Forumi Horizont | Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 215 216 217 218 219 220 221 222 223 [224] 225 226 227 228 229 230 231 232 233 » ... E fundit » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)
:lol:
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Ore e shikoj une se je i sinqerte ti, por ke te besh me amorin qe cdo mashkull e krahason me ate qe ka nen bizhame.
E kshu. kur je me i pashem, do te njeje nje nofke se s'ben. Kur je nen nivel atehere te afrohet.
Ja si te te shpjegoj une, i dergoj foton amorit( vete ma kishte kerkuar), kur c'te shikoj? Me futi ne listen e injorimit. Se yne jam yll, qe thua ti. :p Ndoshta e ka xheloz ate hajdarin dhe nuk e le? Kushe di kushedi.
Ja kshu!
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Me duket se po behesh ti xheloz tani .............. .
Amori ka qene gjithmone e hapur per cunat e bukur, te gjate, vetullzi e shpatullgjere ....... sidomos ata qe dine te gatuajne ............. Se nuk i ploteson ti keto kushte ........ nuk eshte faji asaj.......... .
Petro ..... mos degjo kete ti ........ meso nja dy receta te reja supash ene shifqo punen ........... .
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Ps: petter haesh jo keq![]()
ore se me ka shpetu pa pare ky cuni ku eshte foto meqe ra fjala
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ore se me ka shpetu pa pare ky cuni ku eshte foto meqe ra fjala![]()
Citim:
Po citoj ato që tha turll
per cunat e bukur, te gjate, vetullzi e shpatullgjere ....... sidomos ata qe dine te gatuajne ............. Se nuk i ploteson ti keto kushte ........ nuk eshte faji asaj.......... .
Amor se di nq se e kishe me mua, ate punen e depilimit moj kumbull, ndoshta dhe ashtu mund te te duket, por te siguroj qe s'eshte depilim
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Amor se di nq se e kishe me mua, ate punen e depilimit moj kumbull, ndoshta dhe ashtu mund te te duket, por te siguroj qe s'eshte depilim![]()
Jam, po jo i depiluar, mund ta quash krahasitje me shume por jo ne vetull. Eshte drita e aparatit ajo qe e ben shiny ate pjese. Thjesht i kam vetullat ashtu me maje dhe se kuptoje habine tuaj ironike.
Un e lexova se ke citove, e kuptoj dhe ironine tuaj, apo te turlit, thjesht sjam tip ironik qe tu pergjigjem njesoj
Me sa lexova disa nga shkrimet e tua neper forum, me le te kuptoj qe partner/bashkshort ke paka shume nje mesus qe mund te jet babai yt ne moshe, dhe me vjen cudi qe je dhe tip ironik. Anyway, thats your life, po meqe mu drejtove me termin ( "kumbulla e tat shoqe")
Ps. jam single, dhe kumbull u therras personave me "horizont" si ju
klm
Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 215 216 217 218 219 220 221 222 223 [224] 225 226 227 228 229 230 231 232 233 » ... E fundit » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.