Forumi Horizont Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)

Postuar nga AngelDevil datë 21 Shtator 2010 - 23:40:

Filluan xinxerfilet te bejne mjau mjau do e fik celin fare

Postuar nga Fajtori datë 21 Shtator 2010 - 23:43:

Kurto, po i pe prape ato dy gocat pyti pak nga jane, nga e kane babain dhe mamane, se kemi ngel tu vra mendjen ne forum.

Per mu mund te jene te dyja variantet. Mund te kene qene Tironse dhe te kane injoru kur kane pa pantallonat e qepme te bibilushi. Ose kane qene "te zbritme" dhe jane ofendu kur i ke testu per rrugen e Durresit (teper e thjeshte).

Postuar nga AndreaPirelli datë 21 Shtator 2010 - 23:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Kam ca nga Tirona ketu, qe dhe makinen s'ua mban ta mesojne. Po vijne katnaret brenda vitit po marrin patenten para Tironceve qe kane vite ketu.

Se dijsha une qe qytetaret duhet ta marrin patenten para katnareve .................................

Postuar nga AngelDevil datë 21 Shtator 2010 - 23:46:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kurto, po i pe prape ato dy gocat pyti pak nga jane, nga e kane babain dhe mamane, se kemi ngel tu vra mendjen ne forum.

Per mu mund te jene te dyja variantet. Mund te kene qene Tironse dhe te kane injoru kur kane pa pantallonat e qepme te bibilushi. Ose kane qene "te zbritme" dhe jane ofendu kur i ke testu per rrugen e Durresit (teper e thjeshte).

Postuar nga Deb* datë 21 Shtator 2010 - 23:47:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Se dijsha une qe qytetaret duhet ta marrin patenten para katnareve .................................

Ja e mesove.

Postuar nga AndreaPirelli datë 21 Shtator 2010 - 23:48:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

Amon mua me thonin mos i trego njeriut qe je katundare se do te shohin me sy te keq..tashi e mora vesh pse.. dmth vetem katundart jan ato qe sillen te tille??.. une kisha eksperience tjeter, ishin tironsit apo qytatert ato qe tregonin injorancen me kilometra larg.. them se cdo njeri tregon veten dhe ska te bej fare me qytetin apo ku jeton..

Niq, une personalisht perkufizoj katunare ata qe nuk mbushin .......... dhe me sakte ata qe nuk duan te mbushin, pavaresisht se nga jane e nga vijne.
Ne rastin e shqiperise ........ duam apo nuk duam ....... ne pjesen me te madhe te rasteve, ata qe vijne nga zonat e thella ............ jane katunare.

Postuar nga AndreaPirelli datë 21 Shtator 2010 - 23:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Ja e mesove nga nje provinciale kete gje.

Ku e bazon kete perfundim?????

Postuar nga Fajtori datë 21 Shtator 2010 - 23:52:

Kam pa ne Rinas katunare qe rrinin ne rradhe dhe qytetare qe donin me kalu pa rradhe. Aty kuptova qe ka katunare me qytetare se qytetaret dhe qytetare me tru katunari.

Epiteti katunar s'ka te beje fare me prejardhjen. Ka te beje me mungesen e kultures qytetare (qe nuk dmth eshte ne qytet, por qytetet e kane pas me shume dikur se presupozohej bashkejetesa me mijera njerez qe duhet te respektojne njeri tjetrin).

Postuar nga Niqua datë 21 Shtator 2010 - 23:52:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Niqua
Keta i gjykojne njerezit sipas vendit ku ke lindur, dhe jo kultures ,edukimit qe ke marre. Kujtojne se kulturen ta jep thjesht fakti qe je nga Tirona.
Kam ca nga Tirona ketu, qe dhe makinen s'ua mban ta mesojne. Po vijne katnaret brenda vitit po marrin patenten.

ahahah deb akoma skam arrite ta kuptoj. e kisha ket debat me nje tirans ktu ne brooklyn ny.. eshte kamarjer ne lokal te nje shokut tim.. ra fjala katundar dhe qytetar, ai e mbante veten me superior se ishte kryqytetar.. e pys cfar ka ai me shume se une? dhe i bera nje krahasim te vogel. i them, une qe jetoj ne manhattan nuk jam me te cilivizuar se sa nje qe jeton ne brooklyn apo bronx.. thjesht me ashte dhan mundesia te jetoj ktu ku jam... nejse, as qe kam nerva te merrem me kshu lloj robesh.. mire qe kane qytetin per mburrje dhe ja bajne qefin vetes... kshu me ndodhi dhe me nje shkodrane, ajo qytetare, une katundare.. dhe vdeksha me erdhi turp kur e prezantoj veten per shkodrane se ishte nje zhgarravine femer nga te gjitha anet..

Postuar nga Fajtori datë 21 Shtator 2010 - 23:55:

Citim:
kshu me ndodhi dhe me nje shkodrane, ajo qytetare, une katundare.. dhe vdeksha me erdhi turp kur e prezantoj veten per shkodrane se ishte nje zhgarravine femer nga te gjitha anet..

Sa centimetra ishte?

Postuar nga Niqua datë 21 Shtator 2010 - 23:55:

Citim:

Niq, une personalisht perkufizoj katunare ata qe nuk mbushin .......... dhe me sakte ata qe nuk duan te mbushin, pavaresisht se nga jane e nga vijne.
Ne rastin e shqiperise ........ duam apo nuk duam ....... ne pjesen me te madhe te rasteve, ata qe vijne nga zonat e thella ............ jane katunare.

kjo qe thua ti eshte thjesht nje arme mbrojtje per inorancen

Postuar nga AndreaPirelli datë 21 Shtator 2010 - 23:56:

Citim:

Epiteti katunar s'ka te beje fare me prejardhjen. Ka te beje me mungesen e kultures qytetare

Ket desha me thon .........

Postuar nga AndreaPirelli datë 21 Shtator 2010 - 23:56:

Citim:

kjo qe thua ti eshte thjesht nje arme mbrojtje per inorancen

Qe do te thote????????????

Postuar nga Niqua datë 21 Shtator 2010 - 23:57:

Citim:
Kam pa ne Rinas katunare qe rrinin ne rradhe dhe qytetare qe donin me kalu pa rradhe. Aty kuptova qe ka katunare me qytetare se qytetaret dhe qytetare me tru katunari.

Epiteti katunar s'ka te beje fare me prejardhjen. Ka te beje me mungesen e kultures qytetare (qe nuk dmth eshte ne qytet, por qytetet e kane pas me shume dikur se presupozohej bashkejetesa me mijera njerez qe duhet te respektojne njeri tjetrin).

ahahahah faje i agree.. une si dalloj dot qytetart e katundart.. thjesht dalloj sjelljen e personit pa marre parasysh se cfar preardhje ka

Postuar nga Deb* datë 22 Shtator 2010 - 00:02:

Citim:

Ku e bazon kete perfundim?????

Ne qytete nuk ka ngel femer pa bere kurs makine. Je me shume e orientuar me rruget, rregullat e qarkullimit rrugor. Fshataret kane pat me pak mundesira. Jane me pak te dala., etj. Po flasim per fshatrat Shqiptar. Femrat nuk kane ate liri, apo mundesira si femrat e qyeteve, e aq me shume Tirones.

Postuar nga Anemone datë 22 Shtator 2010 - 00:02:

''Baby you can drive my car,and maybe i'll love you!''

Postuar nga Niqua datë 22 Shtator 2010 - 00:02:

Citim:

Qe do te thote????????????

ne shume kuptime.. qytetar eshte mbrojtja dhe pse nje mund te jet shume injorant, me shume se nje katundar..

Postuar nga BIONDIA datë 22 Shtator 2010 - 00:05:

Ngame humbi cecila sot amon se doja me i tregu dicka

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Shtator 2010 - 00:06:

Citim:

ne shume kuptime.. qytetar eshte mbrojtja dhe pse nje mund te jet shume injorant, me shume se nje katundar..

Me duket se e perkufizova ....... Per mua katnar quhet ai qe NUK DO TE MBUSHI, qe nuk pershtatet me ambientin e ri, me te rene, civilizimin.
Ne rastin me shqiptaret ..... shume prej tyre nuk kane patur mundesi te "civilizohen" nga vete sistemi. dhe atyre nuk u ve faj. Perkundrazi, ata qe kane patur dhe kane mundesine te "kulturohen" dhe nuk e bejne sepse nuk duan te dalin nga guacka. Keta jane katunare tipike per mua ....... qofshin nga Moskatet, qofshin nga Qerreti.

Postuar nga AngelDevil datë 22 Shtator 2010 - 00:07:

Me duket se u kuptua ajo qe tha Dr. House keshtu qe boll i bete mendimet e castit corap.

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Shtator 2010 - 00:10:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Me duket se u kuptua ajo qe tha Dr. House keshtu qe boll i bete mendimet e castit corap.

Prit se s'kam mbaru me Deb* ...

Deb* .... femrat qytetare perdorin komet e lehta faqja bardhe, autobuzin dhe subwayn .............. nuk kane nevoje per makine. Prandaj rrine ne qytet ..............

p.s. Niqua cfare makine ke ti????

Postuar nga Deb* datë 22 Shtator 2010 - 00:10:

Citim:

Cfare u kuptua?
Qe tani po e dredh muhabetin?
Turll e ka shprehur me kohe qe nuk i duron dot provincialet e jo me katnaret. Mire e ke nuk ja vlen me e diskutu me. Ai ate mendim ka. Nuk ja vlen ta bejme corap.

Postuar nga AngelDevil datë 22 Shtator 2010 - 00:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Cfare u kuptua?
Turll e ka shprehur me kohe qe nuk i duron dot provincialet e jo me katnaret. Mire e ke nuk ja vlen me e diskutu me. Ai ate mendim ka. Nuk ja vlen ta bejme corap.

Deb dhe sikur te jete kjo gje e ca pastaj ... eshte mendimi i tij ty ca te shqeteson se spo arrij te kuptoj

Postuar nga Niqua datë 22 Shtator 2010 - 00:13:

Citim:

Me duket se e perkufizova ....... Per mua katnar quhet ai qe NUK DO TE MBUSHI, qe nuk pershtatet me ambientin e ri, me te rene, civilizimin.
Ne rastin me shqiptaret ..... shume prej tyre nuk kane patur mundesi te "civilizohen" nga vete sistemi. dhe atyre nuk u ve faj. Perkundrazi, ata qe kane patur dhe kane mundesine te "kulturohen" dhe nuk e bejne sepse nuk duan te dalin nga guacka. Keta jane katunare tipike per mua ....... qofshin nga Moskatet, qofshin nga Qerreti.

ktu ne amerike e kemi si shprehje ii ca rrefugjati, dmth i pa cilivizuar, i pa edukuar,, akoma me mantalitetin kumunist.. akoma kush kam qen, dhe jo kush jam... disa qytetar e quajne cilivizim ti cosh prinderit dhe ne azil pleqesh.. ka ardhe koha te jetosh vetem...

Postuar nga Fajtori datë 22 Shtator 2010 - 00:15:

Edhe i here qe tregohet njoni fleksibel dhe korrigjon veten kta thone e drodhi.

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Shtator 2010 - 00:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Cfare u kuptua?

Ne qofte se do lexosh ato qe kam shkruar edhe me pare ne lidhje me kete teme, do shohesh te njejtat mendime, as nje presje me pak ose me shume. Kurre nuk kam thene qe nuk duroj provincialet ......... .
Problemi me Ty eshte se Ti e merr cdo gje personale, dhe ke nje cike mahnine e persekutimit. Prekesh per cdo gje, edhe kur te tjeret nuk ta kane me te keq apo nuk e kane fare me Ty.
Aq me teper qe une ta kam thene qe nuk kam patur asnjehere intention te te ofendoj apo tallem me Ty. Mos u bej permaloze ................
(dhe nuk eshte faji im qe faja nuk ve ikonat e prishura qe te bej dallimin kur jam serioz dhe kur nuk jam).

Postuar nga Niqua datë 22 Shtator 2010 - 00:15:

Citim:

Prit se s'kam mbaru me Deb* ...

Deb* .... femrat qytetare perdorin komet e lehta faqja bardhe, autobuzin dhe subwayn .............. nuk kane nevoje per makine. Prandaj rrine ne qytet ..............

p.s. Niqua cfare makine ke ti????

per momentin nuk kam meqe jetoj ne qytet dhe se mbaja dot nga gjobat..

kisha Acura MDX 2007-08 se smbaj mend mire..

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Shtator 2010 - 00:17:

Citim:

per momentin nuk kam meqe jetoj ne qytet

Aty me rri .........

Postuar nga Deb* datë 22 Shtator 2010 - 00:17:

Citim:

Deb dhe sikur te jete kjo gje e ca pastaj ... eshte mendimi i tij ty ca te shqeteson se spo arrij te kuptoj

Po diskutojme angel. Qe ti bie dakort me mendimin e turllit ke te drejte, ashtu sic kam dhe une te mos bie, dhe te kundershtoj, ashtu sic kundershton dhe ai me ato ironite e tij.

Postuar nga Niqua datë 22 Shtator 2010 - 00:19:

Citim:

Aty me rri .........

do na besh nje vizite dhe do te ndrysh mendim per katundart.. haha

Postuar nga Fajtori datë 22 Shtator 2010 - 00:20:

Citim:

(dhe nuk eshte faji im qe faja nuk ve ikonat e prishura qe te bej dallimin kur jam serioz dhe kur nuk jam).

E hongra te gjithe vete me duket

Postuar nga al74 datë 22 Shtator 2010 - 00:21:

iku dhe Mondaini ....nuk e braktisi as ne vdekje Vianellon

that's amore!

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Shtator 2010 - 00:22:

Citim:

do na besh nje vizite dhe do te ndrysh mendim per katundart.. haha

Ne fakt e kam ne plan per te ardhur ....... dhe rrugen e kam free ...... Po nuk kam komplekse ...... pershtatem

Postuar nga Deb* datë 22 Shtator 2010 - 00:24:

Turll perdor fjalet nese nuk do te keqkuptohesh. Tani kjo ikone p.sh nuk di une si ta marr ne disa raste. 1) Postim me humor?
2) Tallles? Serioz?
Ja keshtu sic thote dhe cedrus. Nga humbi meqe ra fjala?

P.s Sa per ate qe nuk pelqen provincialet e ke shprehur ne nje postim. Nuk kam nerva te remoj arkivin tani.

Postuar nga Niqua datë 22 Shtator 2010 - 00:24:

Citim:

Ne fakt e kam ne plan per te ardhur ....... dhe rrugen e kam free ...... Po nuk kam komplekse ...... pershtatem

mire qe na tregove se e kisha ndermen ta paguja dhe rrugen meqe ne katundart jemi i cike kavaljere..

Postuar nga SmoKer datë 22 Shtator 2010 - 00:25:

Citim:

atehere e gjith shqiperia qenka nje katundllek i madh pse sthua Faje!

Postuar nga Fajtori datë 22 Shtator 2010 - 00:25:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
iku dhe Mondaini ....nuk e braktisi as ne vdekje Vianellon

that's amore!

Iii se dija qe kishte vdek asnjeri. Nga artistet e pakte qe nuk bllokonin televizionet me prezence pleqsh, edhe skeçet i kishin rinore.

Postuar nga AngelDevil datë 22 Shtator 2010 - 00:25:

Citim:

mire qe na tregove se e kisha ndermen ta paguja dhe rrugen meqe ne katundart jemi i cike kavaljere..

iiii do ma paguash dhe mua pa le te me therrasin katunare ska gje

Postuar nga AngelDevil datë 22 Shtator 2010 - 00:26:

iiii une me Fajen iiiiiiiii ne te njejten kohe

Postuar nga al74 datë 22 Shtator 2010 - 00:28:

Citim:

Iii se dija qe kishte vdek asnjeri. Nga artistet e pakte qe nuk bllokonin televizionet me prezence pleqsh, edhe skeçet i kishin rinore.

e vertete ...ndoshta per ate alegri ka me shume nevoje ky milet e jo per bythe , cice e Portokalli

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Shtator 2010 - 00:29:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Turll perdor fjalet nese nuk do te keqkuptohesh. Tani kjo ikone p.sh nuk di une si ta marr ne disa raste. 1) Postim me humor?
2) Tallles? Serioz?
Ja keshtu sic thote dhe cedrus. Nga humbi meqe ra fjala?

P.s Sa per ate qe nuk pelqen provincialet e ke shprehur ne nje postim. Nuk kam nerva te remoj arkivin tani.

Deb* I love you

Citim:

Do perpiqem te te le te paguash kafente ........... .

Postuar nga Niqua datë 22 Shtator 2010 - 00:33:

Citim:

Deb* I love you

Do perpiqem te te le te paguash kafente ........... .

kafen me biskota biles
nese i ha

Postuar nga kurt datë 22 Shtator 2010 - 00:55:

Citim:

me duket, se juve e keni marre si per ofendim sikur une shava tiranen apo tiransit.
jo, une thjesht pershkruva cfar me ndodhi.

me duket juve po e merrni si personale hajde boll se me kane pushuar lotet tani

sa per shqiperine, po me pelqen shume, me pelqen karakteri i popullit shqptar, me pelqen qeni ne mes te rruges qe se can bythen per trafikun dhe as nuk e kthen koken se e din rrugen e tij dhe ecen gjithe tengerdhek pa kthyer as koken kur makina gati sa s'e shtyp.
etj etj etj

te gjitha kto qe ju po pershkruani me kane shkuar ne mendje, se noshta kane kujtuar se jam duke u tallur. apo kot kshtu.

qe te pergjigjem edhe atij rrotes turll; gjithashtu jam i vtemi ktu qe ankohem me i shumti sa shume i jerk off in daily bases and never get laid, kshtuqe at least i have some sort o balance ne mesazhet e mija, por kur dikush don tme fol me kuja dhe te tall bythen sikur jane me superiora ne marrdheniet me femrat! i get a little pissed off, and i feel a moral responsibility to tell them that i been around and im not the ugliest motherfucker on earth, so dont give me lessons when i dont ask you for it, because im also humble enugh to ask, if i feel lost in that erea

sa per bakshishin, me pelqen adituta e kamarierave, nuk jane kiss ass servila, dhe pikerisht kjo me pelqen. nuk jam komplet rrot kari dhe nese lej nje bakshish above everage, nuk eshte se jam ktu per shume kohe, pastaj skam qene ktu prej me shume se 15 vjet.
it is my pleasure, meqe ku jetoj nuk ha jashte kurre pothuaj, take out only.

Postuar nga SmoKer datë 22 Shtator 2010 - 01:00:

[QUOTE]Po citoj ato që tha kurti

sa per shqiperine, po me pelqen shume, me pelqen karakteri i popullit shqptar, me pelqen qeni ne mes te rruges qe se can bythen per trafikun dhe as nuk e kthen koken se e din rrugen e tij dhe ecen gjithe tengerdhek pa kthyer as koken kur makina gati sa s'e shtyp.
etj etj etj

.
[/QUOTE

lol

Postuar nga Glaukus datë 22 Shtator 2010 - 01:14:

hiqe doren qe aty ......... se na hoqe trunin ( m'fute n'sherr me Cecin )

Postuar nga BIONDIA datë 22 Shtator 2010 - 01:37:

Ja dhe nje dite tjeter pa ty ...sa te gjata ditet po aq dhe netet ... kam nevoje per ty ...

Postuar nga amor alucius datë 22 Shtator 2010 - 02:22:

Kurt, degjo mua zemra, sa me teper t'jua pjerdhesh njerezve aq me shume hedhin shqelma. Futi nje mendje te lehte e mos iu jep shume shpjegime. Jeta eshte e jotja, e jeton siç do ti.

Huge kiss. You're not getting laid? Hahaha. Hun, you need a wife. :p

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Shtator 2010 - 02:31:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

qe te pergjigjem edhe atij rrotes turll;

Ja pse kam qejf te gerricem me ket tocin une .................... se e di qe sado toc eshte .............. i ka mor pese gjojna nga bota qyteterume, ta kthen me argumenta jo me te shame ............... . Po te kish qene ndonje shqiptar tjeter ............ do kish thy shtate kompiutera nga inati ....do ishte bo sherri sherr, do kishte share para e mbrapa .............. .

Postuar nga amor alucius datë 22 Shtator 2010 - 02:34:

Citim:
Ja pse kam qejf te gerricem me ket tocin une ..................

Ti ke qejf te grindesh(ose te mundohesh ta perulesh)ngaqe je vete mashkull i dobet dhe kerkon njerez qe TI konsideron me te dobet se vetja. Por te them nje gje: nese ai ka marre 5 gjera nga bota e qyteteruar, ti s'ke marre asnje. Ai te pakten ka miresine te mos mundohet te poshteroje te tjeret(aq me pak kur behet fjale per njerez shpirtmire e te padjallezuar).

Je i dobet, Turtull, je i dobet!

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Shtator 2010 - 02:42:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Ti ke qejf te grindesh(ose te mundohesh ta perulesh)ngaqe je vete mashkull i dobet dhe kerkon njerez qe TI konsideron me te dobet se vetja. Por te them nje gje: nese ai ka marre 5 gjera nga bota e qyteteruar, ti s'ke marre asnje. Ai te pakten ka miresine te mos mundohet te poshteroje te tjeret(aq me pak kur behet fjale per njerez shpirtmire e te padjallezuar).

Je i dobet, Turtull, je i dobet!

Me duket se e dobeta ketu je ti ............ sepse je gjithmone ne sulm, per cdo gje gerricesh ........ Une nuk hyj ketu te poshteroj njeri, dhe nuk kam poshteruar asnje deri me sot ........ sepse nuk kam perse. Keta njerez ketu jane virtual ............. dhe nuk me lidh asgje. Je ti ajo qe vetem shfryn, shan e poshteron te tjeret. Je ti ajo qe vetem do te nxjerresh ne pah "virtytet" e tua civile .......... nderkoh qe nuk i plas njeriu.
Une ketu shtyj kohen, per t'u larguar nga rutina dhe stressi i punes dhe nuk kam pse te jem serioz .... serioz jam ne zyre gjithe diten. Ti je ajo qe nuk di te besh dallimin.

Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.