Forumi Horizont Gjithsej 37 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »
Trego 366 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Probleme Sociale (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=312)
-- Homoseksualiteti. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=730)

Postuar nga amoxil datë 27 Gusht 2005 - 00:06:

Sdo isha ne gjendje te beja ndonje dallim ma merr mendja se do isha mesuar me ate gje dhe do te me dukej ndoshta normale ose do te isha bere dhe vete gay.

Postuar nga Demokrate4ever datë 27 Gusht 2005 - 00:15:

Je akoma ne kohe.....

Postuar nga amoxil datë 27 Gusht 2005 - 01:21:

Nqs di ta vleresosh kohen pse harxhon kohen kot me kohen e te tjereve........

Postuar nga Demokrate4ever datë 27 Gusht 2005 - 02:37:

Sepse me pelqen te humb kohen e humbur

Postuar nga amoxil datë 27 Gusht 2005 - 02:39:

epo e paske mterezi ti mi.........

Postuar nga kontinenti datë 27 Gusht 2005 - 06:22:

Re: ndal homofobine

Po citoj ato që tha kalorsi_i_kuq

Ne rradhe te pare, mos i hyni homofobise. Ky problem ka ekzistuar qe ne fillim te njerezimit edhe bibla e ka raportuar qe nga koha e abrahamit deri ne kohen e shen pavlit. A eshte e panatyrshme eshte nje pyetje e padrejte se edhe kafshet e bejne me te njejtin sex.

Bobo....sa gabim qe je o kalors.
Homofobi...nuk ka ate kuptim qe ti perdor ketu.
Po te kishin homofobi,ne as qe do te flsinim me njeri tjetrin ketu.
Qe eshte e rraportuar qe prej mijera vjetesh ketu ke te drejte.
Por kur ke thene qe edhe kafshet e bejne me te njetjin sex ,ketu je shume gabim.
Kjo mund te ndodhe me kafshet kur mungon sexi i kundert.
Une e di qe ti e ke fjalen vetem per kafshet meshkuj.
Po per kafshet femra cfar ke per te thene?
Kafshet jane kafshe dhe,kur kafshet meshkuj jane ne periudhen e shumezimit dhe kur nuk e kane femren prane,mund te ndodhe ajo qe thua ti,por,kjo gje kurre nuk ndodh kur prane tyre eshte sexi tjeter.
Kurse njerzit e bejne kete gje edhe kur kane sexin e kundert.
Me thuaj a ka kafshe lezbike?
Me njerzit ndryshon puna sepse, jo homofobia, por,homoseksualiteti nuk eshte asgje tjeter vecse produkt i nje neuroze.
Pikerisht se njerzit kane mend,kane edhe neuroza.
Kurse kafshet nu kane mend,prandaj nuk kane neuroza dhe ndodh ajo qe thashe ....qe kurre nuk e bejne me te njetjtin sex kur prane tyre eshte sexi i kundert.

Mua sme pelqen fare ti japim te drejten e marteses ose femijve por ama e di qe ne nje bote te civilizuar duhet te jemi pak te kuptueshem.

Me lart ti kalores me te drejte the qe ky fenomen eshte i rraportuar qe ne kohet e vjetra.Perse ato kohe nuk po i quan te civilizuara?
Homoseksualiteti eshte shprehje e nje niveli me te ulet se kafshet.
Per cfare te jemi te kuptueshem?
Per perversitetin qe kane homoseksualet?

Postuar nga kontinenti datë 27 Gusht 2005 - 06:29:

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
ne shqiptaret jemi gati te perkrahim "te fortet" ku ketu futen kriminelet,hajdutet,perdhunuesit...Te gjithe keto i kthejme ne heronj dhe homoseksualet na duken antishoqeror...
Sme duket asgje antishoqerore te adoptojne femije hooseksualet...

Ksenia, ne rrjeshtat e para per mua ke shume te drejte,por,kur thua per adoptim te femijeve nga homoseksualet,nuk mund te rri pa te thene qe e ke gabim.
Eshte komplet antishoqerore.
Pikerisht se njerzimi ka shekuj qe lufton per familjen ne duhet ta hedhim tej kete gje te shenjte qe vetem njeriu e ka te ndergjegjme?
Adoptimi i femijeve nga ana e tyre,nuk do te bente gje tjeter vetem se do te shtonte edhe nje homo tjeter mbi kete planet.
Imagjino Ksenia sikur kjo bote do te ishte e mbushur vetem me homoseksuale...cfar do te ndodhte me ju femrat?
A do te ishte kjo bote ne pershtatje me harmonine natyrore qe ka vene Zoti apo edhe natyra?
Prerja e pemeve ne menyre barbare ne disa zona te Shqiperise ,solli thatesiren ne keto zona.
Pra u prish harmonia dhe nuk qe e nevojshme te binte shiu.
Cfar dote ndodhte sikur njerzit te mos ishin te rregullt seksualisht?
Ksena....kjo bote do te merrte fund motra.

Postuar nga wydra datë 27 Gusht 2005 - 14:02:

Re: Re: ndal homofobine

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti

Por kur ke thene qe edhe kafshet e bejne me te njetjin sex ,ketu je shume gabim.
Kafshet jane kafshe dhe,kur kafshet meshkuj jane ne periudhen e shumezimit dhe kur nuk e kane femren prane,mund te ndodhe ajo qe thua ti,por,kjo gje kurre nuk ndodh kur prane tyre eshte sexi tjeter.

shume interesante qe e permend kontinenti, sepse pikerisht para ca ditesh isha deshmimtare e nje dickaje qe mendoja qe nuk egzistonte.

Isha duke pritur per autobuzin ne stacion, dhe i kisha ngulur syte ne nje vend pa e pasur mendjen fare, po mendoja per dicka komplet tjeter. Pak nga pak nga pjesa e pandergjegjshme e trurit tim po vinin ne pjesen e ndergjegjshme pamje te asaj qe po shihja me syte ngulur. Dhe me ne fund e kuptova qe po shihja dy qena qe po kopulonin. Akoma s'kisha ardhur ne vete, prandaj po i observoja me shume kureshtje (pasi te them te drejten s'kam pasur ndonjehere kafshe, kshu u bera kurioze). Qente per qejfin e vet, si qen hesapi, nuk ja varnin gjeje tjeter pervec asaj qe po benin (keta ishin nga ajo rraca te vegjel te shkurter dhe te stergjatur italisht me duket i thone bassoti, ). Ne nje moment, vura re se po e benin si te thuash "ne ajer", gje qe me habiti shume, dhe fillova ti vrojtoja me me shume kujdes. Kur c'te shoh!!! Ai mashkulli (qe ishte siper medemek) kishte te tera cilesite e femres, pra i varej gjiri. Vetem te shikonit syte e mia te zgurdulluara, kishit per te vdekur se qeshuri Dhe ne fakt nje grua qe ishte aty afer e kishte vene re qe une po zgurdullohesha prej qenve, dhe sic ishte ja plasi te qeshurit, se s'po e mbante dot me veten Une thashe se mbarova nga turpi, se e mori vesh tere stacioni qe jo vetem rri e pergjoj qente, po dhe nuk dalloj kush eshte femer e kush eshte mashkull! Nderkohe ajo gruaja pasi erdhi ne vete nga e gajasura, i them une: Me falni, po si eshte kjo puna ketu, apo s'di ti dalloj une qente... Jo jo, thote ajo, s'keni faj, dy femra jane...!!! Uaaaa, i them une, po si eshte e mundur?!?!?! Epo ndodh nganjehere, thote ajo, edhe une kam keshtu qensh dhe e di qe ben vaki... (dhe fshinte lotet nga te qeshurit ajo)

Edhe une s'e dija qe kishte raste te tilla, dmth kafshe lezbike, po sa do rrojme do mesojme. Sa gjera ka kjo bote qe s'i dime ne...

Postuar nga kalorsi_i_kuq datë 27 Gusht 2005 - 19:38:

Re: Re: ndal homofobine

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Po citoj ato që tha kalorsi_i_kuq

Ne rradhe te pare, mos i hyni homofobise. Ky problem ka ekzistuar qe ne fillim te njerezimit edhe bibla e ka raportuar qe nga koha e abrahamit deri ne kohen e shen pavlit. A eshte e panatyrshme eshte nje pyetje e padrejte se edhe kafshet e bejne me te njejtin sex.

Bobo....sa gabim qe je o kalors.
Homofobi...nuk ka ate kuptim qe ti perdor ketu.
Po te kishin homofobi,ne as qe do te flsinim me njeri tjetrin ketu.
Me njerzit ndryshon puna sepse, jo homofobia, por,homoseksualiteti nuk eshte asgje tjeter vecse produkt i nje neuroze.
Pikerisht se njerzit kane mend,kane edhe neuroza.
Kurse kafshet nu kane mend,prandaj nuk kane neuroza dhe ndodh ajo qe thashe ....qe kurre nuk e bejne me te njetjtin sex kur prane tyre eshte sexi i kundert.

Mua sme pelqen fare ti japim te drejten e marteses ose femijve por ama e di qe ne nje bote te civilizuar duhet te jemi pak te kuptueshem.

Me lart ti kalores me te drejte the qe ky fenomen eshte i rraportuar qe ne kohet e vjetra.Perse ato kohe nuk po i quan te civilizuara?
Homoseksualiteti eshte shprehje e nje niveli me te ulet se kafshet.
Per cfare te jemi te kuptueshem?
Per perversitetin qe kane homoseksualet?

Nuk di gje per neurozen, por e kam lexuar qe tregtaret arabe para se te blenin devet per shumim, devet mashkullore i testonin sepse edhe kur i lenin gjith kohen me femrat atyre sju ngriheshin.
Ka edhe kafshe te tjera qe se bejne me gjinine e kundert asnjehere edhe kur jane te vetmit aty. Po ndoshta duhet te pyesim ata qe kane jetuar ne fshatra.

HAHA wydra sa kam qeshur. Paske lere namin.
Mbaj mend kur na cuan per ekskursion ne shkolle te mesme ke fermat amerikane. edhe aty kishte vetem lopa por kur te them une, pa genjyer cdo pese minuta te pakten NJE LOPE I HYPTE SIPER LOPES tjeter.

Konto ndoshta ato kafshet sjane lesbike, po ama kur pashe qe ajo lopa siper edhe po u tundte e po bente stilet e saj skisha shpjegim tjeter per te.
ato vajzat e shkolles akoma spo e kuptonin derisa i tha fermeri qe jane te gjitha ne gjini femrore ata u shkrine tuj qesh pastaj.

E cuditshme po e pash me syte e mi qe mos e pafsha mo.

OK, sa per homofobi kam fjalen per perjgigjet ekstreme e urrejtje e mendime te ulta per njerez qe kane gusto tjeter.

sa per ate qe i the ksenies se kuptoj si u be ky problem kaq alarmant sa qe gjith shoqeria do u prishka, se shyqyr Zotit ne heterot spo shkojme lule mbi lule, edhe droga po na sheron.

Postuar nga kontinenti datë 27 Gusht 2005 - 22:10:

Wydra,me gjithese me ke inate...
...Po te them se..ato dy qente qe ke pare ti,vertet kane qene femra,por,ti nuk fole qe aty prane ishte edhe nje qen mashkull?
Nuk besoj se neser p.sh do te sajosh dicka te tille se mbi te gjitha ti nuk ke interes te sajosh.
Pra dalim aty se mungonte sexi i kundert
Deri ketu jemi ne rregul?
Po te ishin 4 qen,dy meshkuj e dy femra atehere ti do shikoje tjeter gje.
Po te ishin nje mashkull dhe nje femer ,prap do shikoje tjeter gje.
Ato dy qen qe ke pare ti,ne ate menyre shprehnin intinktin e tyre...qe kishin nevoje per mashkull...nuk ka qene asgje tjeter vec kesaj qe thashe.

Gjithsej 37 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »
Trego 366 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.