Forumi Horizont Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 »
Trego 318 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Zeshkanet vs Biondet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18273)

Postuar nga dylan datë 12 Shkurt 2011 - 17:27:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

je shum Bjonde( kokboshe) e civilizuar qe t'harxhoj kohen time te çmuar me ty ndaj ik lahu se po bie er ..

p.s si ka mundesi qe dhe barcaletat , i jan kushtuar po bjondinkave

hahhahahhahahhapo meshkujt ne pergjithsi vdesin per bjondinka te pakten nje pjes e malle ateher bjonddet bien ne sy kudo te jen se jane gjithmone me gisht dhe sikur thuhet bjendet e kan mendjen pak tralala sjane shume serioze gje qe sdi sa ehste e vertt e kshu fleur lle barcaletta ndoshta per ket arsye u jan kushtuar

Postuar nga lule datë 12 Shkurt 2011 - 17:30:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

hahhahahhahahhapo meshkujt ne pergjithsi vdesin per bjondinka te pakten nje pjes e malle ateher bjonddet bien ne sy kudo te jen se jane gjithmone me gisht dhe sikur thuhet bjendet e kan mendjen pak tralala sjane shume serioze gje qe sdi sa ehste e vertt e kshu fleur lle barcaletta ndoshta per ket arsye u jan kushtuar

Mos me thuj qe dhe ti je bjonde ..se e kisha ven re cik, po tani e vertetova, citimet e tua te gajasin ..njesoj si barcaleta jan..jo me kot ju kushtohen ater

Postuar nga Charlotte datë 12 Shkurt 2011 - 17:33:

Kishit ndonje gje kunder bjondeve?

Postuar nga lule datë 12 Shkurt 2011 - 17:34:

Charlot mos me zhgenje ..bjonde dhe ti?

Postuar nga dylan datë 12 Shkurt 2011 - 17:38:

Citim:

Mos me thuj qe dhe ti je bjonde ..se e kisha ven re cik, po tani e vertetova, citimet e tua te gajasin ..njesoj si barcaleta jan..jo me kot ju kushtohen ater

hahhahaha jo per zotin sjam aq bjode qe te dallohem me gisht as bjonde as brune shume si tip e pergjysmume une po flas per bjondet tammam ato me sy bojeqielli e me floket e verlla e me lekuren e barlle si qumeshti

Postuar nga dylan datë 12 Shkurt 2011 - 17:39:

Citim:
Charlot mos me zhgenje ..bjonde dhe ti?

shif ato floket ne avtar tamma at ngjyr kam zemra sehst shume bjonde si mendon ti

Postuar nga lule datë 12 Shkurt 2011 - 17:41:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

hahhahaha jo per zotin sjam aq bjode qe te dallohem me gisht as bjonde as brune shume si tip e pergjysmume une po flas per bjondet tammam ato me sy bojeqielli e me floket e verlla e me lekuren e barlle si qumeshti

Ather bjeri troc,, ca je ..ky hyn..e pa shum llafe ..je bjonde apo brune? se njeriu vendos..sapo the jan per bjondet...tashi thu jan per ato sybojqelli..femer e pavendosur! :p

Ato sybojqelli me hund me quka eeeee ?

Postuar nga Charlotte datë 12 Shkurt 2011 - 17:47:

Fleurs ehe bjonde bjonde e kam radhen sonte

Postuar nga lule datë 12 Shkurt 2011 - 17:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte

Sdukesh ashtu boh

Postuar nga BIONDIA datë 12 Shkurt 2011 - 17:50:

Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte

mos hyn pa radhe ti goce ...ku ke humb mire shkolla...

Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 »
Trego 318 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.