Forumi Horizont Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 203 204 205 206 207 208 209 210 211 [212] 213 214 215 216 217 218 »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)

Postuar nga Ashley datë 29 Mars 2011 - 18:19:

Dridhe like beje trike ufff ca tipe....

Postuar nga AngelDevil datë 29 Mars 2011 - 18:19:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Goce mo na fut trefazorin tani he te keqen po kjo perzirje me kap kshu nga vakti i drekes sduroj dot ererat sidomos ate te rigonit ...

e paske honger Bionde... hajd me 1 goce ishalla

Postuar nga BIONDIA datë 29 Mars 2011 - 18:25:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

e paske honger Bionde... hajd me 1 goce ishalla

hahahah e honga te keqen e honga me duket po as se ndieva ...tallu ti tallu po ke hong noj here ne ndonje mense shkolle ti ateher do me kuptoje pyet icik studentet e forumit .

Postuar nga AngelDevil datë 29 Mars 2011 - 18:31:

Bionde ma ke pa shpirtin verdalle?

Postuar nga BIONDIA datë 29 Mars 2011 - 18:35:

Citim:
Bionde ma ke pa shpirtin verdalle?

Jo sot jo se kam pare po prit se nga darka hyn ai

Postuar nga AngelDevil datë 29 Mars 2011 - 18:37:

Me duhej tani per 1 dore gallat muhibet

Postuar nga Ashley datë 29 Mars 2011 - 18:41:

Qente le te lehin karvani shkon perpara...

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Mars 2011 - 18:41:

S'un e mor vesh une .......... ene s'ju pelqen robve forumi .... ene vazhdojne te futen ............... hemmmm .................

Postuar nga BIONDIA datë 29 Mars 2011 - 18:42:

Citim:
Me duhej tani per 1 dore gallat muhibet

hhahah e cti besh kur te duhen nuk jane ...ja mua me duhej Faja keto momente te me jepte nje mendim sesi tja bej me keto 32 kelyshet qe po me cmendin ...ika shoqe te fala shpirtit nga ana ime

Postuar nga AngelDevil datë 29 Mars 2011 - 18:45:

Citim:
Po citoj ato që tha AndreaPirelli
S'un e mor vesh une .......... ene s'ju pelqen robve forumi .... ene vazhdojne te futen ............... hemmmm .................

turll ckemi ca ben ti

Postuar nga BIONDIA datë 29 Mars 2011 - 18:45:

Citim:

turll tani skam kohe se do me pushojne nga puna me duket po ne darke do hyj e me trego icik te rejat e skuadres tone e degjove intervisten e kapitenit ti ...mendimin tend...ah harrova t'kom shpirt

Postuar nga Ashley datë 29 Mars 2011 - 18:46:

Rri dhe mendoj kaq rendesi kam per disa sa te ma marin neper goje muhabetin

Postuar nga AngelDevil datë 29 Mars 2011 - 18:46:

Citim:

hhahah e cti besh kur te duhen nuk jane ...ja mua me duhej Faja keto momente te me jepte nje mendim sesi tja bej me keto 32 kelyshet qe po me cmendin ...ika shoqe te fala shpirtit nga ana ime

jepu per tu ngrene qe te rrine urte e te bejne nani ... ciao klm Bionde

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Mars 2011 - 18:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Rri dhe mendoj kaq rendesi kam per disa sa te ma marin neper goje muhabetin

Personally .......... I don't give a shit about you ................ .
Po duke qene se s'te kam futur akoma ne ignore ........ (se pertoj) ...... nuk kam si te mos ve ne dukje ........ nivelin tend ...... e ndjej detyre profesionale ......... .

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Mars 2011 - 18:56:

Citim:

turll ckemi ca ben ti

C'behet ......... mu nxi jeta ......... kam mbi tre muaj qe nuk marr dot fryme .......... jo se jam shume i zene me pune ........ po kam rob qe trainoj me vete ....... dhe nuk po shoh driten ne fund te tunelit ........ kur do jem prape i lire ...... . Kujtoja se deadline do ishte 1 prilli ..... fillimi i vitit te ri .... por jo ....... ndoshta edhe nje muaj tjeter .................... . Mu shpif .... Nuk durohet tjetri/a prapa kurrizit .... gjithe diten ..... Apo kur jane nga ata qe hane "topi morti " (cit) mengjes dreke darke ........ qe t'a shpifin me eren e gojes ........ .

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Mars 2011 - 18:58:

Citim:

turll tani skam kohe se do me pushojne nga puna me duket po ne darke do hyj e me trego icik te rejat e skuadres tone e degjove intervisten e kapitenit ti ...mendimin tend...ah harrova t'kom shpirt

Sot kishte nje lajm ne gazete ........ (por qe e kam pat ditur qe ne janar .... nga burime te brendshme) .... qe Andrea ka patur ferkime me Johnyn ...... Kerkon garanzi perndryshe do e lere fare ..... . Sepse ne fund te fundit ..... eshte ai qe ben figura di merda .... me keto qe po ndodhin ..... . Te shohim si do shkojne punet ...... Ka kerkuar nje plan 3 vjecar investimi ..... Nuk ka pergjigje akoma ne se do i japin leke apo jo....... .

Postuar nga AngelDevil datë 29 Mars 2011 - 19:01:

He dhe ti mos u bej i keq ... une ket pune kam perdite e nuk ankohem

Te keshilloj tju blesh dhurate cumakiza per eren e gojes hahaha

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Mars 2011 - 19:03:

Citim:
He dhe ti mos u bej i keq ... une ket pune kam perdite e nuk ankohem

Te keshilloj tju blesh dhurate cumakiza per eren e gojes hahaha

Nuk ka cumakiz qe ia heq ........ vjen nga brendesi e stomakut ........ ...... .
Pastaj ... e ke parasysh te kalosh nga nje extrem ne tjetrin .... nga liria e plote ...... ne skllaveri ..... duke anashkaluar feudalizmin .........

Postuar nga AngelDevil datë 29 Mars 2011 - 19:05:

beju lavazh gastrit si dhe lavazh trurit dhe je ne rregull

Kam disa kohe qe nuk e vras mendjen per punen nuk e shqetesoj veten me thjesht perpiqem te bej punen qe me kane caktuar dhe mbas orarit te saj flaka si ka rene

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Mars 2011 - 19:11:

Citim:

Duke qene se keta te rinjte nuk e kane idene se cfare behet ............ te ngjiten si morr nga mbrapa ...... kudo qe te vesh ... pas teje ...... Dhe une .... cohem nga tavolina ...... pa thene asgje ...... shkoj ne korridor ........ dhe hap deren e banjes .......... poplli pas meje ...... oppsssss .....

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Mars 2011 - 19:13:

Citim:

Kam disa kohe qe nuk e vras mendjen per punen nuk e shqetesoj veten me thjesht perpiqem te bej punen qe me kane caktuar dhe mbas orarit te saj flaka si ka rene

Ndersa mua me eshte merzitur kjo qe bej ....... dua dicka tjeter tani .... keshtu qe po behem cun i mire .... dhe already kerkova nje assignment .... ne nje pozicion tjeter ......... . Mora gjymes llafi po te shohim ....... . Nuk kam rush .... po do doja te ndryshoja ambient per ca kohe..... .

Postuar nga AngelDevil datë 29 Mars 2011 - 19:17:

amerikanet te pyesin ca problemi ka me ty ne rast se rri me shume se 3 vjet ne 1 vend pune ... sa vjet ke ti atje?

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Mars 2011 - 19:22:

Citim:
amerikanet te pyesin ca problemi ka me ty ne rast se rri me shume se 3 vjet ne 1 vend pune ... sa vjet ke ti atje?

Ketu ku jam une ....... robt dalin ne pension ........... .... . Por ka shume kompani qe robt rrine long time .... . Kur nderrohet puna ketu .... behet per te marre me shume leke. Sepse kur rri ne nje vend .... shume shume do marresh 2-3% rritje ne vit (jo kudo) ... . Ndersa kur nderron vendin e punes ... merr nje shtese 10 000 me nje dore.

Postuar nga lost_soul datë 29 Mars 2011 - 19:22:

turll, ke nevoje per vacation... mexico, cuba, domenican !!

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Mars 2011 - 19:23:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
turll, ke nevoje per vacation... mexico, cuba, domenican !!

Ate po mendoja dje ........ po jo se jam i lodhur nga puna ...... thjesht me eshte prishur rehati .............. .

Postuar nga AngelDevil datë 29 Mars 2011 - 19:24:

Citim:

Ketu ku jam une ....... robt dalin ne pension ........... .... . Por ka shume kompani qe robt rrine long time .... . Kur nderrohet puna ketu .... behet per te marre me shume leke. Sepse kur rri ne nje vend .... shume shume do marresh 2-3% rritje ne vit (jo kudo) ... . Ndersa kur nderron vendin e punes ... merr nje shtese 10 000 me nje dore.

po normal per te ardhura me te mira dhe per new challenges me pra per te mos fol per koleget pastaj hahaha

shpirti mire ti?

Postuar nga lost_soul datë 29 Mars 2011 - 19:27:

Mire zemra mire

me siklete te ngjashme me ate te turllit..

Postuar nga AngelDevil datë 29 Mars 2011 - 19:30:

Ska gje do ju kaloje .... me siguri e ka fajin prilli

Postuar nga lost_soul datë 29 Mars 2011 - 19:39:

Do shkoj te boj rock climbing (indoors) mas nja 1 jave. Do vish te me nimosh me ushkuret icik ..

Postuar nga AngelDevil datë 29 Mars 2011 - 19:44:

te ndihmoj po shkove rock climbing (outdoors)

e ke pasion ...shkon shpesh?

Postuar nga lost_soul datë 29 Mars 2011 - 19:48:

Jo po shkoj per here te pare, po nuk do te cuditem qe te me kthehet ne pasion, se kur kam qen i vogel s'kam lone mur e peme pa hyp.
Edhe sot e kesaj dite, kur shof peme, du me hyp, po s'e boj dot, se s'du me lone nom, dhe ketu te kapin te rrasin mrena

Ajo outdoors pastaj eshte the real deal. E kam nji menie dhe per ate..

Postuar nga AngelDevil datë 29 Mars 2011 - 19:53:

Eshte sport i veshtire do fizik te mire nuk krahasohet me hypjen ne peme shpirti

ajo ideja per tu hedh nga lartesite u be realitet apo enderr ne sirtar lool

Postuar nga lost_soul datë 29 Mars 2011 - 20:00:

Them se e bej pa problem.. megjithate do te te them pas nja nje jave apo dy...

Per ate tjetren, duhet me prit te ngrofi koha, se bjen ne toke si cope akulli . Pastaj duhet me gjet i rob tjeter, se vetem s'shkohet.

Sic e shikon sirtarin eshte plot.. por aha asigjo deri tashi ..

Postuar nga AngelDevil datë 29 Mars 2011 - 20:04:

se mos mashtro ... dua fakte une

te kam thene po deshe ndihme te shtyj une pa problem

Postuar nga lost_soul datë 29 Mars 2011 - 20:09:

Sot nuk eshte as 1 prilli !

Une nuk bej fllucka sapuni si ti .

Postuar nga AngelDevil datë 29 Mars 2011 - 20:12:

pres te ngrohet koha qe te boj gjojna te tjera

a me jep leje te shkeputem une tash?

po mendoja te vendosja ket per avatar

Postuar nga lost_soul datë 29 Mars 2011 - 20:22:

sport i bukur eee?

dhe sporti tjeter qe te pelqen me duket eshte te hedhesh gurin dhe mcefesh doren..

Postuar nga cupka datë 29 Mars 2011 - 20:31:

Ja prova e thenies "a picture is worth a thousand words" se nga fotografia po me pelqeka dhe mua. Goxha goxhaaa mire.

Postuar nga Ashley datë 29 Mars 2011 - 20:41:

Lightbulb

Citim:

Personally .......... I don't give a shit about you ................ .
Po duke qene se s'te kam futur akoma ne ignore ........ (se pertoj) ...... nuk kam si te mos ve ne dukje ........ nivelin tend ...... e ndjej detyre profesionale ......... .

Do mvesh ti mu nivelin qe kam ti pastrohu njeher se ngele neper forume si grate pastaj hajd me trego mua nivelin.e dyta sta ka vene nje
ri as si detyre profesionale as si detyre vetjake.besoj se e di ate shprehjen qe un po e ndryshoj pak bolet si puna jote kur lehin ste hane.ik tani se sdo merrem me ty.ciao baby

Postuar nga bruni22 datë 29 Mars 2011 - 20:45:

Ohhhh... che bello finalmente primavera, filnalmente iniziano a vedersi un po di cosce & tette in giro

Postuar nga BIONDIA datë 29 Mars 2011 - 20:48:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
Ohhhh... & tette in giro

sono finte

ke te drejte sot ka qene tamam primavere... u laga u bana qull nga shiu qe me erdhi kshu papritur shyqyr qe ka njeres te mire plot qe te fusin ne cader

Postuar nga BIONDIA datë 29 Mars 2011 - 20:53:

Citim:

Sot kishte nje lajm ne gazete ..

ate e lexova une ...ormia e solo merda senza figura me duket ...shpresoja ne ndonje blerje o ndonje shitje por asgje ...ec do kaloi dhe ky vit me dhimbje ...pergatitu te shofim nje ndeshje ne stadiumin e ri

Postuar nga cupka datë 29 Mars 2011 - 20:56:

Citim:

Kush nuk e pelqen ter kete bukuran qe ke nxjerre ne penxhere? Llafe i kan po he, se nuk eshte possible in the physical universe we live qe ti te mos pelqehesh.

Postuar nga bruni22 datë 29 Mars 2011 - 20:57:

Citim:
ti pastrohu njeher se ngele neper forume si grate

E mir e ka cupa ik se je ber shum llafazan k'to kohet e fundit

Ashly ku je ti yll bote? Ndaloje nganjeher karvanin! Jo per gje Po ledhen kuajt e gjor

Postuar nga bruni22 datë 29 Mars 2011 - 21:06:

Citim:

sono finte

ke te drejte sot ka qene tamam primavere... u laga u bana qull nga shiu qe me erdhi kshu papritur shyqyr qe ka njeres te mire plot qe te fusin ne cader

Rendessi ka qe robi kullot syrin. Finte o vere poco importa.... Cmq w la natyr ...mmmmmm

Jo te ter jan te mir ne k'te bot! Ja un prsh. Aty do te lija qull te beheshe.... Non voglio immaginare con la camicia tutta appiccicata adoso ......

Uffff na kujtove shiun dhe ti tani ....

Postuar nga Ashley datë 29 Mars 2011 - 21:07:

Citim:

E mir e ka cupa ik se je ber shum llafazan k'to kohet e fundit

Ashly ku je ti yll bote? Ndaloje nganjeher karvanin! Jo per gje Po ledhen kuajt e gjor

Hic zemra duke u argetuar duke studiuar pak nga te gjitha po normale i ndaloj i ushqej i jap per te pire

Postuar nga BIONDIA datë 29 Mars 2011 - 21:17:

Citim:

.... Non voglio immaginare con la camicia tutta appiccicata adoso ......
.

o te vdes une per imagjinaten tende katil dashke te me like ne shi po nga nje intersit cfare pret hahahah

Postuar nga bruni22 datë 29 Mars 2011 - 21:20:

Citim:
Hic zemra duke u argetuar duke studiuar pak nga te gjitha po normale i ndaloj i ushqej i jap per te pire

Brava brava qe vdekt trulli per ty

Postuar nga Ashley datë 29 Mars 2011 - 21:35:

Citim:

Brava brava qe vdekt trulli per ty

Aman lere mos vdesi se do shkosh dhe per qoke apo e ke marr rrogen

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Mars 2011 - 22:41:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka

Kush nuk e pelqen ter kete bukuran qe ke nxjerre ne penxhere? Llafe i kan po he, se nuk eshte possible in the physical universe we live qe ti te mos pelqehesh.

Gjalle ti .............. se nga s'te kemi kerkuar ............ na begenis nga nje here ........... .

Citim:
Do mvesh ti mu nivelin qe kam ti pastrohu njeher se ngele neper forume si grate pastaj hajd me trego mua nivelin.e dyta sta ka vene nje
ri as si detyre profesionale as si detyre vetjake.besoj se e di ate shprehjen qe un po e ndryshoj pak bolet si puna jote kur lehin ste hane.ik tani se sdo merrem me ty.ciao baby

Ne fakt nuk e ke keq .................. faji im ........ se ne fund te fundit ...... nuk kam pse u heq edhe te tjereve kenaqesine te lexojne te tilla gjera ........... madje madje ........ mezi po pres te beheni te treja ........... .

Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 203 204 205 206 207 208 209 210 211 [212] 213 214 215 216 217 218 »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.