Forumi Horizont | Gjithsej 308 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)
S'e di pse... po shqiptaret qe jetojne ne USA me duket sikur ndihen superior ne krahasim me ata qe jetojne ne EU!!!
Superior... ndoshta nuk eshte termi me i pershtatshem, por le te themi... ndihen me te fryre...
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Ti do na thuash cfare di apo si e ke hallin ..........![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
dhe e jeme e Zeqos u shpreh per aq sa dinte e shiko tani, e zeme si shembull![]()
![]()
Gjergj
te duket gabim, shqiptaret e europes ne pervojen time, gjithmone perpiqen te ulin ameriken, krejt pa lidhje ne fakt por ketu lind konflikti.
e di si eshte pune, puna eshte qe te gjithe te jemi mire aty ku jemi, ta kemi gjetur veten ne ate vend qe jetojme e te bejme perpara si individ ne rradhe te pare e si komunitet ne te dyte.
edhe une e mbyll biseden me kaq.
tung
Citim:
Po citoj ato që tha Qupka
meqe permende moshe ti cedrus, im ate erdhi 53 vjec ketu e paradite mesonte anglishten e mbasdite punonte (jo ndonje pune zyre megjithate pune e ndershme), pas dy vjetesh kur e ndjeu veten konfident vajti e konvertoi dipllomen e tij te arkitektures e tani punon si zoteri ne profesionin e tij. Mos me fol per prokopi, se te thash kujt i do fundshpina ben, plus deri tani nje lek nuk kam pranuar te marr as nga im ate e as nga ime me dhe shkollen time e kam pagu nje cope me scholarship e nje copen tjeter me kamarjerllekun e sekretarlleqet qe kam bere... po rri tashi se sdi gje per jeten ketu.
Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
S'e di pse... po shqiptaret qe jetojne ne USA me duket sikur ndihen superior ne krahasim me ata qe jetojne ne EU!!!
Superior... ndoshta nuk eshte termi me i pershtatshem, por le te themi... ndihen me te fryre...
rastet si im ate nuk jane te pergjithshme por me pervojen time, me scholarships, pune e shkolle, jane shumica e shqiptareve (te shqiperise)
again, as soon as i try to go they pull me right back in. lol
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
rastet si im ate nuk jane te pergjithshme por me pervojen time, me scholarships, pune e shkolle, jane shumica e shqiptareve (te shqiperise)
again, as soon as i try to go they pull me right back in. lol
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Citim:
Po citoj ato që tha akrepi2008
O turllo,
nje pyetje nqs ka mundesi...
Si ka mundesi mer burr qe paskena pas nje shqiptar ka te mencme dhe nuk e kena dit deri tashti. Rrofte forumi qe na e zbuloi.
Temat qe nuk jan hap ende dhe eshte e sigurte qe do japi leksione :
gjinekologji
WC
hudhje ... me kallam dhe ... me pallaske etj etj
Gjithsej 308 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.