Forumi Horizont | Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit » Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Lokali tek Rozafa e Shkodres (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12501)
ti kaiher me ke trem njashtu si ke ken ja ma bjonde....................
shteti n`kam e populli rat thua ti................para POLICIA........mrapa vota..........
me ju policia ??????????????????? keke e pa shikume
mos me padit mu per at punen qe e din ne lidhje me mu
uuuuuuuuuu..se harrova me te than me difto kur te delsh ne rrug
qe te pakten te ndryhem ne shpi se ti si ke kene me ke tremb ejo me tash
qe as vete nuk te imagjinoj............................
hahahaaaaaaaaaaa ylli................pa une vec me te trem ty i baj tan kta lojna se te kam frike per zoten sidomos kur je me mjekerr...si kamikaz... ...alla Bin Laden......:p.........
Apiiiiiiiiiiiiii..............mas ke frike ti.....maju he dreq.......a je burre apa ca je??????........:........e shumrta e shumta.........nja 5 vjet burg pa i ban.......:p:p
un po e maj vedin.............. se "burrrrrrrrrrrrrrrrr"jam.................. 5 vjet burg per ty........... ti e di qe per mua sjan agje.....................por gjithmon e kam pas m`lla qe burgun me e ba me ty ne nje qeli sebashku..................
a e din se ca je tu fol ................................
ca jan kta muhabete ca je ti qe ja permend emrin BINLADENIT pa apdes
?????????????????????????????????????????
hahahaaaaaaaaa Apiiiiiiiii me ke aj tu qeshe sonte............pse kaq romantik ti dreqin.......... ca te ka nodh mar????............
ylli e kam than une i ke da te forta ti qe..........hahahaaa :p.......
po ti a me ke than se ne duhet te jemi gjithmon ramantik me njeni tjetrin............pamvrasisht se ku jemi.............e sa pran jemi njeri tjetrit.......... pastaj ti e di se si jam une..............
po iki un se i treti thon asht i tepert.....................
keto po i paguj un.................
Mbramja e mir tanvet
Katile çkena
si je tuj mja kalu sot. m'dukesh ma n'terezi sot.
Mushua kaji got prej mejet tanve paperjashtim se du me ken i mir sonte jo per gja se s'kam ken asi her i keq.
Ylli mos hik he burr itash sa erdha vet.
hahah............Apiiiiiiiiiii...........tka ba dam gini ty...edhe ta kam thane 1000 here se kur te jesh me mu s'du me pi se fillon nga avazi ti :p..........
ylli .........mas ik ti o Bin Laden...:p:p......ja per gja po du me ik une se kam puen mor vlla .......kam pune..........:p
puntori.........oooooo mire se erdhe............po Glaukusin a e pe kund???.....m'vjen keq qe nuk po mundem me nejt sonte ma shue pa ca den............jena njerz familjar .........
:p...pa nje gote jam tu e kthy per shendet t'puntorit hajde gezuar...........
Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit » Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.