Forumi Horizont | Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Cili eshte vendi me i bukur ne Shqiperi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2917)
Jugu komplet , sideomos nga Himara dhe poshte ketej nga Saranda , mrekulli fare !
Bregdet i manhitshem dhe jashtzakonisht i kenaqshem !
Ehhhhhhh kur na mburret dhe jugu per bukuri natyrore
Vende te bukura mund te gjesh ne te gjithe Shqiperine .Fatkeqesisht nuk kam patur mundesi te vizitoj Shqiperine e veriut.Nga jugu do te vecoja Korcen,Beratin .Mbi te gjitha eshte TIRANA .Sa per Vloren te them te drejten plazhin e ka fantastik ,por si qytet nuk me ka bere ndonjehere pershtypje .Te me falin vlonjatet(se e di qe u pelqen shume vetja)ky eshte mendimi im personal.
shqiperia jugore...eshte shume e bukur.....himare sarande..pogradec radhime.... vlore...etj etj..jane shume mahnitese...
shqiperia veriore....kruj....theth...tropoje....shkoder....(velipoja nje nga plazhet e preferuara te mia)...Lure ...etj etj...keto vende i kam vizituar ....dhe me bukurine natyrore qe kane te ben te ndihesh dhe krenar te ndjellin deshiren tu tregosh te huajve cbukuri ka shqiperia....(po kush do i informoje...)....per mua e gjithe shqiperia eshte e bukur por 7 Liqenjte e Lures jane mrekulli njeri pas tjetrit.....liqeni i luleve dhe liqeni i zi jane my favorites....peace out.....
rrofte shqiperia dhe ne me gjithe te....
Citim:
Po citoj ato që tha kundershtuesja
Vende te bukura mund te gjesh ne te gjithe Shqiperine .Fatkeqesisht nuk kam patur mundesi te vizitoj Shqiperine e veriut.Nga jugu do te vecoja Korcen,Beratin .Mbi te gjitha eshte TIRANA .Sa per Vloren te them te drejten plazhin e ka fantastik ,por si qytet nuk me ka bere ndonjehere pershtypje .Te me falin vlonjatet(se e di qe u pelqen shume vetja)ky eshte mendimi im personal.
Sa te veshtire e keni ju vlonjatet te pranoni dhe pergjigje negative.Ishte mendimi im personal.Shije-shije kjo dynjah.Sa per dijeni qytetin tim nuk e kam permendur fare jo se nuk me pelqen po jam realiste. E di qe nuk eshte vendi me i bukur qe mund te gjesh ne Shqiperi, por e pranoj vendlindjen time sic eshte me te mirat e te keqijat e saj.
Pershendetje.
Dhelpra kur nuk mundi te hante rrushin,i cili ishte shume larte ne shtratin e pjergulles nga zilia tha se ishte i papjekur.
Po shihja disa foto te Shqiperise dje...ehhh, cfare vendi qe kemi ne. Ne i kemi te gjitha, natyra shqiptare eshte mrekulli. Shqiperia eshte mrekulli me vete, nje perle e pazbuluar e Mesdheut.
Citim:o iqvlora lere.. se do jete nga PEQINI....por harrojne se ne ne vlore i kemi te gjitha stinet ne nje stine te veteme.. larte ne llogorah kemi dimrin... pak me poshte kemi pranveren dhe ne qytet kemi veren...
Po citoj ato që tha IQVLORA
Dhelpra kur nuk mundi te hante rrushin,i cili ishte shume larte ne shtratin e pjergulles nga zilia tha se ishte i papjekur.
Vlora eshte e bukur por: Saranda eshte perle.
Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.