Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)
do rrija
ok, ashtu spo ta prish...
noten gjoja omel... e mi bo te fala Njones po ma pe
noten gjoja e cuditshme :p
i bej une mos ki merak
Citim:
Po citoj ato që tha shejtania
... te jesh apo mos jesh ....
ehhh fatkeqsisht
ne momentin qe duhet dhe ne ate qe s'duhet
si ta kuptoj momentin
Te vjen papritmas dhe se kupton fare.
Vetem atehere kur ndiehesh mire, e kupton.
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Si ka mundesi qe shejtonja duke qene nje anetare e re ka mundesine e shkruan gjithe diten ...... ndersa Roi kur hyri ankohej se duhej te priste shume gjate ....... :dukemendu :dukemendu ......... stafi nuk e ka pare te nevojshme te studioje biografine e saj ???? :dukemendu :dukemendu .......
S'me flihet,por as nuk me lexohet x provim.
Nejse me mire po shkoj te lexoj..
Sa e lodhur ndjehem sot..bohhhh
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
imen qe mbaroi hec pusho cunin qe qan se umbi sampdoria ej zot bela
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Cuni po te ishte juventin ....... do t'i interesonte humbja e Sampit ........(gjithmone ne qofte se i pelqen Cazzano)
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
eshte i preferumi i atij vdiqem tu ble trike me numrin 99.....me ne fund plazh me kishte marre malli per rreze dielli
Huh, kesaj i thone shkolle ! Ja dhe dy exame dhe ja dola per kete spring semester. Dy provime ne nje dite, mrekulli i thone. Si s`me del koha as per te marre fryme, aq e ngarkuar jam ne te gjithe anet. Femra paska vullnetin e gurit! Mezi pres te mbarojne dhe 2 summer classes, dhe fiuuuuu vacation per kokerr te qejfit tem. Kam nevoje te ngopem me fryme, larg gjithkujt dhe prane njerezve qe me shume dua ne kete bote.
Enya, vetem provimet e detyrat mos m'i permend se ka pothuajse 4 ore qe vetem po merrem me perkthimin dhe pershtatjen e disa materialeve te cilat do me duhet t'i inskenoj para auditorit neser. A thua se nuk mjaftonte provimi i sotem , detyra e djeshme , guida udhezuese per Kanibalizmin , tani duhet te merrem edhe me skenare dhe role aktoreske... Pffff ka muaj qe nuk bej me shume se 3 ore gjume!
Por shyqyr qe na presin pushime te papame thuaj, ti me te dashurit e tua te zemres, une me nipcet e mia.
3 ore gjum...! ti po qe je per tu sdudiuar
çkemi shejtone...?
mendimi i castit cmu prishen planet per fundjaven
qetesi Noto ckemi nga ty
un mire...
ku fundi javes...? e pse tu prish
e shtune e djela.... se jane njerzit me qime ne tru behen pishman qe kane lindur
e be...?
ske pse ti krijosh probleme vetes... mer makinen, 1 kallom te mire e shko per peshk, mos haro krimbat
ja te shikosh qe do e kalosh me mire seç kishe programuar
ke durim per peshkim...? un hiç fare
Fantastic; pervec te tjerave do luaj rolin e nje vajze te infektuar me Hiv Aids nga partneri i saj dhe kjo nga inati per hakmarrje do infektoj te tjere...
Le te shohim si do reagoje salla kur te nxjerri listen e emrave te te infektuarve...
Citim:
Po citoj ato që tha notorious
e be...?
ske pse ti krijosh probleme vetes... mer makinen, 1 kallom te mire e shko per peshk, mos haro krimbat
ja te shikosh qe do e kalosh me mire seç kishe programuar
ke durim per peshkim...? un hiç fare![]()
"Kokefortet nuk ndryshojne, te mencurit ndryshojne."
Dikushi e ka thene, po do ti qe me pelqeka
.... iku dhe kjo dite
E nesermja do jete po kaq fantastike sa e sotmja...:-))
Me pret 1 dite takimesh dhe buzeqeshjesh. Me ne fund perseri bashke pas muajsh largesi.
Ps: Demoooo luv u friend
car ngeli nga kjo dite qe iku ...asgje tjeter pervec puthjeve te tua ...je shpirti im
qe jam pa linje dhe po trashem duke prit faqet te hapen... te iki...?
e mire po iki
cne me nerva ti shoku parafoles
jam me cel. e ska shum linje ktu... ckemi, si kalove ti...?
Citim:
jam me cel. e ska shum linje ktu... ckemi, si kalove ti...?![]()
sheee ka bo gjeli vez...?
eheee e koqe ve te kuqe bile
marshalla (kap dhe placken per mos me t honger m'sysh)
Citim:
marshalla (kap dhe placken per mos me t honger m'sysh)![]()
ou, qe kur ti ke fillu me errujt kush te shef kshu...? ec icik te zyra se spo me funksiono pulsanti (invio)
nje here ne vit edhe me ndodh
pse sdergoj mp un...?
hahaha kshu eshte kur thu no comment te presin me gershere mpte
le nome shejtone, po pieno te rin mp-ja
e kam empty mpte se mos ngatarohesh
Mos je ngatrro noto e ke tentu nga mp jem...
mendim casti: plasen gersheret e prerjet e shiritave kendej..:p
Noto mor dreq sy me sy po me tradhton eee lol
ti sikur m pate thon qe sje kondra i treshe... mroma tale
po ashtu te thashe por ti me premtove qe do ma lije mua ta zgjidhja te treten lol
upsss e di qe nuk hyj te shijet e tuja shejtone se ti kisha premisa per ufo...e kometa...
ps: Mrama juj Noto.
barku bosh e bishti perpjet ti... mu kjo m terheq per kte lojen, pse ti c ke piketu...? ti naqe ca menie ke...?
ne fakt une kerkova raki e kometa ....
per ufo e peralla te shkoj mendja ty
paskeni bo gozha bised ju yll e kometa lexoj un... pa he me iluminoni pak ku ka ngec muhabeti
No comment :p
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.