Forumi Horizont Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 »
Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 21:32:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006

Lere se po fillova me psikologjine do japin doreheqjen psikologet e vertet.

Po lexoj nje liber mbi Psychanalize-n, eshte nje kryeveper,shkruan gjithcka qe ka lidhje me nevrozen, jep keshilla mbi edukaten sexuale,etc etc... cte te them ksovari...Nje mrekulli qe me ben ti kaloj problemet me nje optimizem maximal.

Te eprgezoj e nderuar, me vjen shume mire. une thene te drejten nuk kam kohe, vetem keshtu kalimthi me ju qe ndaj kohen se puna eshte e tille deri ti mbaroj punimet ne kete sezon, pastaj do rezervohem pakez, dhe thene te drejten, vertete kam deshire te marr lekcione nga psikologjia ne çdo aspekt te jetes, thene shkurt jam etur per dije ne kete aspkt...

Postuar nga Deb* datë 02 Tetor 2009 - 21:39:

Citim:
Po citoj ato që tha erious
.

vite me pare, shkoja shpesh ne shqiperi, te themi 1 muaj atje dhe 4 jashte shqiperise... pune, pune

ne ato 2 vite aktivitet isha dhe i lidhur me nje ''pele'' femer me plot kuptimin e fjales PELE.

kjo qe thoni ju me mesoje dhe internetin, si te komunikoja me msn, webcam sidhe me regjistroj ne nje forum madheshtore ate shqipetare

per mua ishte nje eksperience e bukur sidhe menyra qe komunikonin shum shqiptare nga e gjithe bota me pelqeu jashtezakonisht.

nejse,

qe ne ate forum... zbulova, qe femren e terheq inteligjenca e mashkullit por parapelqen seksualitetin e tij, pra femrat ndodhen gjithnje midis ketyre dy zjarreve, pa dite kurre kush ngroh me shume.

kjo mikesha pra te themi ''pela'' (anetare e nderuar e atij forumi) me çfare shikoja une, u qante shume (ankonte, kritikonte, shante, pak nga te gjitha keto) qe shqiptaret jane te gjithe lepuj (te vegjel nga 1m 30) ajo te gjithe shqiptaret qe kishte takuar te tille i kishin dale.

po pse do thoni ju ?

ngaqe pela shqiptaret i zgjidhte nga zgjuarsia (ne ate forum, ku per fatin e zi te saj, i kishin qelluar te tille)

kjo e ka nevrikos (nxehur) aq shume pelen, sa i shante shqiptaret mbare duke u thene xhuxhat e mutit (duhet thene qe e shprehte ne momentet me te sinqerta te saj )

sidhe nuk thote kot proverbi: me mire (me qene) mut se i vogel

Meqe asaj i qellonin te gjithe xhuxha i bie qe edhe ti te jesh i tille.

Postuar nga cecilia datë 02 Tetor 2009 - 21:39:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

Te eprgezoj e nderuar, me vjen shume mire. une thene te drejten nuk kam kohe, vetem keshtu kalimthi me ju qe ndaj kohen se puna eshte e tille deri ti mbaroj punimet ne kete sezon, pastaj do rezervohem pakez, dhe thene te drejten, vertete kam deshire te marr lekcione nga psikologjia ne çdo aspekt te jetes, thene shkurt jam etur per dije ne kete aspkt...

Patjeter.Do hapim nje teme bashke, aty do mundohem te sjell njohurite e mia se per cfare sherben psikologia.
Je dakort?

Postuar nga cecilia datë 02 Tetor 2009 - 21:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Meqe asaj i qellonin te gjithe xhuxha i bie qe edhe ti te jesh i tille.

Sa e forte je debora, une mendova te kunderten.

Postuar nga Deb* datë 02 Tetor 2009 - 21:44:

Citim:

Sa e forte je debora, une mendova te kunderten.

Cfare mendove ti? 

Postuar nga cecilia datë 02 Tetor 2009 - 21:46:

Citim:

Cfare mendove ti? 

Mendova se eshte i gjate dhe inteligjent pra.

Postuar nga erious datë 02 Tetor 2009 - 21:48:

.

jo mi deb, e kishte per lepujt e forumit, e jo per gomejte e pazarit

ke pa ti sot te rinjte qeshin veç si lopa, shpesh pa pike kuptimi, u duket sjellje e zgjuar keshtu... megjithate ti cecilite je goce persmari dhe epshndjellese edhe kur poston pa lidhje, bile kjo te ben keshtu me duket

Postuar nga Deb* datë 02 Tetor 2009 - 21:50:

Citim:

Mendova se eshte i gjate dhe inteligjent pra.

Nuk ka mundesi te jete i gjate pra, i mencur mbase. Sipas rrjedhes logjike i bie te jete dhe ai i shkurter. *

Postuar nga Deb* datë 02 Tetor 2009 - 21:51:

Citim:
.

ke pa ti sot te rinjte qeshin veç si lopa, shpesh pa pike kuptimi, u duket sjellje e zgjuar keshtu... megjithate ti cecilite je goce persmari dhe epshndjellese edhe kur poston pa lidhje, bile kjo te ben keshtu me duket

Mos ma dridh tani. Vet e the.  

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 21:53:

Citim:

Patjeter.Do hapim nje teme bashke, aty do mundohem te sjell njohurite e mia se per cfare sherben psikologia.
Je dakort?

Patjeter, vetem nese udheheqni juve e nderuar..

Postuar nga cecilia datë 02 Tetor 2009 - 21:54:

Citim:
.

Si me ben ore? Shprehu lirshem, vetem une e ti jemi ketu.
Pastaj une te njoh fare mire ty.

Postuar nga erious datë 02 Tetor 2009 - 21:56:

.

ne çkuptim ta thash ? pa lexoje me vemendje aty... normal nefakt dhe ti si shumica e keni mendjen te pergjigjeni para se te lexoni

pra ishte ajo qe me regjistoje dhe dit te tera aty bashke me ate lexoja shkrimet e saje e qeshnim me lot.

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 21:57:

po mashkulli i peles si quhet Noto lool e cje nje kinez i keq ti

Postuar nga cecilia datë 02 Tetor 2009 - 22:00:

Citim:
.

ne çkuptim ta thash ? pa lexoje me vemendje aty... normal nefakt dhe ti si shumica e keni mendjen te pergjigjeni para se te lexoni

pra ishte ajo qe me regjistoje dhe dit te tera aty bashke me ate lexoja shkrimet e saje e qeshnim me lot.

Po ja, me the edhe kur postoj pa lidhje jam epeshndjellse, e kjo gje me ben keshtu...Po si keshtu s'kuptova une...

Postuar nga BIONDIA datë 02 Tetor 2009 - 22:00:

Doja te takoja Doniken se di po em mungojne shkrimet e saj...shejtone na humbe ti na thave syte ...u beme merak ...

Postuar nga erious datë 02 Tetor 2009 - 22:01:

.

çkemi shejtone... se me le dialogun per gjys ti

p.s. ishte per deb ai shkrim cicilite, shiko: nga ciceron ti ?

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 22:01:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Doja te takoja Doniken se di po em mungojne shkrimet e saj...shejtone na humbe ti na thave syte ...u beme merak ...

dola me 1 forumist moj me qerasi me 1 birre po me shifte e culon dreqi :p ta vazhdoj muhabetin apo ta le me kaq

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 22:02:

Citim:
.

çkemi shejtone... se me le dialogun per gjys ti

mire Noto ... hajd me thuj si quhet mashkulli i peles se me inetereso ky muhabeti mua

Postuar nga Mon Cherry datë 02 Tetor 2009 - 22:02:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Mon doja me taku une se e kam dhe afer jo per gje

uee angel sa e bukur qenke, me bere me turp ti tani po mi ku te doni e kur te doni si ty ene cecilian, vetem a m'lejohet me mor ndonje shok me vete mos te ndjehi ju ne siklet?
erious do vish me mua?

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 22:03:

Citim:
po mashkulli i peles si quhet Noto lool e cje nje kinez i keq ti

Si ka me u qujt oj angel, te ne i thone bal, hajt bal hajt...

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 22:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Mon Cherry

uee angel sa e bukur qenke, me bere me turp ti tani po mi ku te doni e kur te doni si ty ene cecilian, vetem a m'lejohet me mor ndonje shok me vete mos te ndjehi ju ne siklet?
erious do vish me mua?

jo jo sjam une ajo e avatarit po motra ime binjake

shif se neser e kam te zene diten me 1 forumist prej diaspore e leme te djelen bashke :p

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 22:05:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

Si ka me u qujt oj angel, te ne i thone bal, hajt bal hajt...

qysh bre i thoni ju .... jo bre ne i thona ndryshe ... ja ta thote erious ndakik

Postuar nga erious datë 02 Tetor 2009 - 22:11:

.

i keni bo temat si ato grate e keqija te kooperativave bujqesore... njona shkonte ne bunker me brigadierin e te tjerat s'po e them

sinqerisht nje mesim per te gjithe kur s'keni diçka te zgjuar e me kriter per temen, mos shkruani se na hapet barkun, ore e minut

ajde naten nashti

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 22:14:

Citim:
.

i keni bo temat si ato grate e keqija te kooperativave bujqesore... njona shkonte ne bunker me brigadierin e te tjerat s'po e them

sinqerisht nje mesim per te gjithe kur s'keni diçka te zgjuar e me kriter per temen, mos shkruani se na hapet barkun, ore e minut

ajde naten nashti

rri pse s iken se doja te thoja dicka posacerisht per ty

Postuar nga Mon Cherry datë 02 Tetor 2009 - 22:27:

Citim:

jo jo sjam une ajo e avatarit po motra ime binjake

shif se neser e kam te zene diten me 1 forumist prej diaspore e leme te djelen bashke :p

ok te dielen, u tha u bo, por shiko sjam si ai forumisti i sotem jam me kulture une

Postuar nga Deb* datë 02 Tetor 2009 - 22:31:

Sa busy qenke mi Angel!

Per ne femrat s'ke gje ne plan per kete muaj besoj.:p

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 22:49:

Citim:

qysh bre i thoni ju .... jo bre ne i thona ndryshe ... ja ta thote erious ndakik

hahaha oj sa kam qesh, me fal qe nuk ktheva menjehere p[ergjigje por gruaja me telefonoj ,e mu desh te flas gjate....po nejse, shpresoj qe me kuptoni e nderuar dhe ju te tjere..

Postuar nga AndreaPirelli datë 02 Tetor 2009 - 23:10:

Citim:

po me shifte e culon dreqi

Hemmmm ................ 30-ta ?????????

Postuar nga Acidi datë 03 Tetor 2009 - 00:52:

Smile

njeren e di vete ajo .

Postuar nga AngelDevil datë 03 Tetor 2009 - 00:54:

Citim:
Po citoj ato që tha Acidi
njeren e di vete ajo .

Postuar nga Acidi datë 03 Tetor 2009 - 01:04:

ti pse qesh apo e njef?

Postuar nga AngelDevil datë 03 Tetor 2009 - 01:05:

prit mbase e gjej mos eshte ajo simpatikja brune me floke te shkurtra

Postuar nga Acidi datë 03 Tetor 2009 - 01:10:

Citim:
prit mbase e gjej mos eshte ajo simpatikja brune me floke te shkurtra
jo jo nuk e gjete...

Do ta them po qe se e gje.... se cfare ka femra mes kembeve?.

Postuar nga AngelDevil datë 03 Tetor 2009 - 01:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Acidi
jo jo nuk e gjete...

Do ta them po qe se e gje.... se cfare ka femra mes kembeve?.

gjurin hajd ma thuj tani :p

Postuar nga Acidi datë 03 Tetor 2009 - 01:12:

Kaq e sigurte je ne pergjigjen tende?

Jo jo nuk ta them se vete dhe ja shkul leshte e kokes ti.

Postuar nga AngelDevil datë 03 Tetor 2009 - 01:13:

po kisha ndermend me e bo qerose kshu kot per qejf tem

Postuar nga Acidi datë 03 Tetor 2009 - 01:14:

prit njehere te me merzitet e me pas ta prezantoj vete.

Postuar nga shelgu datë 19 Janar 2010 - 20:39:

Po ky treshi ku ka shku mer?

Postuar nga Eria datë 19 Janar 2010 - 21:04:

Do te doja te takoja Katin(se nuk na ka rene rasti asnjehere )...Iliriusen,per te pire ate kafene ...e di vete ajo...Tulpen,Lelen,Brisin,Buzeqeshjen..etj etj

Postuar nga Deb* datë 19 Janar 2010 - 21:12:

Per nje kafe me te gjithe ata/ato me te cilet/at kam komunikuar npm postimeve ketu ne forum.

Postuar nga An_Al datë 19 Janar 2010 - 21:46:

Citim:
Per nje kafe me te gjithe ata/ato me te cilet/at kam komunikuar npm postimeve ketu ne forum.

Gjithashtu

Postuar nga Katilesha datë 20 Janar 2010 - 00:24:

Citim:
Po citoj ato që tha EAK
Do te doja te takoja Katin(se nuk na ka rene rasti asnjehere

Eh naq, kete vere besoja se do te takoja ty edhe nja 2 miq tane te perbashket dhe nuk u beme. Ta mendosh sa afer kemi qene dhe nuk kemi mundur te shihemi. Gjithsesi pushimet vijne perseri.

Postuar nga Lela_Dr datë 20 Janar 2010 - 00:27:

Citim:
Po citoj ato që tha EAK
Do te doja te takoja Katin(se nuk na ka rene rasti asnjehere )...Iliriusen,per te pire ate kafene ...e di vete ajo...Tulpen,Lelen,Brisin,Buzeqeshjen..etj etj

Edhe une do te kisha deshire te te takoja. Dhe te pimin ate kafe te shkrete :p
Do te doja dhe une te takoja te lartpermendurat nga ty, si dhe te gjithe pjesen e stafit, pastaj Glakun, erious.

Postuar nga Eria datë 20 Janar 2010 - 01:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha

Eh naq, kete vere besoja se do te takoja ty edhe nja 2 miq tane te perbashket dhe nuk u beme. Ta mendosh sa afer kemi qene dhe nuk kemi mundur te shihemi. Gjithsesi pushimet vijne perseri.

Kete vere ndodhi si ndodhi zemra ...do vijne plot vera te tjera ...
Sma thua kush jane ata miqte e perbashket ..jo per gje po me bere kurioze
Lelush |

Postuar nga iliriusa datë 20 Janar 2010 - 06:25:

Citim:
Po citoj ato që tha EAK

Po nga me dole ketej mi dreq, une ta shkruajta mesazhin andej.

Postuar nga Lela_Dr datë 20 Janar 2010 - 06:30:

Iliriusa ne shkruajme sa andej e sa ketej......ti ketu na harron nganjehere.

Por mos harro se te rilexojme me shume qejf, edhe kur fut kot me na bere ku-ku
Une doo isha kurioze ta pija nje kafe me ty dhe Eric se bashku......kushedi ca qyfyresh do benim

Postuar nga iliriusa datë 20 Janar 2010 - 06:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Iliriusa ne shkruajme sa andej e sa ketej......ti ketu na harron nganjehere.

Por mos harro se te rilexojme me shume qejf, edhe kur fut kot me na bere ku-ku
Une doo isha kurioze ta pija nje kafe me ty dhe Eric se bashku......kushedi ca qyfyresh do benim

Epo tani... persa kohe me gjeni andej me duket se s'ka problem mos te dukem ketej.
Pastaj andej eshte pakez me profesionale paraqitja.
Kur te kem mundesi do t'i dedikoj kafese nje jave te plote e t'ju marr te gjitheve me rradh nje nga nje si puna e atyre intervistave per pune.

Postuar nga Eria datë 20 Janar 2010 - 15:32:

Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa

Epo tani... persa kohe me gjeni andej me duket se s'ka problem mos te dukem ketej.
Pastaj andej eshte pakez me profesionale paraqitja.
Kur te kem mundesi do t'i dedikoj kafese nje jave te plote e t'ju marr te gjitheve me rradh nje nga nje si puna e atyre intervistave per pune.

Une kam avantazh se do fus Erikun mik

ps.Iliriusa jam e shpejt une,sa andej ketej

Postuar nga shelgu datë 20 Janar 2010 - 20:39:

Dridhe Like dridhe, thoshte njeri.

Une dua te takoj te gjithe forumistat pa perjashtim.
Khe.
Pyetja eshte cilin, jo cilet.

Une psh dua te pi nje kafe me Kotken.
Po te jete ndonje qe di edhe ta shikoje aq me mire se do kemi llaf.

Postuar nga Deb* datë 20 Janar 2010 - 20:43:

Une jam eksperte ne shikimin e fillxhaneve. Keshtu me thone te pakten.
Do desha te pija dhe une nje kafe me ty e kotken cedrus.

Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 »
Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.