Forumi Horizont Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 217 218 219 220 221 222 223 224 225 [226] 227 228 229 230 231 232 233 234 235 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)

Postuar nga kurt datë 26 Korrik 2009 - 05:44:

si eshte kjo shija e disa gocave shqiptare... eshte pak qesharake kur japin nje kompliment te sinqert me qellime te mira, por rrealisht e ofendojn tjetrin pa dashje...
mashkullit nuk i thuhet i bukur, por me i pashem, or more handsome, ose me simpatik se te tjeret...

kur thua me i bukuri do ofendosha po te isha ne vendin e petters:p

kto posthe skane te bejne me askend ktu, por nje observim i imi rreth kultures ne shqiperi...
kam verejtur me aq sa kam pare ne tv emisione apo video shqiptare, se meshkujt sadopak good looking, behen viktima te komplimentave dhe shijeve qesharake te gocave shqiptare ne pergjithesi, qe e dojn mashkullin te duket i bukur dhe feminin looking, pra i shtyjn te vishen apo te qethen me nje lloj mode qe duken si gay style, qe ktu duken si injoranta dhe dallohen me gisht ballkansit tipik se si vishen dhe rrine neper sturbukse dhe nuk e kuptojn pse asnje goce ameriakne apo perendimore me sadopak class and style nuk ja var kurre

Postuar nga amor alucius datë 26 Korrik 2009 - 16:08:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
qe e dojn mashkullin te duket i bukur dhe feminin looking, pra i shtyjn te vishen apo te qethen me nje lloj mode qe duken si gay style, qe ktu duken si injoranta dhe dallohen me gisht ballkansit tipik se si vishen dhe rrine neper sturbukse dhe nuk e kuptojn pse asnje goce ameriakne apo perendimore me sadopak class and style nuk ja var kurre

Hahahahahahahahahahahahahahahaha!

E di qe ky eshte nje nga postimet me te goditura qe kam lexuar ketu?

Postuar nga shelgu datë 26 Korrik 2009 - 17:56:

Mu m'merrni te keqen ju (megjitse kam vetem te mira) :p Jom si yll dhe i padepilum fare.Oj!

Laraska. Amor nuk e kom me ty se ti ke gusto antike.

Debora, motra m'boj ene mu pak propagande erotikoforumiste plz. Ty ta kam tregu foton teme, por mos i thuj njeriu. Vetem une e ti dhe i gjith fshati.

Angjel, do e pim i kafe ne t'dy sot? Zgjidhe vet lokalin. Un preferoj Mejhone rehatin.

Petro, je king per Zotin. Vetllat te pashkulme, vetem i briskum diku aty ketu.

:p

Postuar nga briseide datë 26 Korrik 2009 - 18:11:

Tani,ose postoni ndonje foto tjeter ose mblidhni veten se do e hani!

Postuar nga shelgu datë 26 Korrik 2009 - 18:12:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Tani,ose postoni ndonje foto tjeter ose mblidhni veten se do e hani!

Bris, ke avatari dukesh shume terheqese.

Postuar nga Petter datë 26 Korrik 2009 - 18:19:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Mu m'merrni te keqen ju (megjitse kam vetem te mira) :p Jom si yll dhe i padepilum fare.Oj!

Laraska. Amor nuk e kom me ty se ti ke gusto antike.

Debora, motra m'boj ene mu pak propagande erotikoforumiste plz. Ty ta kam tregu foton teme, por mos i thuj njeriu. Vetem une e ti dhe i gjith fshati.

Angjel, do e pim i kafe ne t'dy sot? Zgjidhe vet lokalin. Un preferoj Mejhone rehatin.

Petro, je king per Zotin. Vetllat te pashkulme, vetem i briskum diku aty ketu.

Cedro, kam shkruar dhe me siper qe aty ketu edhe jemi te krahasitur apo te briskum si thu ti, lol.. se mundohemi ta mbajme zeusin sa me paster

ketu nga shkrimet kuptohet qe ka dhe femra te cilat pelqejne gershetat apo kacurelat ne te gjitha pjeset :lol: ose si the ti me shije antike :lol::lol::p

Postuar nga briseide datë 26 Korrik 2009 - 18:21:

Citim:

Bris, ke avatari dukesh shume terheqese.

nuk vlejne komentet mbi avataret! Next plz!

Postuar nga shelgu datë 26 Korrik 2009 - 18:31:

R U fishingforcompliments?

Postuar nga Deb* datë 26 Korrik 2009 - 18:33:

Citim:

:p [/B]

Pa pare your real face, no propaganda.
Kujt ja paske ven syrin keshtu?

Postuar nga shelgu datë 26 Korrik 2009 - 18:48:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Pa pare your real face, no propaganda.
Kujt ja paske ven syrin keshtu?

Jo syrin jo.

Po ti m'ke pa maj n'facebook

Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 217 218 219 220 221 222 223 224 225 [226] 227 228 229 230 231 232 233 234 235 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.