Forumi Horizont | Gjithsej 308 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Edhe ti i ve vulen. Shume i squt je per zotin. Pa thene njady llafe te medha nuk te rrihet. Apo nuk ke nje te kuptuar qe aman aman.
Po turllin pse e do? Apo me k***t e tjetrit.
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Sa per scholarships? Kam nje regret ketu dhe nuk me ndenjka goja pa e thene. ka nje te vertete kjo pune: Sa me e dobet shkolla,aq me i lehte scholarship-i. :thasheth
cedrus dhe akrepi2008
Jeni te lutur te diskutoni duke perdorur fjale me te pershtatshme per njerez te qyteteruar.
Gjithe diskutimi qe beni shumezohet me zero duke perdorur terma te tille te panevojshem... Arroganca nuk eshte zgjidhje!
Peace!
Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
S'e di pse... po shqiptaret qe jetojne ne USA me duket sikur ndihen superior ne krahasim me ata qe jetojne ne EU!!!
Superior... ndoshta nuk eshte termi me i pershtatshem, por le te themi... ndihen me te fryre...
Citim:
e te mendosh qe jane mendime te shpejta te castit... mendo sikur te reflektonit pak me teper...
E analizuat Ameriken... fije e per pe! :p
25000dollar
15 ne dore dhe te tjerat kur te bejme celebrimet
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Ne qofte se behet fjale per diskutimin konkret do isha kunder. Kjo per faktin se ne nuk po perpiqemi ne asnje menyre te ulim poshte ata qe jetojne ne Europe, por te sqarojme realitetin ku jetojme ketu. Dhe ne rastin konkret kam thene qe edhe me keta ketu une jam inferior .....(dembel hesapi). Sepse nuk behet diskutimi me "me tha filani e me tha fisteku". Diskutimi ha buke atehere kur flitet me fakte. Po biem ne rangun e Amorit qe i ve te gjithe njerezit ne nje kandar. Shoqeria eshte e ndare ne klasa dhe rrethe shoqerore. Po ne kete forum pothuajse gjithmone ngatarrohen gjerat. Futen te gjithe ne nje thes. Dhe kur jepen shembujt jepen si pergjithesime. Ai qe do te eci perpara i can veshtiresite e jetes. Ai qe do te mesoje, e gjen mundesine (jo si puna ime). Kushot e mi ne Europe punojne Doktor e Dentiste prej 7-8 vjetesh ........ ashtu sikurse shoket e mij te klases ketu. Ndoshta Amerika Veriore ka nje avantazh nga Europa pasi eshte bazuar ne emigracion dhe ka nje fare liberalizmi, eshte pak me e thjeshte te ecesh perpara. Po ndoshta ka edhe te beje me mentalitetin e emigranteve. Ashtu sikurse ka edhe shume njerez qe duan te shesin tangerllik ..... edhe kjo ekziston ..... po nuk besoj se ishte ky qellimi i diskutimit tone, te pakten nga ana "Amerikane"![]()
![]()
![]()
Re: donik
Citim:
Po citoj ato që tha Ari.
do bejme nje martes fallco bashke
25000dollar
15 ne dore dhe te tjerat kur te bejme celebrimet![]()
kotka investu gjithato pare mer cun...i thashe. kot ka investu. po nuk merr vesh..
Citim:
cedrus dhe akrepi2008
Jeni te lutur te diskutoni duke perdorur fjale me te pershtatshme per njerez te qyteteruar.
Gjithe diskutimi qe beni shumezohet me zero duke perdorur terma te tille te panevojshem... Arroganca nuk eshte zgjidhje!
Peace!
Gjithsej 308 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.