| Forumi Horizont | Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
hic dite e shpifur shiu Gla... pashe dhe ate filmin 2012 e me ka hy frika
sma mbante te ecja me makine sot me dukej sikur do hapej toka![]()
çyre don me ato lloj filmash ti mi ?!
un shikoj filma vetem me Sharonien , Meganin .................. dhe me çon makina direkt e te shpia Merjemes ( pa pas fryk hiç ) :lol: :lol:
Mirmrama, ca bahet knej? Une e lodhun, cope, mos me pyesi me se keto 2 jave kam finalet dhe jam ba rremuje gjithandej, libra ktej, shenime andej, foto ne tjeter ane per my portofolio, home work qe me presin( saqe syte me dhembin t`i shof jo ma te ja nis), sdi nga te ja filloj! Uroj te jeni mire te gjithe ju grupat e sherrit dhe pini c`te ju doje zemra ne Mejhanen e Peshtimit
. Asht i zane me dashnoren e 365, mos i vini faj.
![]()
ueeeeeeeeeeee kush erdhi shpirti im binjak 
po ku je mi goc .... me thuj ke kap ndonji a jo se une keto dite pushimesh namin e zi kam bo

pershendetje enya ...pa hy mire drejt e ke kapmja shejtonja e trembe gocen ...gla nele ke meremja re bir 
Mjesi milet!
Kush po sherben?
Hejde lesh ..per te tere! Ju qeras une
<object width="425" height="25"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/In6xo1FJ7Dc&hl=de_DE&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/In6xo1FJ7Dc&hl=de_DE&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="25"></embed></object>
<object width="425" height="25"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/H9rwEhLXqdY&hl=de_DE&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/H9rwEhLXqdY&hl=de_DE&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="25"></embed></object>
hooopa hooopa
Citim:
ueeeeeeeeeeee kush erdhi shpirti im binjak![]()
po ku je mi goc .... me thuj ke kap ndonji a jo se une keto dite pushimesh namin e zi kam bo![]()
![]()
![]()
, se desh me ngeli ne fyt shega,
![]()
Ca s`kam kap thuj ti,
![]()
Bjondja, c`kemi yll, mire kalove sot ti? Ca mu tremb pash zotin, meshkuj me gogla ma, ma ka shujt Fajtori kuriozitetin,![]()
![]()
Vizioner, ta prefte macja e zeze rrugen, ca mjesit thu ti?
![]()
![]()
Biodia mire ja kshu here jeta malore... here autostrade dy kalimshe ..me nje fjale shtyhet ...po iki une se me erdhi orari i gjumit kalofshi mire e gjume te embel ...enderroni cin te doni 
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
[color=darkgreen
[font="Comic Sans MS"]Vizioner, ta prefte macja e zeze rrugen, ca mjesit thu ti?
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
O shoku mos me ngri mendjen per te tilla gjerase gati jam. Me ca rasti po hame torte nje here?
Une dje vatja ne nje embeltore afer punes - dyqan grek e po i shikoja me vemendje ato embelsirat, s'dija ca te zgjidhja mora nje galaktoboureko -byrek me krem![]()
- kurse mua nuk mu hante gjella dhe i rash per shkurt
mejhonja qeka mbyll po iki me e pi tek bari i lagjes e te bej nje dore bilardo...flasim ne darke o milet gla kujdes birrat s esot kemi ndeshje cecila ,angjel ,debora,gla dhe erius ne darke ne mejhone do shofim ndeshjen te gjithe te gezuar se nuk i dihet ...
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
mejhonja qeka mbyll po iki me e pi tek bari i lagjes e te bej nje dore bilardo...flasim ne darke o milet gla kujdes birrat s esot kemi ndeshje cecila ,angjel ,debora,gla dhe erius ne darke ne mejhone do shofim ndeshjen te gjithe te gezuar se nuk i dihet ...

Ua glak duhen 2 pirunj aty
, me ca po e shoqeron keshtu, me qumesht? Mos u rehatos kollaj se vetem mejhone rehati nuk eshte kjo :p
ps. Dante ku e kishe qellimin qe ndertove kete plate? Per te mahnitur njerzine? Ncuq... se ti s'krijon shenjtore si te Onufrit. Ti sjell te kuqen
Mo po si do ta zberthejme formulen thuaj. Baah mjeshter, e paske mare me vete sekretin
Po germoja ca tema e me doli nje qe ngrinte pyetjen cfare mund te bejme per Shqiperine? Dikush ketu tha ka nevoje per zgjim mendjesh. Hajde vini dy leka bashke e beni nje fushate sociale per te zgjuar shqiptaret se ka nevoje per kurim
Po bej nje cheers se eshte per te vene duart ne koke, u be kohe pa e ndjekur politiken Shqiptare!
Citim:
Ua glak duhen 2 pirunj aty, me ca po e shoqeron keshtu, me qumesht? Mos u rehatos kollaj se vetem mejhone rehati nuk eshte kjo :p
ps. Dante ku e kishe qellimin qe ndertove kete plate? Per te mahnitur njerzine? Ncuq... se ti s'krijon shenjtore si te Onufrit. Ti sjell te kuqenMo po si do ta zberthejme formulen thuaj. Baah mjeshter, e paske mare me vete sekretin
![]()
Po germoja ca tema e me doli nje qe ngrinte pyetjen cfare mund te bejme per Shqiperine? Dikush ketu tha ka nevoje per zgjim mendjesh. Hajde vini dy leka bashke e beni nje fushate sociale per te zgjuar shqiptaret se ka nevoje per kurim![]()
Po bej nje cheers se eshte per te vene duart ne koke, u be kohe pa e ndjekur politiken Shqiptare!
eshte mix me : qumesht + banane + veze +suko dardhe + pak fare xhek
nuk me bie menja as ke Dantja as ke Onufri .......... po ke komshijet

o e shtypte qerrja komshijen tate
po nga humbe aman se po te prisnim ...hidhu ke pyetjet se ka nje pyetje shejtonja per ty 
Citim:
o e shtypte qerrja komshijen tatepo nga humbe aman se po te prisnim ...hidhu ke pyetjet se ka nje pyetje shejtonja per ty
![]()
amon te keqen .... vetem ate te katit te dyte jo , pa per te tjerat nuk osht problem
edhe po qe pergjigje e dehur .... nuk do na e ve re njeri te pakten
kalo ke pyetjet se o njonja qe se gjej dot ..hyne forte e del e bute thote engjelli ...vras mendjen une po se gjej ...cte them ...
Gla ckena ca bohet anej nga butiku kane fillu sconto-t apo ala 
Citim:
Gla ckena ca bohet anej nga butiku kane fillu sconto-t apo ala![]()
eshte sezoni tani ( kan fillu me ardh rrefugjatat ) skena mo shpenzime as karta telefoni as dreka ............. apo e kishe per rrobat ti ?
:p
:p

ore cun e lexove pyetjen ti ...sa te dashura ke pas ...pergjigju 
une them ta mbyll per sot o njerez
meqe jam vetem sonte :p ndeza kunrentin te me ngrofet dysheku se i ftofti modh knej 
naten ika une po ju jap e 1 te pothmeee 
gla ,angjel ,erios ,al ...dhe faja ju uroj nje nate te mire e gjume te embel ...
naten e mire Angel .... Bionde
Iken graria te bejne nani?
Hmmmmmmmmm, a ka ngel ndonje ketu te pakten? Du me pi nje Heineken. 
Po Enya nga ka humb?
Citim:ok enigma meqe une e ti nuk merremi shume me politiken shqiptare, pra nuk kemi interres as per te majten as per te djathten, them se duhet te zgjedhim nje administrate te re ne shpiperi. nga ky forum.

Une du vendin e Xhozit. 
Citim:kush eshte xhozi?!
Po citoj ato që tha Debora*
Une du vendin e Xhozit.![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Po Enya nga ka humb?
Enya?
Sonte isha per dy ore ne nje workshop ne New Haven. Me duhet te mbaroj 4 deri me december 14-th. Nderyshe s`ka me A.apo se kam nje Prof. Dr. Kirkland, qe s`ta le shpirtin rehat gjate gjithe semestrit,
![]()
![]()
Gjithesesi, ju pershendes te gjithe ju pijanecave te Mejhanes.
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
kush eshte xhozi?!![]()

pedagogu im me jep ne shpirtin vetem te me shikoje qe shkoj ne shkolle ...hahahah Debora imagjino se cin do kapje prej zhelezh ti 
ama ene ti lende paske zgjedh public speaking ... futi ndonji academic writing ene je ne rregull :p 
a ka ndonje gje me honger te kjo mejhonia... me iku pushimi i drekes ne zyre 
Citim:
pedagogu im me jep ne shpirtin vetem te me shikoje qe shkoj ne shkolle ...hahahah Debora imagjino se cin do kapje prej zhelezh ti![]()

Une dua postet q eka pas Pango
..d.m.th Sportin
pse sthu qe dashke mbertheckat ti

Citim:
pse sthu qe dashke mbertheckat ti![]()
![]()
yes
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
ok enigma meqe une e ti nuk merremi shume me politiken shqiptare, pra nuk kemi interres as per te majten as per te djathten, them se duhet te zgjedhim nje administrate te re ne shpiperi. nga ky forum.
hajde, mendoju pak,
ke do bejm kryeminister?
kanditadet jane
tulipani
fajtori
kush thua ti?!
ke do bejm krytar parlamenti?
!!
ke do votojm per president/e?!
une votoj per amor:p
te tjerat vende pune mendohuni dhe votoni![]()
Po ti Kurt pelqen per president dike me diplomim te degeve te mjekesise keshtu se dhe Berisha per ate eshte diplomuar
?
Citim:edhe me mire kshtu enigma, se do rregullonte imazhin ktyre ne deget e mjeksise qe berisha noshta ua ka prishur pak, plus do kishte lezet te kishim nje presidente femer
Haaaa -s'kam nerva per prapesi sot po duhet nje qe ketej nga FH ne departamentin e kontrollit te brendshem antikurrupsionPo ti Kurt pelqen per president dike me diplomim te degeve te mjekesise keshtu se dhe Berisha per ate eshte diplomuar
?

Citim:
pedagogu im me jep ne shpirtin vetem te me shikoje qe shkoj ne shkolle ...hahahah Debora imagjino se cin do kapje prej zhelezh ti![]()
, mos me thuaj ma Bjonde,
Kam profesorin e math ( American-Russian) qe vetem mu me shikon kur shpjegon , dhe un ne kokerr te synit e shof( apo nuk ulem gjtihmone ne tavoline te pare,
![]()
edhe kur don me na dhene quiz ne class apo test, vetem mua me drejtohet,
kan ngel cunat e klases duke nejt ne bange mas mejet se pretendojn se kalojn,
Dhe cdo class me pyet, "Are you Russian Helga?" -Jo i them, I`m Albaniannnnn! Uh, ky, don me me ba si rracen e vet! shurdhi
Apo dreqi e mori, me ven dhe ne siklet pak,Te merkuren qe kaloi me kishte ba nji dhurate, dhe me thote " Helga, I have something for you" dhe qeshi. Me zgjati nje pako, dhe un per respekt e hapa aty, dhe shof dy libra, ja futa nji te qeshme dhe i them, "You want me to give them back after I read them?"( demek se spo merrja vesh gje
) "You can keep them , me thote. It`s a gift for you Helga!"
Thanks, i them "I love books" dhe dola nga classa. Te gjtihe me vinin pas si dele,he ca te dha profesori,
thua se librat qe kisha ne duar s`i shifnin dot,
![]()
Keshtu qe Deb, une kete summer qe kaloi kam pasur Speech. I love Speech, se jam nga natyra llafazane,Keshtu qe dil para pasqyres, bej prova disa here, memorizo textin, dhe jep speech perpara classes. Tek e fundit imagjino qe je psh, Presidentja e Amerikes, dhe keep talking,
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
[font="Comic Sans MS"][color=darkgreen][B]Thanks, i them "I love books" dhe dola nga classa. Te gjtihe me vinin pas si dele,he ca te dha profesori,
thua se librat qe kisha ne duar s`i shifnin dot,
![]()
Keshtu qe Deb, une kete summer qe kaloi kam pasur Speech. I love Speech, se jam nga natyra llafazane,Keshtu qe dil para pasqyres, bej prova disa here, memorizo textin, dhe jep speech perpara classes. Tek e fundit imagjino qe je psh, Presidentja e Amerikes, dhe keep talking,
![]()

Ene Mejhonja ka rene ne qetesi!!!
Do jene duke ba greve urie robt!
Ta nes dhe nji te fundit une per sot.
Pse une sta mbush syrin ty ? Jam tuj hanger e tuj pi, greve thote. 
Ma mbush, si sma mbush!
Nele tuj hang......
smenon hic per ne!
Na nji cigare pra....hajde ta djegim dhe nje.
Nuk te dhashe se thashe mos ishe me diet. 
FLM, por Une qe thua ti nuk e pi duhanin. Me dhimbset jeta. Nje kam. 
S'baj dieta , jogen eshte dieta ma e mire! 
Mqse nuk e pike duhanin...na nje hurme pra! 
Cer bahet anej nga ty...ka ardhe dimri?
Oj te ardhuri. Vetem debora mungon. Po andej nga ju?
Hurmen besoj e ke frigoriferi. I pelqej shume thnx. 
Hurma Frigoriferi eshte...se ato qe mora nga shqiperia iken!
Cer Debore? Ja ku eshte debora...une po shkruj me te! 
..dhe ketu ftohte. Edhe ma keq do bahet!
Sa u be goca....mqse pat Datelindjen?
Ajo debora qe bie si sheqer i bardhe nga qielli, dhe shkrihet e behet uje sapo e ze dielli .
Cupa mbushi 1 vjec.
Enya si te kam naqe? 
Enya ka humb fare! Iu ka fut mesimeve! 
Une? Si per Krishtlindje.![]()
Jashte po zbukuroja oborrin me drita dhe lodra. E vetmja feste qe ndjej shpirtrisht , jane Krishtlindjet.
Tani si fundjave qe eshte, po merrem pak me veten.![]()
Are you sharing food in here? ,![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Une? Si per Krishtlindje.![]()
Jashte po zbukuroja oborrin me drita dhe lodra. E vetmja feste qe ndjej shpirtrisht , jane Krishtlindjet.
Tani si fundjave qe eshte, po merrem pak me veten.![]()
Are you sharing food in here? ,![]()
![]()

ooo Mejhone dhe per dite diele mbyll je???!!!
Debora, nje link per ty http://www.lezha.eu/forum/index.php?topic=624.0;wap2 te te heq kuriozitetin!
Shampanje per te gjithe...e keni nga une!
| Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.