Forumi Horizont Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 222 223 224 225 226 227 228 229 230 [231] 232 233 234 235 236 237 238 239 240 » ... E fundit »
Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pijetore Shamata (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13619)

Postuar nga Piktor datë 17 Nëntor 2007 - 00:26:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Eshte ne pellazgisht kjo? .Jo se une fundin e shkurter s'kam ndermend ta mbaj

e sheh kotke, ja si me ecen biznesi mua ja kamarieren e gjeta. ka ca naze si fillim po shkurtohen me kalimin e kohes.:p

Postuar nga kotka datë 17 Nëntor 2007 - 00:27:

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Rendesi ka qe te na eci bisnesi; pastaj, kamariere e mire me duket edhe Bri Ti ke naj propozim:p

une propozoj misterin per guzhinjer i gatuan mire gjellet ai

moj brise ne Amerike nuk te kerkon njeri me minifund te punosh kamariere, vetem me pantallona dhe bluze te zeze je motra si edhe perparese perpara.  nuk eshte europe ketu, kamarieret punojne ketu nuk tundin bythet, ju bie bretku qe te paguajne kolegjet dhe une them ti futem ndonje masteri tani ne pleqeri

Postuar nga briseide datë 17 Nëntor 2007 - 00:30:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

moj brise ne Amerike nuk te kerkon njeri me minifund te punosh kamariere, vetem me pantallona dhe bluze te zeze je motra si edhe perparese perpara.  nuk eshte europe ketu, kamarieret punojne ketu nuk tundin bythet, ju bie bretku qe te paguajne kolegjet dhe une them ti futem ndonje masteri tani ne pleqeri

hahaha Punetorin,kam degjuar qe te ka kaluar receta ...

Nuk e ke keq,njoh qe e kane bere realisht kete te fundit po ti ke shume kohe akoma per tu menduar.

Postuar nga Piktor datë 17 Nëntor 2007 - 00:30:

Citim:

Bri mos degjo Kotken se mete pa bakshish se ketu ste le kush mance.

Postuar nga briseide datë 17 Nëntor 2007 - 00:35:

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Bri mos degjo Kotken se mete pa bakshish se ketu ste le kush mance.

Ti thua bakshish....S'jam e sigurte te lene edhe rroge ketu ,se pronarin ende s'e kam pare..

Kalofshi mire kalamaja,se me erdhi caji me ne fund

Postuar nga Mister_DXP datë 17 Nëntor 2007 - 05:33:

Citim:

Une vetem veze te ferguara di te bej, po i bej kaq te mire sa te lepish gishtat.

Me piper te kuq dhe me rigon

Postuar nga Mister_DXP datë 18 Nëntor 2007 - 01:44:

Nje kafe po pi vetem

Postuar nga briseide datë 18 Nëntor 2007 - 01:46:

Mirembrema Mister.Per te mira hahaha
Une po marr nje caj perseri,shume te nxehte thnx

Postuar nga Piktor datë 18 Nëntor 2007 - 01:47:

kshu asht kur plakesh, po ha se do mesohesh.

Citim:
Po citoj ato që tha Mister_DXP
Nje kafe po pi vetem
Nje çaj te nxehte per Bri.:p

Postuar nga Mister_DXP datë 18 Nëntor 2007 - 02:01:

Mireseardhet

Si e kaluat diten mire?

Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 222 223 224 225 226 227 228 229 230 [231] 232 233 234 235 236 237 238 239 240 » ... E fundit »
Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.