Forumi Horizont Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 »
Trego 226 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Pse nje pjese e shqiptareve ne perendim nuk u meson femijeve shqip? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5491)

Postuar nga Fajtori datë 14 Prill 2012 - 03:06:

Ju lutem mos kaloni ne ofendime. Dhe as ne mallkime, F_Xhunior.

Postuar nga F_xhunior datë 14 Prill 2012 - 03:13:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ju lutem mos kaloni ne ofendime. Dhe as ne mallkime, F_Xhunior.

Do ta kem parasysh, por vertet nje sfide e madhe per mua

Postuar nga Fajtori datë 14 Prill 2012 - 03:21:

Sfidat tregojne njeriun.

Por per gjuhen mund ta kesh mire. Kerkova pak verdalle dhe gjej "do t'i shkruaje" , "do t'u pergjigjet", por jo "do t'a beje". Ece gjete kete pune. Mesa mbaj mend ka patur tekse ku "t'a" ka qene me apostrof.

Postuar nga dylan datë 14 Prill 2012 - 03:38:

vec kot si ai qe smund rri pa fol ju qe komentoni a keni femi ndonje a jo

si jo veshtire te thuash dicka te drejte ktu dicka qe se kalon provon njeri cik veshtir ti komentosh

Postuar nga F_xhunior datë 14 Prill 2012 - 03:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Sfidat tregojne njeriun.

Por per gjuhen mund ta kesh mire. Kerkova pak verdalle dhe gjej "do t'i shkruaje" , "do t'u pergjigjet", por jo "do t'a beje". Ece gjete kete pune. Mesa mbaj mend ka patur tekse ku "t'a" ka qene me apostrof.

Do t'u shkruaje = Do të u shkruaje

Do t'u pergjigjet = Do të u pergjigjet (pyetjeve te shtruara)

Do t'iu pergjigjet = Do të iu pergjigjet (atyre se shpejti)

Per sa i perket "t'a" mbase mund ta kesh fjalen per trjaten e shkurter/peremrin "ata = ta" ama as kjo shkruhet me apostrofe, p.sh. "ne do te shkojme me ta!"

Ndersa, per sa i perket shkrirjes se pjesezes "të" me lidhezen "a", qe perbejne trajten "ta", nuk i veme as i kemi vene kurre apostrofe.

Postuar nga dylan datë 14 Prill 2012 - 03:43:

hahhahah mesues i gjuhes shqipe me 100% dhe vet mesuesat sjane ne gejndje te shkruajne ne nej menyr si kjo

bravo

Postuar nga Deb* datë 14 Prill 2012 - 04:06:

Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior

Me ndihmen e Allahut, jam mese e sigurt qe do e kalosh dhe kete sfide te madhe, lol.

Postuar nga shelgu datë 14 Prill 2012 - 04:58:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Edhe respekti eshte tradite shqiptare. Vetem nese eshte ne shqip ama.
Byrekun une e qaj pershembull...
E qaj ne plot kuptimin e fjales domethene, se sa here e shoh me vjen te qaj qe s'e ha dot.

Shelgu si te kam une ty?

Shelg nga mente, c'me pjet?

Po nuk bete byrek une nuk merzitem se nuk jam qibar, ha cdo gje edhe kiwi.

Po ja qe ishte fjala tek traditat.
Me ka marre malli per pershesh.

Postuar nga raid datë 14 Prill 2012 - 09:08:

Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior

Sa fat ke ti mer, qe te ka mbetur ora ne mesjete dhe ato te sharat e tua s'i kap me ligji

Postuar nga F_xhunior datë 14 Prill 2012 - 15:03:

Citim:
Po citoj ato që tha raid

Sa fat ke ti mer, qe te ka mbetur ora ne mesjete dhe ato te sharat e tua s'i kap me ligji

Urrej pse ne nje teme tjeter shkrova "Te rrosh dhe ti, raid!". Urrej veten, besome. Sa do te doja qe te mos ta kesh lexuar. I urryer do te jem sot gjithe diten.

Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 »
Trego 226 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.