Forumi Horizont | Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 669 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5952)
ashtu sic e shoh une me mire te jete e huaj.........pra po te krahasosh anet negative ia merr shqipetarje ..........(bej shaka) ku ka si sqipetaret per qa te duash i ke........
i do per pune ,se kane shoqen ,,,,,,,,
i do amvisa....fasule dhe pilaf ushtri sa te pelcasesh
i do per te bukura,,,,,,rekord frekuentimi ne parukeri
i do te zgjuara...kooficent inteligjence me minus
i do te komunikueshme.....edhe gjesi kur te thone duket sikur po te bejne presion
i do te rregullta,,,,,,,tre ore duhet ti presesh per te dale ......
ps: marre nga ditari i nje socilogu shumekombesh qe adhuron fasulen shqiptare.....
Citim:desha vetem te shtoj semundje seksuale ne shqiperi po shtohen me nje shpejtesi me te madhe se ne asnje vend tjeter te evropes, kjo eshte me statisitka.. thjesht nga injoranca dhe deshperimi i quajtur fatal atraction qe existon shume ne shqiperi dhe besimi i shpejt dhe i padyshimt tek njeri-tjatri i partnerve. dhe ja fusin allshqiptarce "njehere do jetom dhe njehere do vdesim" urra, harroji condoms. me te vertyet as seksi nuk eshte shume i lezetshem kur i perdor:) por duhet kur nuk e njeh neriun.
Po citoj ato që tha freespirit
Te huajat ne pergjithesi flas dine vetem te rrine high aty e kane qefin edhe sex me ke tju dali perpara. Po ne s'jemi qen jemi njerez. Femrat shqipetare jane te pajisura me shume veti, me inteligjence dhe intuite te jashtezakonshme. Jane te zonja si per familje ashtu edhe per karier. Kurse shumica e ketyre fyckave ke tu japesh ndonje cigare apo qofte edhe me nje nje dreke free te vijne vet...s'lodhet shume njeriu me to. Nuk po them ka edhe ndonje te mire tek tuk po te pakten merruni me to se do merrni ndonje semundje qe te mallkoni veten pastaj.
Hajde ciao
Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare
....Nje Mix do ishte ma mire!
Varet nga tipi. Femrat shqiptare jane me te "degjuara"
Femrat e huaja durojne me pak.
Kohet e fundit me ndodh te mos e kuptoj shqiptarin tim...
Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
Kohet e fundit me ndodh te mos e kuptoj shqiptarin tim...
Citim:
Po citoj ato që tha roke
...per mua me mire nje femer shqiptare,per shume arsye,por me kryesorja eshte se jane te mira e te embela ne dashuri.Se ato jane me te mira se greket,bullgaret,ruset,amerikanet,brazilianet,span
jollet,kinezet,indianet
Duhet ti kesh te dyja them une....jo menjehere, se ketu ku jam une nuk te lene me dy nenshtetesi. Keshtu qe ose nje shqiptare qe bo si e jashtme keto jane hata fare ose nje te jashtme qe eshte bere si shqiptare.
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
desha vetem te shtoj semundje seksuale ne shqiperi po shtohen me nje shpejtesi me te madhe se ne asnje vend tjeter te evropes, kjo eshte me statisitka.. thjesht nga injoranca dhe deshperimi i quajtur fatal atraction qe existon shume ne shqiperi dhe besimi i shpejt dhe i padyshimt tek njeri-tjatri i partnerve. dhe ja fusin allshqiptarce "njehere do jetom dhe njehere do vdesim" urra, harroji condoms. me te vertyet as seksi nuk eshte shume i lezetshem kur i perdorpor duhet kur nuk e njeh neriun.
nuk dua tja fus friken gjith forumit por kur eshte hera e fundit (e kam me te gjith forumin) qe keni bere analizat e gjakut!? ne shqiperi ka shume besnikeri, injorance, dhe dinakeri...
kundershtuese, bie dakord me ty, eshte e vertet qe ktu ne amerike ka shume goca te shthurura, por kur une pergjithesoj e kam fjalen vetem 20-30% te amerikes, se te tjeret jane popull i shemtuar kinez apo meksikan apo mix dhe nuk kane kulture apo morals, kshtu qe jam dakord me ty. sa per ate shkollen ne boston ato e ben si plan te gjitha gocat bashke te beheshin shtatzene, faktikisht disa/shume nga ata kane shkuar dhe bere sex me lypca rrugash vetem te behenin pragnant qe babai i femijes mos te egistonte qe t'i rrisin femijet vetem. kshtu qe jam dakord me ty ne pergjithesi, por rraca e bardh ktu dhe evropianet edhe pse kane shume kurvnidhek jane me te edukuar dhe ruhen me shume....
kundershtuese, kur marr shembull ndonjerhere ameriken t'a kesh parasysh se kto rracat e nyta qe t'i shikon syri kudo as nuk egzistojn per mua, jo se jam rracist por jane njerz pa kulture apo me kulture te piste dua te them...
ka filipinez qe hajn mish qeni, cfar pret nga kto?!
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 669 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.