Forumi Horizont Gjithsej 396 faqe: « E parë ... « 227 228 229 230 231 232 233 234 235 [236] 237 238 239 240 241 242 243 244 245 » ... E fundit »
Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18214)

Postuar nga amor alucius datë 22 Prill 2011 - 21:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Sa luhajtje ne mendime kane ca! Kalojne nga ekstremi ne ekstrem.
Tani po pi nje kafe.

Dashnia e thelle i ka keto luhatje; te ben te urresh deri ne kocke subjektin e pastaj t'i thuresh levdata te pafundme. Duhen marre me sportivitet.

Postuar nga Deb* datë 22 Prill 2011 - 21:19:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Dashnia e thelle i ka keto luhatje; te ben te urresh deri ne kocke subjektin e pastaj t'i thuresh levdata te pafundme. Duhen marre me sportivitet.

Me pelqen, me pelqen kjo lloj dashurie. Sa keq qe s'me do njeri kaq shume! Ca fati!

Postuar nga BIONDIA datë 22 Prill 2011 - 21:23:

kam fut komet ne uje me kripe se vdiqa...nje perqafim per ju femrat lart

Postuar nga amor alucius datë 22 Prill 2011 - 21:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Me pelqen, me pelqen kjo lloj dashurie. Sa keq qe s'me do njeri kaq shume! Ca fati!

Po deshe ti i cike "fat" e ndaj une pa problem. S'jam xheloze.

Nje super-perqafim poshtersisht te poshtem per kete bionden me poshte.

Postuar nga Vizioner datë 22 Prill 2011 - 23:34:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Miremengjesi dhe ty, Vizio!

Mirembrema Amore

...

Postuar nga kurt datë 23 Prill 2011 - 03:21:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Tani po pi nje kafe.

si ke qene ti debra? je zhdukur dhe ti

Postuar nga Deb* datë 23 Prill 2011 - 20:41:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
si ke qene ti debra? je zhdukur dhe ti

S'jam zhduk une, ketu jam. Une top, po ti?

Bionde te perqafoj dhe une.
Ndjehem e cliruar. Sapo dorezova detyren perfundimtare te nje kursi.
Do dal per qejf tani.

Postuar nga RAIMONDI datë 24 Prill 2011 - 01:57:

WOW !! --Ca goli te bukur beri Catania kunder Juves !!--hahahahahahahaahahahahaha--- Bjonde mos merzit hahahahaahaah

Postuar nga BIONDIA datë 24 Prill 2011 - 02:06:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
WOW !! --Ca goli te bukur beri Catania kunder Juves !!--hahahahahahahaahahahahaha--- Bjonde mos merzit hahahahaahaah

Rajmond te lutem mos me bej me shajt dhe ne forum he te keqen se ketu ne shtepi mjere motrat e lojtareve....po ma tranjer koti qe kemi ne se ke iden po si idiot qe eshte shkon e me heq Del Pieron e me fut ate katurin kok pezho Pepe qe vetem dem beri skuadres mos te fla sper ate kok lakren foragjere Krasic qe sot nuk ishte gjekund...ec mo ....
tani per tani ;po shaj

Postuar nga RAIMONDI datë 24 Prill 2011 - 02:16:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Rajmond te lutem mos me bej me shajt dhe ne forum he te keqen se ketu ne shtepi mjere motrat e lojtareve....po ma tranjer koti qe kemi ne se ke iden po si idiot qe eshte shkon e me heq Del Pieron e me fut ate katurin kok pezho Pepe qe vetem dem beri skuadres mos te fla sper ate kok lakren foragjere Krasic qe sot nuk ishte gjekund...ec mo ....
tani per tani ;po shaj

hahahahahaahahahahahahahah-------------Po goli ne faull eshte rastesi o bjonde--Ishte shanci i keq i Juventusit

hahahahahahaha --Po e di se kam qesh ? --se thash me vete : --Bobo gol ne minuten e fundit --Bjondja do jet cmend nga inati --looool

Po beri gol te bukur qeni ------megjithse ishte edhe njecike faji i Portierit --sepse ne faull nga aq afer portieri duhet te kete mendjen nga ..barrikada ,sepse andej i gjuajne topat ne faull te gjithe ....

Gjithsej 396 faqe: « E parë ... « 227 228 229 230 231 232 233 234 235 [236] 237 238 239 240 241 242 243 244 245 » ... E fundit »
Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.