Forumi Horizont Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 »
Trego 252 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Cfare mesuat nga dita qe kaloi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13649)

Postuar nga dhoma666 datë 19 Shtator 2008 - 21:30:

mesova qe nuk do ti bindem kurre asaj qe eshte ne kundershtim me te drejten sa do e pushtetshme qofte ajo. edhe duke menduar per te drejten kam bere hapin e pare drejte saj...............

Ps: laviret ne kontrollin e jetes se njerezve te drejte, kjo te jep te drejte morale te reagojme me mosbindje.,,,,,,

Postuar nga Katilesha datë 26 Shtator 2008 - 22:24:

Arrow

Mesova se te dukesh i sigurt para tjetrit te ben te fitosh sfiden. Njeriu duhet patjeter te duket I sigurt ne vetvete edhe atehere kur nuk eshte sepse vetem me kete menyre mund te marre boten para dhe te arrije pikesynimet qe i ka vene vetes. Cdo gje eshte e realizueshme edhe ajo qe per momentin duket e pamundur.

Ndonjehere e inkurajoj "mosigurine" time para nje ceshtjeje duke u paraqitur si 100% e sigurt. Kjo nuk eshte nje menyre per te genjyer veten,por nje menyre per te mposhtur nje frike apo nje emocion momenti qe vjen nga mungesa e informacionit ,jo nga pamundesia apo paaftesia.....

Gjithsesi deri tani ky mekanizem ka qene shume frytdhenes,aq sa mund te kem zbuluar edhe "te fshehta"  nga te tjeret.

Postuar nga agata datë 26 Shtator 2008 - 23:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Une mesova qe nga puntor, behesh piktor, nga piktor, behesh moderator, nga moderator behesh historian, nga historian behesh i famshem dhe rezultati krenar

ahaha e lezetshme

Postuar nga Piktor datë 27 Shtator 2008 - 00:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Une mesova qe nga puntor, behesh piktor, nga piktor, behesh moderator, nga moderator behesh historian, nga historian behesh i famshem dhe rezultati krenar
hahaha e forte kjo se kisha lexuar me pare.:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
flm Agata.

Sa shume mu pershtatka kjo thenie lol demo se me shkrive gazit.

Postuar nga kotka datë 27 Shtator 2008 - 01:36:

Se ne kete bote asgje nuk eshte e sigurte, prandaj haji leket e bej qejf, para se te ti hane te mencurit.

Postuar nga Enya datë 27 Shtator 2008 - 02:00:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Se ne kete bote asgje nuk eshte e sigurte, prandaj haji leket e bej qejf, para se te ti hane te mencurit.

Mesova se te zgjuarit qe i han qeni, nuk jane me te zgjuar, dhe si rjelloje parate s`i han as qeni!  hahahahaahhaahaha te puth Kotka ime.

ps; m`i hidhni mu ktej ato para, ua kursej une pa merak.

Postuar nga AndreaPirelli datë 27 Shtator 2008 - 05:49:

Hemmm think think think ......... nothing .......... i di te gjitha...........

Postuar nga eliz datë 27 Shtator 2008 - 16:40:

mesova qe i duruari i fituari.............. ehe ehe

Postuar nga Zhylien Sorel datë 27 Shtator 2008 - 18:45:

kurse une mesova se pushtetin e sotem e kan Kurvat ....

Postuar nga diabolic datë 27 Shtator 2008 - 19:15:

Mesova se nuk duhet trazuar birra ,rakia dhe bakardi se pastaj nxjerr zorret ...

Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 »
Trego 252 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.