Forumi Horizont Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »
Trego 388 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- A i besoni dashurise permes Internetit ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1373)

Postuar nga deledashngaamerica datë 07 Gusht 2006 - 19:01:

Talking

[QUOTE]Po citoj ato që tha darma
[B]dele.........aman po e ke burre/grua dhe nuk i njeh jo me nga interneti....por nese te dyja palet jane te sinqerte dhe po shikojne per me shume se dy minuta me tall menderen eshte e mundur mendoj une

ne qofte se eshte per arsyen qe ti jep me lart te jap te drejte ......skam choice aty...

Postuar nga cat deluxe datë 31 Gusht 2006 - 18:18:

pooooooo

Patjeter qe i besoj. Perderisa akoma po e jetoj kete lidhje, edhe pse pak larg nga njeri tjetri. Mgjth nuk mund te pretendosh qe cdo njohje ne chat, forum apo diku tjeter eshte e predispozuar per nje lidhje ne te ardhmen. Mund ta them sinqerishte qe kam qene me shume fat. E kam njohur ne chat tek fajtori krejt rastesisht. Madje eshte edhe antar ketu U takuam dhe u pelqyem shume. Kemi kaluar disa dite te mrekullueshme, derisa e kuptuam qe ishim bere njeri per tjetrin. Ai eshte gjithcka qe une deshiroj. Ka disa mangesira po sic i thone fjales se urte:"Nuk calon gomari nga veshet". Pardje bem nje vit nga takimi yne i pare. Dhe ta mendosh qe eshte e para here qe une jam lidhur me dike. Nuk do ta kisha menduar kurre qe do ndodhte me ane te internetit. Bekur qofte kush e ka shpikur

Ju pershendes te gjitheve

Postuar nga Amstel datë 01 Shtator 2006 - 18:40:

gezohem per ty cat deluxe dhe te uroj te perfundoni bashke...por ti u njohe me pare pastaj u lidhe me te, nuk eshte se e dashurove nga interneti..mgjt urimet e mija,

Postuar nga cat deluxe datë 01 Shtator 2006 - 18:42:

Per kete nuk jam shume e sigurte. Mbase e kam dashuruar dhe nga interneti por dashuria ishte ne fazat e para te saj. Me pas u be ndjenje me e forte.
Te pershendes

Postuar nga Zhylien Sorel datë 03 Shtator 2006 - 17:32:

Besoj ne njohje,ne shoqeri.......Me pas nuk i dihet.......

Postuar nga Balerina datë 03 Shtator 2006 - 20:32:

Nuk i besoj.

Postuar nga Amstel datë 03 Shtator 2006 - 22:03:

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Nuk i besoj.

bam nga larg kjo cupka ketu aahhahaha
nuk i besoj cope...

edhe pak dhe do te kemi pytj edhe per telefonin i besojme apo jo..hajte hajte popull.

Postuar nga Niqua datë 03 Shtator 2006 - 22:10:

edhe ka mundesi te bish ne dashuri me ndonjerin nga interneti por pa u taku e njohur personalisht them eshte thjesht simpati e jo dashuri..

Postuar nga Balerina datë 03 Shtator 2006 - 23:04:

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI

bam nga larg kjo cupka ketu aahhahaha
nuk i besoj cope...

edhe pak dhe do te kemi pytj edhe per telefonin i besojme apo jo..hajte hajte popull.

Hahaha, Niko, cfare bami more.
Eshte thjeshte ceshtje besimi...une jam shume tip skeptik, nuk i besoj.
Por ama shoqerise, miqesise virtuale po.

Postuar nga Amstel datë 03 Shtator 2006 - 23:09:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
edhe ka mundesi te bish ne dashuri me ndonjerin nga interneti por pa u taku e njohur personalisht them eshte thjesht simpati e jo dashuri..

e por kur me njohe mu me vrap erdhe ne gr maj dhe me the kam ra ne dashni me ty....por une sta vara se isha budall se pata pa qe ishe kinge.

Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »
Trego 388 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.