Forumi Horizont Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 »
Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Ditet e mia pa ty... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10195)

Postuar nga kurt datë 07 Qershor 2008 - 16:21:

na mori malli pleshte

Postuar nga zemer-.... datë 07 Qershor 2008 - 16:25:

Me mori malli kto dite pa ty pa te degjuar zerin,dhe pa te pare shpirti im...................

Postuar nga lulja_1 datë 07 Qershor 2008 - 16:50:

Ditet e mija pa ty!
Nje obligim me pake,Nje mendim me pake,sepse nuk me kujtohesh fare,eshte e kot vuajtja e njeanshme per ate dhe nuk vuaj aspak dhe Juve qe vuani ju them nuk ja vlen ,,Ta duash dikend e ai/ajo ta duaj veteveten",per ate jeta vazhdon edhe pa Ty!

Postuar nga diabolic datë 08 Qershor 2008 - 02:54:

E dashur ...
E di ,u lodhe nga monotonia kronike e qenies time
u merzite duke pertypur te njejtat poezi veteflijuese.
Tashme te mbetura jetime...
Jetime te vetevetes , te kesaj dashurie anakronike
te kesaj qenies time aq i afert dhe aq i larget me ty.
Me duket vetja si mendim abstrakt i ndonje filozofi te dehur
qe derdellit me goten e xhekun pa e kuptuar askush.
E di , ndoshta preh qenien tende nen nje tjeter perqafim
te tjera buze te peshperisin te tjera puthje qe sjan te miat
dhe oh per perendi ato buze te betohem dua ti vras
se jam xheloz edhe per hijen qe te ndjek nga pas.
E di , e di e dashura ime qe une nuk jam me askush per ty
e di i gjori une qe tashme sjam as pluhur ne jaken e xhaketes tende.
Por smund te bej ndryshe ,smund te vras kete ndjenje
nuk mundem , nuk kam guxim ,po po eshte e vertet kam frike
prandaj tu luta ,prandaj megjithse nuk doja te thashe ik...
E dashur ...
Po ushqehem me mall keto dite ,
me nga pak mall te hirte
pres qe ti te kthehesh ,kam nevoj per ty shpirt...

Postuar nga Enya datë 08 Qershor 2008 - 03:11:

Ne Ditet e mia pa TY...

I dashur,
Nese te ka mbet gjekundi pak koh te me kujtosh;
Te mbyllesh syte e mendjes dhe me mua te vallezosh,
si dikur..., nen ritmin e shiut xheloz!!!

I dashur,
duke kenduar me frymen e shpirtit qe na la..,
kur u lame.., pse u lame?!
Nuk kishe force te rrembeje dashurine tende?
Nuk kishe force te luftoje me ujqerit e mi?!
Te njihja per te Dashur, me rrite plot Dashuri.

I dashur,
minutat tona te pritjes kane vdekur,
jane lenduar deri ne eshtrat e fundit ndjenjat e mia;
sepse Ti ike kur duhej te vije!
Ike pikerisht kur duhej te rrije!

I dashuri im anonim,
E di qe syte e tu serish me kerkuan,
Rrugeve ku une nuk shkela me kurre...
As hija ime nuk la me gjurme ne hapat e tua,
As trupi yt nuk fjeti me enderrave pa mua...

I dashur,
nese te ka mbet gjekundi pak kohe te me kujtosh,
kujto buzeqeshjen tende te fundit,
& shikimin tim helmues te mbushur ne lote...

Love, Enya.

Postuar nga sjara datë 08 Qershor 2008 - 03:13:

O Enya qeke frymezuar ti sot:p :p

Postuar nga Katilesha datë 08 Qershor 2008 - 13:00:

Enya dhe Diabolic

Perhere kenaqesi t'ju lexosh .

Postuar nga diabolic datë 09 Qershor 2008 - 02:53:

Filloi dhe kjo nate
nate e trishte pa hene
E vetmuar ,e braktisur pa shkak
nga kjo hene qe lodhjen do ta preh nga pak.
Filloi dhe kjo nate
nate e trishte pa ty
Hena u lodh duke te pritur
une u lodha endra duke shitur.
Se di nese ne kete nate
zerin tend do arrij ta vras
zeri yt qe me ndjek nga pas
zerin tend qe e dua pa mas .
E duke te kerkuar...
Hapat hedh mbi gjurmet e henes se arratisur
tashme qe filloi dhe kjo nate
memece pa ty ,trishtimin ka fjale
me peshperit lehte-Kerkoje, kurre mos u ndal...

Ps: Me kishte mar malli per zerin tend,kisha nevoj ta degjoja...

Postuar nga kurt datë 09 Qershor 2008 - 03:40:

enya, ngjyra jeshile eshte ngjyra ime e preferuar, edhe divanat ne shpi dhe llampa ne living room, dhe nje pikture e madhe ne mure jane te gjitha ngjyre jeshile. edhe dysheket dhe jorganat dhe jasteket...

Postuar nga diabolic datë 20 Qershor 2008 - 03:36:

Dua te ndaloj kohen ,dua te te le kohe ne perjetesi per te me dashur .E nese perjetesia nuk mjafton atehere dashurine do ta vras ne menyre qe askush dhe as ti te mos bjere me ne dashuri. E di , e di qe jam egoist dhe kerkoj te ushqej vec veteveten me prezencen tende por smund te bej ndryshe. Eshte cdo cast qe jetoj pa ty qe shendrohet ne vrases , qe me merr shpirtin nga pak pastaj veteflijohet ne deshiren tende .Prandaj sa here prezenca jote prek qenien time nuk arrij dot ti rezistoj tundimit per te te pasur vec timen,per te ndjere aromen e puthjes tende qe perkedhel buzet e mia dhe me dhuron parajsen megjithse parajse e perkoheshme.Sa do te doja te ishe e imja perjetesisht ,perjetesisht bashke aq sa edhe vdekja do te kishte frike nga ne , perjetesia qe nuk lodhet kurre .Here pas here te shikoj e nuk ngopem ,e dua te te perpije te teren ,te te bej timen pa kushte ,te te kem zot per te te adhuruar dhe ajer qe te me mbajtur gjalle . E te kerkoj ngado e ste gjej askund ,e duke te kerkuar neper bote neper ndjenja humb . E te kerkoj ne cdo buzeqeshje ,ne cdo veshtrim , e pasi ste gjej me fund e kthej nga nje gote deshperim.Sepse sado qe kerkoj te dua vetem ty,dhe vetem me ty mund te behem dy , ky kerkim i shpirtit binjak sme lodh aspak , se ti je shpirti im qe me shpirtin ma ben hi me flak .Por qenka e lodhshme te duash pa arsye pa kusht ,sepse realiteti te dhemb me shume sesa nje grusht. Nje grusht ne stomak qe frymen ta merr , e duke u dihatur mallin per ty e nxjerr , mall per ty qe me mban akoma gjalle , oh dashuri vafsh ne djall ,oh dashuri te lutem me fal ,e dashura ime te lutem hapin ndal . Eshte endrra ime qe te kthehemi bashke serish,e une te vdes mbi te tuat buze hyjnish ,e serish mbi to te ringjallem si krisht,e te jetoj duke te puthur perjetesisht…

Per ty… 18/06/2008

Postuar nga zemer-.... datë 20 Qershor 2008 - 03:41:

diabolik komplimenti,sa bukur qe i shpreh ndjenjat e tua kot nuk je cun nga pusi qe lahet vete

Postuar nga diabolic datë 21 Qershor 2008 - 05:36:

Do doja te te thoja per te 1 mijten here sesa te dua por, smundem.
E di qe kam nevoj per ty , per prezencen tende ,per aromen tende, por serish smundem.Smund te te them serish eja tek une ,eja edhe me duaj ashtu si ske arritur te me duash kurre.Do te ishe absurde te ta kerkoja megjithse gjithe keto kohe e kam kerkuar intensivisht ,megjithse gjithe keto kohe kisha vdekur shpirterisht.Erdha serish tek ti ,serish i mbushur me deshire ,serish i dashuruar , serish i marrosur pas qenies tende.Erdha serish ne mbreterin e marrezise time , atje ku ti je zot dhe djall , atje ku ty te kam pran por prap kam mall.Erdha dhe ti serish me braktise , serish me mohove ,serish me vrave...
E di ndoshta jam i cmendur ,ndoshta po kthehem ne nje te dashuruar mazokist,ndoshta une po luaj me veten time duke te perdorur ty si justifikim.Ndoshta une...
Ndoshta une u genjeva nga brishtesia jote dhe te premtova se do te doja deri ne pafundesi sepse ti ma kerkove .Ishe ti ajo qe kerkoje premtime, ishe ti ajo qe jetonte me dyshime,ishe ti ajo qe me shtrengonte fort se kishe frike dhe me peshperisje mua dhe henes - Jam e lumtur , jam e lumtur te betohem.Ishe ti , hena na eshte deshmitare.Ishe ti...
Tashme nuk dua te degjoj me te njejten retorik ,te njejtat fjale boshe pa kuptim te cilat te tregojn se duhet te rifillosh nje jete te re,te njohesh njerez te rinje,te dashurosh serish .Nuk dua ta degjoj kete retorike hipokrite ,te pakten jo nga ti.Ty nuk te takon , si thua ?!
Po u lodha dhe nga fjalet e tua ,u sfilita duke i degjuar te njejtat fjale ,te njejtin refren te se njejtes kenge ,te te njejtit disk te thyer.Smundem me ta dish,nuk mundem me te te pres deri sa ti te zgjohesh nga ky gjume letargjik ndjenjash drejt meje.
Nuk e di por kesaj rradhe ishte hera e pare qe isha i lumtur kur po ikja nga ti , nga ai qytet ,nga ai kaos ideshe,ndjenjash,peshperitjesh.Ishte hera e pare qe e ndieja se po kthehesha ne shtepi dhe kisha nevoj per qetesine e saj ,per ngrohtesine e saj.Sa me larg teje ikja aq me i qete isha ,aq me i bindur se ti ,ti nuk mund te jesh me imja ,dhe nuk e di perse u ndieva i lumtur ,nuk e di perse.
Kundrasens te mendosh se je i lumtur se ke kuptuar qe njeriu qe do nuk do jete me yti.Kundrasens vertet...
Por asgje nuk ka pasur nje sens midis ne te dyve ,asgje nuk ka qene dicka e parashikueshme ,asgje nuk ka qene fryt i inertesise,asgje...
Por do te vij nje moment ku imazhi im do te te bej vizite neper endrra ,e do te te peshperisi poezit e pashkruara per ty ,pastaj do te puthi gjithe epsh sa te te zgjoj deshiren per te qene serish ne krahet e mi.Pastaj do te iki ,e do leri pas vetem gjurme malli .Kur ti te hapesh syte e sdo te me gjesh pran teje do fillosh te me kerkosh neper mjergull e sdo te me gjesh askund.
Ndoshta ky moment sdo te vij kurre ,ndoshta imazhi im sdo te kete deshire te jetoj akoma ne kujtimet e tua,ndoshta kur te me kerkosh ti une dike tjeter do te dua,ndoshta nuk e di...
Do te te thoja per te 1001-en here se te dua ,por smundem ,ose me sakte skam deshire...

Ps:...qofsh mire

Postuar nga diabolic datë 23 Qershor 2008 - 00:54:

22 qershor...
Dite e nxehte sot , lekura pervelonte.
Une bridhja kuturu ,hapat hidhja shkujdesur.
Per nje cast zeri yt me zgjoi nga gjumi.
Ish gjume i gjate , si ne nete dimri.
-Gezuar daten 22 zemer ,me peshperiti zeri yt.
Dhe une te putha si te atehere kur sapo kishte lindur nata
kur sapo kisha rilindur une, mbi buzet e tua..
Po shkoj te fle serish duke te pasur ne krahet e mi
atje midis endrash ,atje ku perendesh je ti...

Ps:Gezuar daten 22 zemra ime...

Postuar nga diabolic datë 27 Qershor 2008 - 05:35:

Nuk e di por kam humbur fjalet,ose me sakte nuk e di se cfar mund te them me per ty.I kam thene te gjitha,jane konsumuar te gjitha fjalet pergjate kesaj rruge te verber ndjenje.Ti gjithmon e heshtur qe me lexon dhe nuk thua asnje fjale,asnje psheretime nuk lind nga buza jote .E ftohet ,acar dimri je ti,ku lotet jane bresher dhe buzeqeshja eshte genjeshtare si dielli qe ste ngroh aspak.Kjo heshtje po me ben mire ,po arrij te metabolizoj idene se ti sje me askush .E di eshte shume e fort fjala "askush" por une jam gatuar keshtu dashuri ose urrejtje.Por e di qe ty nuk do arrij te te urrej kurre,nuk mundem me te te dua keshtu qe per mua duhet te behesh njesh me asgjene.Kjo eshte menyra ime per te harruar nje ndjenje , per ta harruar duhet ta vras dhe ta braktis kufomen ne labirintet e indiferences.Ndoshta gabohem , ndoshta nuk e di...
Por kam frike te kthehem serish tek ti.
Nuk dua te zhgenjehem serish, keshtu qe gelltis realitetin dhe eci perpara ne rrugen time qe iken larg tendes.Ne nuk ishim bere per njeri-tjetrin dhe kete e kuptova teper vone,por me mire vone sesa kurre.Do te ishte cmenduri nese une do te jetoja me bindjen se ti je gjysma ime qe une kam kerkuar gjithkund.I gjori une ,do te me vinte keq per veten...

Nuk kam kerkuar parajsen nga te tjeret ,
me engjej e djaj bota eshte e mbushur plot
i kam dashur gjithmon mekataret
sidomos ata qe besonin ne zot.
Sepse smund te jete ndryshe
une dua megjithse e di se do vuaj
keshtu mikja ime e perjetshme
mos ki frike nga dhimbja por duaj.

Ika ,tashme po i vjen fundi kesaj nate dhe une duhet te fle pa te pasur ty ne mendje,pa te pasur ty ne shpirt.Tashme neper endrra ti je bere person " non grata " dhe nuk mund te depertosh askund.Keshtu ne zgjim jam me i lire te marre fryme pa pasur frike se imazhi yt do vij te me bej vizit dhe te bredhi neper mendjen time duke lozur me kujtimet.Naten dhe kerko sado pak te gjesh veteveten dhe kur ta kesh gjetur ne nje fare menyre do te me kesh gjetur edhe mua.,Megjithse une do te jem neper te tjera rruge ,neper te tjere sy do reflektohet imazhi im , neper te tjere vesh do te rrejdhi zeri im duke peshperitur poezi,neper te tjera buze do te jem duke falur dashuri...Naten serish...

Postuar nga diabolic datë 28 Qershor 2008 - 00:33:

Nuk mund te te fal asgje tjeter
pervecse poezi...
pervecse dashuri...
pervecse shpirtin tim.
pervecse perjetesin.
pervecse...
...Me poezi une ushqehem e perseri do ti falja.
...Une ty te dua e per ty kurre sdo te ndalja.
...Shpirtin do ta falja se shpirti im je ti.
...Ty do te te kisha zot deri ne perjetesi.

Postuar nga diabolic datë 29 Qershor 2008 - 21:56:

Harrova te marre fryme
dhe syte mi pushtoi vjeshta
Qerpiket mi lagu vesa
deshira u zverdh ,ndersa une heshta.

Harrova te mbyll syte
megjithse nata po dremiste
une ty po te prisja
ajo henen priste.

Dhe u shtriva ne gjirin e nates
me sy hapur duke enderruar ty
as hena as ti nuk erdhe
vec malli na ngushellonte te dy.

Ne djalle le te veje dashuria
ne djalle dhe ata qe sna duan
ndersa hena qante dhe psheretinte
ne djalle dhe ata qe dashuruan.

Postuar nga diabolic datë 01 Korrik 2008 - 14:38:

C'eshte ky mall qe me ka futur duart ne fyt
dhe duke peshperitur emrin tend po me mbyt.
Ckujton ky mall se une nuk dua qe ti te vish
dhe ne gjoksin tim te prehesh serish?!
Tashme marre brengen dhe bej per te ikur
neper rruget e qytetit tim gri ku dritat jan fikur
atje ku tu ste gjej askund dhe cmendurisht vuaj
atje ku do arrij dashurine per ty ta bluaj.
Ta bej pluhur ,ta bej hi
ta kem lot per syte e mi
ta kem shpirt ,ta kem jete
ta kem drite neper neté
Netè te gjata pa te pasur prane
pa e ndier aromen tende qe gjalle me mban.
Malli per ty po me vret...
Malli ty po te pret...
Eja te lutem jepme jete...

Postuar nga Eria datë 01 Korrik 2008 - 16:33:

Une them ta mbyllim dhe kete temen ,se na iku nga duart fare ky forumisti !!

Ps. Si gjithmone te keput zemren !!

Postuar nga ksenia datë 01 Korrik 2008 - 16:41:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

ahahaha LOOOL

Une them me mire tja gjejme ate gocen qe i ka thyer zemren. Te kontaktojme e t'i nxjerrim ndonje vize shengen qe te bashkohet me te.
Me vizen merrem une

Postuar nga diabolic datë 01 Korrik 2008 - 17:21:

Citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Po citoj ato që tha Eria

Ah te ishte per mua e kisha mbyllur kete dhe i kisha vene zjarrin :p
Por ndonjehere sdi se cfar te bej dhe shkruaj nga nje poezi ose ndonje pjese te vogel ne proze qe here here jane si ditar dhe here here jane thjesht pjese imagjinare.Nejse e rendesishme eshte qe te kepus telat e zemres :p p

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia

ahahaha LOOOL

Une them me mire tja gjejme ate gocen qe i ka thyer zemren. Te kontaktojme e t'i nxjerrim ndonje vize shengen qe te bashkohet me te.
Me vizen merrem une

Eeeeeeeeeeee Ksenia ne milano jeton shejtanja dhe ska nevoj per vize jo :p
Pastaj sma ka thyer zemren ajo jo ,por thjesht me beri te kuptoj qe edhe une e kam nje zemer...

Postuar nga kurt datë 01 Korrik 2008 - 18:13:

any woman that breaks a good man's heart should go to hell...

a e dini ju te zgjuarat qe nje mashkulli mund t'i marrin me shume se 10 vjet te sherohet nga zemra e thyer!? ka edhe shume raste qe nuk sherohet kurre. me statistika qe nje pjese e madhe e lypsave neper rruge jane meshkuj qe kane patur zemren e thyar nga nje goce dhe i jan dorezuar jetes komplet, shume nga kta jane te dipllomuar dhe shume te edukuar... kurse juve sheroheni shume me shpejt, prandaj dashuroheni edhe me shpejt dhe me shpesh, prandaj zhgenjeheni edhe me shume dhe me shpesh...

mjafton per nje mashkull te zhgenjehet njehere, dhe kjo njehere mund te thote edhe pergjithmone, te vdesesh i zhgenjyer me fatin tend, nje mashkull mund te te vrasi nga dashuria, nje femer te vret vetem nga xhelozija...

diabolic: e di qe ne meshkujt kur biem ne dashuri nuk e njohim veten me, behemi strange, ndoshta edhe te cmendur, kjo eshte nje cilesi e mire qe gocat budallaqe nuk e kuptojne apo tia dine, si ajo ishedashura jote...chances are she is sleeping with someone else already whlie you burning for her, dhe nese kjo eshte e sakte vetem nga fakti qe ti je i djegur ne dashuri me te akoma, nuk duhet ta pranosh me ate edhe sikur ajo te trokiste ne dere neser... 

harroje, po ta them si vella, ti meriton nje goce te mire qe nuk e ka zemren aq te ftohet, dhe ma beso ka goca te mira bota plot, por shumica perfundojne me ******hata qe i trajtojne si mbeturina...

por megjithate ajo te ka bere poet te shkeqyer...

good guys allways sleep alone,,, its a twisted world, learn to eccept that...

maybe i know tooooooo well what it means to have your heart broken into a million pieces... although i don't give a flying fuck anymore to even care...  

Postuar nga kotka datë 01 Korrik 2008 - 18:35:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
any woman that breaks a good man's heart should go to hell...

a e dini ju te zgjuarat qe nje mashkulli mund t'i marrin me shume se 10 vjet te sherohet nga zemra e thyer!? ka edhe shume raste qe nuk sherohet kurre. me statistika qe nje pjese e madhe e lypsave neper rruge jane meshkuj qe kane patur zemren e thyar nga nje goce dhe i jan dorezuar jetes komplet, shume nga kta jane te dipllomuar dhe shume te edukuar... kurse juve sheroheni shume me shpejt, prandaj dashuroheni edhe me shpejt dhe me shpesh, prandaj zhgenjeheni edhe me shume dhe me shpesh...

mjafton per nje mashkull te zhgenjehet njehere, dhe kjo njehere mund te thote edhe pergjithmone, te vdesesh i zhgenjyer me fatin tend, nje mashkull mund te te vrasi nga dashuria, nje femer te vret vetem nga xhelozija...

diabolic: e di qe ne meshkujt kur biem ne dashuri nuk e njohim veten me, behemi strange, ndoshta edhe te cmendur, kjo eshte nje cilesi e mire qe gocat budallaqe nuk e kuptojne apo tia dine, si ajo ishedashura jote...chances are she is sleeping with someone else already whlie you burning for her, dhe nese kjo eshte e sakte vetem nga fakti qe ti je i djegur ne dashuri me te akoma, nuk duhet ta pranosh me ate edhe sikur ajo te trokiste ne dere neser... 

harroje, po ta them si vella, ti meriton nje goce te mire qe nuk e ka zemren aq te ftohet, dhe ma beso ka goca te mira bota plot, por shumica perfundojne me ******hata qe i trajtojne si mbeturina...

por megjithate ajo te ka bere poet te shkeqyer...

good guys allways sleep alone,,, its a twisted world, learn to eccept that...

maybe i know tooooooo well what it means to have your heart broken into a million pieces... although i don't give a flying fuck anymore to even care...  

OOOooohhh Kurti dhe Diabolik ju te dy po me beni te jem me e arsyeshme, me e llogjikshme dhe me pak kerkuese me djemte e mij qe jane burra si juve.

Eshte e verete qe djemte vuajne me shume se vajzat, por dine ta fshehin me shume vuajtjen e tyre. Vetem tek nena e tyre nuk mund te fshihen, sado te mundohen ta fshehin merzitjen, ajo di t'i lexoje shume mire vuajtjet ne syte e tyre.

Thank you.

Postuar nga amor alucius datë 01 Korrik 2008 - 19:32:

Oh, meshkujt, viktimat e shekullit. Po filloj te vuaj nga zemra nga tere ky viktimizim... Qekur vuajtja paska gjini njehere?

Diabolic, plumbi nxirret me plumb. S'ja vlen shume te mendosh per ate qe ishte por per ate qe do jete

Postuar nga kotka datë 01 Korrik 2008 - 19:34:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Oh, meshkujt, viktimat e shekullit. Po filloj te vuaj nga zemra nga tere ky viktimizim... Qekur vuajtja paska gjini njehere?

Amor ke patur vella?? une jo, mashkullin e njojta vetem nepermjet babait tim te rrepte dhe autoritar ne familje.

Tani mund te them se i njoh shume me mire, qe kam djem.

Edhe ti kur te kesh djem do te shohesh se sa te ndjeshem jane :p

Postuar nga amor alucius datë 01 Korrik 2008 - 19:38:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Amor ke patur vella?? une jo, mashkullin e njojta vetem nepermjet babait tim te rrepte dhe autoritar ne familje.

Tani mund te them se i njoh shume me mire, qe kam djem.

Edhe ti kur te kesh djem do te shohesh se sa te ndjeshem jane :p

Vajze e vetme, Kotka. Ah, per meshkujt qe kemi perreth na dhemb me teper kur vuajne ngaqe jane tonet por nese jemi objektive jane femrat ato qe vuajne me teper ne dashuri. Qe ne Lashtesi mashkulli ka pase instinktin e shperndarjes te llojit te tije ne sa me teper femra kurse femra, ne te kunderten, ka kerkuar partner qe kujdeset afatgjate per femijet.

Une kam nje teori tjeter: meshkujt bejne me teper te vuajne femrat ama kur femra iu jep kepucet ne dore dhe i ben te vuajne, oleleeeee, dhembbbbbbb. U be namiiiiiiii. Pra s'arrijne te durojne dhimbjen aq sa femra. E ve re dhe ne pune; dhe fizikisht e kane limitin e dhimbjes me te ulet se femrat. Jo me larg se sot po i hiqja qepjet nga nje nderhyrje pneumathoraxi, pa e prekur fare ia nisi kenges"aiiii, uiiiiii". I them" prit i cike me pasthirrmat se je heret, s'te kam prekur akoma". Hey, bela!

Postuar nga kotka datë 01 Korrik 2008 - 19:43:

Citim:
Goce e vetme, Kotka. Ah, per meshkujt qe kemi perreth na dhemb me teper kur vuajne ngaqe jane tonet por nese jemi objektive jane femrat ato qe vuajne me teper ne dashuri. Qe ne Lashtesi mashkulli ka pase instinktin e shperndarjes te llojit te tije ne sa me teper femra kurse femra, ne te kunderten, ka kerkuar partner qe kujdeset afatgjate per femijet.

Une kam nje teori tjeter: meshkujt bejne me teper te vuajne femrat ama kur femra iu jep kepucet ne dore dhe i ben te vuajne, oleleeeee, dhembbbbbbb. U be namiiiiiiii. Pra s'arrijne te durojne dhimbjen aq sa femra.

No, no, nuk eshte gjithmone keshtu edhe femrat edhe djemte jane te ndjeshem varet nga karakteri i individit dhe menyra e perpunimit ne familje.
Une kete kam kuptuar nga jeta, "nje djale qe e do memen shume, do edhe cdo femer qe e dashuron shume"

Postuar nga amor alucius datë 01 Korrik 2008 - 19:54:

Po qe do cdo femer intensivisht me siguri, por varet sesa zgjat. Ato dashurojne por dashurise i japin emra te ndryshem gjate kohes Qe meshkujt kane limitin e dhimbjes me te ulet se femra se luan as topi. Po i preku kush emocionalisht, larg qofte po i la kush, shembet bota. E ve re tek miqet e mi meshkujt, booo, players te dores te pare dhe ne fund, kur ndeshin ne ndonje hundleshe iu ra qielli mbi toke.(sodisfaksion i madh per feminizmin tim ato momente :p )

Postuar nga kurt datë 02 Korrik 2008 - 02:57:

hahahah, pse nuk jam i habitur me ata qe thote amor... nuk jam i habitur edhe me ato qe thote kotka, si gjithmone kotka njeri me konsiderate, not selfish, unlike you amor

eshte e veretet qe femra edures more pain se sa mashkulli, por kjo ka lidhje vetem me dhimbjet fizikale m'duket!...

une nuk e quaj veten viktim, tregon fakti qe nuk vij e shkruaj ktu se s'me merr malli per asken ma, se ditet e mija pa ate shtrige jane fantastike, more confidant, not scared to be alone, stronger, etj etj,  faktikisht fjala dashuri me duket dicka qesharake, ndoshta ky eshte side efekti qe me ka lene dashuria, qe as mos te marrr seriozisht ken ma deri sa te vdes... dhe te them te verteten gocat te dojne edhe me shume me kte dhoj attitude, fakt (personal experiences)

Postuar nga amor alucius datë 02 Korrik 2008 - 03:10:

Citim:
hahahah, pse nuk jam i habitur me ata qe thote amor... nuk jam i habitur edhe me ato qe thote kotka, si gjithmone kotka njeri me konsiderate, not selfish, unlike you amor

eshte e veretet qe femra edures more pain se sa mashkulli, por kjo ka lidhje vetem me dhimbjet fizikale m'duket!...

une nuk e quaj veten viktim, tregon fakti qe nuk vij e shkruaj ktu se s'me merr malli per asken ma, se ditet e mija pa ate shtrige jane fantastike, more confidant, not scared to be alone, stronger, etj etj,  faktikisht fjala dashuri me duket dicka qesharake, ndoshta ky eshte side efekti qe me ka lene dashuria, qe as mos te marrr seriozisht ken ma deri sa te vdes... dhe te them te verteten gocat te dojne edhe me shume me kte dhoj attitude, fakt (personal experiences)

Hahahaha! Cun, me demtove reputacionin

Sahere te kam thene t'ju qendrosh larg francezeve? Djegin dreqerit . Hajt se do takosh dhe ti njeriun e vertete qe s'te jep efekte anesore negative. Qenke ne nje periudhe a-dashurore, gje normale mbas ndonje zhgenjimi por iken shpejt.

Postuar nga diabolic datë 02 Korrik 2008 - 03:34:

Hej miqte e mi me plqen qe diskutoni te kjo teme, me pelqen sesi trajtoni ceshtjet e zemres sipas eksperienacave qe keni kaluar.Jam i bindur per nje gje qe cdo ne jete edhe e keqe nese eshte nuk vjen vetem per te vrare por gjithmon e ka nje te mire nga mbrapa.Keshtu qe edhe kemi bere te vuajn edhe po na bejn te vuajm .Ndoshta une kam nje menyre tej mase te egzagjeruar te pershkrimit te gjerave por ky eshte tipi im nuk kam vija te ndermjetshme jam dashuri dhe urrejtje.Nese duhet te flas per nje mashkull mund te them se nese biem ne dashuri dhe eshte nje gje qe nuk ndodh shume here ne jete atehere japim shpirtin per te jetuar dashurine qe na ushqen.Une kam dashur dhe kam dashur me shpirt ,kam bere edhe te vuajn vajza qe me kane dashur me shpirt por jeta keshtu eshte jep dhe merr asgje nuk eshte rastesi.Por ndonjehere ngaterrohem me veteveten dhe dashurohem pas idese se dashurise sesa pas personave qe teorikisht bie ne dashuri.Ndoshta uen kur dua dal nga vetevetja dhe bej gjera qe nuk do i kisha bere kur isha nen nje gjendje shpirterore normale.Gjithsesi une kam shkruar gjithmon si atehere kur kam qene i dashuruar dhe atehere kur nuk kam qene , mua me pelqen te shkruaj per dashurine dhe per te dashuruarit dhe ndonjeher identifikohem emocionalisht me gjerat qe shkruaj .Gjithsesi besoj se femrat e kane metabolizuar me shpejt dhimbjen e deluzionit sesa meshkujt por kjo sdo te thote qe ato jane me te forta . Ne e perjetojme shpirterisht ne menyre me intesive dashurine sepse duam te mbajme impresionin e njeriut te fort ne aparence dhe ky konflikt i qenit me te dukurit na ben me te brisht ndonjehere.
Nejse se do flasim serish...

Postuar nga Enya datë 02 Korrik 2008 - 06:27:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Hej miqte e mi me plqen qe diskutoni te kjo teme, me pelqen sesi trajtoni ceshtjet e zemres sipas eksperienacave qe keni kaluar.Jam i bindur per nje gje qe cdo ne jete edhe e keqe nese eshte nuk vjen vetem per te vrare por gjithmon e ka nje te mire nga mbrapa.Keshtu qe edhe kemi bere te vuajn edhe po na bejn te vuajm .Ndoshta une kam nje menyre tej mase te egzagjeruar te pershkrimit te gjerave por ky eshte tipi im nuk kam vija te ndermjetshme jam dashuri dhe urrejtje.Nese duhet te flas per nje mashkull mund te them se nese biem ne dashuri dhe eshte nje gje qe nuk ndodh shume here ne jete atehere japim shpirtin per te jetuar dashurine qe na ushqen.Une kam dashur dhe kam dashur me shpirt ,kam bere edhe te vuajn vajza qe me kane dashur me shpirt por jeta keshtu eshte jep dhe merr asgje nuk eshte rastesi.Por ndonjehere ngaterrohem me veteveten dhe dashurohem pas idese se dashurise sesa pas personave qe teorikisht bie ne dashuri.Ndoshta uen kur dua dal nga vetevetja dhe bej gjera qe nuk do i kisha bere kur isha nen nje gjendje shpirterore normale.Gjithsesi une kam shkruar gjithmon si atehere kur kam qene i dashuruar dhe atehere kur nuk kam qene , mua me pelqen te shkruaj per dashurine dhe per te dashuruarit dhe ndonjeher identifikohem emocionalisht me gjerat qe shkruaj .Gjithsesi besoj se femrat e kane metabolizuar me shpejt dhimbjen e deluzionit sesa meshkujt por kjo sdo te thote qe ato jane me te forta . Ne e perjetojme shpirterisht ne menyre me intesive dashurine sepse duam te mbajme impresionin e njeriut te fort ne aparence dhe ky konflikt i qenit me te dukurit na ben me te brisht ndonjehere.
Nejse se do flasim serish...

Sikur te ishin te gjtihe meshkujt si Ty, Diabolic. Je aq i dashur & i mirekuptueshem saqe

mendoj se cdo femer te ka zili. Te perqafoj dhe vazhdo shkruaj se une te ndjek gjithmone

plot kenaqesi.

Postuar nga kurt datë 02 Korrik 2008 - 11:30:

Citim:

Hahahaha! Cun, me demtove reputacionin

Sahere te kam thene t'ju qendrosh larg francezeve? Djegin dreqerit . Hajt se do takosh dhe ti njeriun e vertete qe s'te jep efekte anesore negative. Qenke ne nje periudhe a-dashurore, gje normale mbas ndonje zhgenjimi por iken shpejt.

thanks doc! i feel better...

faktikisht kur reflektoj, e dashura me e mire, femra e persosur per mua ka qene franceze, dhe une jam ai qe jam larguar, shume kohe pasi kam ardhur ne US kemi mbajtur mardhenie me njeri-tjetrin. mund te shkruaj gjate per kualitet e bukura qe kishte ajo goce, edhe pse ishte rritur ne nje familje prestigjose ne paris(prinderit doctora) thjeshtesia e saj,  butesia, ndjesia, chiltersia natyrale shpirtrore qe kishte ajo ka lene nje shije te mrekudhueshme ne kujtesen time...

sa per zhgenjimet  mund te jete diagnoze e gabuar doc!!! nuk jam tip qe zhgenjehem kollaj, duhet te presesh ndonje mrekulli nga dlikush qe te zhgenjehesh,  nuk pretendoj apo pres ndonjegje nga askush...ndoshta jam bere pesimimst me kohen!!! i  mostly see the glass half empty, instead of half full...

ehh!! who cares anyway! we all live in a abscure sensless universe, wich is filled with not even remotly interesnting people, (exept antaret e FH, of course)

ps... po shikoja nje film, dhe ne preview te nje filmi tjeter comic, degjova nje thenie shume te lezetshme qe me beri te qesh me te madhe, cuase it sound it personal... "depression hits losers the hardest" hahahahahahah and i been hit hard by depression ..! 

sic e shikon e diagnozi veten, and i don't allways blame others for my miserable existence... i don't care anymore!..... huh!? isn't that a name of a song?!?! 

Postuar nga diabolic datë 03 Korrik 2008 - 03:10:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Sikur te ishin te gjtihe meshkujt si Ty, Diabolic. Je aq i dashur & i mirekuptueshem saqe

mendoj se cdo femer te ka zili. Te perqafoj dhe vazhdo shkruaj se une te ndjek gjithmone

plot kenaqesi.

Enya te kam shpirt mikja ime ti e di...

Pas pak oresh nisem per ne cecina te livornos per te bere disa dite plazhe me shoqerine time.Keto dite nuk do te kete dite pa tè por thjesht dite me veteveten .Kisha kohe qe e kisha traskuruar dhe kam nevoj te jem ne qender te vemendjes ,boll pata epiqender te universit tim njerez te tjere .Erdhi koha te rilind serish , te kthehem serish ne identitet...
Tashme edhe malli per te po me venitet dita dites aq sa nuk me shqetson neper endrra, aq sa nuk me vret me kur behem melankolik.
Ajo nuk eshte me lajtmotivi i diteve te mia ,ajo po humbet neper mjergull ,ajo...
Kush ?
Asgje asgje...

Ps:A se harrova ,te mos ma shqetsoj njeri dr_devil keto dite se do jemi bashke ne krye te detyres duke ngacmuar gjrmane dhe spanjolle brigjeve te tirrenit...

Postuar nga amor alucius datë 03 Korrik 2008 - 04:51:

Citim:
thanks doc! i feel better...

faktikisht kur reflektoj, e dashura me e mire, femra e persosur per mua ka qene franceze, dhe une jam ai qe jam larguar, shume kohe pasi kam ardhur ne US kemi mbajtur mardhenie me njeri-tjetrin. mund te shkruaj gjate per kualitet e bukura qe kishte ajo goce, edhe pse ishte rritur ne nje familje prestigjose ne paris(prinderit doctora) thjeshtesia e saj,  butesia, ndjesia, chiltersia natyrale shpirtrore qe kishte ajo ka lene nje shije te mrekudhueshme ne kujtesen time...

sa per zhgenjimet  mund te jete diagnoze e gabuar doc!!! nuk jam tip qe zhgenjehem kollaj, duhet te presesh ndonje mrekulli nga dlikush qe te zhgenjehesh,  nuk pretendoj apo pres ndonjegje nga askush...ndoshta jam bere pesimimst me kohen!!! i  mostly see the glass half empty, instead of half full...

ehh!! who cares anyway! we all live in a abscure sensless universe, wich is filled with not even remotly interesnting people, (exept antaret e FH, of course)

ps... po shikoja nje film, dhe ne preview te nje filmi tjeter comic, degjova nje thenie shume te lezetshme qe me beri te qesh me te madhe, cuase it sound it personal... "depression hits losers the hardest" hahahahahahah and i been hit hard by depression ..! 

sic e shikon e diagnozi veten, and i don't allways blame others for my miserable existence... i don't care anymore!..... huh!? isn't that a name of a song?!?! 

Eh mo eh, ashtu te marrin ne qafe Frenchet; keshtu nga jashte me butesi, nga brenda digjen.
Pesimizmi pasoje e zhgenjimit eshte. Sidoqofte jane gjera kalimtare, koken perhere lart. Depresioni prek shume njerez, e jo vetem"losers". Nganjehere njeriu ka nevoje dhe per ndihme te specializuar ndaj konsideroje dhe kete opcion.

Postuar nga kurt datë 03 Korrik 2008 - 05:16:

po pse po flasim per mua ktu?!

une u futa ktu per te ndihmuar sado pak ashtu sic di diabolicun, se i rrespektoj njerzit me zemra pak a shume te thyer, thjesht se jane njerz guximtar dhe hillen me dy kembet brenda kur dashurojn, nuk ruajn asgje per vete,,, tani une jam ai me probleme!? dreqi s'i merr vesht kto gjera perzotin...!!

nejse flm for your concern...

Postuar nga diabolic datë 07 Korrik 2008 - 21:11:

E dashur B.
Keto dite mungesa jote me ka bere shoqeri dhe une e kam pertypur deshiren per ty megjithse ishte e hidhur.Skisha cte beja tjeter vecse te lepija plaget e mija me shpresen se nje dite do te behesha me mire.Por koha eshte ilaci me i mire per gjithcka .Kjo heshtje me ka folur per ty me shume se kurre ,dhe arsyeja erdhi dhe me beri vizite .Tashme po perpiqem mos te te shoh me me syte e verber te ndjenjes por me ftohtesine e mendimeve apatike.Por ti je gjithmon atje ne mbreterine e akullt, te brishte si kristali qe jeton indiferente ndaj botes time .Kurse une ndonjehere hyj vjedhurazi ne ate boten tende per te shuar mallin ,por pasi fryma ime dihatet perpara imazhit tend kthehem serish me kembet ne toke.Dhe aq shume sa te dua aq shume dua te te vras ,te vras kujtimin tend ,te vras ndjenjen per ty ,imazhin tend,imazhin tend qe e dua pa mase.Tashme bredh neper rruget e ndjenjes time dhe ty te gjej gjithkund ,gjithkund dhe gjithmon perpiqem te jem ai qe sjam dot me ty ,apatik...
Ky refuzim i ndjenjes per ty eshte domosdoshmeri per mbijetesen time aq shume sa kam filluar te jem alergjik ndaj gjithckaje qe me lidh me ty.Ky autosygjestionim po me ben te harroj se une dua dua dike , po me ben ta dua serish veten me shume se cdo gje tjeter.
Keto dite ika dhe u fsheha larg gjerave qe me lidhin me ty dhe me monotonin e jetes time se perditshme.Kisha nevoj edhe une per pak relaks shpirteror ku ti te mos ishe lajtmotivi i trishtimit dhe i akrepave te ores.
Ne momentin kur imazhi yt vinte dhe me bente vizit une e mohoja dhe mallin per ty e vrava dhe jetova i lumtur me veten time gjersa ai rilindi serish .Kerkova per pak dite te gjeja nje shpirt tjeter ku te rrembeja esencen dhe te dashurohesha serish por smunda.Nuk munda jo per faktin se ti je pjese perberse e zemres time por nuk munda se eshte akoma shume heret qe une te epem me te njejtin intesitet si u dhashe me ty.
Jam i bindur se gabimet perseriten me rralle kur i ke kaluar nje here .
Megjithse mua me pelqen te gaboj dhe te jetoj duke i dhene nje shpjegim cmenduris time shpirterore qe nuk gjen asnjehere paqe me thjeshtesine por kerkon gjithmon te ngaterrohet neper labirinte te verbera kureshtjeje.
Ndonjehere behem pre e melankolise dhe filloj te kerkoj dhe humb neper fotografite e tua te vjetra dhe reja ,e behem xheloz per momentet e ste kam qene prane ,per njerzit qe te rrine prane ,per ajrin qe ti merr fryme .
Por ndalem dhe ndez nje cigare ,e pi deri ne gjysem pastaj e hedh poshte ,pastaj i peshperis cigares time te braktisur te kam xhan por nuk arrij te te dua .Dhe ne gjoksin tim akoma bredh tymi i cigares se braktisur dhe me vret ndergjegja se perse e ndeza kur e di qe me ben keq ,megjithse deshira me mbyt, megjithse e di qe sdo ta pi deri ne fund.

E kthehem serish neper hapat e mi
duke fshire gjurmet qe kam lene pas
dhe me hijen time ,
e vetmja mike qe sme braktis kurre, filloj e flas.
Kam filluar ti bej gjyqin vetes me kohe,
e nuk arrij te gjej dot shfajsim
por burgjet e indiferences jane shume bujare
per te mbartur kete krim.
Por rebelohem megjithse fajin e kam une ,
A do jetoja pa dashuruar une valle ?!
Ngrihem ne kembe e mohoj perendite
tashme dashuria le te shkoj ne djalle.

Tashme jemi dy bote ndryshe , dy bote qe se kerkojn njera tjetren askund dhe ne jeten tende une jam thjesht nje kujtim i bukur shpresoj,ndersa ti je thjesht dikush qe une kujtoja se doja,por...
Arsyetimet me ty po i le ,eshte e kote te rifilloj me te njejten retorike shurdhuese qe ty ste intereson aspak ,ashtu si edhe mua.Por me pelqen ndonjehere te te kujtoj ndonjehere sepse ndihem mire ,sepse gjej veten time te humbur tek ti ,gjej ate qe ndoshta sdo arrij te jem mè.Prandaj serish rrotullohem here pas here rreth rrethit vicioz te kujtimit tend.Prandaj ndonjehere me pelqen te kacavirrem pas zerit tend duke mashtruar veten se te dua akoma,se dua te kthehesh serish te une.Ne te vertet po arrij te kuptoj se une gjithmon dashurohem pas idese se dashurise dhe ideja e dashurise per ty ishte madheshtore.Nuk dua te te cvlersoj te betohem , ti e di qe per mua je dhe mbetesh unike por botet tona jane diametralisht te kunderta .Mezi po pres sa te shkoj ne shqiperi ,mezi po pres sa te kthehem dhe te preh shpirtin atje ku veten e ndiej te kompletuar, atje ku asnje dashuri nuk gjen kuptim dhe ti do kthehesh pluhur dhe era do te te marri me vete.Do te jesh nje kujtim i bukur te diteve te mia dhe une do te buzeqesh sa here emri yt do te me perkedheli veshet,vecse kaq,asgje me shume,asgje me shume...

E dashur B.
Shpresoj qe nje dite te jem loti yt
dhe malli per mua te te mbyt
Shpresoj te me kerkosh kudo neper bote
por askund te mos me gjesh dot.
Shpresoj qe pritjen per mua te mos ta urresh
dhe qe nuk me do veten ta genjesh
Ndoshta une do te jem i lumtur ,do te jem i marre
ndoshta poezine do ta kem varre.
Ndoshta...

Postuar nga Katilesha datë 07 Korrik 2008 - 21:17:

Lightbulb

Trishtim , humbje , mall. Me perfaqeson. Bukur.

Postuar nga diabolic datë 10 Korrik 2008 - 01:21:

Ti kujton se une kam frike?!
Ti kujton se une do te te lutem
duke te te thene -Eja me merr ,
te lutem mos me ler ne terr ,ne tmerr.
Jo zemra ime gabohesh.
Nuk do te te gjunjezohem perpara teje
ashtu si ju gjunjezova ndjenjes
edhe sikur ndjenja frymen te me marre
edhe sikur dashurine te kem varre.
Do te ushqehem me heshtjen keto dite
ashtu si jam ushqyer me ty gjithmon
neper endrra neteve te enderroj serish
po nuk te lutem kesaj rradhe ta dish...

Postuar nga buzeqeshja datë 10 Korrik 2008 - 13:39:

Diabolic sei fantastico.....nje perqafim te fort te fort

Postuar nga diabolic datë 10 Korrik 2008 - 19:08:

Ne kete qetesi te shurdher
fjala ime heshti nga frika
Une smunda te beja asgje
prandaj i bindur nga ty ika
Ika te mbeshtillem nga dilemat
qe jeten time kan pushuat pa cak
te desha ,te dua se di vertet
por veten vendosa ta dua nga pak.
Eshte bukur te duash te panjohuren
i kam thene vetes nga hera
por hershem gjithsesi kam zbuluar
se dashuria eshte mashtruese si era
Ka caste qe te perkedhel
me fllade te lehte pranveror
por befas te zverdh si vjeshta
dhe si gjethe e thare te perdor.
Por akoma e dua te panjohuren
akoma dashurine tek une e ndiej
se nese dielli te une perendon
serish do te lindin te tjere diej.
E nese ti nuk do te jesh dielli im
se perendove pa e ditur as ti
atehere urdhero ,vanitu ne te tjere muzgje
rrugen besoj se e di.

Postuar nga IQVLORA datë 10 Korrik 2008 - 21:17:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Ne kete qetesi te shurdher
fjala ime heshti nga frika
Une smunda te beja asgje
prandaj i bindur nga ty ika
Ika te mbeshtillem nga dilemat
qe jeten time kan pushuat pa cak
te desha ,te dua se di vertet
por veten vendosa ta dua nga pak.
Eshte bukur te duash te panjohuren
i kam thene vetes nga hera
por hershem gjithsesi kam zbuluar
se dashuria eshte mashtruese si era
Ka caste qe te perkedhel
me fllade te lehte pranveror
por befas te zverdh si vjeshta
dhe si gjethe e thare te perdor.
Por akoma e dua te panjohuren
akoma dashurine tek une e ndiej
se nese dielli te une perendon
serish do te lindin te tjere diej.
E nese ti nuk do te jesh dielli im
se perendove pa e ditur as ti
atehere urdhero ,vanitu ne te tjere muzgje
rrugen besoj se e di.

Bravo diabolic!Kete poezi e ke qare!Muza jote ka folur bukur e me kompetence..Vargjet jane te ndertuara me rregullsi e rime .Mjaft bukur!Pergezimet e mia te sinqeta!

Postuar nga diabolic datë 11 Korrik 2008 - 04:28:

Kam aq shume kohe qe po te pres
sa midis nje cigare dhe tjetres u plaka
tashme shpirtin tim se ushqen dashuria
edhe asaj nga pritja ju shua flaka.
Ti here pas here e thyen heshtjen
dhe une i dashuruar pas teje kthehem serish
dhe une perbetohem me mijra fjale
te dua, te dua bota ta dije ,ti ta dish.
Por une jam i marre ,flas me muret
te pakten muret nje funksion e kane
ty edhe nese te bejn engjell
vendin ne parajs se mban.
Cfar te te them mè mikja ime
une keq te te dua ,keq te te urrej
tashme sdi as une si te sillem
tashme sdi as une cfar te ndjej.
Cfar te te them mè mikja ime
ti je e cuditshme vertet
une di se cfar do te me thuash
ste kam faj une qe ti po pret.
Eh djalli ta marre
dua qe ndjenja e terbuar te te kafshoj
dhe nga kjo letargji apatike
shpirtin tend ta zgjoj.
Pastaj te me presesh edhe ti
do te jesh ti ajo qe me kerkon
por e vetmja frike imja
eshte se do te jete teper vone.
Por ndoshta enderoj e di
jan endrra te nje te dashuruari plak
qe gjithmon genjen veten
duke peshperitur "po e pres edhe pak"

ps: nje falenderim per te nderuarin IQVLORA dhe per miken time te vjeter Buzeqeshjen...

Postuar nga briseide datë 11 Korrik 2008 - 16:48:

Thumbs up

Wow!!!!

Ad,kisha kohe pa kaluar ne kete teme... - keto dy poezite e fundit jane thjesht te mrekullueshme.Jam e bindur qe duhet dhe nje fare gjendje shpirterore per ti "lexuar".Komplimente.

Postuar nga IQVLORA datë 11 Korrik 2008 - 19:12:

Nje histori e perjetuar personalisht

Nje kusheriri im ketu ne Londer u njoh me nje vajze dhe si i aferm i tij m'u lut qe te shkoja bashke me te e t'i kerkoja dorene vajzes per kushon.Takimi u la ne shtepine e nje te njohurit tone te perbashket me origjine nga Vlora.Ai eshte plak mbi te 65-t e jeton bashke me basjkshorten e tij ketu.Me shtepi kane banuar o ne Shijak ose ne Sukth.Shkuam qe thate ju dhe cdo gje eci mbare.Prindrit e pelquen djalin dhe vajza po e po.Por prindrit e vajzes qe ishin nga nje fshat i humbur i Beratit,i padegjuar ndonjehere,kishin marre me vete edhe nje kusheririn e tyre rreth te 30-ve.Prindrit e vajzes kerkuan te bisedonin me djalin ne privat dhe keshtu u be,por me vone shkoi edhe kushua i tij i cili prishi pune.Vajza ishte studente ne vitin e dyte per ekonomi.Kur u kthyen atu ku rrinim ne ,une pyeta vajzen cfare vendoset?Ajo tha se une e dua dhe pranoj te fejohem me te,por pres qe fjalen e fundit ta thote babi.Kushua me vuri ne dijeni per biseden me mistrecin kusheri te ''krushkut''.I jati na tha se do t'ju kthejme pergjigje,gje qe do te thoshte jo. Plaka e shtepise e merzitur tha:''Shale ka gjithe andej,prandaj ti djale mos u merzit se do gjesh me te mira''. Dhe verte ashtu ndodhi.Kushua im u merzit qe humbi nje dashuri,por ai ka gjetur nje alamet thelleze shume me te mire se ajo e Beratit.Nuk humbet Stambolli per gjelpera do te thoshte nana, po ta dinte qe je merziturdiabolic .
Miku jot te kshillon te shikosh perpara,sepse nuk eshte permbysur dynjaja!
Te uroj fat ne dashuri e sa me shume pare!
Me poezit e fundit te shkrojtura me ndjenje na ke kenaqur.Bravo!

Postuar nga diabolic datë 11 Korrik 2008 - 23:45:

I nderuar IQvlora te kam edhe nga nje qytet me ate te babait (eshte nga babica po nejse )dhe gati gati ne nje moshe me tè ,vecse im ate duhet te kete nja 4-5 keshtu qe ta degjoj fjalen me kenaqsi.Nuk eshte se une pa patur kete vajze them ja rash e vdiqa , jeta eshte e mbushur me surpriza plot dhe e di qe do te dashurohem serish dhe do ta gjej veten serish prand ndonje vajze tjeter.Nuk eshte hera e pare qe ndahem keshtu qe jam mesuar dhe metabolizmi im e pertyp me kollaj deluzionin. Por meqense shkruaj dhe shpresoj qe kete vit te botoj nga nje liber me poezi kerkoj te gjej nje muze per te cilen te shkruaj.Jeta ime eshte e mbushur me buzeqeshje megjithse ndonjehere na kap melankolia .Eshte ky virtualitet dhe kjo teme qe e ben te shkruaj gjera qe cic thote nje mikja ime te trishtojne.E kam hapur une kete teme para tre vjetesh dhe e kam quajtur ditet e mia pa ty keshtu qe duhet flas per ditet e mia pa dike.Nejse nejse gjithsesi faleminderit per komplimentat.Respektet e mia.

Ps : Bris ti me njeh mire , e di edhe sesi shkruaj keshtu qe kur me ben komplimentet ti me behet qejfi.Kiss (po te puth pas shume kohesh :p )

Postuar nga Tulipani datë 12 Korrik 2008 - 02:09:

Diabolic e di qe s'eshte program me kerkesa por mund ti thuash frymezimit tend te shkruaje dicka per "ate gjinine femerore" me kater rreshta e pa permendur fjalen "te dua" ?

s'po them tak fak por po munde

Postuar nga IQVLORA datë 12 Korrik 2008 - 16:10:

I dashur diabolic
Babai jot eshte lindur e rritur ne Vlore apo jo.Edhe ju duhet ta ndieni veten qe jeni djale i Vlores.Mos je gje nga fshati mamit diabolic?E di qe je rritur ne Elbasan por kur te te pyesin thua qe jam djali i filanit,jo i filanes. Ne Babice kam shume shok e miq cam.Djalin e nje mikut tim e kam ketu;eshte shok me djalin tim te madh.Kur shkojme ne Vlore djali merr ndonje pako te tij per prindrit ,sepse ai vet nuk ka dokumenta qendrimi per te levizur.Ne shtepine time ai vjen si ne shtepine e tij.Besoj e kupton se cdua te them.Camet si ne Babice dhe ne Vlore i kane bere vend vetes me punen e tyre.
Sigurisht me gezon fakti qe ju jeni nje djale qe dini se si t'i perballoni dallget e jetes.Shkrimi i poezive te bukura,tregon se je nje djale me shpirt te bukur e te pasur.Kur ta botosh me thuaj se patjeter do te bleje nje kopje ta kem ne biblioteken time.Poetet ne pergjithesi i dua,sepse ata ma bejne zemren dhe shpirtin si beharet e Shqiperise.Te uroj suksese!

Postuar nga diabolic datë 13 Korrik 2008 - 19:40:

.Zoti e kish ruajtur me xhelozi ate emer
pasi krijoi qenien perfekte ,e quajti femer...

Postuar nga Katilesha datë 13 Korrik 2008 - 20:17:

Thumbs up

Nuk ka nevopj te te them se sa bukur shkruan. Kjo teme do vdiste pa frymen tende. Te lexoj gjithnje me shume kenaqesi.

Postuar nga diabolic datë 14 Korrik 2008 - 02:50:

Midis nje cigare dhe tjetres djeg kohen me te cilen jetoj momentet e trishtimit tim melankolik.Gjithmon kam thene se nuk jam dipendent i nikotines ashtu si them gjithmon qe nuk jam dipendent i dashurise.Me pelqen ta genjej veten ashtu si kam genjyer kohen sepse me duket sikur genjeshtrat me sherojn plaget .Por gabohem...
Ndonjehere me lodhen edhe fjalet te cilat nuk duan me te konsumohem neper retorika dashurish te cilat se dine nga e kane fillimin dhe fundin.Filloj dhe shkruaj te njejten poezi veteflijuese qe ka lindur kur lindi ndjenja dhe perpiqem te bej indiferentin pastaj me vjen keq dhe e perqafoj poezine time dhe e shtrengoj fort pas gjoksit.
Kerkoj ndonjehere te me pushtoj amnezia dhe te rifilloj te kerkoj neper rruget e fatit tim dashurine e harruar .Koken kthej pas dhe shoh pas vetes kush isha ,buzeqesh ironikisht me piter panin qe kam lene pas kraheve dhe vazhdoj rrugen time i qete.Po kerkoj nje pasqyre e cila te shembellej shpirtin tim sepse me fytyren time tashme jam lodhur ,me eshte bere monotone.Duke kerkuar brenda vetes gjej surpriza here here te kendshme dhe here here percmuese.Nuk eshte e lehte ti besh gjyqin vetes sepse nuk je asnjehere objektiv por e di qe brenda meje ka nevoj per nje katarsis i cili shpirtin dhe ndergjegjen ti pastroj si nga engjejt edhe nga djajte.Kam nevoj te kthehem serish femije dhe ndjenjat ti njoh perseri nga e para.
Nuk eshte se jam i zhgenjyer nga jeta ime , perkundrazi .Dua thjesht qe te kem aftesine per te dashuruar si nje i pafajshem , pa djallezine e viteve , pa eksperiencen e shenjave mbi trup,mbi shpirt.Eshte bukur te duash dike , sido qe te jete, sido qe te shkoj. Nuk do i uroja kurre vetes te isha apatik megjithse ndonjehere lodhem nga pesha e ndjenjes dhe apatine e kerkoj si marinaret yllin polar.Dua te kem aftesine te dua ne perjetesi ,edhe atehere kur do te jem thjesht nje shpirt pa trup qe endet pa nje destinacion.Dua qe shpirti im te bredhi pa destinacion duke kerkuar perfektesine qe i ka munguar kur ishte ne jete.E di qe jeta ime do te jete plot me surpriza dhe une do te arrij te dua ashtu sic nuk kam arritur kurre .Ajo qe une kerkoj eshte perjetesia ne ndjenje ,pejetesia ne ndjenja pavarsisht nga gjithcka ,pa rendesi se kush eshte njeriu apo shpirti qe duam.Here pas here flas me veten dhe me duket vetja si i cmendur pastaj kuptoj se pak cmenduri duhet te jetoj brenda nesh per te mbajtur gjalle gjithcka .Duhet te jesh i cmendur te duash dike ne perjetesi i them vetes gjithmon ,pastaj une qe me monotonin e nje ndjenje nuk jam mesuar kurre.Por cdo gje dua tja le kohes te ciles nuk ja kam besen por nuk mund te bej dot ndryshe.Sorollatem neper dhome duke lozur me spialet e tymit qe cigarja ime le pas si kujtim i perkohshem dhe neper buze kam akoma shijen e hidhur te se njejtes poezi qe me ndjek nga pas . Me mire po shkoj te mashtroj kohen duke folur me miqte ,duke u grindur me veten ,duke ngjitur copezat e poezise se grisur per inate te saj.

Ps : Kat ndonjehere vij ne anen tjeter te henes dhe atje gjej vetem ditet e mia me ty

Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 »
Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.