Forumi Horizont Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 »
Trego 307 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Kerkoj Nuse Ne Forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18460)

Postuar nga Tucano datë 06 Tetor 2011 - 22:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Amelie

haahhaahaha me qafsh ku i gjete kto "qunat " ti ahahahah sa yll i paske gjet fiks fare aahahaahahah..hajt kush do burr,,,,,oburra ahahahah

do beje jete te lumtur cupa me ardin, se eshte cun per shpi. spin as duhan as alkol as drog. edhe pse ka vuajtur ne jete goca, ska gje.. eshte i kuptueshem. merr shembull deklarimet qe ben o tulipan se ato jane prishen mendjen goces se botes

Postuar nga fan fan tulipan datë 07 Tetor 2011 - 01:41:

Citim:
Po citoj ato që tha Tucano

do beje jete te lumtur cupa me ardin, se eshte cun per shpi. spin as duhan as alkol as drog. edhe pse ka vuajtur ne jete goca, ska gje.. eshte i kuptueshem. merr shembull deklarimet qe ben o tulipan se ato jane prishen mendjen goces se botes

lene se e hapa per vete temen e te tjere po martohen e dashurohen

Postuar nga fan fan tulipan datë 07 Tetor 2011 - 01:44:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

jo vllai jo rren ai, snuk martohet motra pa marr bekimin tat

sa i keq ky endri s ben dot gje per vete e do ti prishi lumturine dhe tjereve . ad do e studjoj kete beqarine tende TE PREMTOJ

Postuar nga AngelDevil datë 07 Tetor 2011 - 02:00:

Citim:
Po citoj ato që tha fan fan tulipan
sa i keq ky endri s ben dot gje per vete e do ti prishi lumturine dhe tjereve . ad do e studjoj kete beqarine tende TE PREMTOJ

Mendoje studioje ti .... e virgjer do ngelem une deri naten e pare te marteses

mos harro po vendose gje shko kerko doren ke vllai sthem po pa miratimin e tij une

Postuar nga shelgu datë 07 Tetor 2011 - 05:55:

Citim:

mos harro po vendose gje shko kerko doren ke vllai sthem po pa miratimin e tij une

E bekume qofsh o motra. Te ka fal zoti vallahi. Me bej nje kafe tani meqe te thashe gjith keto urime.

Postuar nga fan fan tulipan datë 10 Tetor 2011 - 20:40:

Citim:

ad mos na kthe 100vjet mbrapa lol dhe une e kam me ty , ate mbaje vella gjithe jeten s na prish pune, ad e ka menduar studiuar dhe them se eshte ne rregull. vetem me thuaj ku dhe kur , dhe mos u mendo shume gjate lol

Postuar nga dylan datë 11 Tetor 2011 - 05:59:

e ke gjetur nusen a je ne kerkim acoma
se nje propozim kisha jo per gja

Postuar nga AngelDevil datë 12 Tetor 2011 - 15:18:

Citim:
ad mos na kthe 100vjet mbrapa lol dhe une e kam me ty , ate mbaje vella gjithe jeten s na prish pune, ad e ka menduar studiuar dhe them se eshte ne rregull. vetem me thuaj ku dhe kur , dhe mos u mendo shume gjate lol

E ke nda menjen eee?

Postuar nga fan fan tulipan datë 12 Tetor 2011 - 22:09:

Citim:

E ke nda menjen eee?

e kam nda ad se s po shkon me keshtu, se duhet ti futem politikes me vone ,

Postuar nga AngelDevil datë 13 Tetor 2011 - 13:19:

Citim:
e kam nda ad se s po shkon me keshtu, se duhet ti futem politikes me vone ,

je i sigurt?

Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 »
Trego 307 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.