| Forumi Horizont | Gjithsej 80 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit » Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18214)
Citim:po sikur dje ishe me te (lexova diku nemos gabohem)
Po citoj ato që tha Ashley
Tani po shikoj fotot me zemren time qe me heqin mallin

& 
ti vizio me dukesh njeri i rregullt shume, cdo mengjes ne te njejten ore on the dot, kafen dhe cigaren
nuk e mbaj mend heren e fundit te jem zgjuar dy dite rrjesht ne te njeten kohe fiks
ti do jetosh gjate mor djale
...detyrat , dosjet, formular .
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
ti vizio me dukesh njeri i rregullt shume, cdo mengjes ne te njejten ore on the dot, kafen dhe cigaren
nuk e mbaj mend heren e fundit te jem zgjuar dy dite rrjesht ne te njeten kohe fiks
ti do jetosh gjate mor djale![]()
. Jam tip qe zgjohem heret, ndjehem me mire ashtu.
Citim:hej zot i modh duhet me te dhene shpjegim mir po ta jap:ne dt 07:02:2011 ora 06:00 i fejuari im eshte nisur
Po citoj ato që tha kurti
po sikur dje ishe me te (lexova diku nemos gabohem)![]()
besoj nuk je me konfuz....klm
Po shikoj me dashuri frigoriferin,nuk paskam gje te gatshme,u dashka gatuar 

Po diskutoj me njonin diku..per ndeshjen Brazil_France, sa interesante do jet.
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po shikoj me dashuri frigoriferin,nuk paskam gje te gatshme,u dashka gatuar![]()

Po pi nje filxhan kakao dhe po lexoj per provimin e ardhshem.shyqyr qe jam vetem se perqendrohem me lehte.
Citim:
Jashte dhe do rri 2 muaj
diten e fundit e merzita dhe un![]()

Bjonde si ke kalu kto dit?
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Bjonde si ke kalu kto dit?
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
hakaret e mysybet fleur... flas me shenja nga fyti vdiqa kam 1 jave me antibiotik ...
Citim:
Mqafsh mu, ke qen smun mi? un menova...obobobo .
Citim:
car menove mi ?????
Citim:Hahahahahahahahaha dhe po ika ktu e kam shpirtin nforum
po mendoj se kush duron Ashlyn 2 muaj tu fol per dashurine e saj sa i mungon me duket se do i pres noj bilete e te iki ke ai e te biem rehat...ashly po te paralajmeroj po me bone me qa do ankohem![]()
.nuk flas e qepa se sdua te prekesh.puc
Citim:
Thashe se e rrallove per i gjo tjeter..qe kemi fol . leje spo e zgjas , t'kalume .
Ashly fot ti moj goce se bej shaka une po ja te gjej icik si te vogel e tallem ...po pi caj me mjalte mu shpifffffffff
po ha darke
mrema bionde
Citim:E dashur ti kujton se un e mora seriozisht e ke shume gabim...besoj se doje te thoje po beja shaka se per te tallur sjam bere...te shkuara.
jo jo ishte e parashikuar semundjaAshly fot ti moj goce se bej shaka une po ja te gjej icik si te vogel e tallem ...po pi caj me mjalte mu shpifffffffff
Asgje. Po degjoj "Magjic", e po hallakatem neper forume...
Citim:
Po citoj ato që tha moonlight
Asgje. Po degjoj "Magjic", e po hallakatem neper forume...![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
cbehet nga nahija anej kam kohe pa e pa

Po vras mendjen pse ka gati 45 minuta me cmendet Antivirusi sa hap faqen e forumit..a thua se ka Trojan 
Citim:Mund edhe mos te jete e tille por ka te beje me nje postim te bere nga nje antar tek nje teme, qe nuk lejon te hapen temat e reja.
Po citoj ato që tha Eria
Po vras mendjen pse ka gati 45 minuta me cmendet Antivirusi sa hap faqen e forumit..a thua se ka Trojan![]()
Po haje Pizza-spinaqi.
po beja lufte me 1 kavanoz mjalti qe se hapja dot .... perfundimi duhet te gjej komshinj te mire qe te me hyjne ne pune ne keto raste 
Citim:
po beja lufte me 1 kavanoz mjalti qe se hapja dot .... perfundimi duhet te gjej komshinj te mire qe te me hyjne ne pune ne keto raste![]()

Citim:mjaltin ndaje me te tjere
po beja lufte me 1 kavanoz mjalti qe se hapja dot .... perfundimi duhet te gjej komshinj te mire qe te me hyjne ne pune ne keto raste![]()
Citim:
Po citoj ato që tha sassari
mjaltin ndaje me te tjere
lol
Citim:
Po citoj ato që tha al74
lag kapakun me uje te nxehte...beju e zonja e vetes![]()
i "ashtufsha" shejtone...deshirore futja 
Citim:perfundimisht po ha 50 perqin mjate tani
isha per kompromis 50 me 50 ne rast se hapje kapakunlol
Citim:
Po citoj ato që tha sassari
perfundimisht po ha 50 perqin mjate tani
po shaj gjumin qe sme merr....
Citim:
Po citoj ato që tha al74
i "ashtufsha" shejtone...deshirore futja
![]()

Citim:nuk me kujtohet
pse e hape kapakun?
hahaha nuk hahet pa punuar cuno 
Jam n'Msn me dike qe e du fort
duhet te punoj shume
po pi 1 cigare
Tani po mendoj pse duhet te semuren engjejt
nje duhan po pi..oh sa u merzita..
Citim:Dhe un lule jam merzit pafund
nje duhan po pi..oh sa u merzita..
po pres oren 00;00 per te cuar 1 sms urimi ditelindje por te gjithe oret qe kam ne shpi i kam skandal me minuta me levizin
Citim:
po pres oren 00;00 per te cuar 1 sms urimi ditelindje por te gjithe oret qe kam ne shpi i kam skandal me minuta me levizin

Citim:
Dhe un lule jam merzit pafund
Citim:Ok yll
Achley e lem me kaq ketu pliz, kalo Pm nese mundesh tflasim anej, se ketu spo ndihem mire .
Po ha nje liber me dhembe 
| Gjithsej 80 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit » Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.