Forumi Horizont Gjithsej 225 faqe: « E parë ... « 209 210 211 212 213 214 215 216 217 [218] 219 220 221 222 223 224 225 »
Trego 2243 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- ** Pershendetje me kenge ** (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13664)

Postuar nga AndreaPirelli datë 24 Shkurt 2009 - 00:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti
Imzot flm. Per mua scorpions jane te paperseritshem...

p.s. tani me vjen keq qe te gatova fasule sot... :p :p

For you MY HERO

Mos doje t'a pershendesje me kete Hero???? me duket se i shkon me shume per shtat, megjithese ketu ne YouTube humbet 50% te cilesise si kenge.

Postuar nga Eria datë 24 Shkurt 2009 - 00:14:

Lelush dhe une te pershendes ty,Doniken..dhe Katin (qe meqe ra fjala po me ngre nervat :p )

Nje nga kenget qe dikur ka fituar Sanremon...

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 24 Shkurt 2009 - 01:09:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Mos doje t'a pershendesje me kete Hero???? me duket se i shkon me shume per shtat, megjithese ketu ne YouTube humbet 50% te cilesise si kenge.

heheheeeeeeeeeeeee, shiko se Donika me pershendeti me kengen qe donte ajo!

Ty te faleminderit per pershendetjen nga ana jote... dhe qe me "zgjove" pak me kete kenge! Shume e bukur vecse shume evil ... keshtu qenkam une sipas teje lale!?

Une po te pershendes me nje kenge nga Buckethead, marre nga albumi "Enter the Chicken"... qe cilesohet edhe nder me te miret ne absolut te tyret... eshte nje bashkepunim me Efrem Schulz, lideri i "Death by Stereo"

Postuar nga Eria datë 24 Shkurt 2009 - 01:48:

Mqs po merreni me Hero ju...ky eshte nje version qe me pelqen mua

For MY HERO

Ndersa kjo eshte prape per ata dy miqte.....njeres e di qe i pelqen...ndersa pjeses tjeter...se di nese i pelqen,por me ka ndihmuar ta gjej
Version i mrekullueshem live...

Postuar nga AndreaPirelli datë 24 Shkurt 2009 - 03:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti

Ty te faleminderit per pershendetjen nga ana jote... dhe qe me "zgjove" pak me kete kenge! Shume e bukur vecse shume evil ... keshtu qenkam une sipas teje lale!?

Me perjashtim te videos, asaj kenge nuk i ngelet asgje. Po t'a degjosh me i-pod, eshte komplet tjeter gje. dhe nuk eshte evil, po eshte epike. I kendohet Vikingeve. Pasi degjon Amon Amarth, nuk te hyn me ne sy asnje grup tjeter Death .......

Postuar nga Ari. datë 24 Shkurt 2009 - 04:10:

roxett

per gruan e gjerigjit

Postuar nga ColdFire datë 24 Shkurt 2009 - 04:42:

[QUOTE]Po citoj ato që tha turll
[B]

WOW, kjo eshte kenge...po ti pse nuk poston kenge here pas here te na nxjerresh dhe ne te tjeret nga erresira?
Shume e bukur Turll, une do te pershendes me kete qe degjoj une ne ipod kur shkoj ne gym, nuk e kam idene nese do te pelqeje, se mesa e ke kuptuar kam mbi 500 vjet e martuar dhe s'ja kam gjetur akoma Timzoti cfare kenge i pelqejne/pershtaten...dhe perfundoj me cfare me pelqen mua

Postuar nga ColdFire datë 24 Shkurt 2009 - 04:53:

Ari. Faleminderit
Erushe faleminderit
Lelushe faleminderit

Ua kam borxh kenget...do gjej disa te bukura dhe do tua shperblej

Kati, na mungon, na mungon...prandaj

Postuar nga Ruby_DR datë 24 Shkurt 2009 - 12:38:

[QUOTE]Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
[B]

Sa bukur te shohehs moter e vella te shkojne kaq mire!

Gjergj faleminderit. Ajo moter eshte pjesa e jetes time me te bukur..
te pershendes dhe une me nje kenge

Postuar nga Tulipani datë 24 Shkurt 2009 - 16:11:

Sa siklet e kam kete temen, s'di asnjehere cfare te zgjedh per njerezit

Ok kush ka qejf te pershendetet nga une sot, me gjithe qejf

Gjithsej 225 faqe: « E parë ... « 209 210 211 212 213 214 215 216 217 [218] 219 220 221 222 223 224 225 »
Trego 2243 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.