Forumi Horizont Gjithsej 34 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »
Trego 331 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Politika Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=45)
-- L.Basha Vs E.Rama (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18322)

Postuar nga kurt datë 14 Maj 2011 - 19:13:

Citim:
Po citoj ato që tha AndreaPirelli
5 apo 9??????? Tch sikur thote 9 ............ .

Megjithate tani fillon e bukura .......... se do kapen me votat e kontestuara.......... Luli ka shumicen ne KQZ ........ .
Per mua te behet prape votimi nga e para .................. . Perndryshe ..... do behet me keq sec pas zgjedhjeve te 2009-es .......... (apo kur ishin).

ishalla nuk do ket ndonje kaos tjeter ne shqiperi se do behemi skandal krejt me kto gjera.

Postuar nga AndreaPirelli datë 14 Maj 2011 - 19:16:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
------- Fitore Dramatike.... me Golden Goal

Edi paska culon e Mazzarit ............. e shpetoi Cavani ne minuten e 5 shtese ...................
Duhet me prit contestimin e Lotito/Zamparinit tani ...........

Viva la figa ................ .

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 14 Maj 2011 - 19:16:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
ishalla nuk do ket ndonje kaos tjeter ne shqiperi se do behemi skandal krejt me kto gjera.

Eh..

Postuar nga Vizioner datë 14 Maj 2011 - 19:16:

Sapo e certifikuan Rezultatin!

S'kishin rruge tjeter Kriminelet, do e firmosnin humbjen!

Ky eshte fundi i kriminelve POR duhet kujdes se i plagosuri dhe aq me shume kur eshte dhe njeri i ndyre do krijoje rremuje-vrasje!

Postuar nga lule datë 14 Maj 2011 - 19:18:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer
Suksese ai qe e ka marr dhe punofte sa me shume sic e kan per zakon ...

Amin...gjithsesi, akoma asgje e sigurte.

Postuar nga Deb* datë 14 Maj 2011 - 19:19:

Fitoi Edi? Urime!

Postuar nga Vizioner datë 14 Maj 2011 - 19:21:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Fitoi Edi? Urime!

Nuk fitoji Edi POR fitoje qyteterimi, fitoji Demokracia e vertete, fitoji Progresi

Postuar nga RAIMONDI datë 14 Maj 2011 - 19:22:

-- -----Ishte me te vertete si nje Drame ketu tek gazeta Tema ku shqiptaret nga cdo pike e Planetit.... pyesnin.... e ..pyesnin .....-- A fitoi Edi ?.... -Si eshte rezultati se po me mbahet fryme ? . .....etj etj, pyetje si klithma shpirti ne grahmat e fundit .....
.
........... --Dukej sikur Planeti jetonte ditet e fundit ,sikur kishte ndal--azgje s.merrte fryme .......

.....Dhe ja me ne fund vjen lajmi ..................EDI Fitoi ...... dhe Toka filloi te levize perseri ......

-- Nje happy ending per kete Drame pa fund te denje per nje film te tipit

-----" The day the earth stand still"-------------

--------Urime Edit se eshte Flori kur thote plaku im ---dhe eshte edhe i afte edhe njeri shume i mire
dhe me kete fitore dramtike ju ka Borxh shqiptareve EMOCIONET , se e kane ndjekur me luftime zemre nga cdo cepi botes ku i ka hedhur fati i tyre i ashper ........

p.s. Sa here e shaja une Edin ,plaku im thoshte : eshte i mire Edi , eshte i mire , flori eshte .... ......
.......jam i perlotur tani ...

Postuar nga lule datë 14 Maj 2011 - 19:26:

Na mbyten budallejt ..ej zot na mba menjen

dale mo na vdes njeri ..nga kam hall. jo per gje

Postuar nga Vizioner datë 14 Maj 2011 - 19:28:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
-- -----Ishte me te vertete si nje Drame ketu tek gazeta Tema ku shqiptaret nga cdo pike e Planetit.... pyesnin.... e ..pyesnin .....-- A fitoi Edi ?.... -Si eshte rezultati se po me mbahet fryme ? . .....etj etj, pyetje si klithma shpirti ne grahmat e fundit .....
.
........... --Dukej sikur Planeti jetonte ditet e fundit ,sikur kishte ndal--azgje s.merrte fryme .......

.....Dhe ja me ne fund vjen lajmi ..................EDI Fitoi ...... dhe Toka filloi te levize perseri ......

-- Nje happy ending per kete Drame pa fund te denje per nje film te tipit

-----" The day the earth stand still"-------------

--------Urime Edit se eshte Flori kur thote plaku im ---dhe eshte edhe i afte edhe njeri shume i mire
dhe me kete fitore dramtike ju ka Borxh shqiptareve EMOCIONET , se e kane ndjekur me luftime zemre nga cdo cepi botes ku i ka hedhur fati i tyre i ashper ........

p.s. Sa here e shaja une Edin ,plaku im thoshte : eshte i mire Edi , eshte i mire , flori eshte .... ......
.......jam i perlotur tani ...

BRAVO EDMONDI, qysh nga sot, ke Respektin tim te vecante, thjeshte per fjalet-rrjeshtat e ciltra qe shkruajte tani.

Gjithsej 34 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »
Trego 331 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.