Forumi Horizont | Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 201 202 203 204 205 206 207 208 209 [210] 211 212 213 214 215 216 217 218 » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)
Citim:
Po citoj ato që tha AndreaPirelli
Do ene i thashethem tjeter ????????????
Tulipani iu bashkua grupit ne Fb ............... .
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
mmmm me duket se ja ke fut.....pa me thuaj ke veshi kush ooooooooooooo???????
ka plasur nje re servilizmi diku rreth e qark e kam frike se do sjelli nje shi qe vec ca do lagi
A ka ndonje mundesi qe dikush te marre perdore Lulen ene ....................................... t'i mesoje se si behet citimi ne forum?????
Po pa i hyre ne privacy please ....... thjesht t'i mesoje si te perdore opsionin .......... .
Vullnetari do shperblehet duke i ndryshuar avatarin Shelgut per dy jave .............. .
Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
ka plasur nje re servilizmi diku rreth e qark e kam frike se do sjelli nje shi qe vec ca do lagi![]()
Nuk me ben mire te qesh kaq shume. Ja, me zuri lemza.
Me ne fund, erdh Pranvera!
Citim:e moj ene ti se aty aty jane me peshe si njona si tjetra
Po citoj ato që tha AngelDevil
une thashe mos qe reja nukleare ene ti![]()
Citim:
e moj ene ti se aty aty jane me peshe si njona si tjetra![]()
![]()
shum gjera nganjehere duhet te perfundojne keshtu:
- Kam nje kungulleshe e ndaj ne 2 pjese.
- Pse ne dy ?
- Se du!
Citim:
A ka ndonje mundesi qe dikush te marre perdore Lulen ene ....................................... t'i mesoje se si behet citimi ne forum?????
Po pa i hyre ne privacy please ....... thjesht t'i mesoje si te perdore opsionin .......... .
Vullnetari do shperblehet duke i ndryshuar avatarin Shelgut per dy jave .............. .
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
o turll ja per tipa si ti, qe grihen me mendimin per mu..ne pamundesi te naj gjoje tjeter mdhem zemra..ça t'djeg miza ty lali?
sa per privaci, kam von shulin .
Pse sngrihesh me emrin e grus apo komshijes ti mer dak, t'ço zoti ke un ..eh medet .
p.s Lost te griva![]()
Citim:
qashtu qashtu... tash zdryp me jep 1 kafe se kam ngel pa lek![]()
Citim:
Supermoderatore ............... Losti meriton cmimin .......... ka mundesi te nderrosh avatarin e shelgut per nja dy jave?????
Citim:
Supermoderatore ............... Losti meriton cmimin .......... ka mundesi te nderrosh avatarin e shelgut per nja dy jave?????
Citim:
Ma shpjego icik ket punen e te ngritmes ............... se s'po e kap dot .......................
Rama tek Top Story dhe Berisha tek Opinon.
Shqiperia sipas Rames si Kamboxhia; Shqiperia sipas Berishes si Zvicra
E perbashketa: Lufte per interesa personale(pushtet e vjedhje pa fund) dhe demagogji pa fund.
E keqja: Ky popull e ky vend po vdes.
Zgjidhja: Transfuzion gjaku patjeter ... te hiqet gjaku i piset e te injektohet gjak i ri i paster
sa mire do ishte .... ne se ka ngel ndopak gjak i paster
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
E zgjidhe dilemen?
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
po si jo, paske nevoj per tutor e?
M'çudite per t2ten her
p.s ika i her se mpresin ..çoi zile shelgut ose Lost e qajn tutorrllikun.
( ne rast se s'vij mo)
Citim:
ca avatar preferoni i nderuar anetar veteran ?lol
Citim:
Pse kur te curudita per here te pare??????
M.C E adhuroj kete stine te mrekullueshme lulet qe celin dhe era e mire e tyre ,kete ere te lehte qe me rrethon kete diell qe me puth syt buzet sikur te ishe ti por ate qe adhuroj ne kete stine eshte qetesia qe me jep mbas ketj dimri te ftohte e te lagesht ...te dashuroj pranvere ashu sic te dashuroj ty....
Citim:ku iku ai avatari?
qashtu qashtu... tash zdryp me jep 1 kafe se kam ngel pa lek![]()
Citim:
ku iku ai avatari?![]()
Citim:mua me pelqente ai shume
ehe iku do vije prap
Citim:
mua me pelqente ai shumethuaji qe te vije prap plz
Citim:ndihem pak xheloz me kete qe po ja tregon edhe te tjereve
mos me ktheni me nga rruga se lashe nam
ti kenaqu me origjinalin se ke komshijet e bukura ate bej![]()
M.C.
... sepse dhe vdekja di te zgjedhe.... lamtumire mikja ime
Citim:
M.C.
... sepse dhe vdekja di te zgjedhe.... lamtumire mikja ime
<object width="480" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/L3cPxjQS_hA?fs=1&hl=en_US&start=163"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/L3cPxjQS_hA?fs=1&hl=en_US&start=163" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="390"></embed></object>
Ore se u be ca si kohe. Vizioneri eshte gjalle? Thuj njeri qe ka ngel forumi pa kafe.
P.s. Ishalla s'ka ik me u marr me fushate elektorale se do haje noi plum qorr dhe na rrofte elektorati.
pershendetje forumi horizont nje perqafim per krejt antaret
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
pershendetje forumi horizont nje perqafim per krejt antaret
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Ne emer te anetareve po ta jap une nje perqafim o Dylan aty ku je ne avatar, shtrire ---... te perqafoj, por fort ama ....
..................se i kam shume qjef ti perqafoj vajzat sidomos kur jane shtrire, lakuriq dhe gjysem te dehura...... ....
Mendim casti :--Tani po vishem ....dhe degjova ne CNN qe ne Britani po protestojne kunder qeverise -
- E Viva Revolucion ! ..loooooooooooooool
Sipas vendit dhe kuvendi nuk durohet dot ... s'eshte vendi qe ndryshon njerezit jane njerezit qe ndryshojne vendin. Gjerat me te palevizshme ne bote mendohen te levizshme dhe e kunderta mah ... max vlen qe ... ca shprehje pleqsh bejne per pleqte.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ore se u be ca si kohe. Vizioneri eshte gjalle? Thuj njeri qe ka ngel forumi pa kafe.
P.s. Ishalla s'ka ik me u marr me fushate elektorale se do haje noi plum qorr dhe na rrofte elektorati.
Sado fatkeqe mund te duken rrethanat fati mund te marre per mire...
Nje ndryshim thelbesor midis Amerikes dhe Shqiperise eshte qe Amerike berberet nuk rruajne..
Disa me shume, disa me pak, disa te tjere aspak
Citim:
Disa me shume, disa me pak, disa te tjere aspak
Citim:desha me thone qe ca kane fat ca pak ca aspak
Po citoj ato që tha cecilia
Ca deshe me thon mo![]()
Citim:
desha me thone qe ca kane fat ca pak ca aspak![]()
Citim:kam pershtypjen aty ku ben edhe ti
Te pelqen modifikimi qe te bera(e bere para meje)
Po ti ku ben pjese?![]()
Citim:
kam pershtypjen aty ku ben edhe ti![]()
Citim:e moj
![]()
Citim:
e moj![]()
Citim:cte them
E fol![]()
Soda qe u mundova te evitoj me ne fund u dorezova ...te jesh rob i dashurise nuk eshte dhe aq keq...
me ne fund goli i shqiperise fantastik ...Shqiperi-Bjellorusi 1-0 ...te ka lezet shpirti me bo tifo per shqiperine ah mor kushe se me cmende me kete formacion qe me ke bere po plasa tu thon qe Bogdani kujton se o ferrai por ecen si karroca e dylit ...
Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 201 202 203 204 205 206 207 208 209 [210] 211 212 213 214 215 216 217 218 » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.