Forumi Horizont Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 211 212 213 214 215 216 217 218 219 [220] 221 222 223 224 225 226 227 228 229 » ... E fundit »
Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani...? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15258)

Postuar nga amor alucius datë 05 Gusht 2010 - 03:27:

S'po kuptoja fjalen.

Postuar nga Fajtori datë 05 Gusht 2010 - 03:33:

Ca po bej tani tani.

Tani tani po mbaro bateria laptopit. Do karikuar

P.s. Tafmaja eshte tamaqarllek.

Postuar nga amor alucius datë 05 Gusht 2010 - 03:42:

C'po bej tani? Po pi.

PS Supozoj qe ti s'je tamaqar, Faje. Apo gabohem?

Postuar nga BIONDIA datë 05 Gusht 2010 - 03:50:

spo di cte bej qe tme zeje gjumi

Postuar nga shelgu datë 05 Gusht 2010 - 04:01:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

cedrus mendoj se je ne gjendje sa te besh ndarjen midis kamomilit dhe cajit ...po pi caj blini ke nigju noj here ti anej nga anet e mia ka shume

Bjonde, caji eshte thjesht nje pergatitje e caktuar prej nje bime te caktuar.
Por bimet mund te pergatiten edhe ne menyra te tjera.

Pra, nese merr nje bime aromatike, si kamomili, lulja e Balsamit, blirit, apo edhe lulekuqes dhe e zhyt ne uje te valuar, pregatit caj.
Nese bimen e valon bashke me ujin prodhon dekokt.

Po ta lesh te valoje deri sa te mbaroje uji dhe te formohet nje si xhel, pregatit nje gje tjeter qe s'ta them se meson shume pastaj.

A e ben dot cedrusi ndarjen

Postuar nga shelgu datë 05 Gusht 2010 - 04:02:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Hahahahahaha, "por thone...". Hahahahahaha. C'te qeshur. Epo ndryshon, Cécé, ndryshon se kanali i vaditjes merr dimensione te tjera.

Cécé, kam nje shishe vere ketu mbi tavolinen time tani qe pret te konsumohet. Merr goten dhe me ndihmo. Ca shoqeri e mire i shkon veres.

PS S'heq dore nga 3 kokelakra te vegjel une. Sado vone qe te jete.

Asaj ja gjen hiletin Sadija, te qep te bocuce te re.

Postuar nga BIONDIA datë 05 Gusht 2010 - 04:06:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Bjonde, caji eshte thjesht nje pergatitje e caktuar prej nje bime te caktuar.

A e ben dot cedrusi ndarjen

cedrus imen me kete qe paske shkruar ti dhe me sqarimet qe me ke bere mje bo si rafmetlui Arqile Boci me duhet te zij hashash qe te me zeje gjumi tani ...une e mora lulen romantike e zhyta ne ibrik dhe e ziva pra bera caj ..qe me befte mire se e piva nje e po mbush bardhakun e dyte

Postuar nga shelgu datë 05 Gusht 2010 - 04:10:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

cedrus imen me kete qe paske shkruar ti dhe me sqarimet qe me ke bere mje bo si rafmetlui Arqile Boci me duhet te zij hashash qe te me zeje gjumi tani ...une e mora lulen romantike e zhyta ne ibrik dhe e ziva pra bera caj ..qe me befte mire se e piva nje e po mbush bardhakun e dyte

Bjonde, po e zive i thomi dekokt nga fshati yne hahahaha

Fut e nxirr fut e nxirr quhet ...

Po dale se fut e nxirr i thomi asaj gjese tjeter... I ngaterova punet fare Bjonde. Faja ka faj gjithmone me keto shkrimet.

Postuar nga amor alucius datë 05 Gusht 2010 - 04:10:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Asaj ja gjen hiletin Sadija, te qep te bocuce te re.

Mo' u tall se zonjusha ketu prezente iu ka dhene ne kohet studentore ushtrime te muskujve te pelvic floor nje ushtrie grash shtatzena ne spital. Vallaj mo Cedrus nje nga eksperiencat me hilarike te jetes time. Sidomos ne ate periudhe.

Postuar nga shelgu datë 05 Gusht 2010 - 04:14:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Mo' u tall se kjo zonjusha ketu prezente iu ka dhene ne kohet studentore ushtrime te muskujve te pelvic floor nje ushtrie grash shtatzena ne spital. Vallaj mo Cedrus nje nga eksperiencat me hilarike te jetes time. Sidomos ne ate periudhe.

Pse hilarime me motra?
Mos se eshte gjynaf. Une kam respektin me te madh per gruan shtatzane te them te drejten. Shtatzania eshte detyre hyjnore dhe femra duhet trajtuar me shume kujdes.

Gjimnastika gjate barres eshte e domosdoshme. Vertet qe trupi eshte i deformuar e i fryre, po c'te besh? NJe i mencur thoshte: "nga nje vere kemi dale te tere" dhe duhet ta nderojme.

Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 211 212 213 214 215 216 217 218 219 [220] 221 222 223 224 225 226 227 228 229 » ... E fundit »
Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.