| Forumi Horizont | Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)
Mendo sikur
te mbaronte kjo tortur...
Kjo tortur ndjenjash...
Mendo sikur kujtimeve te mund t'ia mbylldhje gojen me nje "delete"...,sa rehat me vehten do te ishim.........dhe sa te qete do ta benim gjumin..
mendo sikur...mos me ishin kujtuar ditet e mia ne ......................................................
Mendo sikur te mos ishe kaq mendjemadh
Mendo sikur te lexoja mendimet e te tjereve 
Mendo sikur koha te ndalonte,se kam mall per te kaluaren,dhe gjithçka po largohet,dhe une veten humbas neper kujtime...
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
Mendo sikur kujtimeve te mund t'ia mbylldhje gojen me nje "delete"...,sa rehat me vehten do te ishim.........dhe sa te qete do ta benim gjumin..

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
2 Fighe come noiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
:p
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
me falni mua per injorancen Cfare do te thote kjo me siper?
cfare figu eshte kjo i zi apo i bardhe:p

Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy
Jane fiq nga ata te Kakrukes...![]()

mendo sikur.... kjo peme te ishte nje femer hahahahaha ( pa ofeze) 
te pershendes o diabolic
Citim:
Po citoj ato që tha doli
mendo sikur.... kjo peme te ishte nje femer hahahahaha ( pa ofeze)
te pershendes o diabolic

Citim:
Mendo sikur "doli" te sherohej pa patur nevoje per nderhyrjen e mjekeve...!![]()
Mendo sikur te mjaftonte gjumi per te hequr peshen e rende te kujtimeve ........
Citim:
Po citoj ato që tha doli
pa ofeze thashe nuk ke pse me con te doktoret i kam dhe inat dreqin.hahaha

Mendo sikur te isha me indiferente ndaj botes...cdo i beja nje favor vetes!
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Mendo sikur te isha me indiferente ndaj botes...cdo i beja nje favor vetes!
Citim:
Mendo sa keq do ishte...

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Mendo sikur te flisja per ata qe te falin indiference pa motiv...
peace bro![]()
Citim:
Mendo sikur te dilja pak nga tema dhe te thoja...
E di sa me pelqejne avataret qe zgjedh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Me kane bere me te vertete shume pershtypje!
Me pelqejne! Komplimente!
faleminderit!!! 

Mendo sikur te ishe ketu me mua dhe te ta merrja frymen me puthje...
mendo dikur... neser mos ish e hene, te kaloje direkte tek e marta, pa kete agonine e javes qe te pret... I urrej te dielat ne darke!
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
mendo dikur... neser mos ish e hene, te kaloje direkte tek e marta, pa kete agonine e javes qe te pret... I urrej te dielat ne darke!

mendo sikur... te arrije te nxiheshe me 2 min ne diell... i urrej shullimet ne vape!
Citim:
mendo sikur... te arrije te nxiheshe me 2 min ne diell... i urrej shullimet ne vape!

Citim:
" shullimet " nuk e kuptova... hapa edhe fjalorin s'ishte...
)
Citim:
shullim - t'i rrish diellit me temenÃ_ qe te te begenise (edhe ketu m duket do hapesh prap fjalor..)

Mendo sikur njerezit te tregohesin gjithnje te sinqerte, e mos ta lodhnin trurin per konjuktura....
mendo sikur... te mos isha drase me vere ne kto momente nuk do me shtyeshe fare..................................
dhe mendjen e kam po atje ku lash ate qe shum kohe me pare fillova dhe ju betohem do ta mbaroj ate per cfare kam lindur ne kte je te poshter.
te me falni.
ndihem shume keq dhe nuk e dini se cfare urrrrrrrrrrrreeeeeeeeejttttttttttttttjjjjjjjjjjeee
eeeeeeeee ndiej
respekte
Citim:
Po citoj ato që tha doli
mendo sikur... te mos isha drase me vere ne kto momente nuk do me shtyeshe fare..................................
dhe mendjen e kam po atje ku lash ate qe shum kohe me pare fillova dhe ju betohem do ta mbaroj ate per cfare kam lindur ne kte je te poshter.
te me falni.
ndihem shume keq dhe nuk e dini se cfare urrrrrrrrrrrreeeeeeeeejttttttttttttttjjjjjjjjjjeee
eeeeeeeee ndiej
respekte
Citim:
..............
Mendo sikur kujtimet ...,dhimbja e shpirtit te deheshin aq shume nga vera sa te binin ne gjume "te perjetshem" dhe te te mos shqetesonin me...........
Ndjenjat e keqjia e helmojne shpirtin.....flaki tutje.......!!
Citim:
Po citoj ato që tha doli
jammmmmmmmmmmmmm keeeeeeeeeeeqqqqqqqqqqqqqq fare nuk me kupton dotttttttttttttttttttt
une jam i mallkuar dhe do bej ate qe e kam per te bereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
me falllllllllll nuk e kam me asnje nga ju sepse.................
me fal
...Je keq.......por ka edhe me keq se ty.......kete duhet te mendosh gjithmone para se te dorzohesh qofte edhe me fjale..........
Citim:
Mendo sikur te mos flisja kaq shume une...:p

Citim:
Po citoj ato që tha erzeni_be
Mendo sikur mos ta keshe gabim....![]()

Citim:
........
Mendo sikur ta godasesh veten me shpute...,qe te shkundesh trute nje here dhe te vish per terezi....Je keq.......por ka edhe me keq se ty.......kete duhet te mendosh gjithmone para se te dorzohesh qofte edhe me fjale..........
Mendo sikur te mos flisja kaq shume une...:p
Citim:
Po citoj ato që tha doli
faleminderit.....
e di qe ka me keq dhe veten e kam goditur po me vrete shpirti qe nuk kam goditur ata qe e meritojn me shume se une..............
eshte histori e gjate shume
faleminderit per mbeshtetjen morale je numri 1
dhe mos u mos u shqeteso une e meritoj te vuaj sepse e di vetem une
je e respektuar
kur te jem esell to te shkruaj te falenderoj ashtu qysh duhet tani nuk di ca te them
respekte

Mendo sikur, çdo gje te te permbysej brenda pak castesh, duke mos u kthyer kurre me.
Citim:
Po citoj ato që tha doli
faleminderit.....
e di qe ka me keq dhe veten e kam goditur po me vrete shpirti qe nuk kam goditur ata qe e meritojn me shume se une..............
eshte histori e gjate shume
faleminderit per mbeshtetjen morale je numri 1
dhe mos u mos u shqeteso une e meritoj te vuaj sepse e di vetem une
je e respektuar
kur te jem esell to te shkruaj te falenderoj ashtu qysh duhet tani nuk di ca te them
respekte
Mendo sikur dy fjale rrembyese te mos prishnin nje dite te filluar kaq qete dhe embel...
Mendo sikur te isha tani ne bregdetin e Dhermiut.........
Mendo sikur te ishim bashke tani...
Mendo sikur...
Mendo sikur te binte shi sonte......sa shume kujtime kishte lare.....sa shume lot kishte fshehur........mendo sikur.......
Citim:
Mendo sikur te binte shi sonte......sa shume kujtime kishte lare.....sa shume lot kishte fshehur........mendo sikur.......

Mendo sikur te isha tani prane teje...................
Citim:
mendo sikur..katit t'i qeshte nje here buza... do benim gallate per qejf!![]()

Mendo sikur...
Me kismet ,te shofim ...
Po pertoj te mendoj tani ...
mendo sikur te ishim ne bregdet
mendo sikur gigolote te ishin te sinqerte... do mbeteshin pa pune! 

Mendo sikur te binte shi...sa me mungon sot ai dreq shi!
Sikur te fitoja nje lloto 100 milioneshe, 1 milion do ti dhuroja ne Greqi per hapjen e nje kishe ne gjuhen shqipe per shqiptaret e shumte qe jane atje.
| Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.