| Forumi Horizont | Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] Trego 1128 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- flash (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4777)
Jo per komunitetin gay iher. Kte e dine shqiptaret, tjerat kismet. :p
flash
.....ai moment kur prinderit behen qytetare amerikane dhe ndjen nje pershtjellim te ngaterruar emocionesh dhe lotesh....
Re: flash
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
.....ai moment kur prinderit behen qytetare amerikane dhe ndjen nje pershtjellim te ngaterruar emocionesh dhe lotesh....
Faleminderit Ceci
dhe per fotot andej nga fejsbuku.
Personalisht ceremonia me shtoi me thelle idene qe kam patur prej kohesh qe ketu ne USA ti respektojne shume te drejtat e njeriut prandaj dhe shume njerez synojne te behen qytetare amerikane.
Eshte edhe prej kesaj arsyeje qe mua akoma nuk ma mban te kthehem ne Shqiperi lol ( po e them troc dmth
)
:*
Kete fundjave
Run or Dye race. Gara me ngjyra per te ndihmuar jetimet ne Ameriken Latine.
Mezi pres !
I DO see fire, burning like tongues of impossible dreams these days
Shoh zjarr qe djeg ne gjuhe endrrash te paarrira.
I see fire, inside the mountain!
U martove ti moj se ngele forumeve le nam 
Martuar? Kjo me siper? Une e di se kjo goca me siper ka nja dy-tre vjet qe ka nisur nje liber fetar duke lexuar, dhe premtoi se do jepte mendimin e vet pasi ta lexonte. Mirpo duket se nuk e ka mbaruar akoma se lexuari!
Gjithcka ne kohen e vet djema
Citim:bibla ka nja 25-30 libra memos gabohem. Flasim vetem per testamentin e ri.
Po citoj ato që tha robert
Martuar? Kjo me siper? Une e di se kjo goca me siper ka nja dy-tre vjet qe ka nisur nje liber fetar duke lexuar, dhe premtoi se do jepte mendimin e vet pasi ta lexonte. Mirpo duket se nuk e ka mbaruar akoma se lexuari!
Kurt. RobertI e ka per Kuranin.
Citim:
Kurt. RobertI e ka per Kuranin.
ndersa une kam qene shume e zene me para dasmen , dasmen time dhe pas dasmen dhe levizjen dhe jetesen ne nje shtet tjeter
ndaj cdo gje ka kohen e vet.
Citim:shume pune. Congrats though, Lorie.
ndersa une kam qene shume e zene me para dasmen , dasmen time dhe pas dasmen dhe levizjen dhe jetesen ne nje shtet tjeterndaj cdo gje ka kohen e vet.
... Cdo gje ka kohen e vet ne dimrin perendimor!...
Citim:
Po citoj ato që tha kurt
Kuranin fillova at lexoj she une por kam qene shume in nxene me kumar at them the drejten.

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kjo fjalia duhet te futet ne histori![]()

Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Ing. m'bahet qejfi qe vazhdon me rrymen !

Citim:
what's so funny?![]()
S' me ks zene syri pasazhe per apo kundra kumarit. A nuk eshte kumari si te luash poker? Nuk shoh ndonje gje te keqe ketu por ku I dihet kuranit. Eshte njecik kontradiktor si liber. Ne nje pasazh lexon qe " nuk ka detyrim ne fe" ( there is no compulsion in religion, Sur at - Al Baqarah 2:256) domethene qe zgjedhja eshte e lire te besosh kudo, kedo. Nga ana tjeter ka pasazhe ku percjell shume dhune ku konkretisht jepet inkurajimi qe at a qe nuk besojne tek Muhammed duhen vrare.
[QUOTE]Po citoj ato që tha lorie
Shpresoj qe femijeria ime te mos shteroj kurre, kam frike prej vdekjes perbrenda.... [/QUOTE
Dhe frika po realizohet. Ndoshta JO sepse femrat mbajne identitetin e tyre te paevitueshem prej marredhenieve qe kane krijuar: moter, bije, shoqe, kolege pune dhe se fundi, bashkeshorte. Madje, roli i fundit me ka bere te ndihem me shume vetvetja, shume me femerore se me pare dhe shume me pak mentalitet tomboy-ish.
Ndoshta sepse kam pranuar te kaloj jeten me dike qe pelqen gjerat me te thjeshta ne jete, me te embla; me dike qe i kushton shume vemendje detajeve te mia dhe qe perkushtohet kaq sinqerisht per lumturine time. Kjo e fundit me ben te mallengjehem papritur. Une ndihem si sirene, si shtojzavalle, si zane...
Frika e mesiperme po del me ne pah sepse endrrat e reja qe kam thurur kerkojne nje maturim te nje shkalle tjeter...te guxosh te enderrosh me shume se aftesite e tua dhe te sfidosh situaten per te arritur gjera qe s'i kam kapur me pare sjellin per mua nje frike me te madhe se me pare. Por ketu qendron celesi i te qenit femije ne zemer apo jo? Te guxosh te arrish endrrat, dhe jo te mbyllesh prej frikerave se qendron mundesia e deshtimit apo reputacionit etj..
This will never end, will it? This passionate quest for reaching the fullness of life.
pergezime lorie ! duket dicka e rralle kesokohe.
Citim:
Po citoj ato që tha al74
pergezime lorie ! duket dicka e rralle kesokohe.

Sot ndihem keshtu.
Nje qetesi e kendshme jo vetem perreth meje por me shume akoma perbrenda. Nje vetedije qe nuk ia di dot fillin apo fundin por qe nje ze perbrenda te ben te nidhem e permbushur.
P.S. Foto e marre ne Karolinen e Veriut ( Blue Ridge Mountain Range)
Citim:
Sot ndihem keshtu.
Nje qetesi e kendshme jo vetem perreth meje por me shume akoma perbrenda. Nje vetedije qe nuk ia di dot fillin apo fundin por qe nje ze perbrenda te ben te nidhem e permbushur.
P.S. Foto e marre ne Karolinen e Veriut ( Blue Ridge Mountain Range)
| Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] Trego 1128 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.