Forumi Horizont | Gjithsej 25 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 » Trego 245 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- o te hap vrime te re une ty!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8512)
Mbasi hyn demokracia ne shqiperi nje Anglez shume i lidhur me gjuhen shqipe dhe me historine tone, e zoteronte shume mire gjuhen shqipe, i hiper aeroplanit dhe mberrin ne Rinas. Mer taksi aty dhe i thote shoferit per ne qender te Tiranes. Mbas pak shoferi i thote qe mberiten, dhe ai e paguan dhe zbret nga taksi, por kur sheh rruget dhe papasterine nuk i besohej qe ishte te Tirane dhe fillon edhe pyet...
- me falni zoteri ne Tirane jam ketu??? pyet ai nje kalimtar
- ehe - pergjigjet kalimtari dhe iken
dhe Anglezi kete fjale nuk e dinte se cfare dmth se nuk ishte ne fjalor dhe pyet dike tjeter
- me falni zoteri ne Tirane jam ketu ???
- ehe - thote kalimtari dhe largohet
ngeli ky i habitur, dhe diku pak me tutje sheh nje burre te veshur bukur me kostum dhe shume serioz dhe vete ta pyesi...
- me falni zoteri ne Tirane jam ketu ???
- po - pergjigjet ai
- po fjala ehe cfare dmth se kur pyeta me pare dy zoterin me thane ehe dhe po si ju per Tiranen- tha Anglezi i habitur
- Ata qe thone ehe nuk jane nga Tirana por nga fshati o lal - tha ai i krekosur
- pse ju jeni puro tironas??? - pyeti anglezi
- ehe - u pergjigj zoteria duke u krekosur...
Atenzione atenzione.
Po zhvilloheshin garat e para te helljes nga trampolina. rastesisht kalojn aty dy shqiptare dhe i pyesin nga jeni dhe se a donin te merrnin pjese ne konkurs. Njeri dinte italisht, tjetri jo.
Po ore thone te dy.
Ky qe dinte italisht i thote shokut te vet ec per ate derrasen drejt dhe pastaj hidhu ne uje.
Niset ky por kur sheh lartesine i merren mend e bie pa u hedhur mirpo meqe rekordi ishte 5 ky ban 6 a shtate rrotullime e bie me by... ne uje.
E filloi ti dhimbte fort e renconte o lele by.. o lele by.. vjen komentatori i talian dhe pyeste sesi quhesh, ky skuptonte e vazhdonte o lele by...
komentatori.
atenzione atenzione lele by.. e kampione.
ne aeroplan...
ne aeroplan gjithe pasagjeret ne vendet e tyre te ulur dhe nderkohe aty kalojne pilotat e aeroplanit duke i pershendetur te gjithe por kishin syze te zeza dhe bastunin e ecjes se ishin te verber qe te dy pilotat... te gjithe pasagjeret po i shikonin si te habitur por asnjeri nuk beri ze, benin sikur shikonin tavanin, ca sikur rregullonin rripin e sigurimit dhe mbas pak niset aeroplani nga aerodromi per te fluturuar... mbasi mori shpejtesine qe duhej nuk po ngrihej akoma por po vazhdonte te ecte ne aerodrom akoma dhe po i afrohej malit... dhe kur u afrua shume fare ata qe ishin ne dritare dhe shikonin se cfare po ndodhte uleriten njekohesisht, dhe aeroplani mbas pak u ngrit ne ajer dhe cdo gje ne rregull, dhe mbasi kane marre lartesine e duhur njeri pilot i thote tjetrit...
- Ndonje dite do ti biem malit me duket - tha ai i djersitur
- pse ? - u pergjigj tjetri
- do vonohen ndonjehere me shume per te bertitur pasagjeret dhe do i biem malit - tha ai duke fshire djerset...
-------------------------------------------------------------------------
hapet mikrofoni i pilotit dhe prej tij degjohet ky lajmerim...
- u lutem te gjithe pasagjerave nga krahu i majte i aeroplanit te ngrene krahun e majte lart dhe ta perplasin sikur fluturojne se na u dogj motori i majte i aeroplanit dhe skemi mberitur akoma... faleminderit per ndihmen tuaj...
:p :p
Po shikoj se kjo Teme eshte Ringjallur
Per 20 vjetorin e marteses burri del me gruan ta festojne jashte ne nje restorant shume te shtrenjte dhe mbasi kane bere porosine, kalon nje goce rreth 20 vjece shume e bukur dhe ndalon tek tavolina e tyre i jep nje te puthur ne buze burrit dhe i thote per takimin qe kishin te nesermen dhe largohet... Gruaja e tij qe ishte perballe nxehet dhe i thote
- C'fare ishte ajo ??? ke te dashur??? nuk turp idiot???
- Kush ta ka bere jeten kaq te embel ty?? kush ta ka blere shtepine ne Paris??? kush ti ka blere rrobat me te shtrenjta ne bote ??? kush ta dhuroi ferrarin per ditlindje ??- thote burri pak i nxehur
U mendua pak gruaja e tij dhe u ul perseri ne tavoline pa bere ze fare dhe nderkohe atij i flet nje koleg i tij dhe ai i shoqeruar po nga nje goce rreth te 20tave, dhe mbasi largohet ai e pyet gruaja...
- Po ai kolegu jot nuk eshte i martuar???
- Po - pergjigjet ai
- Po ajo goca qe e shoqeronte kush ishte ???
- E dashura e tij - pergjigjet ai
- Avash dashnoren i thuaj atij, dashnore te embel dhe te bukur kemi vete ne...
Nje djal beqar rreth te 20tave i cili punonte dhe tek rruga qe ikte perdite ne pune ishte nje lypes dhe ky i jepte perdite nga 5 dollar... kjo gje vazhdoi per shume vite dhe ky djali u martua, beri dhe femije por nderkohe nuk po i jepte me lemoshe lypesit dhe nje dite ky lypesi e ndalon dhe i thote...
- te bej nje pyetje ???
- po pergjigjet - ai djali
- perse ma ke prere ate 5 dollarshen qe me jepje perdite ???
- i dashur une tani nuk jam me vetem, u martova, bera femije dhe me duhet ti ushqej..
- turp te kesh - thote lypesi - me leket e mia ti ushqen femijet e tu....
Nje grup te rrinjsh ngaqe ishin te merzitur nga gjendja ekonomike vendosnin te benin disa vjedhje bankash... Nje dite mbasi kishin bere planin i dalin perpara nje makine te blinduar qe transportonte disa kuti te kycura, i vjedhin sipas planit te bere dhe vene ne nje vend te larget dhe i hapin... hapin kutine e pare dhe aty gjejne akullore te shkrira vanilje...
- ti hame keto -thote shefi i grupit- mos te ikin dem kot
mbasi i hane hapin kutine e dyte dhe kishte brenda po te njejten gje, dhe te tjerat keshtu me rradhe...
- te pakten dolem te ngopur nga vjedhja jone e pare - thote shefi i grupit-
dhe te nesermen del ne gazete lajmerimi
- mbreme ne oret e vonave te mbasdites u vodh banka me e madhe e spermes ne shtetin tone nga hajdute te panjohur...
Tre veta po bisedonin per pushimet verore...
- une do e coj gruan ne maiami per 3 jave -thote i pari-
- une do e coj per 2 muaj ne ishujt bora bora -thote i dyti duke u krekosur-
- ndersa une kete vere do ia bej vete gruas -thote i treti-
Perse biondet e bejne shurren me porten hapur ???
Sepse kane frike se mos i shikojne fshehurazi nga vrima e celsit...
... duke prit gjyqin , ne se do shkonin ne ferr apo parajse , qëllojne në rradhë nji anglez nji amerikan dhe .... nji shijakas :p
- si ke vdek ti ? - pyet anglezi amerikanin ...
- fitova nji lloto ... bleva nji ferrari ... dhe u përplasa me këmbët e nji ure .
- po ti ?? - pyet amerikani anglezin ...
- morra nji trashëgimi ... edhe bleva nji Lamburgini .... piva " xhek daniells " gjith notën .... dhe dola jasht rruge ...
kthehen nga shijaksi dhe e pyesin .. :
- po ti ... si vdiqe ??
- un isha në Zvicër .... bona i dor lekësh .... shkova në Shqipni , bleva nji Benz ................ dhe vdiqa për bukë .
Tek anija e Noes mbas tre muajsh udhetim ne det gjithe kafshet nuk po duronin dot me dhe filluan te gjitha te benin dashuri... Filloi anija te tundesh sa andej kendej dhe gati sa nuk po mbytej... I nevrikosur Noe vete posht ne hambar ku ishin te gjitha kafshet dhe u thote...
- kjo gje qe bete sot eshte e padurueshme, gati sa nuk na mbytet, prandaj vendosa te bej nje kalendar dhe do jeni te gjithe me dite dhe do keni karten secili prej ju nga meshkujt se kur do beni dashuri me partneren tuaj...
Rane dakort te gjitha kafshet, dhe majmuni te nesermen i thote majmunes..
- cfare te pret te marten cfare te pret do shqyhesh fare...
Ul koken majmunia e turperuar dhe ben sikur s'ka ndodhur gje..
Te nesermen perseri te njejtin avaz majmuni... merzitet majmunia dhe vete i thote Noes... I nxehur Noe therret majmunin larte dhe i thote
- C'fare ke pesuar qe e ben rezil majmunen mes gjithe kafsheve dhe i thua qe te marten do shqyhet fare???
- sepse jam i merzitur - pergjigjet majmuni
- pse ? - thote Noe gjithe habi
- sepse ate dite qe na ndave kartat, une luajta poker dhe karten time e fitoi gomari...
Gjithsej 25 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 » Trego 245 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.