zi

Te shikosh perendimin e diellit ne Vlore eshte nje gje e rralle dhe fantastike.Le ta shikosh nga ballkoni i Vlores Kanina,everithing is great.
Qyteti ku une kam hedhur hapat e pare te jetes ka qene i bukur por eshte bere akoma me i bukur tani.Me mahniti pamja e tij,mbasi e shikoja mbas 6 vitesh.Pa dyshim do ta quaja nje Aleksandri te vogel ne brigjet e kaltra te Adriatikut.
Vlora dhe vlonjatet i bejne nder Atdheut,per historine e tyre te lavdishme.Vlonjatet e kane flijuar jeten per ceshtje madhore te kombit jo neper pusira per sinore ose per kullota bagetish.
Kush te kete inat te pelcasi.Ne vlonjatet ndihemi krenar per qytetin tone te magjishem.

Postuar nga puro vlonjate datë 16 Shtator 2006 - 09:16:

Thumbs up I'm with you IQVLORA

Right on! Tell them!

Pershendetje...

Postuar nga ALB_MaGjI datë 20 Shtator 2006 - 03:27:

hey :@

Per mua vendi me i bukur ne Shqiperi eshte Korca  

Por vetem ne Dimer
Me boren e saj te bukur dhe me te ftohten e saj te hidhur

Postuar nga Balerina datë 20 Shtator 2006 - 06:01:

Per mua vendi me i bukur ne Shqiperi eshte qyteti im i lindjes, ku jam lindur e rritur, ku kam kaluar femijerine time.

Postuar nga ALB_MaGjI datë 20 Shtator 2006 - 17:00:

:D

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Per mua vendi me i bukur ne Shqiperi eshte qyteti im i lindjes, ku jam lindur e rritur, ku kam kaluar femijerine time.

Balerina nje verejtie nga une Mire qe vendi me i bukur per ty eshte vendi i lindjes ( se te gjithe keshtu do theshin ) Po mund ta dime edhe ne kush eshte qyteti i lindjes tende

Postuar nga Simona datë 20 Shtator 2006 - 17:06:

Qyteti me i bukur i emigrantit eshte qyteti i lindjes,atje ku fshihet femijeria,per nje gjeograf ndoshtaaaaaaaa,,,,sjam gjeografe,jam mesuese.

Postuar nga Balerina datë 21 Shtator 2006 - 00:17:

Re: :D

Citim:
Po citoj ato që tha ALB_MaGjI

Balerina nje verejtie nga une Mire qe vendi me i bukur per ty eshte vendi i lindjes ( se te gjithe keshtu do theshin ) Po mund ta dime edhe ne kush eshte qyteti i lindjes tende

Shqiperia e Mesme

Postuar nga ALB_MaGjI datë 21 Shtator 2006 - 00:20:

Re: Re: :D

Citim:

Shqiperia e Mesme

Po qyteti ku ke lind me zemer nuk kam emer si kane emer gjithe qytetet e tjera Per mua qyteti Nr 1 eshte Korca ime e dashur

Postuar nga Balerina datë 21 Shtator 2006 - 00:23:

Re: Re: Re: :D

Citim:
Po citoj ato që tha ALB_MaGjI

Po qyteti ku ke lind me zemer nuk kam emer si kane emer gjithe qytetet e tjera Per mua qyteti Nr 1 eshte Korca ime e dashur

C'na nxorre pune dhe ti, se jo per gje, por me del pak si identiteti mua. Qyteti im eshte qyteti per te cilin turistet kane thene "Nqs nuk e keni vizituar, nuk keni vizituar Shqiperine"...qyteti ne te cilin shume nxenes bejne ekskursione per te pare muzeun, dhe dy muzete e ketij qyteti zene vendet e 2-te dhe 3-te ne Shqiperi pas muzeut kombetar te kryeqytetit. Tanii, besoj se eshte shume e lehte per ta gjet.

Postuar nga ALB_MaGjI datë 21 Shtator 2006 - 01:11:

Re: Re: Re: Re: :D

Citim:

C'na nxorre pune dhe ti, se jo per gje, por me del pak si identiteti mua. Qyteti im eshte qyteti per te cilin turistet kane thene "Nqs nuk e keni vizituar, nuk keni vizituar Shqiperine"...qyteti ne te cilin shume nxenes bejne ekskursione per te pare muzeun, dhe dy muzete e ketij qyteti zene vendet e 2-te dhe 3-te ne Shqiperi pas muzeut kombetar te kryeqytetit. Tanii, besoj se eshte shume e lehte per ta gjet.

Bo bo cpaske qene me goc. E di si po me duken keto fjalet tende si nje pyetje ne fjale kryq ne gazeta sheklulli  Balerina po the se nga e ke origjinen nuk tregon identitin tend pastaj une emrin e qytetit po them te thuash nuk po te kerkoj certifikate personale Pastaj po the emrin e qytetit nuk te kekrojm per nuse po he

Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »
Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.