Forumi Horizont | Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 202 203 204 205 206 207 208 209 210 [211] 212 213 214 215 216 217 218 » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)
Citim:sec ma kujotve ta shoh komplet edhe njehere. gjithmone kjo komedi me duket fresh. simbolizon nje kulture te bukur shqiptare, me te bukur ska ku shkon.
Po citoj ato që tha Fajtori
<object width="480" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/L3cPxjQS_hA?fs=1&hl=en_US&start=163"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/L3cPxjQS_hA?fs=1&hl=en_US&start=163" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="390"></embed></object>
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Faleminderit per interesimin Fajtor
Gjalle jam, gjalle
Erdh pranvera dhe na hap rruge te reja pune, keshtu qe dhe koha per Internet eshte shume me e paket.
Sot pushim dhe neser fillon java prap e ngarkume.
...Politikes shqiptare i kam vene ( - ) vizen. Boll kam llap, tani gati as me intereson me.
Ti si e ke kalu? Oroj te jeshe mire.
Dhe, njeper ty, meqense dhe une po pije tani
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Flm per kafen nga ana jote. Po keto fronte ku po te hapen a derbar, se po me dukesh si Deda ne Rruge te Bardha.![]()
Mirmengjes forumi ....Ka disa kohe qe gjendja ime shpirterore varet nga koha jashte... diell,pranvere, rilindje .
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Mirmengjes forumi ....Ka disa kohe qe gjendja ime shpirterore varet nga koha jashte... diell,pranvere, rilindje .
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Nje ndryshim thelbesor midis Amerikes dhe Shqiperise eshte qe Amerike berberet nuk rruajne..
Mire macja dhe peshqit por dhe breshken kisha manget
Citim:
Po citoj ato që tha AndreaPirelli
me ke e ka ndeshjen tjeter kombetarja???? Te merkuren????
Kush ve bast qe do e hame keq ................... .
Eshte hera e pare, qe e le te me perkrah nuk e di a kam marre vendimin per tja fale!!!
ca smendojne dhe forumistat hm
mjekrra...marshallah
Citim:
Po citoj ato që tha al74
mjekrra...marshallah
kush kishte mjeker
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
kush kishte mjeker![]()
me erdhi nje mendim icik si filozofik ...tani i bie qe neser te zgjohem me oren e re dmth 7 e 45 ateher cfare bej qe rri akoma ne forum duke menduar oren e vjeter qe them eshte 10 e 30 ????....
-20 days
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
-20 days![]()
Citim:
fillove ti me na fyt ne mendime ...e me bo roman une imen he te keqen rri urte mo fillo ...
Ku do shkosh angel?
te bej 1 delivery
LooooL...
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Ku do shkosh angel?
Citim:
angel pergjigju lostit ne me kete sebeb e nigjoj dhe une![]()
Citim:
ju pergjigja tesoro![]()
hahahahaha
Miremengjes njerez te dashur! A jeni si jeni?
Citim:
Me Bosnjen e kemi po pse jell ters ti zemra ime dhe pse dje lozem mire po me formacionin qe kemi se di sa larg do ikim ...ne ekipin tone te kombetares lozin akoma pleqte e krujes me ate kryeplakun Bogdani ...imagjino ...nesje dje u kenaqa me ate tifozeri te zjarrte qe kemi gjynah se meritojme nje tifozeri te tille keto lojtare ...
Ku humbi amor?
eh mer zot ka plasur nje shi servilizmi dhe disa jane bere qull...por disa te tjere aspak
ketij siper i ndodhin si deja vu mendimet e castit
Ju a maj sanshajn, maj onli sanshajn, ju mejk mi heeeepiiiii uen skais a greeiii, ju neva nou diiiie hau mac aj lov juuu, pliz dont teeejk maj sanshajn eueeej.
M.C ...E te mendosh qe per syte e mi gjate ketyre 5 vjeteve gjithe kesaj kohe ke qene nje idhull adhuroja cdo gje tenden ne heshtje te respektoja ne maksimum por mjaftuan disa ore bisede me ty dhe cdo gje u shemb ti skishe pas noj here asgje per tu adhuruar ...nje tjeter idhull i imi prej rere qe shembet .
Citim:oj kojshie sa her flas per servilizmin ke nje koment ti mos njeh njofte no nji qe osh bo qull re?
ketij siper i ndodhin si deja vu mendimet e castit![]()
Citim:
M.C ...E te mendosh qe per syte e mi gjate ketyre 5 vjeteve gjithe kesaj kohe ke qene nje idhull adhuroja cdo gje tenden ne heshtje te respektoja ne maksimum por mjaftuan disa ore bisede me ty dhe cdo gje u shemb ti skishe pas noj here asgje per tu adhuruar ...nje tjeter idhull i imi prej rere qe shembet .
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Si te te ndihmoj une ty Bjonde?
Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
oj kojshie sa her flas per servilizmin ke nje koment ti mos njeh njofte no nji qe osh bo qull re?![]()
Ku e kom shpirtin tim un ene mos ma ngacmoj njeri se e boj me kap sapunin
Sot jam shumm e lumtur Ajris u kthye shendosh e mire, me e bukur se kurr
Zemra u cmallem me shpirtin tone ketu nuk futet ajo ka ku te bisedoje diku tjeter ku njerezit jane te dashur dhe te falin ngrohtesi dhe jo ironi...
Saba e darka ne lume
shkrive 10 kallep sapune
kostrat te binin ne uje
qysh te ngrysa moj e shtune
Thera dashin me te mirte
kurban per ty e per mua
u skuq lumi trendafil
pergjaku buzet e tua
Ne mesnate te zuri kolla
te vesha me shparge dhjami
une me vello te percolla
Mos derdh lote se fale zjarrin
Mos theri me sy hena
mos u ndame per se gjalli
sa here me bene si zog zemra
dal e pres si korb tek zalli
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Sot jam shumm e lumturAjris u kthye shendosh e mire, me e bukur se kurr
![]()
Po Angel ka plasur gallata dje sa keq qe une nuk isha aty me kto dy zemrat e mia
Ju thashe qe gjithcka do shkonte mire por sme besuat
Shume te fala nga une
M.C sec kam nje perzirje ne stomak me vjen me vjelle ...sa ndienje e veshtire qe eshte kisha kohe qe se provoja ...
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
ketu nuk futet ajo ka ku te bisedoje diku tjeter ku njerezit jane te dashur dhe te falin ngrohtesi dhe jo ironi...
uhhhh ca dite
Citim:
uhhhh ca dite![]()
Citim:
M.C sec kam nje perzirje ne stomak me vjen me vjelle ...sa ndienje e veshtire qe eshte kisha kohe qe se provoja ...
Citim:
se tani e pashe une ket ... je qe je boje noj test se helbete Orfeut tat i ka shpetu noj plumb qorrlool
Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 202 203 204 205 206 207 208 209 210 [211] 212 213 214 215 216 217 218 » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.