Forumi Horizont Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 »
Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)

Postuar nga erious datë 30 Shtator 2009 - 20:12:

.

une tale te keshilloj qe te mos e takosh shejtonen

arsyet jane te teperta

Postuar nga AngelDevil datë 30 Shtator 2009 - 20:20:

Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream

...

Aha , i besoj me shume intuites sime ,se sa rrefimeve te erious..

O Angel do bejme ndonje mini party me ato qe njoh une moj nga forumi  edhe pse ata nuk shkruajne me ketu.

varet se ke njef mi a jam une e interesume me e njoft a jo ... me ty po moj e leme fundjavave se atehere e kam me te lire kohen une

ca po thoje ti ERIous

Postuar nga erious datë 30 Shtator 2009 - 20:23:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
 mund te jene edhe presidente te ndonje firme, apo ndonje gjykates, edhe kete ane e mendoj.

.

mos te duket hiç habi... ramiz alia 80 vjeç, kalon shume ore te dites ne pc, shkruan shume por dhe lexon.

Postuar nga BIONDIA datë 30 Shtator 2009 - 22:59:

Turll mbas ketij leximi une direkt preva bilen vetem ikje se ardhjes si dihet .... mos u lodh fare ti se vi vete une rrugen e di vetem me dil e me prit ...po deshe kaloj nga Franca marr ne Cecilian ,mbush nje cante me Haribibo meqe te pelqejne takoj ate dhe e bie ke ty ajo dhe pse sta var shume e di qe vdes per ty ....ti shejtone mos ki merak se kur te vi ne shqiperi aty do naloje vapori po marr Gla e po vijme tek ti(sigurisht do kalojme nga butiksja iher) premtuar qe do na japi nje darke ky ....
do kisha deshire te takoja vetem nje njeri qe me magjeps me poezit qe shkruan ne kete forum thjesht per te pare si eshte ai ne realitet ...dhe pse jo FAJTORIN por te kaloja vetem 5 minuta sa te pije nje kafe se ma shume me fajen plas sherri masanaj ai Hena dhe une Gishti (shpresojme qe mos bahet e dashura virtuale xheloze se na ban bam )...

Postuar nga cecilia datë 30 Shtator 2009 - 23:42:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Cecilia ti me do mua qe te vij apo do qe te blej haribo per turllin se spo te marr vesh ....si sna ke van ndonje kenge dashnie sot ti apo jeni pajtu

Biondia ime sapo shpreha nje dicka tek mendimet e castit,nuk jam adoleshnte te vuaj per dashuri,consienca ime eshte shume profonde,une mendoj per ato njerez qe s'kane uje per te vaditur tokat e tyre, qe vdesin per buken e gojes, e s'kane uje te pishem por pine neper kanale edhe ne shekullin tone.

ps; Ti dua te vish ti se turlli me ka inat e di une.
Atij vetem haribo franceze do ti dergojme.

Postuar nga AngelDevil datë 01 Tetor 2009 - 01:39:

Cedrus kisha qejf me taku une ate kam fiksim

edhe NS-6 se kisha 1 problem gjinekologjik me e pyet

Postuar nga kurt datë 01 Tetor 2009 - 03:37:

nuk e di a ua kam zili njerzve qe kane shume energji, si puna e takimeve etj etj, apo me duken pak wierd!
kjo e fundit rings a bell to me!:p

nese do dilja rastesisht ne nje bar apo ndonje conert, event, etj. komplet rastesi, do ishte kenaqesi te takoja gjithe forumin, sidomos disa...

perndryshe me duket sikur date, and dates.... what the hell are those

supozojm se rastesisht takoj diken nga virtualiteti!! do ishte unfair te pretendoj te jene komplet si karakteri i virtualitetit...qe ne takimin e pare!!
karakteri i virtualitetit me duket me rreal, se kur jemi vetem ne pranin e askujt, pra te nje pc, jemi me shume vetevetja ne mendime, dhe ndjenja....eshte sikur kemi jetuar me diken per nje periudhe

pra, mund ta quaj marredhenie intimite, in some wierd way...

nje shembull konkret qe me ka ndollur mua, dhe shpresoj im not taking it to far...
nje nate kohe me pare! after my legendery gods gift to woman love making of 4 seconds:p i kam
kthyer shpinen nje goces 23 vjecare lakuriq ne krevatin tim, vetem te shikoj cfar tulipani eshte duke degjuar, cfar amor eshte duke menduar, apo me ke bris eshte duke flirtuar etj etj

tani supozojm se takoj diken, mos prit t'me shikosh ne boxers, i djersitur, dhe i pa-rruar duke pire cigare...se do zhgebjehesh:p

Postuar nga briseide datë 01 Tetor 2009 - 04:04:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
i kam
kthyer shpinen nje goces 23 vjecare lakuriq ne krevatin tim, vetem te shikoj cfar tulipani eshte duke degjuar, cfar amor eshte duke menduar, apo me ke bris eshte duke flirtuar etj etj

F**k off hey Dhe kujt i thua!

Postuar nga Deb* datë 01 Tetor 2009 - 18:58:

Kotken do kisha deshire ta takoja.

Postuar nga Katilesha datë 01 Tetor 2009 - 19:13:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Kotken do kisha deshire ta takoja.

....

Edhe une Kotken dhe Enyan , me Tulipanin e kena lane me ba nje kenge bashke:p. Angel-in s'po e permend se me kismet do takohemi, Bionden dhe cecilia  se me duken  tipa simpatik ,por Cecin do e takoj kur te jem me Agaten .

Nga djemt aman

E filloj edhe une me Fajen , edhe pse e di qe ka per te kundershtu, pastaj Glaku e din qe mban vendin e I, poetin e forumit Ingen, Plloshtanin kam pasur rast por besoj se do e takoj, Roi-n dhe Turll po i le si qershia mbi torte.:p

Kam pershtypje se me Kurtin , Cedrus dhe Erious ishim gallatosur mire , njeri gomarit , tjetri samarit, tjetri kush e di se kujt..

Liste imagjinare , tamam per kohe zhegut..

Postuar nga Deb* datë 01 Tetor 2009 - 19:18:

Citim:

....

Edhe une Kotken dhe Enyan , me Tulipanin e kena lane me ba nje kenge bashke:p. Angel-in s'po e permend se me kismet do takohemi, Bionden dhe cecilia  se me duken  tipa simpatik ,por Cecin do e takoj kur te jem me Agaten .

Nga djemt aman

E filloj edhe une me Fajen , edhe pse e di qe ka per te kundershtu, pastaj Glaku e din qe mban vendin e I, poetin e forumit Ingen, Plloshtanin kam pasur rast por besoj se do e takoj, Roi-n dhe Turll po i le si qershia mbi torte.:p

Kam pershtypje se me Kurtin , Cedrus dhe Erious ishim gallatosur mire , njeri gomarit , tjetri samarit, tjetri kush e di se kujt..

Permenda vetem kotken se se kam shume larg. Edhe Enyan, e kam akoma me afer, por ka frike ajo, s'ka besim te asnjera. Te tjeret me vone.:p

Postuar nga BIONDIA datë 01 Tetor 2009 - 19:23:

Citim:

....
t.:p

Bashke me forumistet ndihem une e gezuar ...tale po ti e pi kafen moj se mos me del si Faja ne ti ...

Postuar nga AndreaPirelli datë 01 Tetor 2009 - 21:36:

Jeni bo me keq se taljonet ........... do e fusni filozofine gjithanej ............ Shume e veshtire to keep it simple ................

Kollaj per t'u taku robi po ta pati qejfi. Te ra rruga anej, i bo i cerre ...... s'te ra .... dhe do me fol, ka bo qeveria MSN, skype, cerre ............ .

Postuar nga BIONDIA datë 01 Tetor 2009 - 21:54:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
dhe do me fol, ka bo qeveria MSN, skype, cerre ............ .

na o prish msn ka dite niset po sfasim dot si i bohet halli ...

Postuar nga AndreaPirelli datë 01 Tetor 2009 - 23:14:

Citim:

na o prish msn ka dite niset po sfasim dot si i bohet halli ...

Instaloje nga e para .........

Postuar nga AngelDevil datë 01 Tetor 2009 - 23:36:

hirushen une :p

Postuar nga Piktor datë 02 Tetor 2009 - 00:13:

Ata qe kam e kane dashur i kam takuar, pershtypjet jam shume i kenaqur dhe ne te ardhmen patjeter qe do takoj te tjere.

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 00:57:

kete Iceberg-un isha kurioze me e njoft

Postuar nga BIONDIA datë 02 Tetor 2009 - 01:00:

o Fajen o hic hahahah

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 01:23:

tung

Me lejoni te ju pershendes te gjitheve nje nga nje...

Une thene te drejten, nuk do lodhesha perkundrazi do kenaqesha duke takuar, te gjithe ata qe kam diskutuar, si ata qe i kisha kunder ne ide si ataqe pajtoheshin ne mendime me mua...por, me qejf, me thene te drejten te gjithe me dukeni te embel ne muhabet, e sidomos edhe vajzat, por pa keqkuptim, shoqerisht, pa doreza dhe leqe...nejse shpresoj se me keni ne bese.

Postuar nga Glaukus datë 02 Tetor 2009 - 02:26:

te gjitha ...........
se cin dua ma shume pastaj ........... osht tjeter gja

Postuar nga Lela_Dr datë 02 Tetor 2009 - 03:03:

Do ju lutesha ti permbaheni pak temes se nuk po merja vesh se ne cilen teme isha, tek sofra, tek kafeneja apo tek takimet.

Postuar nga Fajtori datë 02 Tetor 2009 - 03:30:

He re ju, mire e ka Lela. Asnjeri s'ka kerkuar ta takoje. :p

P.s. Mu ma paska fshi mesazhin me duket. Jazek!

Postuar nga Lela_Dr datë 02 Tetor 2009 - 03:32:

S'kam nevoje, se ato qe kam dashur me i takuar, i kam takuar me kohe e me vakt....

Postuar nga AndreaPirelli datë 02 Tetor 2009 - 05:32:

Citim:
.
Po shkova ne Itali ..... me siguri do takoj Lelen ..... .... .

Postuar nga kurt datë 02 Tetor 2009 - 05:57:

ju lutem na e gjeni ku eshte ai arilabi dhe na e silldhni ktu ne forum...
jo per gje, por me merr madhi per lelen neper forum pranaj:p

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 14:32:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
S'kam nevoje, se ato qe kam dashur me i takuar, i kam takuar me kohe e me vakt....

O lela, pse kaq e mbyllur do rishe...po ne sa shpresonim te kesh ndonje propozim, se pak propozim dhe assesi veprim, po nejse nai kepute shpresat...

Mua nuk ke nevoj te me propozosh se, nuk ia vlen te humbesh kohen, se nuk di te bej llafe, keshtu qe nuk me vjen merzi qe te mos me zgjedhesh, dhe menjehre largohem nga propozimi...

E thash sa nuk ma ke thene, hehehe

Postuar nga Lela_Dr datë 02 Tetor 2009 - 15:54:

Nuk kam ndonje person ne vecante, mund ti takoj dhe te gjithe. Kam qene gjithmone e gatshme ne takime virtuale.

Dhe kam takuar njerez shume te kendshem qe ja vlente te beje muhabet ose gallate.

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 16:01:

Citim:
Nuk kam ndonje person ne vecante, mund ti takoj dhe te gjithe. Kam qene gjithmone e gatshme ne takime virtuale.

Dhe kam takuar njerez shume te kendshem qe ja vlente te beje muhabet ose gallate.

je e sigurt

Postuar nga Lela_Dr datë 02 Tetor 2009 - 16:03:

hahahaha e mi pse.....s'jam frikacake une

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 16:08:

Citim:
hahahaha e mi pse.....s'jam frikacake une

do jem ne Itali ne fund te muajit vetem per 2 ore ne Rome jam tranzit per 1 vend tjeter do vish te me takosh apo e leme per here tjeter

Postuar nga erious datë 02 Tetor 2009 - 16:12:

do vish te me takosh (nje fjale goje)

a thua se dynjaja e mbane me dore siç e mban ti shejtone... ne kapitalizem punohet goce, nuku ka koh per te humbur me nje fjale

ne kete teme qenka bere tumi mullare... thojne nga tepelena

Postuar nga Lela_Dr datë 02 Tetor 2009 - 16:14:

Te isha ne rome me gjithe qejf, por e kam 4 ore larg. Plus jam dhe ne pune. Kur te vish ketej nga ana e adriatikut edhe mund te shkeputem per ca ore.

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 16:17:

e pra e harrova une nejse une e bona timen ju si ta keni :p

Postuar nga erious datë 02 Tetor 2009 - 16:25:

.

me ç fare shikoj un ketu pra lexoj, femrat duan femra... a me lejohet ta hedh nje shkrim te gjate sa nje çarçaf dedikuar kesaje llogjikes teme

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 16:31:

Citim:
Po citoj ato që tha erious
.

me ç fare shikoj un ketu pra lexoj, femrat duan femra... a me lejohet ta hedh nje shkrim te gjate sa nje çarçaf dedikuar kesaje llogjikes teme

jo ore kush tha ... po deshe me perjashto mua te ai carcafi yt lol

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 16:34:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

te gjitha ...........
se cin dua ma shume pastaj ........... osht tjeter gja

ca po thoje Gla

Postuar nga erious datë 02 Tetor 2009 - 16:34:

.

s'ka perjashtime

do filloj tek kotka e do mbaroj tek deb

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 16:44:

hajt per hajer ishalla lol

Postuar nga BIONDIA datë 02 Tetor 2009 - 17:05:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

do jem ne Itali ne fund te muajit vetem per 2 ore ne Rome jam tranzit per 1 vend tjeter do vish te me takosh apo e leme per here tjeter

une do jem ne france muajin tjeter vetem 10 minuta cecila po deshe me tako hahahah
Lela ke te drejte dje e esagjerum po ishte faji i alkolit ....faje nga bahesh ti se me mori malli hahaha

Postuar nga Fajtori datë 02 Tetor 2009 - 17:41:

100 here ju kam thene, mos pini alkol se ju kap me sherr.

Qe te rri ne teme, se ndryshe na fshihen mesazhet, une dua te takoj Lelen

Postuar nga cecilia datë 02 Tetor 2009 - 20:59:

Citim:

une do jem ne france muajin tjeter vetem 10 minuta cecila po deshe me tako hahahah
Lela ke te drejte dje e esagjerum po ishte faji i alkolit ....faje nga bahesh ti se me mori malli hahaha

E ke adresen time biondia?
Apo do e leme takimin tek kulla?! Se e mora nja dy dite pushim prej teje, do boj gjasme e semure...ishalla sme marrin keta te securites sociale ne telefon per verifikim...

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 21:07:

tungatjeta, te gjithve shoke e dashamire, kisha pas qef ren tanve me nifar ode me ju ul e me dhez kani cigare, e me tia grah muhabetit, po sma merr menja qe e merr malli kan me ba llafe te odave

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 21:08:

Mon doja me taku une se e kam dhe afer jo per gje

Postuar nga cecilia datë 02 Tetor 2009 - 21:11:

Citim:
Mon doja me taku une se e kam dhe afer jo per gje

Pse Moni ne tirane qeka ee, kujtova se e kisha komshi ketej.
Qekam pa fat edhe me ket drejtim.

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 21:13:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006

Pse Moni ne tirane qeka ee, kujtova se e kisha komshi ketej.
Qekam pa fat edhe me ket drejtim.

Me rendesi shendeti o cicili. Nga ishe mojj qe nuk lexoj me keshilla mbi psikologjine...

Postuar nga AndreaPirelli datë 02 Tetor 2009 - 21:14:

Citim:

jam tranzit per 1 vend tjeter

Me Alitalian ............. hemmmm nga ora 15:30 je ketu apo jo??????

Postuar nga erious datë 02 Tetor 2009 - 21:17:

.

vite me pare, shkoja shpesh ne shqiperi, te themi 1 muaj atje dhe 4 jashte shqiperise... pune, pune

ne ato 2 vite aktivitet isha dhe i lidhur me nje ''pele'' femer me plot kuptimin e fjales PELE.

kjo qe thoni ju me mesoje dhe internetin, si te komunikoja me msn, webcam sidhe me regjistroj ne nje forum madheshtore ate shqipetare

per mua ishte nje eksperience e bukur sidhe menyra qe komunikonin shum shqiptare nga e gjithe bota me pelqeu jashtezakonisht.

nejse,

qe ne ate forum... zbulova, qe femren e terheq inteligjenca e mashkullit por parapelqen seksualitetin e tij, pra femrat ndodhen gjithnje midis ketyre dy zjarreve, pa dite kurre kush ngroh me shume.

kjo mikesha pra te themi ''pela'' (anetare e nderuar e atij forumi) me çfare shikoja une, u qante shume (ankonte, kritikonte, shante, pak nga te gjitha keto) qe shqiptaret jane te gjithe lepuj (te vegjel nga 1m 30) ajo te gjithe shqiptaret qe kishte takuar te tille i kishin dale.

po pse do thoni ju ?

ngaqe pela shqiptaret i zgjidhte nga zgjuarsia (ne ate forum, ku per fatin e zi te saj, i kishin qelluar te tille)

kjo e ka nevrikos (nxehur) aq shume pelen, sa i shante shqiptaret mbare duke u thene xhuxhat e mutit (duhet thene qe e shprehte ne momentet me te sinqerta te saj )

sidhe nuk thote kot proverbi: me mire (me qene) mut se i vogel

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 21:24:

Citim:

Me Alitalian ............. hemmmm nga ora 15:30 je ketu apo jo??????

vetem te lutem nese je me makine mos e ngit forte, se mos merr gjobe pastaj, haha

Postuar nga cecilia datë 02 Tetor 2009 - 21:26:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

Me rendesi shendeti o cicili. Nga ishe mojj qe nuk lexoj me keshilla mbi psikologjine...

Lere se po fillova me psikologjine do japin doreheqjen psikologet e vertet.

Po lexoj nje liber mbi Psychanalize-n, eshte nje kryeveper,shkruan gjithcka qe ka lidhje me nevrozen, jep keshilla mbi edukaten sexuale,etc etc... cte te them ksovari...Nje mrekulli qe me ben ti kaloj problemet me nje optimizem maximal.

Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 »
Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.