| Forumi Horizont | Gjithsej 75 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 » ... E fundit » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18332)
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ca pate ti qe te hypen kacabunjt![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha al74
ma prishen pasditen e te dieles Cec ...me nje telefonate ...po do ia prishin ditet ne vazhdim vetes...
befshin muç !!!![]()

"Gli specchi dovrebbero riflettere un pò, prima di riflettere le immagini"
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
"Gli specchi dovrebbero riflettere un pò, prima di riflettere le immagini"

Citim:
O al-o a ma perkthe icik kte se e ka per mu m'duket![]()

Citim:
Po citoj ato që tha al74
ta perkthej fjale per fjale nuk i jap kuptim ndoshta
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
sepse o e kopjume gabim ja orgjinali...
Gli specchi dovrebbero riflettere un momentino prima di riflettere le immagini. (Jean Cocteau)

Citim:
Po citoj ato që tha al74
jean - ka shpreh 1 deshire![]()
Kerkoj ndjese per konfuzionin njerez.. 
Cec.. Nuk ishte per ty shpirti.. Nuk ishte per askend ne fakt..
Al.. Duhet apo s'duhet, ketu ka liri interpretimi, cdokush sipas kendveshtrimit te vet.. ndaj mos e vrit mendjen, cdo interpretim eshte i pranueshem 
Keshtu kam degjuar dhe une, dietat demtojne shendetin.
Citim:
Cec.. Nuk ishte per ty shpirti.. Nuk ishte per askend ne fakt..
.
...dietat e ndjekura rregullish dhe te dhena nga nje dietolog asnjeher nuk demtojne shendetin sigurisht duhet te kesh guxim ti mbash por nese je llupse e te ngel koka gjithe diten ne frigorifet mos i hy fare asaj rruge (gjithmon nese flitet per diet ....).
Citim:
Ja intuita perseri sme gaboi ja thashe po se besoi...dietat e ndjekura rregullish dhe te dhena nga nje dietolog asnjeher nuk demtojne shendetin sigurisht duhet te kesh guxim ti mbash por nese je llupse e te ngel koka gjithe diten ne frigorifet mos i hy fare asaj rruge (gjithmon nese flitet per diet ....)
), e jo gjithmone keto eksperienca rezultojne pozitive.. madje ndonjehere mund te lene dhe pasoja.
Gabon nese e mendoke kshu (107 kile ndoshta me gjithe biciklete se di mendoj se nuk i kap te 60 kg une ty goce ) sepse une e kam pasur te nevojshe per dietolog dhe te them te drejten skam pas keto probleme sigurisht ne fillim ndihesh keq por kur mendon se gjerat qe hane te tjeret dhe ty te pelqejne dhe shume por te demtojne dhe ndoshta mund te cojne ne boten tjeter nese sje e kujdeshme e kalon kete gje.Shendeti mendor nuk varet nga dieta se nese ke probleme sigurisht ste kane ardh nga dieta i ke pas me kohe.
eh keto nuk gjera nuk hyjne ke mendimet e castit ndoshta ke problemet e jetes dhe shume te rendesishme naj here ...
Citim:
Keshtu kam degjuar dhe une, dietat demtojne shendetin.

Citim:
Po citoj ato që tha al74
gjithmone e me i bindur se shqiptaret i ul vetem dhuna e eger ose karamelja e te huajit....![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
athere te sillemi si te huajt .
nje biznesmen i sukseshem italian ne konfidence me thote : i perdor njerezit si prezervative . ulet , shume ulet po edhe e thelle...jetohet ne kohe moderne.
mire e ka mos marri ndonje semundje 

Tirona fitoi kupen e Shqiperis ndeshje e bukur .
duhet me e modifiku kete mesazh se skam pare noj here ne kaq vite qe ndjek sport nje kupe ma legene se ajo qe i dhane Tirones sot Bamir Topi dhe ai kovaci i lagjes time ne elbasan do e kishte bere nje me te mire ne ma te pashme 10 cm kupe spo dija ku ishte ...turp ma mire ta quanin gota e republikes.
Citim:
Tirona fitoi kupen e Shqiperis ndeshje e bukur .
duhet me e modifiku kete mesazh se skam pare noj here ne kaq vite qe ndjek sport nje kupe ma legene se ajo qe i dhane Tirones sot Bamir Topi dhe ai kovaci i lagjes time ne elbasan do e kishte bere nje me te mire ne ma te pashme 10 cm kupe spo dija ku ishte ...turp ma mire ta quanin gota e republikes.

Citim:
Amon si su bane komentatore futbolli ti pash zotin?![]()
![]()
me mire vone se kurre 
Belin potevano farli di sporchi Ste piastrelle .... Sarebbe stato un bell spettacolo ...
Citim:
Eh ciljeta ku e di se nuk e bej nje gje te tilleme mire vone se kurre
![]()

Citim:
Ua edhe kete e the![]()
Citim:
moj po me duket se ka nje epidemi ne kete forum se dhe pa thene gje fare ju fantazonin dhe hec e tjua ndalosh imagjinaten e semure qe keni fantazoni ...bir selmani nenes ke te qaj me pare u be ketu ....
se ca s'pret nga ty jo per gjo 
me verte ca ka pi Ceci?
Citim:
Po citoj ato që tha al74
me verte ca ka pi Ceci?
Citim:
ore qe ka pi duket po cfare se di ...po ha dhe shkronjat imen ne vend te a ven i ...

Sipas shenjave te sigurt e kam 100 un ...nuk vdes me par

Citim:
ore qe ka pi duket po cfare se di ...po ha dhe shkronjat imen ne vend te a ven i ...

Citim:
![]()
![]()
Citim:
Qeshu rini qeshu bota eshte e jotja do thote ai po cte bejme ne qe plasem ty ly koken e coc na del noj thinje ...

Me djeg gjith trupi, 
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Me djeg gjith trupi,![]()

Lady in Red
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Lady in Red

Citim:
Po citoj ato që tha al74
ku , kur , qysh ?![]()

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
Koka ben e bytha p'son![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Deja Vu kete une![]()
![]()
Tu degju nje kenge mo dhe tu mu prish mendja te kthej fijet e kuqe ne floke![]()
Mendim Casti i mengjezit :
--......Fansat e Bashes kishin me shume emocione ndaj i kan hedh votat ne kutite e gabuara -- sipas Sales looooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Citim:im always amazed nga doli ky son a a bitch sala kaq i sgjuar te mbaje shqiprine nen sundim kaq kohe. edhe pse kurre nuk e kam patur qejf.
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Mendim Casti i mengjezit :
--......Fansat e Bashes kishin me shume emocione ndaj i kan hedh votat ne kutite e gabuara -- sipas Sales looooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
, te marri fuqi heret pas komunizmit...
Jam teper e zen,keto momente per te menduar !
Desserti po me tradheton

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Deja Vu kete une![]()
![]()
Tu degju nje kenge mo dhe tu mu prish mendja te kthej fijet e kuqe ne floke![]()

Citim:
Po citoj ato që tha al74
...kjo justifikon cdo tradheti....pazzzienzzza!![]()

Po sikur t'i bej dhe une te kuqe?

emocione vs llogjike , kush fiton valle ?
Purtropo la seconda thomi un
Si thua ti eria?
E para thomi,une te dalim Remi 
diell nen lekure ...na poq
si ska turp babi argites :S
| Gjithsej 75 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 » ... E fundit » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.