Forumi Horizont Gjithsej 308 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »
Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)

Postuar nga akrepi2008 datë 15 Janar 2009 - 23:23:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Edhe ti i ve vulen. Shume i squt je per zotin. Pa thene njady llafe te medha nuk te rrihet. Apo nuk ke nje te kuptuar qe aman aman.

Po turllin pse e do? Apo me k***t e tjetrit.

Sepse une dhe turrlli kemi k***e...ndersa ti ke vetem antiretrovirale dhe vdes per pak k***e

Postuar nga cupka datë 15 Janar 2009 - 23:40:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Sa per scholarships? Kam nje regret ketu dhe nuk me ndenjka goja pa e thene. ka nje te vertete kjo pune: Sa me e dobet shkolla,aq me i lehte scholarship-i. :thasheth

Ti mos fol per scholarships se ti akoma nuk di te shkruash shqip, leme te dish me teper se une per sistemin shkollor te Amerikes.
E keto informata kush ti dha njehere? Miqte e tu humbameno? Epo mire, ashtu e leme sic thua ti dhe ata sepse une me budalla/cke si ty nuk komunikoj dot. Duhet te te hap udhen e nga mua te hapur e ke.

Mbaj krahun tashti and go get laid while at it.

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 15 Janar 2009 - 23:52:

cedrus dhe akrepi2008
Jeni te lutur te diskutoni duke perdorur fjale me te pershtatshme per njerez te qyteteruar.
Gjithe diskutimi qe beni shumezohet me zero duke perdorur terma te tille te panevojshem... Arroganca nuk eshte zgjidhje!

Peace!

Postuar nga AndreaPirelli datë 16 Janar 2009 - 00:05:

Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
S'e di pse... po shqiptaret qe jetojne ne USA me duket sikur ndihen superior ne krahasim me ata qe jetojne ne EU!!!
Superior... ndoshta nuk eshte termi me i pershtatshem, por le te themi... ndihen me te fryre...

Ne qofte se behet fjale per diskutimin konkret do isha kunder. Kjo per faktin se ne nuk po perpiqemi ne asnje menyre te ulim poshte ata qe jetojne ne Europe, por te sqarojme realitetin ku jetojme ketu. Dhe ne rastin konkret kam thene qe edhe me keta ketu une jam inferior .....(dembel hesapi). Sepse nuk behet diskutimi me "me tha filani e me tha fisteku". Diskutimi ha buke atehere kur flitet me fakte. Po biem ne rangun e Amorit qe i ve te gjithe njerezit ne nje kandar. Shoqeria eshte e ndare ne klasa dhe rrethe shoqerore. Po ne kete forum pothuajse gjithmone ngatarrohen gjerat. Futen te gjithe ne nje thes. Dhe kur jepen shembujt jepen si pergjithesime. Ai qe do te eci perpara i can veshtiresite e jetes. Ai qe do te mesoje, e gjen mundesine (jo si puna ime). Kushot e mi ne Europe punojne Doktor e Dentiste prej 7-8 vjetesh ........ ashtu sikurse shoket e mij te klases ketu. Ndoshta Amerika Veriore ka nje avantazh nga Europa pasi eshte bazuar ne emigracion dhe ka nje fare liberalizmi, eshte pak me e thjeshte te ecesh perpara. Po ndoshta ka edhe te beje me mentalitetin e emigranteve. Ashtu sikurse ka edhe shume njerez qe duan te shesin tangerllik ..... edhe kjo ekziston ..... po nuk besoj se ishte ky qellimi i diskutimit tone, te pakten nga ana "Amerikane"

Postuar nga ColdFire datë 16 Janar 2009 - 00:21:

Citim:
e te mendosh qe jane mendime te shpejta te castit... mendo sikur te reflektonit pak me teper...

E analizuat Ameriken... fije e per pe! :p

. . .

Imzot, sikur te thashe muhabetet e krevatit nuk me pelqejne te hapen ne publik...
p.s. Te fryre? Mah...une heren e fundit qe peshova vehten mu duk normale pesha, shume e arsyeshme dmth...sipas gjatesise.... se duhet futur ne llogari dhe ajo. Te thashe ti mbash dritat ndezur kur te me shohesh....nuk takohemi me ne erresire :p :p :p

Postuar nga Ari. datë 16 Janar 2009 - 00:25:

donik

do bejme nje martes fallco bashke

25000dollar

15 ne dore dhe te tjerat kur te bejme celebrimet

Postuar nga ColdFire datë 16 Janar 2009 - 00:35:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Ne qofte se behet fjale per diskutimin konkret do isha kunder. Kjo per faktin se ne nuk po perpiqemi ne asnje menyre te ulim poshte ata qe jetojne ne Europe, por te sqarojme realitetin ku jetojme ketu. Dhe ne rastin konkret kam thene qe edhe me keta ketu une jam inferior .....(dembel hesapi). Sepse nuk behet diskutimi me "me tha filani e me tha fisteku". Diskutimi ha buke atehere kur flitet me fakte. Po biem ne rangun e Amorit qe i ve te gjithe njerezit ne nje kandar. Shoqeria eshte e ndare ne klasa dhe rrethe shoqerore. Po ne kete forum pothuajse gjithmone ngatarrohen gjerat. Futen te gjithe ne nje thes. Dhe kur jepen shembujt jepen si pergjithesime. Ai qe do te eci perpara i can veshtiresite e jetes. Ai qe do te mesoje, e gjen mundesine (jo si puna ime). Kushot e mi ne Europe punojne Doktor e Dentiste prej 7-8 vjetesh ........ ashtu sikurse shoket e mij te klases ketu. Ndoshta Amerika Veriore ka nje avantazh nga Europa pasi eshte bazuar ne emigracion dhe ka nje fare liberalizmi, eshte pak me e thjeshte te ecesh perpara. Po ndoshta ka edhe te beje me mentalitetin e emigranteve. Ashtu sikurse ka edhe shume njerez qe duan te shesin tangerllik ..... edhe kjo ekziston ..... po nuk besoj se ishte ky qellimi i diskutimit tone, te pakten nga ana "Amerikane"

ah..te lumte goja Turll Po mos permend emra se i zgjon njerzit nga gjumi...pse na hap telashe? .

Mire jemi pse te ankohemi...sipas kokes qe kemi, kemi vene dhe festen... me hapa te vegjel dhe te sigurt..se ka rene dhe bore perjashta...do arrijme atje ku duam...I gezohem faktit qe jemi gjalle dhe kemi mundesine te jetojme atje ku deshirojme ne...sot ne NYC, na u merzit? S'ka problem Washington DC, na u merzit? Seattle....u merzitem? Londer...bah..jo...Hawaii oh yes, final destination...Paris? Eh mire do ishte, por kam aksent shume te keq.... Po vazhdoni ju vazhdoni me jepni ca ide se ku eshte me mire?

Postuar nga ColdFire datë 16 Janar 2009 - 00:39:

Re: donik

Citim:
Po citoj ato që tha Ari.
do bejme nje martes fallco bashke

25000dollar

15 ne dore dhe te tjerat kur te bejme celebrimet

Ari, s'ka nevoje per leke kur vjen puna tek patrioti im...po jam e martuar me Gjergjin :p :p dhe eshte veshtire se nuk besoj tek divorci. 4 djem kam me te dhe e kane shpaten me te madhe se i jati... me therren nga kembet po e lashe....megjithese kur vjen fjala tek ty une kam nje arsye te forte

Postuar nga akrepi2008 datë 16 Janar 2009 - 01:03:

kotka investu gjithato pare mer cun...i thashe. kot ka investu. po nuk merr vesh..

Postuar nga shelgu datë 16 Janar 2009 - 01:06:

Citim:
cedrus dhe akrepi2008
Jeni te lutur te diskutoni duke perdorur fjale me te pershtatshme per njerez te qyteteruar.
Gjithe diskutimi qe beni shumezohet me zero duke perdorur terma te tille te panevojshem... Arroganca nuk eshte zgjidhje!

Peace!

Nuk ka faj deadelli, e kam une fajin qe ja kam treguar.

Po Amerika ka klasa dhe emigranti eshte ne klasen me te ulet te tyre. Duhet nje brez dhe nganjehere edhe dy per te ndryshuar klase.

NJe miku im shkoi per interviste " graduate school" dhe e pyeten a kishte rekomandime qe ne shqip perkthehet" a ke ndonje mik qe te thote nje fjale te mire per ty"

Pune muti vertet. Kam notat i tha ai, Kishte mbaruar kolegjin me 4.0 "suma cum laude" dhe kishte marre ne admition test nje nivel shume te larte, student i shkelqyer, por nuk kishte "rekomandleshin".

Gjithsej 308 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »
Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.