| Forumi Horizont | Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 1631 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- "BAR TIRONA" per te gjithe... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12977)
Citim:..
Po citoj ato që tha shkodra_E_bukur
ppapapap qa mu desht edhe mu me shkrujt spo me lan rahat katilesha me sexy jan vu ne gar cila me kap ma par lol
:p........tesh mlen rehat se jam me nje alamet kingut ktu e sonte nuk kam sy per tjera kend.............glaukus ....N'fejes t'beqarve 

...!!!
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
..
............
shih shih sa shume i bake vedit me sy mar ti......... a i ke thane gja sexit qe ke tesh nje shekull qe mvehesh mrapa ....por nuk ta vari m.....uhabetin hic......:p........tesh mlen rehat se jam me nje alamet kingut ktu e sonte nuk kam sy per tjera kend.............glaukus ....N'fejes t'beqarve
...!!!
..........
alooooooooooooooooo.......!!!!!
mos me thuj ...........alooooooooooo...........po te pres se nuk kam shume kohe........!!!

prit prit se ke koh boll se kur pret njeriu do fitojn dikur lol
ku deshe me shku nji her pa me pyt sa shpejt maj ke fillu me marr vedin ne dor lol
Citim:
Po citoj ato që tha shkodra_E_bukur
prit prit se ke koh boll se kur pret njeriu do fitojn dikur lol
ku deshe me shku nji her pa me pyt sa shpejt maj ke fillu me marr vedin ne dor lol
:p
Citim:
..............
hahahhaaaaaaaaaaa ca ishte ky????? humor vipash aaaaaaaaaaa ????????
pah si asht ba dyrnjaja....fusin hund aty ku si takon...........sexi ca i ke hedh n'gote ktij vipit maj..........ma merr i here ne vedi e mi jep da leksione............:p
sexi kam nje propozim .............tesh e mrapa para se me pranu klientat ne lokalin tone duhet me i ba nje test inteligjencet naqe.........:p.......se na lehtson pune ..........
:p he si te duket si ide?....:p
Citim:
..........
alooooooooooooooooo.......!!!!!
mos me thuj ...........alooooooooooo...........po te pres se nuk kam shume kohe........!!!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
erdha ...............
Sexo ............. na sill edhe nje xhiro ketu tek une dhe Kati ...................
................ dhe .......... po erdhi Bucimakja me vone ........... qerase nga ana ime .........
gezuar Kati ............

:p.........dj.....nje kenge te bukur plzzzzzzzzzzzzz.............

Citim:
sexi kam nje propozim .............tesh e mrapa para se me pranu klientat ne lokalin tone duhet me i ba nje test inteligjencet naqe.........:p.......se na lehtson pune ..........:p he si te duket si ide?....:p
| Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 1631 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.