Forumi Horizont Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 »
Trego 303 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- hajt qeflit e ELBASANIT ju kam ftuar per nje nje got raki (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12355)

Postuar nga devolliu datë 02 Qershor 2008 - 19:26:

Red face

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

ti vashdo e pi raki une po pi nje tas kamomil hahahah

temen e semes qenkam pire prap , pale sa kam fjetur ??/ ti qenke ,mire paske pire edhe tasin me kamomil edhe qenke akoma zgjuar , po deshe ma bej nje kafe ta mbledh ca mendjen

Postuar nga BIONDIA datë 02 Qershor 2008 - 19:34:

Citim:
Po citoj ato që tha devolliu

temen e semes qenkam pire prap , pale sa kam fjetur ??/ ti qenke ,mire paske pire edhe tasin me kamomil edhe qenke akoma zgjuar , po deshe ma bej nje kafe ta mbledh ca mendjen

hahaha si shume kerkesa paske ti devolli dashke ne kafe imen
mire po ta baj "si e do te mesme me pak si shoku xhemal "

Postuar nga devolliu datë 02 Qershor 2008 - 19:38:

Citim:

hahaha si shume kerkesa paske ti devolli dashke ne kafe imen
mire po ta baj "si e do te mesme me pak si shoku xhemal "

me fal ce mbase e teprova po ja sikur me piheshe nje kafecke , pastaj kafe kerkove te shkreten e derit

te e embel e pi me rofsh

Postuar nga BIONDIA datë 02 Qershor 2008 - 19:41:

Citim:

me fal ce mbase e teprova po ja sikur me piheshe nje kafecke , pastaj kafe kerkove te shkreten e derit

te e embel e pi me rofsh

hahaah cke ti ta baj une kafen ne nje gote raki mo u merzit po ti e pike sherbet mor cun kafja ska lezet e embel

Postuar nga devolliu datë 02 Qershor 2008 - 19:47:

Citim:

hahaah cke ti ta baj une kafen ne nje gote raki mo u merzit po ti e pike sherbet mor cun kafja ska lezet e embel

e kshu e pij un cik te embel se ndryshe me ze
sa per rakine qe ma dhe me kafen 1000000 flm ajde gezuar e ika se pale sa llafe do me beje nusja ka qe dje qe skamm vajtur

Postuar nga BIONDIA datë 02 Qershor 2008 - 19:49:

Citim:

sa per rakine qe ma dhe me kafen 1000000 flm ajde gezuar e ika se pale sa llafe do me beje nusja ka qe dje qe skamm vajtur

pershendetje

Postuar nga devolliu datë 02 Qershor 2008 - 19:54:

Citim:

Postuar nga devolliu datë 02 Qershor 2008 - 19:55:

Citim:

pershendetje

pershendetje edhe ti

Postuar nga Vizioner datë 08 Qershor 2008 - 23:04:

..Ka njeri ne shtepi????

U poq Buka! Sa e nxorra nga Stufa! Ngelet rrugve, ngelet!

Kalamaj te c'thurur...!

Postuar nga BIONDIA datë 08 Qershor 2008 - 23:29:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
..Ka njeri ne shtepi????

U poq Buka! Sa e nxorra nga Stufa! Ngelet rrugve, ngelet!

Kalamaj te c'thurur...!

Erdha te lumshin duret tu r eUne jam lum ajo goce qe do te marri cun per shtepi e paske pjek kete buke ma mire se Basha (furrxhiu i banesave ) hahaha

doni meze meqe do shikoni sportin ???

po deshet thoni  imem pa fillu ndeshjan  se pastaj nuk luaj ma  venit une

Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 »
Trego 303 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.