Forumi Horizont Gjithsej 63 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »
Trego 63 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Gjergj Kastriot Skenderbeu (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=386)
-- Turqia :Rishikoni Rolin e SKENDERBEUT.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7531)

Postuar nga kontinenti datë 24 Shkurt 2005 - 00:51:

Citim:
Po citoj ato që tha NYCgirl
Po he mo konto, se me thave syte, se mezi prisja cfare do me thoshe kesaj rradhe.......... lol........

Konto, nuk ka mbetur kombesia ime te caktohet nga ty, apo isra e te tjere ....... Por po e pate me kollaj ti te me referohesh ne menyre te tille, as nuk e kam problem fare, greke jam pastaj ........ lol..... Po me perpara behem greke, sesa turk/arab/ etj, si ca ketu, qe mos tu ze emrat ne goje se e dine vete.

Tani, ti si shqiptar i mire qe je, shko kerko ne internet per artikullin te Koha Jone, mos prit te ta bejne punen e patriotizmit te tjeret.

Sa per Europen, Rilindja e saj filloi atehere kur u pushtuam ne nga Turqit, dhe ishte nje proces shekullor, vertete, po ne Shqiperi, nga fundi i shek. te 19 filluam shpejt e shpejt, ate proces, dhe as sot nuk ka perfunduar. Mos i qaj hallin Portugalise, apo vendeve te tjera te vogla ne Europe, se e kane petken mbi sy, dhe jane ne BE.

Sa per shqipen, konto, perandoria bizantine ishte ne Ballkan per njemije vjet, dhe shqiptaret nuk e harruan shqipen, e mbajten ne krahe e ne zemer qe nga Pellazget (nuk na u dha rasti ta shkruanim .....lol.) Keshtu qe nuk ua di per nder Turqeve, po Pellazgeve, Ilireve, Arberve (ne vecanti Gjergj Kastriotit) dhe shqiptareve te tjere, qe ndoshta nuk u dogjen ne turren e druve, po edhe pas 500 vjetesh, atyre te verteteve nuk ua dogji dot shpirtin Turku, dhe e mbajten gjalle ate gjuhe.

Miqesisht, nga nje mbese e Gjergj Kastriotit.

Hahahahahahaha....miqesisht nga nje mbese e Gjergj Kastriotit, hahaha ti mendon se je e zgjuar me kete shprehje qe eshte thike me dy presa e qe une e di mire se si e mendon ate mbeserine ti hahahahah.Vdes per nje cike bizant ti hahahahaha.
Ke thene se me pare behesh greke se sa turk apo arab...hahahahaha, po ti greke je , jo se behesh me pare sic ke thene.Kete gje e ke vertetuar ne sa e sa shkrime te me parshme qe ke postuar.Greqia jote ishte totalisht me serbet ne ne luften e NATO-s per Kosoven dhe jo turqit e arabet, pra me mire behem cigan se sa grek une per veten time.Te pakten turqit dhe arabet nuk duan ta shkatarrojne Shqiperine si Greqia jote.
Sa per shqipen qe ke thene se nuk u shkrua, prape je gabim....po kjo dihet.
Sa per Porugaline qe eshte ne BE, moj NYCgirl...pikerisht ajo Greqia jote eshte pengesa kryesore per Shqiperine qe te hyje ne BE.Po ketu ne internet apo tek faqia e pare e Fajtorit, lexo gazetat se ta thone ate gje (le qe ti i ke lexuar) po nuk te pelqen.
Lodhu Greqi lodhu se e ardhmja eshte e jotja.....

Gjithsej 63 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »
Trego 63 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.