Forumi Horizont Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 »
Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- te qeshim se bashku... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3611)

Postuar nga Fajtori datë 20 Nëntor 2009 - 00:41:

Me kujtoi nje barcalete ajo lart.

Futet Linda ne banje dhe shikon mamin lakuriq. "Ca eshte ajo, pyet". "Kjo eshte macja e mamit", thote mami. Goca ul syte te shikoje te veten dhe i thote.

"O ma pse e ke aq te madhe macen ti?"
"Eh moj vajze, sa minja ka ngrene macja e mamit qe te behet kaq".

Postuar nga AngelDevil datë 20 Nëntor 2009 - 00:48:

Në Malësinë e Madhe, një burrë martohet dhe sipas zakonit, në rast se gruaja nuk i del e virgjër, ai ka të drejtë që ta vrasë me pushkë, me plumbin që nusja i sjell bashkë me pajën e vet.
Natën e parë të dasmës kur djali po ngjitej për te nusja në dhomën e çiftit, baba i jep pushkën dhe i bie shpatullave për ta qetësuar të birin. Babai nuk vë gjumë në sy nga ankthi por asgjë nuk ndodh. Natën e dytë, papritur, një krismë trondit gjithë shtëpinë. Babai ngjitet me vrap lart në katin e dytë ku ishte dhoma e çiftit dhe shikon të birin me pushkë në dorë, që sapo i kishte qëlluar nuses.
-Ç’bëre kështu mor’ bir, pse e qëllove nusen sot? – thotë baba i habitur.
Dhe dhëndri që përgjigjet:
-Po ja, e vrava, se sot ajo nuk ishte e virgjër...

Postuar nga Glaukus datë 20 Dhjetor 2009 - 03:00:

Leter prej nji djali nga Kosova...

Jam i pamartuar ... isha i fejuar por fejesa deshtoi .

Qe pse :
per vitin e ri vendosa ti dhuroj te fejuares nji pal doreza te dimrit dhe bashke me dhuraten edhe nji leter pershendetese .
Aty ne dyqan takova nji shoqe te kohes shkollore e cila bleu nji pal .... breke . Shitesja nga pakujdesi na i ngatarroi pakot , keshty shoqja jeme kish marr dorezat ndersa un breket !
Pa ditur gje futa ne pako edhe letren pershendetese ...

TASH MUNDENI ME E MARRE ME MEND TE FEJUAREN TIME ; KUR E KA HAP PAKON ME DHURATE ........ DHE LEXON LETREN PERSHENDETESE .

Qe dhe permbajtja e letres ...

" Me kete dhurate e dashur , dua te te disponoj dhe ta bej me dite se sa te dua . Heren e fundit kam verejtur se qka te mungon , pra tash i ke ketu ne pako .
Te deshiroj momente te kendshme ne to .
Desha ti blej te leshit , mirepo ishe djersit ndoshta , e kete e verejta edhe te disa kolege te punes tende .
Nuk e dita numrin e madhesise , keshtu qe me ndihmoi shitesja , e cila i provoi per mua .
Desha ti blej te lekures , mirepo ato nuk mundesh me i deshe shpejt , sidomos kur te takohesh me kolege te punes .
E di qe do perlyhen shpejt , sepse njerzit i kan duart e papasterta .
Po mos u ban merak , se edhe pak vjen pranvera e tani nuk po ke nevoje me i bajte .......

te puthi fort i dashuri Yt .

Postuar nga SmoKer datë 15 Janar 2010 - 08:05:

Talking

Nje shofer po ecte ne rrugen e nje fshati pa dashur shtyp nje pule.
Zbret nga makina e merr pulen dhe pyet se e kujt ishte. Njerzit i
tregojne se e kujt ishte pula. Shkon shoferi tek te zotet e pules dhe
gjen ne shtepi vetem nje plake. Dhe i thote:

- Me vjen keq per pulen qe e shtypa pa dashje dhe jam i gatshem ta zevendes...oj ate.

- Mire, - i thote plaka e gezuar, - po sa veze ne dite do te besh??

Postuar nga AngelDevil datë 19 Janar 2010 - 15:26:

Nje polic po i jepte makines ne autostrade kur shikon ne person qe kishte perplasur makinen ne rruge. Makina ishte palosur ne tera anet. Polici del nga makina dhe shikon shoferin e makines te perplasur duke i fryre makines te marmita.

Polici- Po ti o budalla ca ben

Shoferi- Me kan then qe kur perplas makinen, per ta rregulluar, duhet ti frysh te marmita dhe makina do fryet, dhe rregullohet.

Polici- Po ti qenke idiot fare more. Po fryet makina kur ke len xhamat hapur, ik qe aty se e bej vet.

Postuar nga AngelDevil datë 19 Janar 2010 - 15:27:

Nje cun i vogel pyet babin:
O ba o ba si kam lindur une?
I thot babi :
Ty te keqen babi te ka gjetur mami ne nje trendafil.
O ba o ba po ti si ke lindur?
Mua te keqen babi me ka gjetur gjyshja jote dmth nena ime ne nje borzilok.
Po mire po gjyshi si ka lindur?
gjyshin e ka gjetur e ema e tij ne nje karafil.

Dhe cuni i deshperuar ja kthen te jatit:
PO mire o ba asnje nga fisi jone nuk ben sex!?

Postuar nga Balerina datë 22 Janar 2010 - 07:26:

Nuk te dua me politik
si rusi me amerik
por te dua me dashuri
si kosova me shqiprin
ai djal i poshter qe vajzen e tradheton
emrin shqiptar nuk e meriton

hahaha sa kam qesh kur e kam lexuar!

Postuar nga Charlotte datë 20 Shkurt 2010 - 16:36:

2 Morrat
Takohen 2 morra pas shume kohesh. Njeri ishte i ne gjendje shume te mire kurse tjetri ishte gati duke ngordhur.
- Si je katandisur keshtu - e pyet i pari.
- Lere kam kaluar gjith vitin tek mustaqet e 1 motociklisti - thote i pari
- Ti qeke budalla une kam kaluar ngrohte tek qimet e nje pi** provoje vet e ke per te pare -thote i dyti.
Pas nje viti takohen prape dhe morri i pare ishte katandisur akoma me keq.
- Pse nuk veprove ashtu si te thash une.
- Une ashtu bera por te nesermen nuk e di si,me doli gjumi prape te mustaqet e motociklistit.

Postuar nga AngelDevil datë 22 Shkurt 2010 - 16:56:

Nje djale i ri shkon per te rrefyer mekatet!
dhe fillon rrefehet:
- At, kam bere mekat
- rrefehu biri im
- kam bere seks jashte martese, me te fejuaren time.
- po si ndodhi?
- Shkova tek shtepia e se fejuares, pasi beme muhabet, une vendosa te dal, por kur dola te dera filloi shiu. Pastaj u kthyem brenda, dhe aty e bera me te.
- mekat keni bere biri im, por meqenese ajo eshte e fejuara jote nuk eshte mekat i rende, thuaj nje \"Ave Maria\" dhe mekati te falet.
- Por at, nuk kam mbaruar, nje dite tjeter, isha vetem me motren e se fejuares, dhe kur po behesha gati te dilja nga shtepia filloi shiu, dhe ndoghi e njejta gje me te, pra e bera edhe me te.
- mos biri im, ky mekat eshte me i rende, po perendia te fal, se te dy te rinj edhe nuk mund te rezistonit. thuaj 2 \"Ave Maria\" dhe te falet.
- At, ka akoma, njehere u gjenda me mamane e se fejuares, dhe kur po dilja te dera filloi shiu, u ktheva brenda ne shtepi, dhe bera seks me vjehrren time te ardhshme, sa \"Ave Maria\" duhet te them per kete mekat, qe pa dyshim eshte shume i rende?
- asnje \"Ave Maria\" biri im, se i them une per ty, por ti vetem rri tani, se ka filluar shiu..

Postuar nga Fajtori datë 22 Shkurt 2010 - 17:19:

Tre murgesha vdesin ne aksident dhe i pret Shen Pjetri.

"Qe te hyni ne parajse duhet te tregoni mekatet, thote ai. Afrohu ti e para, i thote njeres"

"Une, fillon ajo, kam futur doren tek pantallonat e nje djali dikur. Dhe e masturbova."
"Mire, thote Shen Pjetri. Shko laj doren tek uji i bekuar dhe mekati do te falet. Afrohu ti tjetra, i drejtohet te dytes".

Befas e treta turret te uji i bekuar dhe e kthen ta pije.

"Ndalo, uleret Shen Pjetri. Cfare po ben?"
"Po dale o Shen Pjeter, para se te laje bythen ajo, te laj gojen une njehere."

Postuar nga lubi datë 22 Shkurt 2010 - 22:56:

e di shume e tepruar ne banalitet---

ne nej qytet tonin verior nje grua nga fshati shkon te vizitohet tek gjinekologu...

pret shume ne rradhe e merzitet ----me nefund futet ne dhome:

mjeku-cfare keni zonje?

gruaja:po ja doktor me dhemb shume p....

mjeku: jo,jo shume turp nuk duhet te shprehesh ashtu organi yt e dashur zonje quhet vagine..

nejse mjeku i ben viziten diagnostikon semundje dhe i jep mjekimin --dhe gruaja largohet......

pas vetem nje casti ajo e shtyn deren pa trokitur:::

Gruaja: ej od oktor me fal e si e quajte ti ate p....-in tim????!!!!!

Postuar nga Charlotte datë 23 Shkurt 2010 - 20:26:

Tek doktori.
Doktor e kam thyer doren ne 2 vende.
OK mos shko me ne ato vende.

Postuar nga Deb* datë 23 Shkurt 2010 - 21:25:

Ok do tregoj nje po eshte me pulle te kuqe. Se mos ma merrni per keq.
Nje cift ne krevat.
Gruaja do te beje dashuri po burri si qofte qe e kishte s'po kujtohej.
Dhe filloi kjo qe ta nxiste burrin.
Gruaja,'' I dashur, paskam ftohte''
Burri, '' Mbulohu grua, mbulohu''
Dhe afrohet burri dhe i hedh batanijen.
Gruaja u merzit, por vazhdon perseri.'' I dashur kam akoma ftohte''.
Burri,'' Te te bej nje caj shpirt te ngrohesh?''
Gruaja nuk duroi dot me dhe i tha'' O burre, e ke vene re qe poshte kam nje vr...
Burri,'' Mos moj! Prandaj qenke ftohur ti''.

Postuar nga SmoKer datë 23 Shkurt 2010 - 22:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Ok do tregoj nje po eshte me pulle te kuqe. Se mos ma merrni per keq.
Nje cift ne krevat.
Gruaja do te beje dashuri po burri si qofte qe e kishte s'po kujtohej.
Dhe filloi kjo qe ta nxiste burrin.
Gruaja,'' I dashur, paskam ftohte''
Burri, '' Mbulohu grua, mbulohu''
Dhe afrohet burri dhe i hedh batanijen.
Gruaja u merzit, por vazhdon perseri.'' I dashur kam akoma ftohte''.
Burri,'' Te te bej nje caj shpirt te ngrohesh?''
Gruaja nuk duroi dot me dhe i tha'' O burre, e ke vene re qe poshte kam nje vr...
Burri,'' Mos moj! Prandaj qenke ftohur ti''.

fjale turpi

Postuar nga AngelDevil datë 26 Shkurt 2010 - 23:31:

Ne oren e anatomise tema e dites ishte "Organet seksuale te femres dhe mashkullit" Profesori ngre ne mesim nje nga vajzat ne klase dhe e pyet per organet mashkullore. Kjo tani nuk kishte mesuar dhe nuk po pergjigjej. Shoku i vet ne banke te pare zberthen pantallonat dhe e nxjerr per ta ndihmuar shoqen. Profesori e shikon dhe bertet:
" Banka e pare fute kopjen brenda" lol

Postuar nga misterioz datë 27 Shkurt 2010 - 01:01:

Nje djale dhe nje plak shkonin gjithmone bashke per te zene peshk.Plaku zinte gjithmone peshk ndersa djali gjithmone dilte thate. Nje dite djalit s'ju durua dhe pyet plakun:
Ma meso dhe mua sekretin se si i ze peshqit?
Plaku i pergjigjet ,nuk eshte ndonje sekret jo por thjesht kur zgjohem ne mengjez shikoj pozicionin e mikut,nqs miku eshte majtas marr kallamat dhe vij e gjuaj peshk,nqs miku eshte djathas atehere e di se sdo me eci dhe dal e luaj domino me shoket,ja ky eshte sekreti im thote plaku duke qeshur.
Aha thote djali spaskam gje ne vije une se mua miku ne mengjez nuk me rri as majtas as djathtas por rri drejt i ngrefur.
Ah mor budall ,ja kthen plaku,po te me rrinte mua miku drejt do shkoja per per p*dh dhe jo per peshk.

Postuar nga SmoKer datë 02 Mars 2010 - 22:49:

Nje fshatar vendosi te ndaj gruan dhe vene ne gjygj.

-Gjygjtari- Zoti kerkon te ndahesh nga gruaja se ajo ka patur mardhenie seksuale me nje person tjeter ?

-Fshatari- Jo vetem qe ka pas mardhenie seeeekssuale me ate person , po me duket se dhe jane q***

Postuar nga Fajtori datë 01 Maj 2010 - 01:07:

Sa bi dilli nrehet hona
Kalojn ditet nji ka nji
Ka ka nryshu kjo tirona
Xhadet po mushen me delenxhi...

Postuar nga AngelDevil datë 01 Maj 2010 - 01:13:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Sa bi dilli nrehet hona
Kalojn ditet nji ka nji
Ka ka nryshu kjo tirona
Xhadet po mushen me delenxhi...

krijim i yti?

Postuar nga al74 datë 01 Maj 2010 - 01:24:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

krijim i yti?

nuk o pi Maqellare ai ri

Postuar nga AngelDevil datë 01 Maj 2010 - 01:29:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

nuk o pi Maqellare ai ri

jo mer jahu o jabanxhi

Postuar nga al74 datë 01 Maj 2010 - 01:46:

Citim:

jo mer jahu o jabanxhi

m'qafsh mu prej ka o ?

Postuar nga Fajtori datë 01 Maj 2010 - 01:47:

Citim:

krijim i yti?

Jooo. Me krijimet popullore s'jam aq spontan

Postuar nga AngelDevil datë 01 Maj 2010 - 01:48:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

m'qafsh mu prej ka o ?

vraje cik kaptinen mer

Postuar nga AngelDevil datë 01 Maj 2010 - 01:48:

Citim:

thashe se shperthim alla Cela

Postuar nga al74 datë 01 Maj 2010 - 02:02:

Citim:

vraje cik kaptinen mer

ohu...sa t'vras kaptinen o bo krieqitettas tjetri

Postuar nga BIONDIA datë 01 Maj 2010 - 02:04:

Citim:

do material se e kam gati Sinanin ...

Postuar nga Piktor datë 05 Maj 2010 - 23:01:

Nje majmun po tymoste maje nje peme nje cigare marihuane. Filloi te vinte ne qejf ndaj kercente dege me dege e kendonte. Nje hardhuce e habitur nga sjelljet e majmunit e pyet se pse kendonte dhe ishte aq shume ne humor. Majmuni i tregon cigaren dhe i thote nga kjo, do ta provosh dhe ti, dhe vazhdonte te kendonte e te hidhej dege me dege me njeren dore cigaren me tjetren kacavirrej. Dakort i thote hardhuca ja ta provoj dhe une. E thithi nja dy here hardhuca cdhe u turbullua e desh ra nga pema. Degjo i thote me dha nje etje te madhe di gje ku ka uje ketu afer? Ja atje tutje eshte nje pellg plot me uje. Zbriti hardhuca dhe kur arriti tek pellgu te pinte uje aty ishte nje krokodil qe pyet hardhucen perse ishte kaq i gezuar majmuni ne majte te pemes. hardhuca i tregon per cigaren. Krokodili behet kurioz dhe fillon te hype ne peme. Kur majmuni e pau ne maje te pemes duke kujtuar se ishte hardhuca thote, bo booooo fiu fiuuuuuuuuu sa uje qe ke pire. Paske thare tere pellgun.

Postuar nga Fajtori datë 29 Maj 2010 - 19:57:

Kujdesi ndaj klientit...

Postuar nga misterioz datë 10 Qershor 2010 - 11:00:

- Nje çift hyn ne shtepine e re.
Burri i thote gruas:
- o gru hajde ta inagurojme tani
- hë ste prite ë deri me darke ,mire mire por neser do ju veme perde dritareve se na shohin komshinjte
Dhe burri ja :
- mos u bej merak se sa te shohin komshinjte ty jane ata qe do vendosin perde.

Nji plake jetonte ne kasollen e saj se bashku me maçokun.Nje dite ne çarkun e minjve plaka shef se kishte rene nje bretkoce.E merr bretkocen dhe e leshon ne kanal,aty bretkoca u shendrrua ne zane dhe i thote:
- me shpetove jeten prandaj thuaj 3 deshira dhe do ti plotesoje.
- po mire thote plaka,
1 kasollen time beje keshtjelle
2 me bej princeshe te bukur 20 vjeçare
3 princin e endrrave te mija do te besh maçokun tim
Bretkoca i ploteson deshirat dhe iken.
Nderkohe nga mbrapa degjon nje ze,ishte maçoku i shendrruar ne princ:
- tani do pendohesh qe me ke tredhur...

Ps. lejohet ta tregosh vete dhe te qeshesh po vetë.

Postuar nga AngelDevil datë 10 Qershor 2010 - 22:03:

Citim:
Po citoj ato që tha misterioz
- Nje çift hyn ne shtepine e re.
Burri i thote gruas:
- o gru hajde ta inagurojme tani
- hë ste prite ë deri me darke ,mire mire por neser do ju veme perde dritareve se na shohin komshinjte
Dhe burri ja :
- mos u bej merak se sa te shohin komshinjte ty jane ata qe do vendosin perde.

Nji plake jetonte ne kasollen e saj se bashku me maçokun.Nje dite ne çarkun e minjve plaka shef se kishte rene nje bretkoce.E merr bretkocen dhe e leshon ne kanal,aty bretkoca u shendrrua ne zane dhe i thote:
- me shpetove jeten prandaj thuaj 3 deshira dhe do ti plotesoje.
- po mire thote plaka,
1 kasollen time beje keshtjelle
2 me bej princeshe te bukur 20 vjeçare
3 princin e endrrave te mija do te besh maçokun tim
Bretkoca i ploteson deshirat dhe iken.
Nderkohe nga mbrapa degjon nje ze,ishte maçoku i shendrruar ne princ:
- tani do pendohesh qe me ke tredhur...

Ps. lejohet ta tregosh vete dhe te qeshesh po vetë.

hahahaaa e forte por slejohet me qesh kaq shume vete

Postuar nga misterioz datë 15 Qershor 2010 - 10:59:

Rendesi ka qe qesh por a je vetem a me shoke ska rendesi, ka nje ndryshim te vogel se kur qesh shpesh vete mbase hyn tek budallenjte.

Ja dhe nje te shpejte.
Merushja me Merjemen kishin dale ne pazar.Kur afrohen prane nji tezge me patate Merushja thote:
-Qyqa moj Merjeme kur shof keto patatet me kujtohen koqet e Bajromit tim.
-Uaa ja pret Merjemja pse mi kaq te m'dhoja i ka koqet Bajromi yt.
-Jo kaq te m'dhoja mi ,ja kthen kjo, por kaq te pista.

ps.spo qesh kesaj radhe.

Postuar nga lorenis08 datë 23 Gusht 2010 - 00:04:

gjinekologu

Ishte nje grua 50 vjece dhe kishte floket bore te bardha vajti per vizite te doktori ,doktori i thote xhvishu dhe sa u pregatite vuri dorashkat i thote pacientes.
te bej nje pyetje?
po pergtjigjet ajo.
si ka mudesi larte floket bore te bardha poshte te zeza?
po doktor por nga koka larte kam qene tere jeten e stresuar e menduar ndersa poshte me ka sjelle vetem kenaqesi.

Postuar nga Antip@tre@ datë 06 Shtator 2010 - 01:30:

Barsaleta me Bjonde

Nje burr dhe nje bjonde jane duke u mbytur ne det dhe bjondja bertet NDIHME NDIHME .....por nuk i degjon asnjeri, e keshtu ky burri i thoterovojme te therrasim bashke se keshtu mund te na degjojne.
dhe bjondja therretASHKE BASHKE.

Nje brune dhe nje bjonde duke udhetuar ne autostrade. Brunes ne timon i ndalet makina.
Pse ndalove ? - pyet bjondja
- Nuk ka me nafte.
- Sa te zgjuara ju brunet, te isha une ne timon do kisha vazhduar te ecja

Ishin 2 shoqe njera brune tjetra bjonde.

Brunja shikon te dashurin qe po blete lule ne nje dyqan ,uaaaaa thot po blen lule ky.Pse pergjigjet bjondja ke frik se po i blen per ndonje tjeter? Jo mi per mua pore kur me blen lule i mbaj k........t lart .Pse i thot bjondja nuk keni vazo ne shtepi ti vesh lulet.

Shkon
nje bjonde per te blere nje TV, dhe e pyet Shitesin:

-Sa kushton ky TV? Shitsi i kthen pergjigje edhe i thote:
- Nuk ua shesim

kete TV Bjondeve. Atehere bjondja shkon ne shtepi dhe I
lyen floket e kuqe

dhe perseri kthehet tek ky dyqani, dhe prap e pyt
shitesin: -Sa kushton ky TV?

Shitesi perseri ja kthen pergjigjen: - Nuk ua shesim
Bjondeve

Bjondja habitet dhe e pyt Shitesin: - Nga e dije ti qe jam
Bjonde?

Shitesi I pergjigjet dija sepse kjo nuk eshte TV, por
eshte Microwele per te ngoh ushqimin!!

Postuar nga Antip@tre@ datë 06 Shtator 2010 - 01:36:

Ishte nje here nje gomist beqar,sepse tere jeten e vete ia kishte kushtuar gomes etj.. Gomisti vendosi qe te martohet..............
...ishin castet e fundit te dasmes se marteses. Te gjithe dasmoret iken. Gomisti i lodhur shume nga dasma i thote gruas qe te shkojne dhe te flene ne dhomat e hotelit qe ishin siper restorantit. Dhe shkojne flejne. Gjate nates vjehri dhe vjerra behen kurioz se cfare po bejne ato ne dhome si nata e pare qe ishte dhe vendosin qe ta shofin nga brima celsit. Kur c'te shofin!?!?
Gomisti kishte marre gruan,e kishte futur ne nje govate me uje si nje komardare dhe po e kontrollonte mos ishte e cpume...

---------------------------------------------------------------------------------------------
Nje zoteri hyn ne shtepi e gjen te shoqen ne krevat me nje barbon rrugesh e i thote:
- E dashur cfare po ben?
E shoqja i pergjigjet:
- Me kerkoi ti jepja ndonje gje qe ti nuk e perdor prej kohesh!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Nje here nje person u martua me nje kurve qe u hoq si e virgjer. Naten e pare ai mori ta pallonte, e shoqja mori nje kuti duhani te vjeter dhe e mbajti ne dore. Kur personi mori ta c'virgjeronte gruaja kersiti me kuti:
- Oh virgjeria!!!Burri ia Ktheu:
- Oh.. bo*** e mia se mi ka zene kutia!

Postuar nga lezhjani-82 datë 15 Shtator 2010 - 01:11:

............

Postuar nga Flamurtaria datë 01 Nëntor 2010 - 17:57:

Nje vajze e vogel po luante ne nje lulishte. Atje ishte nje djale i rritur, e shikon vajzen dhe e pyet; Sa vjec je ti ? ajo i thote- pese- Djali i thote-po nje vit me pare sa ishe?- Ajo i thote-kater- Djali vazhdoi- po pese dhe kater bejne nente, keshtu qe ti je nente vjec.
Me pas vajza e pyet djalin-Sa kembe ke ti?-djali i thote-ca pyetje eshte kjo, dy kembe.- vajza vazhdoi prape-Po nje vit me pare sa kishe?- djali i thote-sigurisht dy kembe.-vajza me pas ja kthen- po dy dhe dy bejne kater kehstu ju keni kater kembe.

Postuar nga AngelDevil datë 08 Janar 2011 - 18:14:

Shkon ujku tek kecat dhe i bie deres:
-Kush eshte
-Jam mamadhia..
-Si eshte passwordi???
-1 2 3 4 5..-Jooo dhe keta nuk ja hapin deren....Fshihet ujku tek nje shkurre ,vjen mamadhia dhe degjon passwordin qe e kishte ''Ja u hengsha zemren''.....Te nesermen perseri ujku i bie deres..
-Kush eshte??
-Jam mamadhia..
-Passwordi???
-Ja u hongsha zemren...

Kecat -Na hongsh m**in,se e ndrruam mbreme

Postuar nga lule datë 08 Janar 2011 - 19:12:

ahahhahahahhahahahahhahaa Angel

Vajza dhe djali ..

..Vajza i thote te dashurit:
Me puth vec 1 here e une do te jem e jotja pergjithmone!
Djali:
Rrofsh per paralajmerimin!?

Postuar nga AngelDevil datë 17 Janar 2011 - 03:42:

Dy pleq kishin toke para dhe pas shtepise. Pjesen pas vendosen ta shisnin. Moren nje tablo dhe ne te shkruajten SHITET.
Ata e harruan ne karrige dhe pa dashje plakes ju ngjit tabela nga pas.Nje djale qe kalon atje i thote- Vetem pjesen mbrapa shisni?
dhe plaka i pergjigjet... Po, se ket para ma punon plaku.

Postuar nga Deb* datë 18 Janar 2011 - 19:38:

.....

Postuar nga SmoKer datë 18 Janar 2011 - 23:21:

Postuar nga Iyua datë 19 Janar 2011 - 00:25:

Qyqa
I wonder if its true
Behen kshu gjerash ne shqipri apo esht thjesht per shaka?

Postuar nga SmoKer datë 19 Janar 2011 - 00:57:

ka dhe keshtu ...

Postuar nga Iyua datë 19 Janar 2011 - 01:09:

Ka ka, ka dhe me keq.

Postuar nga lule datë 05 Shkurt 2011 - 13:58:

Nje burre kur po jepte shpirt kerkon gruan dhe i thote.
- Grua, me fal, te kam genjyer. Gjithe ato net qe te thoja se jam ne pune deri vone isha me femra te tjera. Dhe jo me nje po me dhjetra. Me fal por te kam tradhetuar.
Gruaja e qete i thote:
- E dija, prandaj ta dhashe helmin.

Postuar nga SmoKer datë 05 Shkurt 2011 - 14:49:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Nje burre kur po jepte shpirt kerkon gruan dhe i thote.
- Grua, me fal, te kam genjyer. Gjithe ato net qe te thoja se jam ne pune deri vone isha me femra te tjera. Dhe jo me nje po me dhjetra. Me fal por te kam tradhetuar.
Gruaja e qete i thote:
- E dija, prandaj ta dhashe helmin.

cfare nuk pret nga femrat ...

Postuar nga lule datë 05 Shkurt 2011 - 14:57:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer

cfare nuk pret nga femrat ...

Po cti besh, kur u ndan keto na ran..

Postuar nga SmoKer datë 14 Shkurt 2011 - 09:32:

Sapo me erdhi kjo ne email , thuhet qe eshte e vertete
....

Ky po qe do behet i famshem !

Postuar nga SmoKer datë 14 Shkurt 2011 - 09:35:

Ja dhe Cover letter !

Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 »
Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.