Forumi Horizont Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)

Postuar nga Isra datë 14 Qershor 2006 - 11:28:

ksenia, bobo, i paske seriozisht komentet ti goce

Une spo e ve foton, se kush e di ca komentesh po me jep..:p

Ore se kuptoni, se sa here japim komente per paraqitjen do te thote te komentosh krijesen e Zotit. Ajo qe ka me shume rendesi eshte zemra sesi rreh brenda atij trupi, sesi funksionon mendja brenda asaj koke te bukur apo te vogel, te gjate apo te gjere...dhe kur te dy keto organe arrijne ne harmoni, kuptohet, qe ai njeri eshte me shume se i bukur..

PS.
me falni per seriozitetin

Postuar nga ksenia datë 14 Qershor 2006 - 12:01:

Citim:
Po citoj ato që tha Isra
ksenia, bobo, i paske seriozisht komentet ti goce

Une spo e ve foton, se kush e di ca komentesh po me jep..:p

Ore se kuptoni, se sa here japim komente per paraqitjen do te thote te komentosh krijesen e Zotit. Ajo qe ka me shume rendesi eshte zemra sesi rreh brenda atij trupi, sesi funksionon mendja brenda asaj koke te bukur apo te vogel, te gjate apo te gjere...dhe kur te dy keto organe arrijne ne harmoni, kuptohet, qe ai njeri eshte me shume se i bukur..

PS.
me falni per seriozitetin

Isra!
Me keto rreshta qe shkruajte i bie te delete-ohet e gjithe kjo teme meqe ketu komentohen krijesat e Zotit...Do mu bente zemra mal po te fshihej.
S'kam dyshim qe zemra e disave ketu funskionon ne menyre perfekte ndryshe do isha ne kerkim te ndonje zemre tjeter...
PO ti veje foton se une s'di te kem share ndonje, thjesht kam keshilluar...Keshille do te thote qe jane shanset per perfeksion :p

Postuar nga Lela_Dr datë 14 Qershor 2006 - 12:26:

Ksenia harroje fshirjen e kesaj teme, sepse kjo na mban akoma gjalle, dhe humori na rrin gjithmone i larte

As fare ato komentet e tua

Postuar nga ksenia datë 14 Qershor 2006 - 13:42:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Ksenia harroje fshirjen e kesaj teme, sepse kjo na mban akoma gjalle, dhe humori na rrin gjithmone i larte

As fare ato komentet e tua

Jooo kurrsesi nuk dua qe tema te fshihet po dhe kur me permendin punet e Zotit me afrohet tmerri

Postuar nga Admirali datë 14 Qershor 2006 - 13:52:

...

Komentet fetare te behen aty ku duhen, ketu diskutohen te tjera gjera.

Njerez, mos na detyroni ti futemi perseri pastrimeve.

Postuar nga Lela_Dr datë 14 Qershor 2006 - 13:56:

Ti Admiralo s'ke pse pastron nga zona ime.
C'do gje eshte akoma ne rregull, dhe te gjithe po i permbahen temes, me aq sa kane mundesi kuptohet

Postuar nga Admirali datë 14 Qershor 2006 - 14:18:

Talking ...

Po normale qe fshesen ne dore e ke ti, une vetem sa te mbeshtes idene parimisht

Postuar nga amor alucius datë 14 Qershor 2006 - 14:21:

Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
  Eh cme ka gjet belaja, duhet me i dhon shpjegime robve per kilet qe kam si dhe pse me del ndonje fast-food prapa shpine ne foto

Mua me pelqejne meshkujt e mbushur

Postuar nga Lela_Dr datë 14 Qershor 2006 - 14:30:

E shef Admiralo, qe edhe shendeti ka te mirat e veta.
Edhe mua me pelqejne meshkujt e mbushur. Ato kocke e lekure duken sikur s'hajne nga 10 vjet

Postuar nga Admirali datë 14 Qershor 2006 - 14:30:

...

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Mua me pelqejne meshkujt e mbushur

Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.