Forumi Horizont | Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)
Filluan xinxerfilet te bejne mjau mjau do e fik celin fare
Kurto, po i pe prape ato dy gocat pyti pak nga jane, nga e kane babain dhe mamane, se kemi ngel tu vra mendjen ne forum.
Per mu mund te jene te dyja variantet. Mund te kene qene Tironse dhe te kane injoru kur kane pa pantallonat e qepme te bibilushi. Ose kane qene "te zbritme" dhe jane ofendu kur i ke testu per rrugen e Durresit (teper e thjeshte).
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Kam ca nga Tirona ketu, qe dhe makinen s'ua mban ta mesojne. Po vijne katnaret brenda vitit po marrin patenten para Tironceve qe kane vite ketu.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kurto, po i pe prape ato dy gocat pyti pak nga jane, nga e kane babain dhe mamane, se kemi ngel tu vra mendjen ne forum.
Per mu mund te jene te dyja variantet. Mund te kene qene Tironse dhe te kane injoru kur kane pa pantallonat e qepme te bibilushi. Ose kane qene "te zbritme" dhe jane ofendu kur i ke testu per rrugen e Durresit (teper e thjeshte).![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
![]()
![]()
Se dijsha une qe qytetaret duhet ta marrin patenten para katnareve .................................
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
Amon mua me thonin mos i trego njeriut qe je katundare se do te shohin me sy te keq..tashi e mora vesh pse.. dmth vetem katundart jan ato qe sillen te tille??.. une kisha eksperience tjeter, ishin tironsit apo qytatert ato qe tregonin injorancen me kilometra larg.. them se cdo njeri tregon veten dhe ska te bej fare me qytetin apo ku jeton..
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Ja e mesove nga nje provinciale kete gje.![]()
Kam pa ne Rinas katunare qe rrinin ne rradhe dhe qytetare qe donin me kalu pa rradhe. Aty kuptova qe ka katunare me qytetare se qytetaret dhe qytetare me tru katunari.
Epiteti katunar s'ka te beje fare me prejardhjen. Ka te beje me mungesen e kultures qytetare (qe nuk dmth eshte ne qytet, por qytetet e kane pas me shume dikur se presupozohej bashkejetesa me mijera njerez qe duhet te respektojne njeri tjetrin).
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Niqua
Keta i gjykojne njerezit sipas vendit ku ke lindur, dhe jo kultures ,edukimit qe ke marre. Kujtojne se kulturen ta jep thjesht fakti qe je nga Tirona.![]()
Kam ca nga Tirona ketu, qe dhe makinen s'ua mban ta mesojne. Po vijne katnaret brenda vitit po marrin patenten.![]()
Citim:
kshu me ndodhi dhe me nje shkodrane, ajo qytetare, une katundare.. dhe vdeksha me erdhi turp kur e prezantoj veten per shkodrane se ishte nje zhgarravine femer nga te gjitha anet..
Citim:
Niq, une personalisht perkufizoj katunare ata qe nuk mbushin .......... dhe me sakte ata qe nuk duan te mbushin, pavaresisht se nga jane e nga vijne.
Ne rastin e shqiperise ........ duam apo nuk duam ....... ne pjesen me te madhe te rasteve, ata qe vijne nga zonat e thella ............ jane katunare.
Citim:
Epiteti katunar s'ka te beje fare me prejardhjen. Ka te beje me mungesen e kultures qytetare
Citim:
kjo qe thua ti eshte thjesht nje arme mbrojtje per inorancen
Citim:
Kam pa ne Rinas katunare qe rrinin ne rradhe dhe qytetare qe donin me kalu pa rradhe. Aty kuptova qe ka katunare me qytetare se qytetaret dhe qytetare me tru katunari.
Epiteti katunar s'ka te beje fare me prejardhjen. Ka te beje me mungesen e kultures qytetare (qe nuk dmth eshte ne qytet, por qytetet e kane pas me shume dikur se presupozohej bashkejetesa me mijera njerez qe duhet te respektojne njeri tjetrin).
Citim:
Ku e bazon kete perfundim?????
''Baby you can drive my car,and maybe i'll love you!''
Citim:
Qe do te thote????????????
Ngame humbi cecila sot amon se doja me i tregu dicka
Citim:
ne shume kuptime.. qytetar eshte mbrojtja dhe pse nje mund te jet shume injorant, me shume se nje katundar..
Me duket se u kuptua ajo qe tha Dr. House keshtu qe boll i bete mendimet e castit corap.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Me duket se u kuptua ajo qe tha Dr. House keshtu qe boll i bete mendimet e castit corap.
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Cfare u kuptua?
Qe tani po e dredh muhabetin?
Turll e ka shprehur me kohe qe nuk i duron dot provincialet e jo me katnaret. Mire e ke nuk ja vlen me e diskutu me. Ai ate mendim ka. Nuk ja vlen ta bejme corap.![]()
Citim:
Me duket se e perkufizova ....... Per mua katnar quhet ai qe NUK DO TE MBUSHI, qe nuk pershtatet me ambientin e ri, me te rene, civilizimin.
Ne rastin me shqiptaret ..... shume prej tyre nuk kane patur mundesi te "civilizohen" nga vete sistemi. dhe atyre nuk u ve faj. Perkundrazi, ata qe kane patur dhe kane mundesine te "kulturohen" dhe nuk e bejne sepse nuk duan te dalin nga guacka. Keta jane katunare tipike per mua ....... qofshin nga Moskatet, qofshin nga Qerreti.
Edhe i here qe tregohet njoni fleksibel dhe korrigjon veten kta thone e drodhi.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Cfare u kuptua?
Qe tani po e dredh muhabetin?
Turll e ka shprehur me kohe qe nuk i duron dot provincialet e jo me katnaret. Mire e ke nuk ja vlen me e diskutu me. Ai ate mendim ka. Nuk ja vlen ta bejme corap.![]()
Citim:
Prit se s'kam mbaru me Deb* ...
Deb* .... femrat qytetare perdorin komet e lehta faqja bardhe, autobuzin dhe subwayn .............. nuk kane nevoje per makine. Prandaj rrine ne qytet ..............
p.s. Niqua cfare makine ke ti????
Citim:
per momentin nuk kam meqe jetoj ne qytet
Citim:
Deb dhe sikur te jete kjo gje e ca pastaj ... eshte mendimi i tij ty ca te shqeteson se spo arrij te kuptoj
Citim:
Aty me rri .........![]()
Citim:
(dhe nuk eshte faji im qe faja nuk ve ikonat e prishura qe te bej dallimin kur jam serioz dhe kur nuk jam).
iku dhe Mondaini ....nuk e braktisi as ne vdekje Vianellon
that's amore!
Citim:
do na besh nje vizite dhe do te ndrysh mendim per katundart.. haha
Turll perdor fjalet nese nuk do te keqkuptohesh. Tani kjo ikone p.sh nuk di une si ta marr ne disa raste. 1) Postim me humor?
2) Tallles? Serioz?
Ja keshtu sic thote dhe cedrus. Nga humbi meqe ra fjala?
P.s Sa per ate qe nuk pelqen provincialet e ke shprehur ne nje postim. Nuk kam nerva te remoj arkivin tani.
Citim:
Ne fakt e kam ne plan per te ardhur ....... dhe rrugen e kam free ...... Po nuk kam komplekse ...... pershtatem![]()
![]()
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha al74
iku dhe Mondaini ....nuk e braktisi as ne vdekje Vianellon
that's amore!
Citim:
mire qe na tregove se e kisha ndermen ta paguja dhe rrugen meqe ne katundart jemi i cike kavaljere..
iiii une me Fajen iiiiiiiii ne te njejten kohe
Citim:
Iii se dija qe kishte vdek asnjeri. Nga artistet e pakte qe nuk bllokonin televizionet me prezence pleqsh, edhe skeçet i kishin rinore.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Turll perdor fjalet nese nuk do te keqkuptohesh. Tani kjo ikone p.shnuk di une si ta marr ne disa raste. 1) Postim me humor?
2) Tallles? Serioz?
Ja keshtu sic thote dhe cedrus. Nga humbi meqe ra fjala?
P.s Sa per ate qe nuk pelqen provincialet e ke shprehur ne nje postim. Nuk kam nerva te remoj arkivin tani.![]()
Citim:
mire qe na tregove se e kisha ndermen ta paguja dhe rrugen meqe ne katundart jemi i cike kavaljere..
Citim:
Deb* I love you
Do perpiqem te te le te paguash kafente ........... .
Citim:me duket, se juve e keni marre si per ofendim sikur une shava tiranen apo tiransit.
Per mu mund te jene te dyja variantet. Mund te kene qene Tironse dhe te kane injoru kur kane pa pantallonat e qepme te bibilushi. Ose kane qene "te zbritme" dhe jane ofendu kur i ke testu per rrugen e Durresit (teper e thjeshte).![]()
[QUOTE]Po citoj ato që tha kurti
sa per shqiperine, po me pelqen shume, me pelqen karakteri i popullit shqptar, me pelqen qeni ne mes te rruges qe se can bythen per trafikun dhe as nuk e kthen koken se e din rrugen e tij dhe ecen gjithe tengerdhek pa kthyer as koken kur makina gati sa s'e shtyp.
etj etj etj
. [/QUOTE
lol
hiqe doren qe aty ......... se na hoqe trunin ( m'fute n'sherr me Cecin )
Ja dhe nje dite tjeter pa ty ...sa te gjata ditet po aq dhe netet ... kam nevoje per ty ...
Kurt, degjo mua zemra, sa me teper t'jua pjerdhesh njerezve aq me shume hedhin shqelma. Futi nje mendje te lehte e mos iu jep shume shpjegime. Jeta eshte e jotja, e jeton siç do ti.
Huge kiss. You're not getting laid? Hahaha. Hun, you need a wife. :p
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
qe te pergjigjem edhe atij rrotes turll;
Citim:
Ja pse kam qejf te gerricem me ket tocin une ..................
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ti ke qejf te grindesh(ose te mundohesh ta perulesh)ngaqe je vete mashkull i dobet dhe kerkon njerez qe TI konsideron me te dobet se vetja. Por te them nje gje: nese ai ka marre 5 gjera nga bota e qyteteruar, ti s'ke marre asnje. Ai te pakten ka miresine te mos mundohet te poshteroje te tjeret(aq me pak kur behet fjale per njerez shpirtmire e te padjallezuar).
Je i dobet, Turtull, je i dobet!
Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.