Forumi Horizont Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)

Postuar nga Deb* datë 05 Dhjetor 2009 - 21:51:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
ooo Mejhone dhe per dite diele mbyll je???!!!

Debora, nje link per ty http://www.lezha.eu/forum/index.php?topic=624.0;wap2 te te heq kuriozitetin!

Shampanje per te gjithe...e keni nga une!

Flm per shampanjen dhe per linkun.
Sot eshte e Shtune, jo e Diel Visioner.:p
E lexova perciptazi. Mu duk se ca biseda te tyre si lexova tek ato qe solli erious. Pritej ai perfundim ne fakt. . Dukej qe dicka nuk shkonte tek ''i panjohuri''. Cfare hakmarrje e goditur! S'do ta beja kurre dot nje gje te tille vet.
I shkruajta ketu keto mendime se te tema e tij erious nuk na le te shprehemi me.

Postuar nga Vizioner datë 05 Dhjetor 2009 - 22:02:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Flm per shampanjen dhe per linkun.
Sot eshte e Shtune, jo e Diel Visioner.:p
E lexova perciptazi. Mu duk se ca biseda te tyre si lexova tek ato qe solli erious. Pritej ai perfundim ne fakt. . Dukej qe dicka nuk shkonte tek ''i panjohuri''. Cfare hakmarrje e goditur! S'do ta beja kurre dot nje gje te tille vet.
I shkruajta ketu keto mendime se te tema e tij erious nuk na le te shprehemi me.

eehhh Debora, ai Liber...ato qe ka Improvizu "e rrjedhura" Xhunga, jane veprime te kohes se nje adolishen-teje-ti!

Hajde diskutojme ketu tani, u pa puna.....dhe une nuk hyj ma tek Tema e Eriousit (Rudina Xhunga) sepse m'u kundervu dhe mua e i prisha te gjitha ato qe postova atje! :p Le te shkruje i qete vete ke ajo Teme pra mqse nuk na do ne!

eeeee,harrova une, mu duk si e djele sot!

Postuar nga AngelDevil datë 05 Dhjetor 2009 - 22:07:

cne shampanje knej ... apo meqe po vjen viti riu :p

Deb shprehu se te degjoj ...

Postuar nga ~Enigme~ datë 05 Dhjetor 2009 - 22:11:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
edhe me mire kshtu enigma, se do rregullonte imazhin ktyre ne deget e mjeksise qe berisha noshta ua ka prishur pak, plus do kishte lezet te kishim nje presidente femer femeniste, me western values, dhe ne debate me ato udheheqesit me mentalitet ballkanik nga shtetet fqinje do i bente te flisinin me vete, pas debatit do jepte ndonje interviste and talk about fassion me ndonje gazetare franceze duke folur frangjisht, wich is fassion in itself=sexy:p pastaj si presidente do shkonte te vizitonte femije pacienta ne spitale me uniform doktorreshe...

Jo vetem mediat shqiptare por edhe mediat amerikane kane nevoje per ty o Kurt, keshtu eliminon dhe reportazhet e padrejta .

Postuar nga Deb* datë 05 Dhjetor 2009 - 22:12:

E c'te shprehem? I thashe ato qe kisha per te thene. Shume gje e rralle ajo qe i ndodhi Rudines me thone te drejten, por mendoj se ka shume vlere edukative ne te. Beri mire qe e botoi librin. Ju si mendoni?

Postuar nga AngelDevil datë 05 Dhjetor 2009 - 22:18:

cte them e une Deb ... ate liber e lexoj vetem kur jam me pushime pra me shty kohen me gjera easy

qellimi edukativ po tallesh ti ... ja kur te zesh dashnor burre te martuar mos ju kthe pergjigje smsve numrave te panjohur se mund te jete .... leje spo e them se po shkruan librin tjetri te tema :p

Postuar nga Vizioner datë 05 Dhjetor 2009 - 22:22:

Citim:
Beri mire qe e botoi librin. Ju si mendoni?

Debora, me gjithe mend e ke me kete...do me na prish atmospheren e mejhones??!!

Une nuk e hapa Shampanjen per Rudinken.......thashe si Fundjave qe eshte te pijme nga nje gote.!! Tani qe po mbushet ne Mejhonja!!

Marr shishen tjeter te shampanjes nga Frigoriferi! Prost te gjithve!

Postuar nga Deb* datë 05 Dhjetor 2009 - 22:27:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
cte them e une Deb ...

qellimi edukativ po tallesh ti ... ja kur te zesh dashnor burre te martuar mos ju kthe pergjigje smsve numrave te panjohur se mund te jete .... leje spo e them se po shkruan librin tjetri te tema :p

Po pra ketu qendron dhe ana edukative.
Ok vizioner no more per Rudinen, se e ka marre ne patronazh erious. Po lodhet i shkreti.
Cfare po mbushet mejhona aman. Te njejtit jemi perhere. Futen ca dhe ulen menjane, s'perzihen me te tjeret. Shkembejne e shumta fjale me ndonje dhe ikin pa pershendetur. Sa mendjemedhenj qe jane!:p

Postuar nga AngelDevil datë 05 Dhjetor 2009 - 22:29:

une ketu jam

Deb sdi cte bej sonte te dal a jo .... si me pertese e kam

Postuar nga Deb* datë 05 Dhjetor 2009 - 22:32:

Citim:
une ketu jam

Deb sdi cte bej sonte te dal a jo .... si me pertese e kam

Po dil. C'te pengon ty? S'je si une me ngarkese.:p
Edhe une desha te dilja por s'po ma mban nga cupa. Bie shi jashte dhe eshte ftohte. Nuk dua te marri ndonje plevit, se ka qene pa qejf kohet e fundit.
Dil Angel, dil se do dhe ca kohe t'ja nxjerri fundin erious librit.

Postuar nga Vizioner datë 05 Dhjetor 2009 - 22:35:

eee Debora, e drejte, vetem NE=te njejtit ketu!!!

Ato qe ulen ne "qoshe" kushedi si e kane hallin, sio del llogaria!

Postuar nga AngelDevil datë 05 Dhjetor 2009 - 22:37:

mire e ke vertet ... po iki te bej 1 dush te vishem e te dal te pi ndonje gje ... hall te merresh me politike hall te merresh me xhungen prap kshu do thone kush i bo kulacet e shtrembet ... shejtoonniiaaaaa

ika Deb te puth kalofsh mire bye

Elbasanllijo pije e 1 gote per mua .... une shampanjen e pi vetem kur kam evenimente me festu kalofsh mire e ti

Postuar nga Deb* datë 05 Dhjetor 2009 - 22:41:

Po shkeputem dhe une, se kam tere ato pune per te bere. Mire u pafshim me vone . Te lash vetem vizioner. Mbase vjen ndonje e te ben shoqeri. :p

Postuar nga Vizioner datë 05 Dhjetor 2009 - 22:41:

Citim:

Elbasanllijo pije e 1 gote per mua .... une shampanjen e pi vetem kur kam evenimente me festu kalofsh mire e ti

Shejtone, po atehere e pine-e pime te gjithe ne, por kur e pi dhe per fundjave, pa evenimente shijon dhe ma mire! Keshtu, per Relax, perpara pc-se!

Mos ik. Nga do dalesh, ste pelqen mes popullit ketu?! Do te marre ndonje turme e domstruesve perpara andej..dhe kushedi ku perfundon!

Postuar nga Glaukus datë 06 Dhjetor 2009 - 03:19:

... thashetheme klubi ( mejhoneje ) ... frymezuar nga libri Rudines ( dhe bazuar ne ngjarje reale

Une - ...ç'kemi zemra ime ? a ke kohe per te ngrene per nji " dreke " sot ??

Ajo - ... kam njerez por ... do boj çmos .

tu dal xhiro me makine shikoj njonen qe kisha do kohe pa e pa , edhe ............

mbas 4 oresh

Ajo - do vish se e kam bo gati " dreken "
Une - heshtje ....
Ajo - do vish se po ftohet gjella
Une - fute ne frigorifer se hengra " drek " jashte ...... e hame ne darke zemra
Ajo - ......................... ( s'po e them ma mire se gati jeni ju )
t'pergojoni

Postuar nga BIONDIA datë 06 Dhjetor 2009 - 03:29:

hahahahaha o Gla ...po si sje hic besnik re cun nje here q eka njeres ne shtepi ajo ti e tradheton ...
nje birre per mua se jemi me probleme

Postuar nga Glaukus datë 06 Dhjetor 2009 - 03:39:

patjeter .... ka fitu Juvja , do marresh rracionin dhe sa per besnik .................. ne darke e mbajta fjalen

Postuar nga BIONDIA datë 06 Dhjetor 2009 - 03:49:

gla si ja kalove diten ti sot iher vetem takime ke pas une kam mame dhe bane per darke u kenaqa

Postuar nga Glaukus datë 06 Dhjetor 2009 - 03:57:

rrugve gjith diten Bionde edhe pse e shtune , shum takime , takime pune flas , tu i zgjidh hallet popllit

Postuar nga Deb* datë 06 Dhjetor 2009 - 04:02:

Urime Bionde per fitoren. Ti glak me ke je? Je ndonjecik tifoz apo busy me femrat, me fal me pune.

Postuar nga Enya datë 06 Dhjetor 2009 - 04:03:

Mirembrema  dhe nga une njerez. si ju kam sonte?

Separi ju puth te gjitheve, muahhhhhhhhhhh

Ca na ofron mejhanja per te pi?

Postuar nga Petter datë 06 Dhjetor 2009 - 04:05:

Une po te ofroj nje gote casillero del diablo

Postuar nga BIONDIA datë 06 Dhjetor 2009 - 04:07:

Citim:
Urime Bionde per fitoren. Ti glak me ke je? Je ndonjecik tifoz apo busy me femrat, me fal me pune.

rrofsh Debora ...ti peter i martuar je

Postuar nga AngelDevil datë 06 Dhjetor 2009 - 04:07:

nje vodka redbull une e ket te avatari i petter po patet mundesi :p lool

Postuar nga Glaukus datë 06 Dhjetor 2009 - 04:07:

Po citoj ato që tha Enya

Ca na ofron mejhanja per te pi?

ç'far te doj shpyrti e te shikon syri Enya ..... zgjidh ç'far pije ka banaku ............... perfshi edhe banakierin ( po me te drejt kthimi se ka pun neser )

mrama Debora .... nuk jam ma tifoz futbolli tani , kam ndrru sport

Postuar nga Deb* datë 06 Dhjetor 2009 - 04:08:

Ty petter te paska zene vapa cun? Pikerisht sot qe po bie bore. Bora e pare.
Mirembrema Enya!
Mire ke bo Glak. Shko atje ku ke perfitim lol, jo ulerit kot.

Postuar nga Enya datë 06 Dhjetor 2009 - 04:14:

Sonte po flej me Refikun, edhe pijen e pranoj, qyqa u ktheva ne origjine, edhe pak filloj e shaj me robv shpiet, jeten, e jo ju yje!

ps: Bjondja, beqar e kena edhe per pak. Qyqa ca muskujsh ka, edhe Jean Claude Van Damit ja kalon , ptuhhhhhh syni i keq i meshkujve ziliqare, Ky te han te gjalle me gjithe rroba,  

Deb, mu me ra te fiket sa e pashe laskuriq,

ps: Glak, ma mire se sonte s`jam ken asnjiher. Dashni virtuale me sy hap,

ps 1: Deb, bora e pare si Dashuria e pare dhe e fundit, kot nuk thone Mirembrema dhe prej meje, si te kam mire? Preke me dore tavolinen ee drunit kur ta shofesh "Petter", se e merr mesysh.

Postuar nga Petter datë 06 Dhjetor 2009 - 04:15:

Po me nxeh vera debora

bionde qoft larg, ca martese e ke llafin :lol:

Angel, te thash pra.. hec se o tu ran bore.. kena dhe central park perballe :p

Postuar nga AngelDevil datë 06 Dhjetor 2009 - 04:16:

wooow a me pret dot deri ne fund te javes tjeter ..... shif se dua prova une qe je ti ai ne foto sjam Xhungla une qe ha sapunin per "te panjohur" jam shejtonia

Postuar nga Petter datë 06 Dhjetor 2009 - 04:17:

po i heq dhe tutat kur te vish

Postuar nga BIONDIA datë 06 Dhjetor 2009 - 04:18:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Bjondja, beqar e kena edhe per pak. Qyqa ca muskujsh ka, edhe Jean Claude Van Damit ja kalon , ptuhhhhhh syni i keq i meshkujve ziliqare, Ky te han te gjalle me gjithe rroba,  
]
[/I]
[/color] [/B]

jo moj thahse kshu kto se meqe kemi ca beqare ne forum ...e mos benin ndonje krushqi ...angel ku humbe ti ..akoma me ate rudina k po merresh ti ..gla si e ka emrin sporti jot

Postuar nga Deb* datë 06 Dhjetor 2009 - 04:18:

Ca tavoline thote kjo Enya mi aman. Mos u be merak se nuk i kam syte e shkruar.

Postuar nga AngelDevil datë 06 Dhjetor 2009 - 04:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
po i heq dhe tutat kur te vish

jo se pastaj sme intrigon me me ler ca gjera mister dreqi ta haje :p

Postuar nga Petter datë 06 Dhjetor 2009 - 04:20:

mire se do fik dritat athere :p

Postuar nga Enya datë 06 Dhjetor 2009 - 04:21:

Talking

Citim:
wooow a me pret dot deri ne fund te javes tjeter ..... shif se dua prova une qe je ti ai ne foto sjam Xhungla une qe ha sapunin per "te panjohur" jam shejtonia

Pa merak se te pret, asht shume besnik, edhe po nuk te priti ta bana vete "save" se my pictures,

ps: domosdo qe do i heqesh tutat se do provosh tutat e reja qe do te te bjeri AngelDevil nga Tirana,

Ma hudhni i pije ktej se mu tha buza!

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
mire se do fik dritat athere :p

Sa kursimtar Djali, si me ken binjaku jem je, koprac!

Postuar nga Glaukus datë 06 Dhjetor 2009 - 04:23:

tavolinat i kena per merak ne , prodhim jashtserie , ne 2010 dalin ne treg

ooooooooooo ndalohet striptizmi i meshkujve ne lokal se del nam i keq pastaj ( thon osht lokal ....... )

femnat le te bojn ça te dun , kena rrespekt

Postuar nga AngelDevil datë 06 Dhjetor 2009 - 04:23:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

ps: domosdo qe do i heqesh tutat se do provosh tutat e reja qe do te te bjeri AngelDevil nga Tirana,
[/color][/font]
[/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE] [/B]

po si di masen mi ... ca numri tja marr ato .... tutat de

Postuar nga Petter datë 06 Dhjetor 2009 - 04:24:

Aty e kisha dhe une, po sdoja me ja kerku dhuraten vet :p

Cka doni me pi ? vetem hap gojen e thuj :p

Postuar nga Glaukus datë 06 Dhjetor 2009 - 04:24:

.

Postuar nga AngelDevil datë 06 Dhjetor 2009 - 04:24:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
tavolinat i kena per merak ne , prodhim jashtserie , ne 2010 dalin ne treg

ooooooooooo ndalohet striptizmi i meshkujve ne lokal se del nam i keq pastaj ( thon osht lokal ....... )

jo jo une kam respekt per Petter ... thuaji te hypi cike siper banakut :p

Postuar nga BIONDIA datë 06 Dhjetor 2009 - 04:25:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

jo re pse do e ndaloke ti ne shyqyr qe te shofim cik striptizma ti sdashke ...sa antik po behesh re gla

Postuar nga Petter datë 06 Dhjetor 2009 - 04:26:

Glak ca me bo o byrazer, te detyrojne keto me bo skena paturpesie :p

Postuar nga Glaukus datë 06 Dhjetor 2009 - 04:28:

do rrini urte ju se e thirra Cedrusin

o Petter ... kto s'hudhin as noj lek se po ja bojshim hallall

Postuar nga Petter datë 06 Dhjetor 2009 - 04:29:

Jo mer daj ca lekesh, po me mor pjes aty vet thuj.. :p

Postuar nga AngelDevil datë 06 Dhjetor 2009 - 04:30:

po e nisim me keto ne fillim Petter mos na turpero nashti

Postuar nga Deb* datë 06 Dhjetor 2009 - 04:30:

E petter lere glak, por hip maj tavolines tani, cun i mbare se po presin femrat.

Postuar nga Petter datë 06 Dhjetor 2009 - 04:31:

te kishe qit noi pal thonga, ene kisha bo kabull me e tund i her.. :lol:

Postuar nga Glaukus datë 06 Dhjetor 2009 - 04:31:

tunu tunu Shejtone , i ke pak aq hahahahahaaa

Postuar nga AngelDevil datë 06 Dhjetor 2009 - 04:32:

jo mo se ne ne Albania jena mesu me shume ... anej aq paguhet kapitalizmi i bute anej Gla

Postuar nga BIONDIA datë 06 Dhjetor 2009 - 04:34:

Citim:
E petter lere glak, por hip maj tavolines tani, cun i mbare se po presin femrat.

mire e ka debora se me erdhi ora do fle une ...te pres akoma apo te flej ...sa shpejt iku ne cecila

Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.