| Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
mendimi i castit ....
te shplodh trupin e te lodh trurin ..... gjumeee
naten e mire.
Forumosuni juve pa he, se kapitalizmi kshu e ka.
Me mungon komshija
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Forumosuni juve pa he, se kapitalizmi kshu e ka.
Me mungon komshija

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Po trokiti nje here ne dere se si dihet. Apo ka ikur me pushime?
Mendimi i castit. HOT! HOT!
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
vetem ne endrra bashkohen te ndaret ...
A quhen endrrat mekat? U ngaterrova keq edhe une si Bjondja.
mendimi i castit
jam shkrehur totalisht ..... 
Citim:
A quhen endrrat mekat? U ngaterrova keq edhe une si Bjondja.
Citim:
cedrus kujton se me bahet vone se kam bere mekat?...sinqerisht do doja cdo nate nje mekat te tille ...

Citim:
cedrus kujton se me bahet vone se kam bere mekat?...sinqerisht do doja cdo nate nje mekat te tille ...

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
cke me cedrus ti mi ... pershesh me kos eshte tu honger ai... si bo keq asnjonit![]()
![]()
![]()
Citim:
Po kam kete kinezken ketej nga e majta me Deb po varja se hane hudhra shume keto dhe qelbin
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Po ti thuaje te beje nje pordhe .............. dhe rregullohet puna .............![]()

Citim:
E po atje e kisha fjalen dhe ti. E kane thesin pa gjalme keto.
Shpjegim nga pellazgjishtja:
Gjalme vjen nga fjala pellazge gja. qe dmth dicka qe lidh thesin.
Ajo tjetra si prapashtese eshte per te ngaterruar Turrlin.
![]()
Citim:
Mahhhh .......... zakonisht kinezet s'ta japin kollaj .......... sidomos ato te mirat .......... nuk para e ngaterrojne rracen (si duket ndjejne dhimbje nga permasat normale) ............... me perjashtim te atyre qe vijne nga orizoret ........... .
Citim:
Po kam kete kinezken ketej nga e majta me Deb po varja se hane hudhra shume keto dhe qelbin
Hot qe cke me te. Oj.

I. I.
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Epo mire. Merr komshien, sllovaken nga ana e djathte, por thuaji qe te haje qep first. Qepa ka ere me te kendshme. Vetem kujdes mos i mbaj te dyja ne nje ane se perzihet era keq.
![]()
Ketej krize e modhe ketej baje e bli rroba ...
ii sa te shkon?!
Citim:
Kosh o kjo me Deb? Me te djathte e kom taljonke. Keto jane si ndryshe. Turlli thote qe e kane per se gjeri, po une nuk di gjo.

Citim:Do dalesh per gjah?
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Edhe mua po me ha hunda per sherr![]()
![]()

pa kursim per te dy ..

Kujdes nga sherri ju lart. 
Te mbash vazo me lule ne shtepi paska 3 efekte pozitive te njeriu. Do filloj te mbaj vazo. Problemi eshte se s'kam ku ti le. Mi keput cupa, dhe me ikin efektet pozitive pastaj, e me vjen ndonje negativ. Keq puna! 
nje kuriozitet per femrat ... 
para ciklit menstrual femrat kane kruajtje te hundeve ... kujdes merrni masat e duhura .... 
...sonte mbushkeshan polmonet me pranvere 
Citim:
Po citoj ato që tha al74
...sonte mbushkeshan polmonet me pranvere![]()

Nese shihni ndonje dokumentar mbi universin, galaksite, etj.... sic e thashe edhe ne temen tjeter, eshte e pabesueshme sa te vegjel jemi dhe ne te njejten kohe pretendojme te dime se nga kemi ardhur...
Citim:
....me ne fund valixhja u rregullua ....sa vend zejne rrobat e burrave dhe pse kane vetem nje kostum gjithe valixhen duan ne te shkretat 30 fustane e funde e bluze nje dore bahen sduken fare...al shpresoj qe te jete e vertet ajo qe ke thene se sdua kete fund jave te vdes ftohtit anej nga qyteti jot![]()

Citim:
Po citoj ato që tha al74
eshte mese e vertete...ktu ka cel pranvera...biles do te te keshilloja qe kur te dalesh ne Bolzano Sud te marresh ME-BO e te dalesh ne Appiano...
kjo dalja eshte 1 spektakel ngjyrash...besome. nuk humbet shume kohe besome![]()

Citim:
Al po dal ne appiano po me thuaj si eshte koha per fustan mini apo xhup...ne ky ku e gjeti te martohet imen nuk priste dot qeshorin![]()

Citim:
Po citoj ato që tha al74
ahahahaha....me ec me mendimin tim te bi me ardh ashtu si te ka bo nona..
![]()
Citim:
meqe the ka ardh pranvera te kerkova nje mendim ...sa mendime te cuditshme qe paske .

.. te mos e harroj? Si mund te harroj te marr fryme?
Koha sheron cdo plage,po ashtu koha eshte mikja me e mire per pergatitjen e hakmarrjes...Leri kohe kohes,dhe do me shohesh kush jam...ich schwöre es dir?!!!??!!
hena te perkundte!
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Nese shihni ndonje dokumentar mbi universin, galaksite, etj.... sic e thashe edhe ne temen tjeter, eshte e pabesueshme sa te vegjel jemi dhe ne te njejten kohe pretendojme te dime se nga kemi ardhur...
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Une sapo u ktheva nga nje shetitje e prandaj jam tra la la s'perqendrohem dot pas kesaj kohe kaq te bukur. Mua vetem kenge te sinanit ose muharemit mos me vini te kercej so ato pogonishtet i kam merak vete i kercej me qef.
E aman ca rehati eshte ashtu o glak sikur po lyp. Me mire keshtuvetem mos i ler ato "kallogrete" (oi ku eshte tema e cedrines) te te boshatisin kuleten e t'i bien badjavase se ashtu duan te dalin cdo dite e cdo fundjave se perndryshe s'ja dilet
![]()

M.C. :
E sotmja eshte e rendesishme....
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Koha sheron cdo plage,po ashtu koha eshte mikja me e mire per pergatitjen e hakmarrjes...

A ka no i refugjat nga Frosinone ketu rrotull ????????????????? Po nga Galipoli???????
Citim:
A ka no i refugjat nga Frosinone ketu rrotull ????????????????? Po nga Galipoli???????
Me pelqen frika jote....te vras ne heshtje...
Ps..Cedrus...nuk jap keshilla une,veproj
...
Ps2.PSe cuditesh mo
?
Citim:
E paske bredh tan jugun e Italise ti mer ?
S'ka si muzika e muse pike mbaroi 
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
aj laik dhat tu![]()
?
Non aspettare di finire l'universitÃ_,di innamorarti,di trovare lavoro,di sposarti,di avere figli,di vederli sistemati,di perdere quei 10 chili,che arrivi il venerdì sera o la domenica mattina,la primavera,l'estate,l'autunno o l'inverno. Non c'è momento migliore di questo per essere Felice. La felicitÃ_ è un percorso,non una Destinazione.
Mos prit te mbarosh universitetin, te dashurohesh,te gjesh pune,te martohesh,te besh femije,ti shikosh te sistemuar,te humbasesh ato 10 kg nga pesha,qe te vije e premtja ne mbremje apo e diela ne mengjes..pranvera,vera,vjeshta dimri..Nuk ka moment me te mire se KY per te qene i lumtur...Lumturia eshte nje rruge...jo nje drejtim...
Ps.Kete fjaline e fundit se kam perkthy tamam,mendime????
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
La felicitÃ_ è un percorso,non una Destinazione.
...Lumturia eshte nje rruge...jo nje drejtim...
Ps.Kete fjaline e fundit se kam perkthy tamam,mendime????
| Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.