Forumi Horizont Gjithsej 350 faqe: « E parë ... « 201 202 203 204 205 206 207 208 209 [210] 211 212 213 214 215 216 217 218 219 » ... E fundit »
Trego 350 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Albanian Rrace Puro? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18612)

Postuar nga kurt datë 25 Qershor 2012 - 13:10:

Citim:
Po citoj ato që tha robert
Kurt, me pasazhe te Jakov Milaj qe sjell ketu ange-devil nuk zbulohet e verteta por vetem perkedhelet sedra e semure dhe mbulohen komplekset e inferioritetit. Prandaj nuk ia vlen diskutimi me 'te.
"Raca" dinarike eshte e perhapur ne gjithe europen; thuhet se kushtet malore ndikojne ne kete strukture fytyre-kafke te hequr, ndoshta kjo nga fakti se ne zonat malore gjindet pak me shume fytyra e hequr.
Por me shume po me cudit ketu marrja e turqeve si nje klasifikim tipik per krahasime te ndryshme, kur dihet se vete turqit jane disa etni dhe kombe te perzier. Turqit origjinale i gjejme vetem ne Turkmenistan sot. Por kjo eshte dhe prova me e mire se si popujt e ndryshem merren si etni te pandryshueshme!!!
Nejse nga ana ime po e mbyll me shprehjen e Piktorit, se edhe une jam i kenaqur; vetem se ne ndryshimin qe ai eshte i kenaqur nga teza qe beson, une jam i kenaqur vetem kur pi nje gote vere te mire.

Robert, postimi qe solli angeldevil vetem perforcon me aq sa kam research online nga autore jo shqiptare.
P'sh coon eshte anthropologisti me i madh, ose nje nga me te medhenjt dhe ai bie dakord me jakov milen.
Ktu askush nuk po ben qejfin vetes por po sjedhim te verteten ne shesh.
Dhe nqfse komplexi i inferioritetit ka existuar dhe existon mes shqitarve eshte pikerisht meltaiteti i shelgut naive me shoke qe e kane ere kte te mundur, si ai lame qe shkruan kunder se vertetes dhe e meriton te rrahuren se ai vetem shkrime antishqiptare ka publikuar.

Rraca dinarike eshte e shperndar kudo ne evrope dhe bote, por shtepia catia baza origjina e ksaj rrace eshte e padiskutueshme, nje fakt i pa lekundur tani qe eshte shqiperia dhe me vecanarisht nga geget e shqiperise dhe kosoves.

"Shprehja kush i ban qejfin vetes.." nuk ka vend ktu.
Askush nuk po mburret, dhe une personalisht ne classifim qe kam bere online nuk dukem dinarid, noshta pak perqindje.

Nje dicka tjeter duhet te kemi parasysh, rraca dinarike nuk quhet rraca me e bukur ne evrope, e kunderta faktikisht..por eshte nje rrace nobel evropiane dhe meshkujt dinarid kane ftyre muskuloze burrash

Komplexet e inferioritetit te shqiptarve ia kane kushtuar kta intellctualet tane te qelbur tradhtar dhe fqinjet.

P'sh kurr nuk e harroj nje antar moterqire gabel ktu me emrin deadalqe pretendonte qe eshte profesor ne tirane.
Ai na thoshte neve veriorve chechen etj etj
Kurr bu e harroj kur nje antare lovely Enya kishtw postuar fotot a saj ktu dhe ky moterqire low life gabel i kishte shkruar ne privat qe e ke kemben a madhe apo futyren kshty si chechene per ta ulur ate.
Pra une po marr nje shmebull se ky njeri i ulet dhe e padiskutueshme nje rrace jo evropiane himself influencon shoqerine shqiptare me helm, se fjala e tij degjohej dhe rrwspekohej nga shume antar injiranta ktu.

Komplexet i keni juve (not you personally robert) qe jeni me te intuziasmuar te besoni gjerat me tw flliqta per ne, dhe i mbyllni syte nda fakteve shkencore.

Gjithsej 350 faqe: « E parë ... « 201 202 203 204 205 206 207 208 209 [210] 211 212 213 214 215 216 217 218 219 » ... E fundit »
Trego 350 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.