| Forumi Horizont | Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
ooo Mejhone dhe per dite diele mbyll je???!!!
Debora, nje link per ty http://www.lezha.eu/forum/index.php?topic=624.0;wap2 te te heq kuriozitetin!![]()
Shampanje per te gjithe...e keni nga une!

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Flm per shampanjen dhe per linkun.
Sot eshte e Shtune, jo e Diel Visioner.:p
E lexova perciptazi. Mu duk se ca biseda te tyre si lexova tek ato qe solli erious. Pritej ai perfundim ne fakt. . Dukej qe dicka nuk shkonte tek ''i panjohuri''. Cfare hakmarrje e goditur! S'do ta beja kurre dot nje gje te tille vet.
I shkruajta ketu keto mendime se te tema e tij erious nuk na le te shprehemi me.![]()

cne shampanje knej ... apo meqe po vjen viti riu :p
Deb shprehu se te degjoj ... 
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
edhe me mire kshtu enigma, se do rregullonte imazhin ktyre ne deget e mjeksise qe berisha noshta ua ka prishur pak, plus do kishte lezet te kishim nje presidente femer femeniste, me western values, dhe ne debate me ato udheheqesit me mentalitet ballkanik nga shtetet fqinje do i bente te flisinin me vete, pas debatit do jepte ndonje interviste and talk about fassion me ndonje gazetare franceze duke folur frangjisht, wich is fassion in itself=sexy:p pastaj si presidente do shkonte te vizitonte femije pacienta ne spitale me uniform doktorreshe...
.
E c'te shprehem? I thashe ato qe kisha per te thene. Shume gje e rralle ajo qe i ndodhi Rudines me thone te drejten, por mendoj se ka shume vlere edukative ne te. Beri mire qe e botoi librin. Ju si mendoni?
cte them e une Deb ... ate liber e lexoj vetem kur jam me pushime pra me shty kohen me gjera easy
qellimi edukativ po tallesh ti ... ja kur te zesh dashnor burre te martuar mos ju kthe pergjigje smsve numrave te panjohur se mund te jete .... leje spo e them se po shkruan librin tjetri te tema :p
Citim:
Beri mire qe e botoi librin. Ju si mendoni?
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
cte them e une Deb ...
qellimi edukativ po tallesh ti ... ja kur te zesh dashnor burre te martuar mos ju kthe pergjigje smsve numrave te panjohur se mund te jete .... leje spo e them se po shkruan librin tjetri te tema :p

une ketu jam
Deb sdi cte bej sonte te dal a jo .... si me pertese e kam
Citim:
une ketu jam
Deb sdi cte bej sonte te dal a jo .... si me pertese e kam

eee Debora, e drejte, vetem NE=te njejtit ketu!!!
Ato qe ulen ne "qoshe" kushedi si e kane hallin, sio del llogaria!
mire e ke vertet ... po iki te bej 1 dush te vishem e te dal te pi ndonje gje ... hall te merresh me politike hall te merresh me xhungen prap kshu do thone kush i bo kulacet e shtrembet ... shejtoonniiaaaaa 
ika Deb te puth kalofsh mire bye
Elbasanllijo pije e 1 gote per mua .... une shampanjen e pi vetem kur kam evenimente me festu
kalofsh mire e ti
Po shkeputem dhe une, se kam tere ato pune per te bere. Mire u pafshim me vone . Te lash vetem vizioner. Mbase vjen ndonje e te ben shoqeri. :p
Citim:
Elbasanllijo pije e 1 gote per mua .... une shampanjen e pi vetem kur kam evenimente me festukalofsh mire e ti

... thashetheme klubi ( mejhoneje ) ... frymezuar nga libri Rudines ( dhe bazuar ne ngjarje reale
Une - ...ç'kemi zemra ime ? a ke kohe per te ngrene per nji " dreke " sot ??
Ajo - ... kam njerez por ... do boj çmos .
tu dal xhiro me makine shikoj njonen qe kisha do kohe pa e pa , edhe ............
mbas 4 oresh
Ajo - do vish se e kam bo gati " dreken "
Une - heshtje ....
Ajo - do vish se po ftohet gjella
Une - fute ne frigorifer se hengra " drek " jashte ...... e hame ne darke zemra
Ajo - ......................... ( s'po e them ma mire se gati jeni ju )
t'pergojoni
hahahahaha o Gla ...po si sje hic besnik re cun nje here q eka njeres ne shtepi ajo ti e tradheton ...
nje birre per mua se jemi me probleme 
patjeter .... ka fitu Juvja , do marresh rracionin
dhe sa per besnik .................. ne darke e mbajta fjalen
gla si ja kalove diten ti sot iher vetem takime ke pas
une kam mame dhe bane per darke u kenaqa
rrugve gjith diten Bionde
edhe pse e shtune , shum takime , takime pune flas , tu i zgjidh hallet popllit
Urime Bionde per fitoren.
Ti glak me ke je? Je ndonjecik tifoz apo busy me femrat, me fal me pune.
Mirembrema dhe nga une njerez. si ju kam sonte?
Separi ju puth te gjitheve, muahhhhhhhhhhh![]()
![]()
![]()
Ca na ofron mejhanja per te pi?
Une po te ofroj nje gote casillero del diablo
Citim:
Urime Bionde per fitoren.Ti glak me ke je? Je ndonjecik tifoz apo busy me femrat, me fal me pune.
![]()

nje vodka redbull une e ket te avatari i petter po patet mundesi :p lool
Po citoj ato që tha Enya
Ca na ofron mejhanja per te pi?
ç'far te doj shpyrti e te shikon syri Enya ..... zgjidh ç'far pije ka banaku ............... perfshi edhe banakierin ( po me te drejt kthimi se ka pun neser )
mrama Debora .... nuk jam ma tifoz futbolli tani , kam ndrru sport 
Ty petter te paska zene vapa cun? Pikerisht sot qe po bie bore. Bora e pare.
Mirembrema Enya! 
Mire ke bo Glak. Shko atje ku ke perfitim lol, jo ulerit kot.
Sonte po flej me Refikun,![]()
edhe pijen e pranoj,
![]()
qyqa u ktheva ne origjine, edhe pak filloj e shaj me robv shpiet,
![]()
jeten, e jo ju yje!
![]()
ps: Bjondja, beqar e kena edhe per pak. Qyqa ca muskujsh ka, edhe Jean Claude Van Damit ja kalon , ptuhhhhhh syni i keq i meshkujve ziliqare, Ky te han te gjalle me gjithe rroba,![]()
Deb, mu me ra te fiket sa e pashe laskuriq,![]()
![]()
ps: Glak, ma mire se sonte s`jam ken asnjiher. Dashni virtuale me sy hap,![]()
![]()
ps 1: Deb, bora e pare si Dashuria e pare dhe e fundit, kot nuk thone![]()
Mirembrema dhe prej meje, si te kam mire? Preke me dore tavolinen ee drunit kur ta shofesh "Petter", se e merr mesysh.
Po me nxeh vera debora 
bionde qoft larg, ca martese e ke llafin :lol:
Angel, te thash pra.. hec se o tu ran bore.. kena dhe central park perballe :p
wooow a me pret dot deri ne fund te javes tjeter ..... shif se dua prova une qe je ti ai ne foto sjam Xhungla une qe ha sapunin per "te panjohur" jam shejtonia 
po i heq dhe tutat kur te vish 
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Bjondja, beqar e kena edhe per pak. Qyqa ca muskujsh ka, edhe Jean Claude Van Damit ja kalon , ptuhhhhhh syni i keq i meshkujve ziliqare, Ky te han te gjalle me gjithe rroba,[/I][/color] [/B]![]()
]

Ca tavoline thote kjo Enya mi aman. Mos u be merak se nuk i kam syte e shkruar. 
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
po i heq dhe tutat kur te vish![]()
me ler ca gjera mister dreqi ta haje :p

mire se do fik dritat athere :p
Citim:
wooow a me pret dot deri ne fund te javes tjeter ..... shif se dua prova une qe je ti ai ne foto sjam Xhungla une qe ha sapunin per "te panjohur" jam shejtonia![]()
Pa merak se te pret, asht shume besnik,edhe po nuk te priti ta bana vete "save" se my pictures,
![]()
![]()
ps: domosdo qe do i heqesh tutat se do provosh tutat e reja qe do te te bjeri AngelDevil nga Tirana,![]()
![]()
Ma hudhni i pije ktej se mu tha buza!
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
mire se do fik dritat athere :p

tavolinat i kena per merak ne , prodhim jashtserie , ne 2010 dalin ne treg
ooooooooooo ndalohet striptizmi i meshkujve ne lokal se del nam i keq pastaj ( thon osht lokal ....... )
femnat le te bojn ça te dun , kena rrespekt
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
ps: domosdo qe do i heqesh tutat se do provosh tutat e reja qe do te te bjeri AngelDevil nga Tirana,![]()
[/color][/font]
[/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE] [/B]

Aty e kisha dhe une, po sdoja me ja kerku dhuraten vet :p
Cka doni me pi ? vetem hap gojen e thuj :p
.
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
tavolinat i kena per merak ne , prodhim jashtserie , ne 2010 dalin ne treg
ooooooooooo ndalohet striptizmi i meshkujve ne lokal se del nam i keq pastaj ( thon osht lokal ....... )

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

Glak ca me bo o byrazer, te detyrojne keto me bo skena paturpesie :p
do rrini urte ju se e thirra Cedrusin
o Petter ... kto s'hudhin as noj lek se po ja bojshim hallall 
Jo mer daj ca lekesh, po me mor pjes aty vet thuj.. :p
po e nisim me keto ne fillim
Petter mos na turpero nashti 

E petter lere glak, por hip maj tavolines tani, cun i mbare se po presin femrat.
te kishe qit noi pal thonga, ene kisha bo kabull me e tund i her.. :lol:
tunu tunu Shejtone , i ke pak aq hahahahahaaa
jo mo se ne ne Albania jena mesu me shume ... anej aq paguhet kapitalizmi i bute anej Gla

Citim:
E petter lere glak, por hip maj tavolines tani, cun i mbare se po presin femrat.![]()
| Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.