Forumi Horizont | Gjithsej 38 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 » ... E fundit » Trego 380 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Bota e re poezise (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=337)
-- Fjalori romantik.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12620)
nje dite kur te zgjohesh mos laj Sy me Lot.......... dikush qe te tregon qe s`jam ma ne ket Bot............... mos pyet se si vdiqa por pyet si jetova................ si me kaluan Ditet e fundit qe pa ty i jetova.................
Citim:
Po citoj ato që tha roman.tik
Dashuri e verber
ai :
-E dashur,me thuaj
kam faj
se te dua ty ?!
ty ...
nje te "verber" ,
me sy...
ajo :
Vertet sy
te verber te kisha
patjeter,
mesiguri,
e jotja do t'isha
Cte bej
se kam sy ...
qe sme lene
te shoh qarte ty ...
ai :
Sikur vertet
e verber te ishe
te dy do ishim,
nen nje hije pishe...
Do luanim
qeshnim
si dy femije,
dy femije
plot dashuri...
Hidhet pisha
me habi :
"Dashuron nje te verber?!
"Sa cudi" !!!
Nje fllad i lehte
fryn me merzi
rrezon nga deget
nje shall te zi....
qafen e djalit
mberthen fort ai...
E merr djali
e lidh ne sy
"E dashur,tani
jemi te verber t'dy....
Mbyll syte pisha
e turperuar
kafshon buzen
e nxituar ...
Mbylle syte
asgje s'shikon
rri ne heshtje
dhe pergjon
Pisha :
"Dy shpirtra ...
ne verberi
c'mendurisht
bejne Dashuri ...."
Roman
Me behet qejfi qe i pelqeu dikujt kjo poezi.Me siguri ose jeni e verber ose e dashuruar.
Pershendetje Katilesha007.
......................................................................................................................
Per temen
Te Adhuroj,te ledhatoj,te kujtoj,te shtrengoj,te shikoj,te degjoj,te gozhdoj,te mendoj....
....Shkurt Hesapi ...moj ... te dashuroj ....
Romantik.
Me behet qejfi qe i pelqeu dikujt kjo poezi.Me siguri ose jeni e verber ose e dashuruar.
...............
Asnjeren nga keto te dyja,por thjesht di ose te pakten mundohem te vleresoj te bukuren.....
Sa per temen:
Kur ike zemra renkoi me ze oqeani,shpirtin fortune e loteve e pushtoi ,dicka u thye Brenda meje...kete s’kam turp ta pranoj.
Nje enderr u shkeput nga yllesia,u tret nga lotet e mi ne hapsire…..tashme jam kthyer ne nje piano te vdekur…..ku tingujt ikjes tende I mbajne zine……
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
...............
Asnjeren nga keto te dyja,por thjesht di ose te pakten mundohem te vleresoj te bukuren.....
Sa per temen:
Kur ike zemra renkoi me ze oqeani,shpirtin fortune e loteve e pushtoi ,dicka u thye Brenda meje...kete s’kam turp ta pranoj.
Nje enderr u shkeput nga yllesia,u tret nga lotet e mi ne hapsire…..tashme jam kthyer ne nje piano te vdekur…..ku tingujt ikjes tende I mbajne zine……
psheretim e lehte
mbeshtetur mbi gjunjet e lodhur nga ecjet e kota flakeroj shikimin nga qyteti i ngrysur ne heshtjen pranverore nje hapsire derdhet perpara,eh sa e madhe eshte bota kam shkelur mbi pentagrame me nota dimerore
Bukur shpirti dyzuar
Re: psheretim e lehte
Citim:
Po citoj ato që tha shpirti i dyzuar
mbeshtetur mbi gjunjet e lodhur nga ecjet e kota flakeroj shikimin nga qyteti i ngrysur ne heshtjen pranverore nje hapsire derdhet perpara,eh sa e madhe eshte bota kam shkelur mbi pentagrame me nota dimerore
Citim:
Citim:
Gjithsej 38 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 » ... E fundit » Trego 380 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.