Forumi Horizont | Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Lere se po fillova me psikologjine do japin doreheqjen psikologet e vertet.
Po lexoj nje liber mbi Psychanalize-n, eshte nje kryeveper,shkruan gjithcka qe ka lidhje me nevrozen, jep keshilla mbi edukaten sexuale,etc etc... cte te them ksovari...Nje mrekulli qe me ben ti kaloj problemet me nje optimizem maximal.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha erious
.
vite me pare, shkoja shpesh ne shqiperi, te themi 1 muaj atje dhe 4 jashte shqiperise... pune, pune
ne ato 2 vite aktivitet isha dhe i lidhur me nje ''pele'' femer me plot kuptimin e fjales PELE.
kjo qe thoni ju me mesoje dhe internetin, si te komunikoja me msn, webcam sidhe me regjistroj ne nje forum madheshtore ate shqipetare
per mua ishte nje eksperience e bukur sidhe menyra qe komunikonin shum shqiptare nga e gjithe bota me pelqeu jashtezakonisht.
nejse,
qe ne ate forum... zbulova, qe femren e terheq inteligjenca e mashkullit por parapelqen seksualitetin e tij, pra femrat ndodhen gjithnje midis ketyre dy zjarreve, pa dite kurre kush ngroh me shume.
kjo mikesha pra te themi ''pela'' (anetare e nderuar e atij forumi) me çfare shikoja une, u qante shume(ankonte, kritikonte, shante, pak nga te gjitha keto) qe shqiptaret jane te gjithe lepuj (te vegjel nga 1m 30) ajo te gjithe shqiptaret qe kishte takuar te tille i kishin dale.
po pse do thoni ju ?
ngaqe pela shqiptaret i zgjidhte nga zgjuarsia (ne ate forum, ku per fatin e zi te saj, i kishin qelluar te tille)
kjo e ka nevrikos (nxehur) aq shume pelen, sa i shante shqiptaret mbare duke u thene xhuxhat e mutit (duhet thene qe e shprehte ne momentet me te sinqerta te saj)
sidhe nuk thote kot proverbi: me mire (me qene) mut se i vogel
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
Te eprgezoj e nderuar, me vjen shume mire. une thene te drejten nuk kam kohe, vetem keshtu kalimthi me ju qe ndaj kohen se puna eshte e tille deri ti mbaroj punimet ne kete sezon, pastaj do rezervohem pakez, dhe thene te drejten, vertete kam deshire te marr lekcione nga psikologjia ne çdo aspekt te jetes, thene shkurt jam etur per dije ne kete aspkt...
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Meqe asaj i qellonin te gjithe xhuxha i bie qe edhe ti te jesh i tille.![]()
Citim:
![]()
![]()
Sa e forte je debora, une mendova te kunderten.![]()
Citim:
Cfare mendove ti?![]()
.
jo mi deb, e kishte per lepujt e forumit, e jo per gomejte e pazarit
ke pa ti sot te rinjte qeshin veç si lopa, shpesh pa pike kuptimi, u duket sjellje e zgjuar keshtu... megjithate ti cecilite je goce persmari dhe epshndjellese edhe kur poston pa lidhje, bile kjo te ben keshtu me duket
Citim:
Mendova se eshte i gjate dhe inteligjent pra.![]()
Citim:
.
jo mi deb, e kishte per lepujt e forumit, e jo per gomejte e pazarit![]()
ke pa ti sot te rinjte qeshin veç si lopa, shpesh pa pike kuptimi, u duket sjellje e zgjuar keshtu... megjithate ti cecilite je goce persmari dhe epshndjellese edhe kur poston pa lidhje, bile kjo te ben keshtu me duket
Citim:
Patjeter.Do hapim nje teme bashke, aty do mundohem te sjell njohurite e mia se per cfare sherben psikologia.
Je dakort?![]()
Citim:
.
jo mi deb, e kishte per lepujt e forumit, e jo per gomejte e pazarit
.
ne çkuptim ta thash ? pa lexoje me vemendje aty... normal nefakt dhe ti si shumica e keni mendjen te pergjigjeni para se te lexoni
pra ishte ajo qe me regjistoje dhe dit te tera aty bashke me ate lexoja shkrimet e saje e qeshnim me lot.
po mashkulli i peles si quhet Noto lool e cje nje kinez i keq ti
Citim:
.
ne çkuptim ta thash ? pa lexoje me vemendje aty... normal nefakt dhe ti si shumica e keni mendjen te pergjigjeni para se te lexoni![]()
pra ishte ajo qe me regjistoje dhe dit te tera aty bashke me ate lexoja shkrimet e saje e qeshnim me lot.
Doja te takoja Doniken se di po em mungojne shkrimet e saj...shejtone na humbe ti na thave syte ...u beme merak ...
.
çkemi shejtone... se me le dialogun per gjys ti
p.s. ishte per deb ai shkrim cicilite, shiko: nga ciceron ti ?
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Doja te takoja Doniken se di po em mungojne shkrimet e saj...shejtone na humbe ti na thave syte ...u beme merak ...
Citim:
.
çkemi shejtone... se me le dialogun per gjys ti![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Mon doja me taku une se e kam dhe afer jo per gje
Citim:
po mashkulli i peles si quhet Notolool e cje nje kinez i keq ti
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Mon Cherry
uee angel sa e bukur qenke, me bere me turp ti tanipo mi ku te doni e kur te doni si ty ene cecilian, vetem a m'lejohet me mor ndonje shok me vete mos te ndjehi ju ne siklet?
erious do vish me mua?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
Si ka me u qujt oj angel, te ne i thone bal, hajt bal hajt...
.
i keni bo temat si ato grate e keqija te kooperativave bujqesore... njona shkonte ne bunker me brigadierin e te tjerat s'po e them
sinqerisht nje mesim per te gjithe kur s'keni diçka te zgjuar e me kriter per temen, mos shkruani se na hapet barkun, ore e minut
ajde naten nashti
Citim:
.
i keni bo temat si ato grate e keqija te kooperativave bujqesore... njona shkonte ne bunker me brigadierin e te tjerat s'po e them![]()
sinqerisht nje mesim per te gjithe kur s'keni diçka te zgjuar e me kriterper temen, mos shkruani se na hapet barkun, ore e minut
ajde naten nashti![]()
Citim:
jo jo sjam une ajo e avatarit po motra ime binjake
shif se neser e kam te zene diten me 1 forumist prej diaspore e leme te djelen bashke :p
Sa busy qenke mi Angel!
Per ne femrat s'ke gje ne plan per kete muaj besoj.:p
Citim:
qysh bre i thoni ju .... jo bre ne i thona ndryshe ... ja ta thote erious ndakik![]()
Citim:
po me shifte e culon dreqi
njeren e di vete ajo .
Citim:
Po citoj ato që tha Acidi
njeren e di vete ajo .![]()
ti pse qesh apo e njef?
prit mbase e gjej mos eshte ajo simpatikja brune me floke te shkurtra
Citim:jo jo nuk e gjete...
prit mbase e gjej mos eshte ajo simpatikja brune me floke te shkurtra![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Acidi
jo jo nuk e gjete...
Do ta them po qe se e gje.... se cfare ka femra mes kembeve?.![]()
![]()
Kaq e sigurte je ne pergjigjen tende?
Jo jo nuk ta them se vete dhe ja shkul leshte e kokes ti.
po kisha ndermend me e bo qerose kshu kot per qejf tem
prit njehere te me merzitet e me pas ta prezantoj vete.
Po ky treshi ku ka shku mer?
Do te doja te takoja Katin(se nuk na ka rene rasti asnjehere )...Iliriusen,per te pire ate kafene
...e di vete ajo...Tulpen,Lelen,Brisin,Buzeqeshjen..etj etj
Per nje kafe me te gjithe ata/ato me te cilet/at kam komunikuar npm postimeve ketu ne forum.
Citim:
Per nje kafe me te gjithe ata/ato me te cilet/at kam komunikuar npm postimeve ketu ne forum.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha EAK
Do te doja te takoja Katin(se nuk na ka rene rasti asnjehere
Citim:
Po citoj ato që tha EAK
Do te doja te takoja Katin(se nuk na ka rene rasti asnjehere)...Iliriusen,per te pire ate kafene
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Eh naq, kete vere besoja se do te takoja ty edhe nja 2 miq tane te perbashket dhe nuk u beme. Ta mendosh sa afer kemi qene dhe nuk kemi mundur te shihemi.Gjithsesi pushimet vijne perseri.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha EAK
Do te doja te takoja Katin(se nuk na ka rene rasti asnjehere)...Iliriusen,per te pire ate kafene
Iliriusa ne shkruajme sa andej e sa ketej......ti ketu na harron nganjehere.
Por mos harro se te rilexojme me shume qejf, edhe kur fut kot me na bere ku-ku
Une doo isha kurioze ta pija nje kafe me ty dhe Eric se bashku......kushedi ca qyfyresh do benim
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Iliriusa ne shkruajme sa andej e sa ketej......ti ketu na harron nganjehere.
Por mos harro se te rilexojme me shume qejf, edhe kur fut kot me na bere ku-ku![]()
Une doo isha kurioze ta pija nje kafe me ty dhe Eric se bashku......kushedi ca qyfyresh do benim![]()
Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa
Epo tani... persa kohe me gjeni andej me duket se s'ka problem mos te dukem ketej.
Pastaj andej eshte pakez me profesionale paraqitja.![]()
Kur te kem mundesi do t'i dedikoj kafese nje jave te plote e t'ju marr te gjitheve me rradh nje nga nje si puna e atyre intervistave per pune.![]()
![]()
Dridhe Like dridhe, thoshte njeri.
Une dua te takoj te gjithe forumistat pa perjashtim.
Khe.
Pyetja eshte cilin, jo cilet.
Une psh dua te pi nje kafe me Kotken.
Po te jete ndonje qe di edhe ta shikoje aq me mire se do kemi llaf.
Une jam eksperte ne shikimin e fillxhaneve. Keshtu me thone te pakten.
Do desha te pija dhe une nje kafe me ty e kotken cedrus.
Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.