Forumi Horizont | Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 203 204 205 206 207 208 209 210 211 [212] 213 214 215 216 217 218 » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)
Dridhe like beje trike ufff ca tipe....
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Goce mo na fut trefazorin tani he te keqenpo kjo perzirje me kap kshu nga vakti i drekes sduroj dot ererat sidomos ate te rigonit ...
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
e paske honger Bionde... hajd me 1 goce ishalla![]()
Bionde ma ke pa shpirtin verdalle?
Citim:
Bionde ma ke pa shpirtin verdalle?
Me duhej tani per 1 dore gallat muhibet
Qente le te lehin karvani shkon perpara...
S'un e mor vesh une .......... ene s'ju pelqen robve forumi .... ene vazhdojne te futen ............... hemmmm .................
Citim:
Me duhej tani per 1 dore gallat muhibet
Citim:
Po citoj ato që tha AndreaPirelli
S'un e mor vesh une .......... ene s'ju pelqen robve forumi .... ene vazhdojne te futen ............... hemmmm .................
Citim:
Rri dhe mendoj kaq rendesi kam per disa sa te ma marin neper goje muhabetin
Citim:
hhahah e cti besh kur te duhen nuk jane ...ja mua me duhej Faja keto momente te me jepte nje mendim sesi tja bej me keto 32 kelyshet qe po me cmendin ...ika shoqe te fala shpirtit nga ana ime
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Rri dhe mendoj kaq rendesi kam per disa sa te ma marin neper goje muhabetin
Citim:
turll ckemi ca ben ti
Citim:
turll tani skam kohe se do me pushojne nga puna me duket po ne darke do hyj e me trego icik te rejat e skuadres tone e degjove intervisten e kapitenit ti ...mendimin tend...ah harrova t'kom shpirt
![]()
He dhe ti mos u bej i keq ... une ket pune kam perdite e nuk ankohem
Te keshilloj tju blesh dhurate cumakiza per eren e gojes hahaha
Citim:
He dhe ti mos u bej i keq ... une ket pune kam perdite e nuk ankohem
Te keshilloj tju blesh dhurate cumakiza per eren e gojes hahaha
beju lavazh gastrit si dhe lavazh trurit dhe je ne rregull
Kam disa kohe qe nuk e vras mendjen per punen nuk e shqetesoj veten me thjesht perpiqem te bej punen qe me kane caktuar dhe mbas orarit te saj flaka si ka rene
Citim:
beju lavazh gastrit si dhe lavazh trurit dhe je ne rregull![]()
Citim:
beju lavazh gastrit si dhe lavazh trurit dhe je ne rregull
Kam disa kohe qe nuk e vras mendjen per punen nuk e shqetesoj veten me thjesht perpiqem te bej punen qe me kane caktuar dhe mbas orarit te saj flaka si ka rene
amerikanet te pyesin ca problemi ka me ty ne rast se rri me shume se 3 vjet ne 1 vend pune ... sa vjet ke ti atje?
Citim:
amerikanet te pyesin ca problemi ka me ty ne rast se rri me shume se 3 vjet ne 1 vend pune... sa vjet ke ti atje?
turll, ke nevoje per vacation... mexico, cuba, domenican !!
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
turll, ke nevoje per vacation... mexico, cuba, domenican !!
Citim:
Ketu ku jam une ....... robt dalin ne pension ............... . Por ka shume kompani qe robt rrine long time .... . Kur nderrohet puna ketu .... behet per te marre me shume leke. Sepse kur rri ne nje vend .... shume shume do marresh 2-3% rritje ne vit (jo kudo) ... . Ndersa kur nderron vendin e punes ... merr nje shtese 10 000 me nje dore.
Mire zemra mire
me siklete te ngjashme me ate te turllit..
Ska gje do ju kaloje .... me siguri e ka fajin prilli
Do shkoj te boj rock climbing (indoors) mas nja 1 jave. Do vish te me nimosh me ushkuret icik ..
te ndihmoj po shkove rock climbing (outdoors)
e ke pasion ...shkon shpesh?
Jo po shkoj per here te pare, po nuk do te cuditem qe te me kthehet ne pasion, se kur kam qen i vogel s'kam lone mur e peme pa hyp.
Edhe sot e kesaj dite, kur shof peme, du me hyp, po s'e boj dot, se s'du me lone nom, dhe ketu te kapin te rrasin mrena
Ajo outdoors pastaj eshte the real deal. E kam nji menie dhe per ate..
Eshte sport i veshtire do fizik te mire nuk krahasohet me hypjen ne peme shpirti
ajo ideja per tu hedh nga lartesite u be realitet apo enderr ne sirtar lool
Them se e bej pa problem.. megjithate do te te them pas nja nje jave apo dy...
Per ate tjetren, duhet me prit te ngrofi koha, se bjen ne toke si cope akulli . Pastaj duhet me gjet i rob tjeter, se vetem s'shkohet.
Sic e shikon sirtarin eshte plot.. por aha asigjo deri tashi ..
se mos mashtro ... dua fakte une
te kam thene po deshe ndihme te shtyj une pa problem
Sot nuk eshte as 1 prilli !
Une nuk bej fllucka sapuni si ti .
pres te ngrohet koha qe te boj gjojna te tjera
a me jep leje te shkeputem une tash?
po mendoja te vendosja ket per avatar
sport i bukur eee?
dhe sporti tjeter qe te pelqen me duket eshte te hedhesh gurin dhe mcefesh doren..
Ja prova e thenies "a picture is worth a thousand words" se nga fotografia po me pelqeka dhe mua. Goxha goxhaaa mire.
Citim:
Personally .......... I don't give a shit about you ................ .
Po duke qene se s'te kam futur akoma ne ignore ........ (se pertoj) ...... nuk kam si te mos ve ne dukje ........ nivelin tend ...... e ndjej detyre profesionale ......... .
Ohhhh... che bello finalmente primavera, filnalmente iniziano a vedersi un po di cosce & tette in giro
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
Ohhhh... & tette in giro![]()
![]()
![]()
Citim:
Sot kishte nje lajm ne gazete ..
Citim:
Citim:
ti pastrohu njeher se ngele neper forume si grate
Citim:
sono finte![]()
ke te drejte sot ka qene tamam primavere... u laga u bana qull nga shiu qe me erdhi kshu papritur shyqyr qe ka njeres te mire plot qe te fusin ne cader![]()
Citim:Hic zemra duke u argetuar duke studiuar pak nga te gjitha
E mir e ka cupa ik se je ber shum llafazan k'to kohet e fundit![]()
Ashly ku je ti yll bote? Ndaloje nganjeher karvanin! Jo per gje Po ledhen kuajt e gjor![]()
![]()
Citim:
.... Non voglio immaginare con la camicia tutta appiccicata adoso ......
.
Citim:
Hic zemra duke u argetuar duke studiuar pak nga te gjithapo normale i ndaloj i ushqej i jap per te pire
![]()
Citim:Aman lere mos vdesi se do shkosh dhe per qoke apo e ke marr rrogen
Brava brava qe vdekt trulli per ty![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
Kush nuk e pelqen ter kete bukuran qe ke nxjerre ne penxhere? Llafe i kan po he, se nuk eshte possible in the physical universe we live qe ti te mos pelqehesh.![]()
Citim:
![]()
Do mvesh ti mu nivelin qe kam
ti pastrohu njeher se ngele neper forume si grate pastaj hajd me trego mua nivelin.e dyta sta ka vene nje
ri as si detyre profesionale as si detyre vetjake.besoj se e di ate shprehjen qe un po e ndryshoj pak bolet si puna jote kur lehin ste hane.ik tani se sdo merrem me ty.ciao baby
Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 203 204 205 206 207 208 209 210 211 [212] 213 214 215 216 217 218 » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.